Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Starlink
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest