- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest