- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33495 üzenetére
Jah, ilyenkor azt szokták mondani, hogy direkt fel vannak gyorsítva az animációk...
(#33498) HUTCHDB: Hehe, pont most néztem meg én is! Azért látszik az optimalizálási különbség... Az Eye mindent szépen, folyamatosan csinál, a Samsung meg akadozik, lagol, szenved végig. A galéria akadozása, meg 5 másodperces töltése amúgy Touchwiz feature? Ugyanilyen S3-on, meg S4-en is.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Nalninh
csendes tag
üdv emberek. tudom hogy ez egy HTC topic jó magam is m7 tulaj vagyok. A mi nap megkeresett egy régi barátom aki egy Nokia 2700 Classic tulajdonosa. ő inkább a régi telokat kedveli. Nos ez a telefon t mobile függő és azért szólt nekem hogy hogyan lehetne kifüggetlenÍteni ?
Hogy megmondjam csak pislogtam. Régen csináltam ilyet még anno a Nokia 6230 al, de annak már sok sok éve.
Esetleg valaki tudna valamit segÍteni ? Elnézést hogy másik telefonról beszélek itt, de sajnos kihalt már az ehhez tartozó rész.
-
CptAdamica
veterán
-
no more
veterán
HTC Desire Eye 60 fps-ben!
-
ferob
őstag
válasz
_ATi_1 #33491 üzenetére
Nem a radio a hibás a dologban, elvégre akkor már előbb jelentkezett volna a hiba, amit amúgy csak S-OFF állapotban tudnál frissíteni, viszont mivel csak a frissebb ROM-ok mentesek ettől a hibától, ezért kénytelen leszel egy új rendszert felrakni, de már csak a legújabb ARHD érhető el, ami 5.0.2 és van hozzá friss firmware is, szóval azzal jársz a legjobban, ja lemented az adataidat és felteszed a friss rendszert.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időkben gyakran megesik, hogy hívás közben nem hallom a másik felet és ő sem hall engem. Sokszor egy újraindítás megoldja, de van olyan, hogy csak a cache+ dalvik cache törlése segít. VoIP hívással nincs gond, tehát valamilyen szoftveres gubanc lesz.
Valakinek esetleg van ötlete, hogy mitől lehet? Radio ROM-ot tudok frissíteni a jelenlegi rendszer újratelepítése nélkül?-Android Revolution HD 82.0
-RADIO-4A.25.3263.21Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv,
Attila -
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33487 üzenetére
+(#33488) Red@Arc: Köszönöm a válaszokat, akkor marad a gyári... Mindegy, kibírom, hogy a kis mocsok kimászik a RAM-ból egy idő után. Igazából nem nagy probléma, csak érdekelt, hogy van-e jobb böngésző esetleg. Lusta vagyok össze-vissza töltögetni és próbálgatni őket. Tökéletesen megfelel a gyári!
-
no more
veterán
Milyen böngészőt használtok? Én, amióta One-om one
, a gyári AOSP alapút, de egy ideje, egyik frissítés óta nem marad a memóriában... pár perc után eltűnik a RAM-ból és újratöltődik valamiért... A Chrome jobb esetleg? Csak nekem túlságosan tetszik az automata szövegtördelés!
-
g.gergo
senior tag
Igen, köszönöm, neked is és Sh4rk neked is. Ez volt a hiba, amire nem gondoltam rutintalanságom miatt. Utána persze beleszaladtam ebbe a hibába, és hiába csináltam meg a instrukcióban leírtakat, nem lett jó, csak annyit értem el, hogy látszódott az sdcard. Hiába raktam fel full wipe-al új romot, nem lett jó. Minden újraindítás után ez a hibaüzenet fogadott: Unfortunately, System UI has stopped. Ezt követően beállítások-alkalmazások-mind-rendszer ui: gyorsítótár, alapértelmezett beállítások törlése, majd újraindítás és minden ok.
-
ferob
őstag
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek a kernelt is frissítik? Meg kapjuk végre a kijelzős bekapcsolást, vagy azt már M7-re sose?
-
fabel
csendes tag
Üdv.!
Ha a Névjegy->Szoftver információk->Egyében belül a Build sávra 'kattintok' többször, akkor egy idő után el kezd visszafelé számolni, és ha még párszor tapizom azt a menüpontot, akkor Fejlesztői státuszba léphetek.
Ez lehet mire jó? Érdemes? Garancia marad?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
enginev3.0
félisten
Jah,a facebookos HTC csoportban is minden m8 tulaj boldog
-
no more
veterán
HTC One M8 Lollipop - Így néz ki a rendszerünk! Sok változtatás nem történt, hála istennek!
Külön örömteli hír (nekem legalább is), hogy vissza lehet váltani a Sense-es multitasking felületre arra az idétlen kártya nézetesről.
-
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
Kezdődik!
-
no more
veterán
HTC Magyarország Kedves XYZ, XYZ, a frissítés a HTC One (M8) készülékre február közepéig érkezik.
Most találtam Facebook-on. Várhatjuk még M7-re egy darabig.
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
M7 januárban már nem kap szerintem!
-
Greg-77
aktív tag
Mi van az emberekkel ha HTC hír jelenik meg? Majdnem Apple hír szintű viták alakulnak ki.
-
enginev3.0
félisten
Legyeeeen frissites
-
ferob
őstag
válasz
g.gergo #33465 üzenetére
Töltsd le a Google USB driver-t és tömörítsd ki valahova, majd amikor elindítod az ADB sideload-ot és nem látja a telefont a gép, akkor az eszközkezelőben válasszad ki a készüléket, ami valószínűleg felkiáltójeles és az a neve, hogy One, majd a jobb egérgombos menüből az alábbiakat.
Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogram keresése a számítógépen > Választás a számítógépen található illesztőprogram listából > Saját lemez > Tallózás.
Így ki tudod választani az android_winusb.inf fájlt az előzőleg kitömörített könyvtárból, aminek a megnyitása után, elég csak az Android Composite ADB Interface eszközt választani, majd a felugró ablakban az Igen-re nyomni, így már látnia kell a gépnek a csatlakoztatott telefont.(#33466) Sh4rk: Mint olvashattad, nincs működő ROM a telefonján, ezért a tanácsod sokat nem segít neki.
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Segítségeteket kérem! Elbasztam a telót, ezért adb sideload-al telepítenék romot. Recovery-ben még adb devices parancssorra kiadja a tel. sorszámát, tehát látja, adb sideload-ba lépbe, majd adb sideload rom.zip parancs után kiírja, hogy error: device not found. Már számtalan sdk csomagot, htc drivert kipróbáltam, jdk fenn van, de semmi. Ötlet esetleg, amit megpróbálhatok? Win7 64 bit
-
Sh4rk
aktív tag
Nah térjünk vissza a földre....
Srácok valaki használt már ilyet?
Rendeltem egyet, de nem akarom a karcmentes telomnak a sarkait legyilkolni ezzel a hard case-el.
Szrintetek a HTC úgy oldotta meg, hogy nem b..sza össze a cuccost? Elég nagy blama lenne, de a flippes tok szétcseszte a széleket. Remélem ez nem. Valakinek tapasztalat? Jah M7-ről van szó...Nem a desznyót féltem...
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezem már tőletek is, hátha itt okosabb emberek vannak
meg már amúgy is lelassult a fórum!
Szeretnék egy néma riasztót építeni a robogómba. ’Cerberus’ lopás gátló (ajánlom mindenkinek) szinte mindent tud. Mostanában tettek bele egy új lehetőséget ’AutoTask’ a neve és lehet logikai parancsokat (scriptet) írni bele. A tervem hogy egy bluetooth-os kulcstartó ha kilép a telefon hatóköréből amit a robogóba jó mélyen elrejtek, aktiválódik a következő fázis, elindít egy másik programot ami a Gyorsulásmérőt figyeli és ha megmoccan a készülék (vagyis a motort baszkurálják) felhív engem. (én meg leszaladok a 2. emeletről egy bézbózütővel...
) A kérdésem az hogy ebben a Cerberus programban lehet shell command parancsot írni, és lehetséges lenne egy olyan parancsot beleírni hogy egy 2. mozgás érzékelős programban az ON vagy az OFF gomb megnyomódjon? Mert azt ugye nem tudom csak kézzel aktiválni, és körülményes lenne mindig ki be szerelni a motorba.
Már találtam egy oldalt ahol vannak ilyen parancsok, de nemigazán jött össze amit szeretnék!
Képekkel illusztrálom a lényeget…
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #33384 üzenetére
Na kipróbáltam ezt az OTG töltés dolgot. Full gyári S-ON rootolatlan rendszerem van és egyáltalán nem jelzi töltésnek a pendrive-ot. Tökéletesen úgy működik ahogy kell. [link]
-
Badboys
őstag
válasz
Red@Arc #33434 üzenetére
Bocs nem véletlen,hogy nem úgy írtam 5.01,5.02. Gondoltam így is érthető. Márpedig van 5.0.2. 5.2 ben igazad van mert az nincs. Csupán lespóroltam a nullát.
ferrob: Nem keverem a kettőt mert tudom mi a különbség. Valószínűleg sietve olvastam át és ezért reagáltam rosszul. Fentebb írtam,hogy miért írtam 5.2 csupán spóroltam egy 0 t.
Csak arra reagáltam,hogy" 5.0 val vége a frissítésnek" az nem lenne igazságos a hibák miatt. Amennyiben még jönnek a kisebb javítások akkor rendben. -
BenHans
addikt
[link] & [link] Na ezt most nem értem. A Samsung kap egy frissített 810-est ami nem melegszik ennyire. Nekünk meg marad a "sima"? Mert akkor kicsit morcos leszek, ha ezt meg merik tenni. Télen még csak jó kézmelegítőnek de nyáron már rezsó lesz.
Lehet itt is lesz csúszás, vagy érdemesebb lesz várni egy kicsit a vétellel és odafigyelni a gyártási időre hátha a későbbiek azaz a júni-júli környékiek már a frissített verzióval jönnek.
szerk. Jaj, eredetileg nem ide akartam, hanem az M9 hír alá. Ne mindegy kíváncsi vagyok itt is a véleményekre.
-
ferob
őstag
válasz
Badboys #33432 üzenetére
Nem értem, hogy miről beszélsz, mert értelmetlen és nem létező verziószámokat írtál és láthatóan egyáltalán nem vagy képben, de a lényegen nem változtat, hogy kap még frissítést a készülék, mivel abban javítják még, amit kell.
Kevered a GPE és Sense frissítéseket, valamint azzal sem vagy tisztában, hogy a Sense frissítés már 5.0.2-vel érkezik, míg később a GPE biztos megkapja az 5.1-et, mivel az fogja megoldani a jelenlegi hiányosságokat, amit az 5.0.1 tartalmaz.Mellesleg nem tudom, hogy ki vette észre az új 5.0.2 alapú Sense ROM-ban, hogy a gyári AccuWeather-es időjárás alkalmazás, amikor átvált a böngészős részletekre, akkor már a partner=HTCSENSE7 kerül elküldésre, bár nagyon sokat ez sem jelent.
-
szegto
senior tag
-
no more
veterán
Így is 2 évig támogatták a készüléket, szerintem teljesen jó! A Google-nek 18 hónap a kikötése, ha jól tudom. A Lollipop úgyis feltuningolja picit a készüléket, a HTC-t ismerve bugmentes updatet kapunk.
(#33438) pet4321: Szerintem nem. Nagy csodákat nem kell várni, letelt a 2 év...
-
Kronk
őstag
És nagy valószínűséggel, az 5.0.2-ő lesz az utolsó frissítés amit megkap...
-
Badboys
őstag
Ez így nem korrekt. Ugyanis amit nem javítottak az 5.1 ben arra már kint van az 5.2 gyakorlatilag akkor lesz egy szar 5.0 ánk javítatlanul? Mert gondolom akkor az 5.0 val a HTC megadta a frissítéseket. Ez így nem kicsit nem ok. Ebben az esetben a fer az lenne,ha mindjárt az 5.2 jönne,hibátlanul.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Zirowe #33416 üzenetére
Egyet értek! Én is beadtam akksi merüléses hibával, és 10 nap múlva vissza küldték hogy az akkumulátor a teszteken megfelelt, szoftverfrissítésen átment! Azt köszi!
Ugyan úgy csinálja... gondol egyet és 70%-nál nem merül tök sokáig, pedig használom. Aztán felgyorsul a merülés.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
enginev3.0 #33423 üzenetére
Semmivel sem, olyan nagyon vigyázok rá, hogy azt hiszi mindenki most vettem pedig már 1.5-éves. Szilikon tok és fólia van rajta első perctől, sosem érte nedvesség sem nem, hogy folyadék.
-
Greg-77
aktív tag
Szegény telefonom a hétvégén teljesen megőrült. Olyanokat csinál, hogy le van téve az asztalra senki nem nyúl hozzás és bekapcsol a kijelző kb 2-percenként aztán, tegnap olyat is csinált, hogy önmagától autós üzemmódba kapcsol és elindul a bluetoot is, ezt kb egész nap csinálta ma már nem, de a képernyőbekapcsolás azt egésznap megy, néha magától elalszik néha nem. Ha töltöm, nem töltődik, de nem azt írja ki mint eddig, hogy lassú töltés hanem egyzserűen abba marad a töltés és hiába kapcsolom ki-be ezek a gondok mit sem változnak. De már írt ki olyat is, hogy usb hub ként egyenlőre nem tölthető, holott semmi sem volt rádugva. De a hívásokat is csak úgy tudom fogadni és kezdeményezni, hogy kihangosítva van a készülék, nekem kell visszakapcsolnom manuálisan. Gyanakszom ez alaplap lehet. Holnap megy szervízbe sajnos, mert ez így nem ok.
-
baani59
aktív tag
Nálam a Windows 8.1-es notebookon nincs driver probléma. Megy az adb is és a Windows is látja meghajtóként.
Más: tegnap kijött az ARHD 90.0 (Lollipop 5.0.2)
Délelőtt feltettem. Érzésre gyorsult a teló, meg az Antutu szerint is (31756).
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #33419 üzenetére
A béta Windows 10-el tökéletesen eggyütt működ az M8, hihetetlen hogy a Win 8-ra nem tudnak kiadni valami hiba javítást!
-
deph
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, de még megvan a teló és szerencsére nagyon jól működik.
Viszont most kifogott rajtam a Windows 8. Megpróbáltam a HTC Sync managert felrakni, de nem ismerte fel a telefont.
Azóta már ADB driverrel sikerült, de valamit megkutyult az eszközkezelőben a HTC gyári driver.
Ez jelenik meg és ezt a HTC Android USB Device-t akarnám eltűntetni, de nem sikerül.
Már letöröltem minden HTC drivert, de nem akar helyre jönni.
És leginkább az zavar, hogy nincs DVD meghajtóm, sem virtuális, sem fizikai és a kamerát sem tudom emiatt használni.
Valakinek van ötlete? -
balageok
csendes tag
válasz
Zirowe #33416 üzenetére
Na most aztán meggyőztél.. .-)
Igen nagyon nincs kedvem ehhez, mert eszembe jutott hogy kint van ismerős, akkor bevállalom azt a pár ezer Ft-t és megy a németekhez, de az ottani szervízről dettó ugyanezeket írják..meg nem tudom hogy ilyen esetekben mit tud tenni a HTC Magyarország?
Üdv
B -
Zirowe
nagyúr
válasz
balageok #33413 üzenetére
A kinti szerviz eleg nagy fos.
A leirt hibakbol nem csinalnak meg mindent, haedveres hibara azt irjak, hogy szoftver frissitessel javitva, keszulekcsere tobb hetig tart, ketes eredetu cserekeszulek, stb.
Viszont a htc Magyarorszag es a smartshoposok rendesek.
Eddig azt hittem ecarenel nincs rosszabb, de megis van.
-
Tiger.
nagyúr
Felesleges hinni az oldalaknak még az m9 el kapcsolatban
Valóban hasonlit az m7 re és tényleg 13mp kamerát kaptunk))
-
ferob
őstag
Úgy néz ki, hogy az M7 még az 5.1-et is megkapja majd, mivel abban tervezik javítani a GPE verziót érintő kapacitív háttérvilágítás problémát, úgyhogy egy darabig még nem kell a ROM-ok portolásával foglalkozni.
-
don_peter
senior tag
válasz
HUTCHDB #33404 üzenetére
Ez egy projekt amin éppen dolgozom, nincs egyelőre különösebb célja, így most csak tesztelési célokból kell neki adatokat küldeni és fogadni telefonról vagy más egyéb eszközről.
Egy majd későbbi projektemhez akarom majd csatolni ezt az egységet amely egy (LED DOT MATRIX) reklámtábla lesz, erre androidos alkalmazáson keresztül lehetne majd szöveget vagy értelemszerűen a már feltöltött tartamát szerkeszteni vagy változtatni.USB-s stick-et vettem, de valamiért nem észleli, mert valami HID BOOT loadert is konfigurálni kell a BT chip-en ami nem egyértelmű, a gyártó meg ködösít...
Telefonna viszont már jól működik a dolog ezért gondoltam, hogy vásárolok egy M7-et... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest