Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz enginev3.0 #29472 üzenetére

Szívemből szóltál :D Mondjuk én nagyon szurkolok hogy ne térjen el nagyon az M9 formaterve az M8-tól, mert azon kisebbségbe vagy többségbe (nem tudom) tartozom akinek az M8 jobban tetszik mint az M7, és nem azért mert újabb, hanem mert masszívabb szóval egyszerűen tökéletesebb.

Jobb kamerának, nekem már egy 8UP 120%-ig megfelel annál nekem már tényleg nem kell jobb egy korrekt szoftverrel. Csak nem tudom hogy kivitelezhető-e. Amúgy sajnálnám ha kukáznák az UP-t mert aki használta már az tudja hogy nem világbajnok finoman szólva sem, viszont cserébe pár helyen még jobb is és nekem úgy tűnik hogy ha ezt lehet felbontásban toldani és szoftveresen még tovább javítani akkor ez egy nagyon jó út.

Azt sem tartom véletlennek hogy Apfel-ék sem mentek bele a mpx háborúba. Tudom itt sokan nem csípik, talán Te sem, de azért nagyon is korrekt cuccokat hoznak össze mert nagyon össze vannak rakva(kivétel a 4s amivel sok probléma volt a közelemben), és ha mondjuk azt vesszük, hogy a Samsung is közel ennyibe kerül akkor még jogos is az árazásuk.

Más téma: Az jutott eszembe hogy van-e valami esély arra, hogy elterjed a műholdas telefonálás és lesznek-e olyan tarifacsomagok amikbe belerakják egyfajta okos ráadás adventurer opcióban. Mert volt már rá példa hogy felmentem hegyekbe a párommal és a kutyánkkal és az erdőből kiérni ha futok is 30 perc lett volna, és lett volna egy nagyon nagyon fontos hívásom, vagy gondoljunk bele ha valaki rosszul lesz, vagy leesik a fáról/szikláról és eltörik valamije... És mondjuk ha lenne ilyen szolgáltatói extra, amit mondjuk 1-2 napra/hétre is lehet aktiválni akkor nálam igazi nagy innovációnak számítana ha ez irányba is fejlesztenék az okostelefonokat, még az is jó ha csak felső-közép kategóriától.

Tudom hogy léteznek már műholdas telefonok, csak így azért sokkal kompaktabb és kényelmesebb lenne.

• Balinov

titán

válasz enginev3.0 #29472 üzenetére

tenyleg, varhato meg ujabb felsokategorias droidos HTC a kovetkezo 3-4 honapban?

Új hozzászólás Aktív témák