- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Most az akksira gondolsz, mert nálam már egy éve megvan a teló, és hibátlan!
Nyilván, ha egész nap nyúzod akkor nem fogja kibírni, de nem is fogsz olyan telefont találni, ami ezt kibírja... Keresel egy lyukat a falon és töltöd, esetleg viszel valami hordozható aksit hozzá... -
FeRRaR1
őstag
válasz
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Hát, nekem szorgalmi időszakban kibírt 1 napot átlagos használattal(zene,mobilnet,wifi,facebook napközbe meg előadásokon), de akármennyin is volt este mindig töltőre raktam. Szóval annyira nem vészes, én átlagosnak mondanám. A kamerát is inkább átlagosnak mondanám, viszont éjjel tényleg szép képeket készít.
-
toeki
senior tag
válasz
a g2 többet bir
m7 tud közel 2-3 óra folyamatos üzemidőt egyfolytában max fényerőn, max procihasználattal (ashphalt8)
ezzel egyenes arányosan nő az idő minél kevésbé erőforrásigényes dolgot csinálsz.
sima screen on time 5 óra felett van.
Nekem bluetooth zenehallgatással, wifi on-nal, kb 1 óra telefonálással és Állandó viberezéssel simán kibirja a napotDe a G2-vel még másnap is tudnál délben telefonálni...
nekem ez nem szempont, este úgyis töltöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest