- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Mert a GPS nem volt olyan funkció, ami a napi használatot akadályozza. Ha nem tudok telefonálni, az már gáz. GSM-re állítás ezt megoldotta, csak így meg a net halál.
Amíg pedig szerelték, cseretelefont nem kaptam és majdnem 1 hónap alatt kaptam vissza. Tavasszal jön az M9, azt majd megveszem, és akkor el tudom küldeni, mert nem fog hiányozni. Május végéig él a 2 éves gari. Ez lett volna az alap terv, de ez az antenna mizéria közbeszólt...
-
Redplee
senior tag
válasz
Derrewyn #32596 üzenetére
Sziasztok! Sajnos nem újkeletű a probléma, nem a napokban jelentkezett, csak egyre rosszabb.
Volt egy kamera csere. Utána, amint megjött a telefonom, már nem volt jó a GPS. Mielőtt beküldtem, semmi baja nem volt. Azóta nem talál pontos jelet, nike run app pontokban jelzi az utat, mintha minden 5. métert látna csak. Akkor kezdődött ez a jel eldobás mizéria is.
Az utóbbi egy hétben már annyira, hogy gyakran elmegy totál a térerő, meg pl autóban is ha mozog, lemegy 1-re, és recseg a vonal. Tegnap óta már telefonálin is nehéz, mert ki sem csöng, egyből bontja. Vagy telefonálok, és egyszercsak megszakad, és ránézek a telóra és X a térerő. Eltelik fél perc, aztán visszajön és felmegy maxra.
Átállítottam GSM-re, most full max a térerő ahol eddig 1-2 csík volt csak. Viszont, így csak E van ami halál lassú. Egyébként Győr belvárosa.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Redplee #32594 üzenetére
Melyik szolgáltató, és mi a környék?
Könnyen lehet van rá magyarázat. Például arról tudok, hogy a Budapest, Széna téren a lebontott minisztériumi épületen volt T-nek bázisállomása, ami helyett a környékbeli állomásoknak ugyan növelték a kapacitását, azonban lefedettségben ez okozhat eltérést, főleg épületen belül.
-
Redplee
senior tag
sajna már megint sz@r a telefonom
M7...
Most éppen az van, hogy gyakran elmegy a térerő, és nem lehet hívni senkit, ki sem cseng. Alapból kevés a térerő épületben, mondjuk 1-2 csík, és ha még beljebb megyek, eltűnik minden, X -et ír a térerő helyén. Ugyan ezen a helyen régen WC-n neteztem 3G vel, most meg vagy X és semmi net, vagy 1 csík térerő és E.
Ezzel lehet valamit kezdeni szerintetek? Hogyan bizonyíthatom, hogy ez így van? Mi van ha a szerviz olyan helyen van ahol full a térerő...
-
Steve1207
veterán
válasz
no more #32590 üzenetére
Jaja, bízok benne, hogy nem lesz ezzel baj.
Más: csekkoljátok a frissítéseket, frissült a Galéria is, elég űber lett
Idővonal > rács nézetben nincs preview a képekből, volt akit ez zavart. (Sőt, kicsit lollis is lett az elrendezés, felső sáv, jobbra kihúzható oldalmenü)
-
Steve1207
veterán
válasz
no more #32586 üzenetére
Nekem is olyannal van még szerelve (0000 a végén a jelzős, ez valami rev2-es verzió már), tartottam tőle, mint a fene, hogy elkezd lilulni, de egy év nyúzás után se jött elő semmi. Koncerten csinált HDR módban lilás felvételt eddig egyedül egy alkalommal, szimpla módokban semmi se volt vele. Mivel a többi része teljesen jó a telónak én nem fogom emiatt beküldeni arra jutottam, pedig többször eljátszottam a gondolattal.
Havernak pl a legelső szériással van szerelve, kb megjelenéskor vette és azóta sincs semmi nyoma a lilulásnak. -
BenHans
addikt
válasz
no more #32583 üzenetére
Fent megérinted a / jelet hogy ne az sdcard-ot mutassa hanem hogy eszköz. Lejjebb görgetsz és ott lesz a sys mappa amiben ott lesz az android_camera mappa amiben ott lesz a senson file amit ha szövegként megnyitsz az ES saját szövegszerkesztőjével kiírja hogy ST vagy OV.
-
ferob
őstag
-
no more
veterán
Az létezik, hogy nekem már új kamera modul van benne? Májusban vettem a szépséget T-nél és még nem lilul a kamera, pedig baromi sokat fotózom, videózom.
-
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32579 üzenetére
Már nem lehet, mert szigorítottak és nem elég az IMEI, szóval mivel nincs meg neked a munkalap száma a Telemax-tól, amit nem is adnak amúgy ki, ezért nem tudod követni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Derrewyn #32576 üzenetére
Hát szerintem sem az eséstől jelentkezett nekem ez a probléma.
Csak remélem nem fogják rá valami ilyesmire a szervizben...Na majd kiderül.
Úgy mindenkitől kérdezném, hogy melyik az az oldal, ahol IMEI szám alapján le tudom követni a telefonom? A szerviznek az oldala talán. Már régebben belinkelte valaki, de nem nagyon találom.
Előre is köszi. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #32575 üzenetére
Nekem nincs ilyen gond vele, pedig elég sokat esett.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32574 üzenetére
Kajak ugyan ez a gondom. Bár az enyém talán nem leejtéstől hülyült meg...
Van 1 sárga folt bal oldalt, ami melegedésre bedurvul és elég zavaró.Bár ez a kisebbik gond! A nagyobb az, ami neked is van.
nem érzékel a kijelző és kb ugyan abban a sávban. A hangerőgomb környékén, 1 vonalban, horizontálisan!
Érdekes. remélem nem fogják rá, hogy eséstől van, és visszaküldik... -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32571 üzenetére
én mikor megvettem akkor le is ejtettem kislányos zavaromba
úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik
miért Neked mi a gond vele?
Ununqatrium kipróbáltam amit mondtál és a széleinél elkezd lilulni de villan egyet és megint tök sötét lesz
a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik
-
Sukta 95
aktív tag
Also hangszoro el van valva kicsit, kb 2-3 milimeter(na jo, lehet csak 1mm
). Illetve lilul a kamera. Garancia mar nincs, fuggetlen a telo. Videken lakom, ha leadom a tmobilva(szolgaltatom), akkor visszakuldik javitasra? Illetve kb mennyibe kerulne? ( nekem eleg lenne, ha a kamerat cserelik csak)
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32569 üzenetére
csak nekem már nem garis
meg a képernyőt is ki kell majd cserélni és lehet utána megválok tőle mert a kamera viszont nekem fontos
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32567 üzenetére
Hát nem tudom. Szerintem az gyanús...
Főleg sötétben, félhomályban jön elő. Akkor próbálgasd.
Én addig húztam, hogy már nappali képeken is látszott. Persze nem tűző napnál, hanem bent a szobában, meg hasonlók. De leadtam, kicserélték, és minden jó. volt...
Most megint gariban, de az már nem kamera téma. -
Bdanyy
addikt
válasz
cicamica1981 #32561 üzenetére
Szia!
Ezt nekem is csináljta egy hete. Ráadásul ha használod közben, akkor bekapcsolt kijelzovel fagy be, ha nem veszed észre lemerul. Hétvégén gyári visszaallitasra raszantam magam, egyelőre azóta ok.
Lilulas nem látszik, ha kozelre vakuzol, vagy napfenynel fotozol. Ha nem jók a fenyviszonyok akkor viszont a kijelzon is minden lila fotózas előtt, és utána a kepen/videon szintén. Nekem akkor ment tönkre a kamera, amikor egy felorat videoztam vele, végére használhatatlan lett, utána már pár másodperc hasznalattol lilult. De a csere óta tökéletes megint
-
Pr3ciSioN
aktív tag
A kamera lilulásnak van előjele? mert nekem akkor szokott lila lenni a kép mielőtt fényképezek de hál' istennek az elkészült képek még nem lilák.Ez vajon előjel lenne?
-
ferob
őstag
válasz
cicamica1981 #32561 üzenetére
Tartsd addig lenyomva a bekapcsoló gombot, míg újra nem indul a készülék és meg nem jelenik a HTC logó.
-
cicamica1981
újonc
Sziasztok!
Van egy kis problémám a telefonnal. Most vettem le a töltőről és az egész készülék fekete lett. Nem reagál semmilyen gombnyomásra. Csak a pirosan világít a kis ledecske mintha tölteném a telefont. Több mint 90%-on volt a töltöttségi szint amikor kihúztam.
Tudok tenni valamit hogy életre keljen a telefonom?
Köszönöm előre is a segítségeteket!!! -
Bdanyy
addikt
-
no more
veterán
Másnak is feltűnt, hogy a mai frissítéssel milyen brutál gyors lett a Poweramp?
Mint egy iOS-es app. Miért nem tudnak minden appot így optimalizálni??? Ma kipróbáltam az új Gmaps-et, már ilyen materialos lett, de lassított felvétel One-on (talán 5.0-val jobb lesz)...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32556 üzenetére
mikor bejött az s3 egy zte blade-m volt . egyszer benn voltunk tmobilba nagybátyámmal és neki álltunk nyomkodni a telefont.már kiakartak minket zavarni mikor hangosan elkezdtünk nevetni azon hogy a zte ( jó főzött rom volt rajta de akkor is
) gyorsabb reagált a dolgokra mint a samu
a kijelzőik tényleg szépek de én is csak ennyi pozitívumot tudok mondani , volt s3 tulaj vagyok én is de egyáltalán nem hiányzik... a programok jók amiket "mellékelnek" a rendszerhez de pont ez a vesztük is... nem egyszer nem kétszer vágtam földhöz a telefont mert úgy beakadt..
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Bdanyy #32554 üzenetére
Köszönöm az infót!
Ezt most tudtam meg pár napja, mikor először vittem a telefont. És mondta, hogy elküldi, de így az aksit nem tudja ráírni. Szóval az volt, amit Te mondtál... Most vittem a töltőt is és így lett elküldve.
Mindegy, a fontos, hogy csinálják meg a kijelzőt, mert nagyon kaka, hogy nem érzékel 1 sávban, megkeseríti a mindennapokat. Meg hogy elszíneződik, de azzal még együtt tudok élni.
Az aksi meg csak 1 bónusz próba volt, hátha kicserélik.
Igazából csak annyit írt rá a szervizes, hogy melegszik. Ami igaz is, de eddig is melegedett.. Hamarabb lemerül már, meg kikapcsol. Na mindegy, majd kiderül.Ami viszont kellemes meglepetés volt a T-Mobiltól, hogy ha kész a telefon, nem kell bemenni érte, hanem futár hozza házhoz!
Meg is lepődtem. Kérdezte a koma, hogy jó e így. Mondom a legjobb.
Adatokat leellenőriztük, nehogy másnak vigye, és mostmár csak várom...
Az üzletben, amíg vártam a soromat, volt
szerencsémmegtapogatni az istenített Samu Note 4-et.. Hát az valami borzalom!Kinézetre egész jó, akár tetszhetős is lehet... A képe szép, tényleg, le a kalappal. De kb. ennyi volt a pozitívum. Az a rendzsersebesség, futási teljesítmény, komolyan mondom, sehol sincs a One-hoz képest. Ahogy gyorsan lapoztam, állandóan beakadt. Elvettem a kezem, és még ugrott 2 lapot arra amerre jóval korábban húztam... Akkor Teljesen bal oldalt, az a My magazin, vagy mi volt, lehet már más a neve, ott meg komolyan szaggatott. Ahogy arra átváltott. Belassult, meg ilyenek.
Értetlenül álltam előtte, hogy mire ez a nagy Hype... -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Esetleg valamilyen típushiba van ennél a modellnél? Az összefoglalóban olvasott dolgok mellet.
One X-em volt, és annak aztán volt egy pár, meg is rendült a bizalmam a HTC-ben azok után. -
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #32553 üzenetére
Vigyél toltot midnenkepp, nekem anélkül nem írtak rá a lapra hogy rossz az akku, hiába forró, meg hiába kapcsol le 15%nál.
-
Nuada herceg
őstag
Délután adom le a telefont a T-nek, küldjék szervizbe.
A problémám sajnos elég komoly. A kijelzon egy nagy sárga paca, de ami megrosszabb, egy bizonyos sávban, horizontálisan nem érzékel semmit.Viszont kicseréltetném az aksit is. Valamivel gyengébb már, de komoly baja nincs. Gyorsabban merül, de érthető, pár száz töltésen túl van már. Úgy értem lehet ezren felül is.
Van valamilyen szöveg, amire esetleg harapnak és nagyobb eséllyel cserélik? Például melegszik az aksi, vagy hasonló? Köszi előre is.
-
ferob
őstag
válasz
elmouse #32550 üzenetére
A Telemax-nak kell leadni, aki továbbküldi Csehországba a VSP Datá-nak, akik a javítást végzik.
Mivel látom, hogy Budapestről van szó, ezért vagy azt lehet, hogy a Smartshop-ban az Erzsébet körúton kerül leadásra a telefon vagy közvetlenül a Telemax központjában Budaörsön a Kinizsi utcában. -
ferob
őstag
válasz
elmouse #32548 üzenetére
Mivel a felső hangszórórács csavarozva van belülről a készülékházhoz, ezért ezt egyszerűen nem lehet javítani, valamint ha maga a ház is deformálódott, akkor az egészet kell komplett cserélni, de még más baja is történhetett az esés miatt, ezért GSM boltban nem ajánlom a javítást, inkább a hivatalos szerviz, de a bevizsgálási díj nagyjából 6500 forint, amihez még a beszerelt alkatrész(ek) ára is hozzájön.
-
Sheepczx
tag
válasz
Peti N95 #32543 üzenetére
szerintem is nagy ugrás, kb mindenben. a kamera sztem ideális körülmények között rosszabb, viszont sötétben az m7 jobb.
Mivel az m8 újabb értelemszerüen jobb is, attól függ melyikre találsz valami jó dealt.(#32544) Klaus Duran: miért kockázatos business?
(a fém unibody ház miatt jól látszik rajta hogy hogy bántak vele) -
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Most gondolkozom egy M7 vásárlásán. Egy Galaxy S3 LTE-t cserélnék le rá. Szerintetek megéri e a váltás, és mire kell figyelnem ha használt készülék mellett döntök? Vagy akkor már jobban megérné az M8-ra váltanom? Köszi.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt tölt felteljesen az M7 teljesen lemerülve?
Bekapcsolt wi-fi-vel?
Köszi a segítséget.... -
Csib0r
csendes tag
The first bottle is open
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 2
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 3
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 4
chugging..........
nasty, need a chaser
nasty, need a chaser
this skunk has some real funk, force (FORCE!!!!) reboot your device and try
again!Ezt a választ kaptam! :/
-
Csib0r
csendes tag
1.57-es bootloaderem van, htc féle img-vel nyitva van, de sehogy sem tudok firewaterrel s-offolni, bármilyen kernelt is rakok fel. próbáltam már felrakni régebbi RUU-kat, de nem mennek fel!
Légyszi segítsetek!!! -
MerLinh
senior tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
no more #32527 üzenetére
Igazából amit ez csinál az csak annyi hogy bemész az alkalmazás kezelőbe és letiltod az alkalmazást. Totál leállítja és nem indul el, még az ikonja is eltűnik, de bármikor vissza kapcsolhatod. Persze külön programmal biztos kényelmesebb kezelni, de én ilyenért nem költök.
-
no more
veterán
válasz
Bdanyy #32526 üzenetére
Ezt az appot tudom ajánlani neked (és mindenkinek)! Le tudod fagyasztani vele a háttérben futó appokat, így csak az fut, amit te szeretnél!
És már root nélkül is lehet fagyasztani rendszerappokat is. Persze, egyedül a facebookot nem lehet, mert valamiért a HTC úgy gondolja, hogy az nekünk kell alapból...
-
Bdanyy
addikt
válasz
no more #32525 üzenetére
nekem sajnos a one is belassul pár hónap után. főleg a spotifyt illetve a skypeot viseli nehezen a háttérben. egy maps betöltes olyan 15-20mp most, de ha fent a címre kattintok, az is van vagy 5.
Valaki csereltetett már gari nélkül akkut? meg fel év van hátra a két evbol, de már nagyon forrosodik és 20% után nagyon zuhan 5%-okkal, de ha most megcsinaltatom, egy év múlva megint ilyen lesz, és már nem lesz garis.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32524 üzenetére
Akkor te még nem használtál Xperia U-t... na az egy kemény telefon volt. Felraktál rá 2-3 appot, ami fut a háttérben is lassított felvétel lett. Megkapta az ICS-t, és onnantól használhatatlanná vált. Felvenni egy hívást olyan 15-20 másodperc, addig szól a csengőhang (és ezt a túloldalon hallják, csak te nem tudsz válaszolni). Ez halál komoly, így képzeld el, ahogy leírtam... Belépni egy alkalmazásba is jó fél perc. Volt egy SP-m is, rossz vicc az a készülék is. Bezárta az egész launchert és csak újraindítás javította meg. Régen Sony fan voltam, de a mit ők művelnek az kritkán aluli. Használtam SGS3-at is, a nagy Samsung hate miatt azt kell mondjam, sokkal jobb a szoftverük mint a Sonyé, bár náluk a RAM használat sz*r a sok bloatware miatt. Aztán meglett az M7 és... marad a HTC örökre. Köszönöm szépen, más nem kell.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Klaus Duran #32523 üzenetére
Én a HTC-re gondoltam, még a Sensation is belassult a kevés ram miatt, aztán az első szoftverrel a One x sem volt tökéletes, mostmár arra is van 4.x.x android gyárilag, azzal már nagyon pöpec, családban van kettő is
Viszont volt egy Sony-m, ami szintén nem volt túl gyors, pedig tavalyi telefon, ion. Nekem ez az első droidom az m7 ami még sosem lassult úgy mint a korábbi készülékeim, ez előtt csak a lassulások miatt váltottam windows phone-ra, de még jó hogy kapott egy újabb esélyt a droid, nem bántam meg, sőt, legjobb készülékemet vettem meg -
válasz
enginev3.0 #32522 üzenetére
Mert a gyártók bas.nak rendes drivert írni a termékeikhez.
Hova fejlődőt a technika a dream óta, és még mindig sok készüléken laggol az android. -
-
ferob
őstag
válasz
Giovanny #32517 üzenetére
Ha S-OFF állapotú a készülék, akkor van lehetőség GPE modellre konvertálni közvetlenül egy 5.0.1 verziójú RUU-val, egyéb esetben nem oldható meg.
(#32520) Ununqatrium: Olyat nem fogsz kapni, amilyen volt rajta, ez elég egyértelmű, maximum valami Beats matricát rakhatsz rá, de gondolom az nem cél.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Most lehet, hogy nagy hülyeséget fogok kérdezni, de hagy szóljon...! Lehet valahonnan kapni a telefonra Beats Audio feliratot, ami felragasztható vagy valami? Nekem teljes egészében lejött, szinte az ujjammal töröltem le teljes egészében. Így olyan fura a háta. Tök üres.
-
CptAdamica
veterán
Talán M9?
-
toeki
senior tag
válasz
Giovanny #32517 üzenetére
magyarországon csak a htc sense-felületével szállitanak, google edition-t szerintem max gsm boltban lehet kapni de még ott se nagyon.
ha nyitod a készüléket és átállitod a cid/mid számot és felraksz egy gyári gpe romot akkor szedhetsz le gpe frissitést de szerintem inkább várd ki azt az 1-2 hónapot amig kijön a sense-es verzió -
Pr3ciSioN
aktív tag
Lehet buta kérdés
de jön majd új Sense a nyalókával? azért kérdezem mert itt mobilarénaán is szoktam látni a híreket hogy : Ilyen lesz a Samu kezelő felülete , olyan lesz az Lg kezelő felülete de HTC-ről sose hallok. Vagy csak titkolják? Igazából csak azért kérdezem mert ez a Sense valahogy nem jön be nekem
Nekem a legjobb az az ami a 2.3-as androiddal volt
lehet hogy nagyon csicsás lehet hogy nagyon "színes" de nekem valamiért az tetszik
nah de elkanyarodtam , szóval lesz új vagy pedig nem? vagy senki nem is tudja?
Tudom hogy már nem lesz mint régen volt mert most már mindenki minimal design szerint csinál mindent
Kár hogy nem lehet sehogy sem portolni a régit
-
Gee_-
tag
válasz
no more #32511 üzenetére
Én néha szoktam használni kb 2gb adatot szokot leszedni de viszont utána picit lassabb szokot lenni a telefon ezért is kb 3-4 havonta csinálom. Ha van elég helyed a telefonon akkor szerintem nem érdemes használni.
Nekem szerencsére csak a haszontalan dolgokat törölte a dowloads mappát nem. -
no more
veterán
Szerintetek van értelme Clean Masterrel törölni a "szemetet"? Nem fog olyan dolgokat kitörölni esetleg, amitől instabil lesz a rendszer?
(#32510) Lexus sc: Nekem 4.4.3 óta a menü gomb lagol állandóan, amikor belépnék a drawerbe. Akadozik egy óriásit és megjavul. Majd utána magától megint elromlik és újrabelépésnél ismét megakad.
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
A következő probléma jelentkezett már valakinél:
Ha böngészőből a home gombbal térek vissza a főképernyőre akkor a telefon úgy belassul, hogy "alig" bírja betölteni a főképernyőn lévő widgeteket. Gondoltam azért mert saját fotó a háttér,kicseréltem gyári képre,de nem lett jobb... mi lehet a gond? Eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam,viszont mostanában gyakran és a HTC-től ezt nem szoktam meg... a HOX-al sem volt semmi gondom ilyen téren, soha nem laggolt...
Újraindítást követően, kb. a harmadik alkalommal ugyanúgy eljátssza...
Előre is köszi! -
ferob
őstag
Ma déltől indul az M8 modell GPE Lollipop frissítése, szóval már nem kell sokat várni, hogy az M7-re is kikerüljön, mert már jóváhagyás alatt van.
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32504 üzenetére
Sajnos nincs olyan bolt ahol ezt 100%-ra ki tudnád szűrni, akár speedshop akár más helyet nézünk.
Max annyi, hogy rendelésnél kikötöd megjegyzésben, hogy mindenképpen gyári! függetlent szeretnél, különben ne küldjenek. -
CptAdamica
veterán
Pont ezt szeretném ismételten elkerülni. Sokan megkaptak még plusz két frissítést M7-hez, az elmúlt egy-két hónapba. Én még semmit se, a sense 6-os frissítés is nekem plusz három hónap volt a német T-mobile -nak köszönhetően. Valahogy feltüntetik azt, ha szolgáltatótól veszik és nem gyári független?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest