- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
kazsolt #31098 üzenetére
Mivel még gondolom gyári rendszered van, ezért feltételezem, hogy előbb majd fel akarsz rakni egy gyárihoz közeli ROM-ot, ami rendelkezik root hozzáféréssel, így én a MaximusHD ROM-ot javaslom.
Tedd fel elsőnek az ElementalX kernelt, amit innen tudsz letölteni, mert ez rendelkezik a DT2W funkcióval, de még sok más egyébbel is, aztán majd később próbálkozhatsz más kevésbé népszerű kernel felrakásával, ha belejöttél a dologba.
Ha ez mellé felrakod az Xposed keretrendszert és telepíted hozzá a modulok közül a Sense 6 Toolbox-ot, akkor még többet is be tudsz állítani a DT2W-en kívül.
-
robit74
tag
Lejárt a szerkesztési idő.
A verzió száma 6.13.402.2
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #31094 üzenetére
Igen, mondjuk pl. ilyen vagy egyéb más szempontból is jó volt az adatok lekérése, ezért is érzem kicsit túlzásnak ezt a szigorítást, elvégre semmilyen személyes adatot nem jelenített meg a VSP Data, csak a hibával és a javítással kapcsolatos információk voltak elérhetőek, amit az ember amúgy is csak akkor láthatott, ha már rendelkezett a munkalap számával vagy az IMEI számmal.
-
kirkri
addikt
Egyébként még egy dologra nagyon jó volt a VSP adatok egyszerű kinyerése, nevezetesen arra, hogy kiszűrje az ember a csaló eladókat.
Kétszer is belefutottam olyan ügybe, hogy az eladó kis hibával árult egy telefont, a szokásos dumával, hogy garanciás, de nincs időm szervizbe vinni. Rákeresve az IMEI számra gyorsan kibukott, hogy mindkét telefon járt a szervizben és mindkettő garanciáját megvonták. -
kirkri
addikt
válasz
Steve1207 #31090 üzenetére
Ha szolgáltatónál adod le, akkor ott lehet csak felvenni, de ne okvetlenül Pestben gondolkodj.
Ha valamelyik vidéki Telemax átvevőponton adod le a telefont, ott nem fogsz kapni Telemax azonosítót hozzá, és ahogy írta Ferob, már nem adja ki a TMX ügyfélszolgálat a leadott telefonhoz tartozó azonosítót. (Sőt, már olyan inkorrektek, hogy a Smartshopban leadott telefonhoz semmilyen infót nem hajlandó adni, állításuk szerint a Smartshop-ban kell érdeklődni, de ők meg szerencsétlenek végképp nem tudnak semmit mondani, mert ők csak a Telemaxnak gyűjtik be a telefonokat, egyáltalán nem állnak szerződésben a szervizzel)(#31088) FGyula30: Én a logisztika miatt tartom szerencsés megoldásnak a készülék nyomon követését. Ha tudom, hogy egy-két napon belül visszakapom a készüléket, akkor úgy intézem az egyéb dolgaimat, hogy ne kelljen kétszer mennem, ha úgyis lenne más intézni valóm Pesten.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31090 üzenetére
Pontosan nem látom át, hogy mi kapcsán merült ez fel, de általában oda küldik vissza a készüléket, ahova előzőleg le lett adva, attól függetlenül, hogy ez a központban történt vagy a szolgáltatónál, esetleg másik szervizponton, mert ugye léteznek olyan szervizpontok az országban, ahol le lehet adni a telefont, de se nem szolgáltató, se nem a budaörsi központ.
-
Steve1207
veterán
De ha szolgáltatónál adod le, akkor nem is veheted fel külön a szervizponton, nem? Ha meg egyből Budaörsre viszed ott adnak számot így is, úgy is, hogy le tudd csekkolni. Vagy fel lehetett venni, megkavarva az adott szolgáltató forgalmát és ottani nyomonkövetését? Nem tudom, ezért kérdem.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #31086 üzenetére
Ezt jó tudni, mondjuk jelenleg egy ismerősöm telefonja van szervizben és sajnos nem ezeken a helyeken adta le, szóval marad az, hogy remélhetőleg akkor szólnak, hogy kész, amikor épp el tud menni érte pár napon belül.
(#31088) FGyula30: Neked lehet mindegy, de vannak olyanok, akik addig dolgoznak ameddig adott szervizponton át lehet venni a telefont, így valószínűleg senki sem hagyná még ott pl. egy hétre a telefonját csak azért, mert nem tudta mikor jön meg a készülék és ettől még mindig nem kell naponta négyszer nézni a nyomkövetést.
Az meg, hogy van egy másik telefonod, ami a javítás ideje alatt neked megfelelő, az megint egy dolog, másnak lehet, hogy nincs vagy akármilyen más okból szüksége van mielőbb a javított készülékére.
Ezeket leszámítva is a hozzászólásom tájékoztató jellegű volt, szóval gondolhatod, hogy lesz olyan, akinek ez hasznos információ volt. -
stilo18
addikt
Na, úgy néz ki az én One-om is megérett a szervízre.
Tönkre ment a rezgő motor, vagyis rezeg, de olyan hangot ad, hogy...Mindegy,még várok vele, úgy se szoktam nagyon használni rezgőn...
Azért sajnálom,hogy a profi minőség mellett amit a telefon képvisel, ennyire szervíz igényes...
-
-
ferob
őstag
Akik a jövőben adnák le a telefonjukat javításra, azoknak mondanám, hogy úgy néz ki, hogy a VSP Data szigorított a dolgokon az adatvédelem miatt és a javítási státusz már csak a munkalapszám ismeretében kérdezhető le náluk ugyanúgy, mint a Telemax-nál, szóval akik nem a budaörsi központban adják le a telefont javításra, azok ilyen követésre alkalmas munkalapszámot nem is kapnak és a Telemax ügyfélszolgálat tavaly óta nem is adja ki ezt az azonosítót, úgyhogy marad a vakon várakozás ezekben az esetekben.
-
DGeri98
csendes tag
Üdv!
Furcsa kérdéssel állnék elő.
Van egy barátom, aki tervezi, hogy M8-ra cseréli a Desire S-ét, de neki a ICS óta nem tetszik a Sense. A Desire S neki teljesen root-mentes, 2.3.5 van rajta Sense 3.0-val. Azt szereti igazán, még a Sensation-ös 3.5-ös Sense jó, de újabb nem. Az lenne a kérdés, hogy van-e ilyen régi Sense-es rendszer M8-ra (kis túlzással ezen áll vagy bukik a vétel)
Válaszokat előre is köszönöm! -
Jolet
őstag
válasz
osztraksajt #31072 üzenetére
nekem csinálja.. tervezem a szervizt
-
Loboda
senior tag
-
ferob
őstag
válasz
osztraksajt #31072 üzenetére
Próbáld meg, hogy egyszer lemeríted, majd kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöd és utána is hagyod még kicsit bedugva, de valószínű, hogy hibás az akkumulátor, főleg akkor, ha töltés közben lemerült.
A kijelző karcolódására meg annyit tanácsolnék, hogy próbáld meg teljesen kifordítani a nadrágok zsebét és erősen húzd szét a varrás mentén, majd porold ki a kezeddel, de akár még egy porszívóval is neki lehet esni.
Sajnos előfordul, hogy a zsebben olyan apró szemcsék maradnak meg, amik még mosás után is jelen lesznek, így az simán megkarcolhatja a kijelzőt. -
osztraksajt
őstag
Valaki találkozott már olyannal hogy a telefon nem tölt fel 100%-ig? Az utóbbi hetekben már vagy 10x előfordult hogy csak 80% körül van a töltés reggel úgy, hogy este rádugtam a töltőre. Lehúzom, újra feldugom akkor felmegy 100%-ra. Elég idegesítő. De volt olyan is hogy15%-al töltőre tettem és semmit nem töltött, reggel csutkára merülve fogadott.
Mindegy, kameralilulás miatt úgyis szervíz lesz majd beleírom ezt is a hibák közzé.
Mondjuk ami a legnagyobb szívfájdalmam hogy nem tettem rá fóliát mondva hogy úgyis GorlllaGlass, 1-2 karc belefér hogy ne kelljen vesződjek a fóliával, de a kijelzője úgy néz ki konkrétan mintha valami gagyi plexi lenne úgy összekarcolódott. Szerintem ezt is felírom, előtte a Samsung Wave szintén GG-vel ugyanilyen körülmények között kezelve (zsebben hordva semmilyen fémmel nem érintkeztetve), a közel három év alatt kb 2 szemmel látható karcot szedett össze, mikrokarc pedig gyakorlatilag nem volt rajta.
És nem lettem azóta sem térköves hogy kvarchomokot hordjak a zsebemben.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Klaus Duran #31069 üzenetére
De még nem igen lehet venni.
-
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31067 üzenetére
Óvatosan fel kell melegíteni, hogy a ragasztó engedjen. XDA-n volt ennek topikja is.
-
Tiger.
nagyúr
http://gsmotthon.hu/pda/htc-butterfly-2
Vélemény? -
light0416
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az utóbbi napokban észre vettem, hogy a telefonom passzív gombja 2 kattintást érzékelnek, vagy 1-et se, majd lenyomom a billentyűzárat, és vissza utána meg működik. Eddig csak szimplán sima szoftverrel használtam, nem is értek a moddoláshoz. Van valakinek valami ötlete?
U.i: Csak akkor nem reagál egyikre se ha előtte 1 kattintás helyett 2 érzékel és bejön a google keresés. (2-t rezeg)
Köszi. -
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31062 üzenetére
Az alsót különösebb gond nélkül igen, mert az csak ragasztva van. A felsőt nem ilyen egszerű.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
1-N-2-3-4-5- #31058 üzenetére
http://www.pcland.hu/shop+__2780933
Nekem ez van és szeretem kicsit vastagabb a teló de nem érdekel ettől még nem néz ki rosszul. -
enginev3.0
félisten
Tudom hogy már kérdeztem, de a hangszororacsot elöl ki lehet cserélni?
-
Agony
aktív tag
válasz
Nekem Best Skins Sever matt fólia van a hátulján, fényes a kijelzőn. A matt hátlapi fóliát szinte észre se lehet venni és így több mint 1 év után is karcmentes a telefon.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nekem egy KLD Oscar II van rajta fél éve, havonta kiszedem megtakarítani a telót, nincs karc a hátán. Előtte meg simán zsebben hordtam gond nélkül.
Plusz sokszor elgondolkodok rajta, hogy tok nélkül használom tovább. -
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
s3nsitivity #31057 üzenetére
Ok, köszönöm. Akkor a hangszóró az nem hibás, tényleg nagyon szép hangja van, ezt aláírom. Ilyen hangot telefonból kijönni...
Egyébként tényleg nagyon jó telefon, 60ért vettem, gyorsan és utána vettem észre hogy nem teszteltem jól le, kamerát utána vettem észre. De hát 60ért ez a 2 hét szervízidő még belefér, meg az a fényesedős csúnya karc is. Valakinek van tapasztalata hogy ha kiveszem a tokból akkor még kacosabb lesz, vagy inkább segít neki, hogy nem szorul be a por? Esetleg másmilyen tok? (sima fekete szilikon van) -
s3nsitivity
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31056 üzenetére
Viszont a porszem , homokszem híres a karcolási képességéről így már nem épp gyártási hiba.
A hangszóró nem túl hangos de annál szebb!
Kapcsold ki a beats audiót és hangosabb lesz viszont élvezhetetlen. -
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
robit74 #31054 üzenetére
Persze, ez így van. Viszont ha a porszemcséktől így megkarcolódik az már gyártási hiba. Ha egy autó fényezése mondjuk elkezd lemattulni a mosástól azis igenis gyártási hiba...
Másik kérdés, hogy kinek milyen hangos a hangszóró? Mert nekem mindtha alulmaradna egy átlagos telefonétól, nem azt mondom hogy abszolút halk, inkább egy közepes. -
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31046 üzenetére
Szerintem az, hogy karcolódik nem igazán gyártási hiba, inkább egy tulajdonsága. Ha veszel egy kocsit gyönyörű alufelnikkel és lepadkázod a kereket, ami megkarcolódik, az is gyári hibás, mert nem bírta ki?
-
Sziasztok
HTC ONE M7 készülékemről lejárt a garancia. S-OFF-ot szeretnék csinálni. (USB debug engedélyezve)
A Bootloadert már kinyitottam a HTCDEV segítségével.
Ott vagyok elakadva hogy nem tudok SuperUser lenni.
adb shell-be belépve kiadom hogy su válasz: /system/bin/sh su not found
A telefonra raktam egy terminál programot ott sem enged SU -val belépni, vagyis ott sem találja a felhasználót.
Mit rontok el??Üdv
-
GALARDO
addikt
válasz
Klaus Duran #31048 üzenetére
Igen, az a vastag keret, még mindig borzalmas. A One széria legszebb telefonja, még mindig az M7.
-
[link] 2 készüléket egymás mellé rakva jól látszik melyik néz ki jobban.
-
szekra
addikt
Tud vagy használ valaki olyan profil beállító programot amit még talán időzíteni is lenne? Gondolok itt pl. otthon, utca, munka, este stb. profilokra. Amit eddig használtam valamiért bugos lett.
-
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31042 üzenetére
A készülékházat nem cserélik gariba, ha már karcosan adod le a szervízbe.
-
robit74
tag
Szia, nekem is ...032 CID-je van (augusztus végén adtam el az ázsiai változatot és vettem a mostanit).
Azt írták mindenhol, hogy a frissítés aug-szept , de sajnos hozzánk nem akár megérkezni, pedig már Indiában is frissült
Igen a microSD kezelés az így brutális körülményes, pedig Én telepítettek a "gyári" fájlkezelőt a 4.4.4 verzióból, de sajnos mivel utólag telepített, így ez sem kezeli a kártyát.
Marad a várakozás (vagy ezt is eladom és jöhet az M8 dual). -
scr006
tag
válasz
yodee_ #31039 üzenetére
M8-tól ne félj, mivel hosszában nyújtották a telefont. Fogásra kicsivel keskenyebbnek tűnik, tehát hiába magasabb a HTC logo miatt, nem veszed észre. Ha bill-t használsz kijelző feléig van csak az is, mint az M7-be,tehát még pont eléred, a kijelző tetejét viszont nem tapicskálod szerintem semmikor sem
Ha netezel akárhol görgethetsz, bill alsó részen van, tehát nem fogod észrevenni a logót. Sőt, pl olvasás közben, tökéletes hely az ujjadnak pihenni
Viszont 4.7-ről az 5" nagyon észrevehető. Sokkal jobb böngészni játszani (pont annyival több h nem zavarnak a "PAD"-ok a játék közben).
Én is ezért váltottam M8-ra, mert a következő minimum 5.2-es lesz vagy több, HTC boomsound úgyis lesz, mert kb védjegyük, így a telefon megint csak magasabb lesz, mert vastagabbra tuti nem hagyják, hisz ezt is nyújtották inkább már, ahogy látom arra gyúrnak, hogy a kezedbe jobban feküdjön bele, így csak nyújtani, szélesíteni tudják...
Zsebbe nem zavaróbb, mert laposabb, hosszasságra, meg azért annyival nem több, h a térdedig érjen
A többi már csak nagyobb lesz, (kávája ennek se sok van oldalt, kijelző nagyobb lesz, a boomsound adott, kisebb biztos nem lesz már ennél a következő széria) minimálisan erősebb HW-el, legalábbis az M9.
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Üdv! Én is vettem egy ilyen one m7 telót vasárnap.
Hétfőn már rögtön vittem is szervízbe, kamera lilulás és rezgőmotor furcsa hangja miatt. A hátlapon viszont a tok alá beragadt porszemcsék miatt elég durván kifényesedett. Szervízbe garanciálisan ezt is cserélik, vagy ha szólok nekik hogy ezt is cseréljék kicserélik?
Előre is köszönöm. -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
One Plus One-is képben volt mert van magyar forgalmazó és hazai garis szerviz (Extr Digit.), de 5,5 nekem már nagy. 4,7 épp határeset a még nem kicsihez.
Mi4 -en is gondolkoztam, de a kínai garancia miatt nem merem. A hazai forgalmazónál drága és ő is kínába küldi szervizbe. Extr. Digit.-ban meg még csak Mi3 van. -
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31038 üzenetére
Mondjuk lehet a kijelző miattam 6" is, viszont akkor ne legyen szél sem oldalt akkora sem alul felül. Az M8 többek között ezért az egy dologért nem tetszik
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #31036 üzenetére
Kinek mi. Lehet, hogy az elnevezés "telefon", de a felhasználási mód szerintem messze van már a 3210-esétől... Én is gyakorlatilag már csak akkor telefonálok amikor muszáj, csomagot is azért váltottam, hogy több legyen ugyanazért a pénzért az adatforgalmi keretem.
Ugyanez igaz az okosórákra. Kb. csak annyi a közös a klasszikus órákban meg az okosokban, hogy a csuklódon hordod meg mind a kettő tudja mutatni az időt, de az utóbbit nem emiatt fogja venni az akinek kell, hanem az összes többi funkciója miatt.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
Nekem ez még épp, hogy elfér a zsebemben, de van amikor már kényelmetlen. Imádom a HTC "flagship"-jeit, de ha drasztikusan növekedni fog a méret nem tudom mihez fogok kezdeni
Értelmetlennek találom az ilyen méretű telefon kijelzőt. Mert ez ugye telefon
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31033 üzenetére
Most jön az M8_EYE elvileg.
Ott az Oppo Find 7 / Find 7a amik igen jól sikerültek.
Ott a One Plus One a Xiaomi Mi4 esetleg a Sony Z2/3 bár azokat mókolgatni kell mert a System gyatra.(#31034) yodee_
Az 5,5" még tűrhető egy kisebb házba. Bár nekem volt Note 2-m és hát az már nagy.. mondjuk ott sokat elvesz a ház. Én maradok 5-5,2" környékén. Bár ez a 4,7" már nekem is kezd kicsi lenni.
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31032 üzenetére
Na szép...
De más alternatíva nagyon nincs . -
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31030 üzenetére
Szó szerint semmit se állíthatsz.
Maga a csengőhang kiválasztása egy egész procedúra, mp3 kezelésről még nem is hallottak almáék.
Ahogy kijött a dobozl úgy használód. És csodálkoznak, hogy stabil..illetve én nem csodálkozok mert közel se olyan stabil mint a One.
Hazsbáltam i5 meg i5C-t de mind a kettő elbújhat, szaggat meg akad mint az állat a One-hoz képest.
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #31028 üzenetére
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Laca1212 #31018 üzenetére
Aki androidhoz szokott, az nem tud együttélni az ios-szel. Persze ha csak facebookozol akkor igen. Nekem volt pár hónapig iphone 4, sírtam. Kapsz egy fixet és kész, nem tudod személyre szabni. Nem tudtam megszokni. Az itunes-ról had ne beszéljek. Sok sikert a 6-hoz, hátha neked bejön! Akkuról annyit, h ios 7 óta bajok vannak ám ott is! Ne várj csodát!
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Elvileg a HTC szerviz One-ra cseréli a Hoxmat. Ki mit emelne ki a telefon hátrányaként, illetve mik a típushibák?
HTC double dip tokot használ valaki? -
Jolet
őstag
Hacsak nem csinál a htc 5,5 colos telefont én is megválok tőle. Kicsi ez már...
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31023 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31019 üzenetére
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #31014 üzenetére
Újabb bőr az M8ról?
-
enginev3.0
félisten
Jövőre vajon kapunk új senset?
-
s3nsitivity
addikt
-
Laca1212
őstag
Elköszönök a topictól. Eladtam a ONE-t. Jó telefon volt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31011 üzenetére
Én Note 2-ről váltottam One-ra, előtte elég sok mindent "megkóstoltam".
Samut soha többé.
Viszont az a G2 nem rossz darab bárki bármit mond.
2 nagy hátránya van azt fentebb leírtam de megteszem most is.
A 16 Gigás használhatatlan kevés tárhellyel rendelkezik valamint a System az egyik legoptimalizáltlanabb.
Lehet nincs a One-ba csak egy 600as snapi de mégis gördülékenyebb a G2-nél és még a G3-nál is.
Amenyniben nem szereted mókolgatni a telód és mondjuk egy CM-el élni valamint a 10 giga felhasználható elég akkor maradj a G2-nél. Minden más esetben egy remek választás a One! -
Steelheart2
őstag
válasz
s3nsitivity #31010 üzenetére
Hát pont ez a gond. 10 Gb használhato és ez tudjuk hogy nem a legtöbb.
Emiatt nézek helyette mást.A bövithetösek közül nem jön be egy sem.S4 röl váltottam G2 re és nem bántam meg.Igy vissza nem lépek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31009 üzenetére
A G2-t a tárhellyel tudod megszívni így ha az a probléma akkor egy jó alternatíva a One.
Aksiban tényleg győz az LG. Igazság szerint ami még az LG ellen szól az a bénán optimalizált system.
Ebben a HTC mindig is verhetetlen lesz ha Android fork-ról van szó.
Én ki nem adnám a kezemből egy 16 gigás G2-ért. Viszont egy 32 gigásért már lehet. -
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #31007 üzenetére
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #30999 üzenetére
én erre annyit csak írnék: le nem cserélném az én gyönyörűségemet egy G2-esre. Ha van olyan, aki ezt megteszi, váljék kedves egészségére!
Ami az akkumulátor használatot illeti, mindabból amit leírtál (=0), nem volna releváns párhuzamot vonni a 2 teló között, hiszen ezt úgyis a szokásaid döntik el... -
Steve1207
veterán
Jó ez a HTC Firka app, drive-ba menti a dolgokat
Bár még gondolkodom rajta, hogy érdemes-e lecserélni a Keep-et, mivel az sokkal egyszerűbb és gyorsabb jegyzetelésre.
HTC Action, RECamera? Tegnapi hír, érdekes dolog, fb-on már nyomatták tegnap, nekem tetszik az ötlet [link]
-
BenHans
addikt
Ezt láttátok már? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest