- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Benne van gyárilag minden romban, 1.2GB-ba már csak belefér.
Csak annyi a csavar, hogy régiónként, más-más választék jelenik meg a felhasználónál. Ami nekem van, abban szintén nem választható a magyar, de erre való a már linkelt morelocale2 nevű app, ami kilistázza a teljes, a rom által támogatott nyelvi választékot. -
mumk1
addikt
válasz
batai15 #1394 üzenetére
Külön kell bekapcsolni, hogy kitegye és így néz ki a lock screen-en.
Én nem jelenteném ki így kategorikusan, hogy visszalépés lenne, inkább csak más lett. Talán még örülök is egy kicsit, hogy végre bátrabban hozzányúltak, az elmúlt években jórészt csak pofozgatták a Sense-t, jelentős változtatás nem történt a külső megjelenésben. Tény, hogy vettek ki belőle dolgokat, de cserébe kerültek be újak is és a sebessége tényleg meggyőző.A stock témák megszűntek, ha lesz S-OFF, akkor custom romokban lehet témázgatni.
-
mumk1
addikt
válasz
Luser2000 #1382 üzenetére
A morelocale2-vel ki lehet választani a magyart, attól még tartalmazza a rom, hogy másik régióba szánták, csak a készülék saját menüjében nem jelenik meg.
-
Dr. Maci
tag
Egyébként azon gondolkodtam, hogy ezt is felesleges megvenni, mert novemberben úgyis jön a ránc felvarrott változata...
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1386 üzenetére
Hm...pedig nekem annyira nem tetszik a nexus4 kijelzője...
Ha az mellett nem domborít,akkor..
Sebessèg: Nexus4-nél nem tudom mi az ami gyorsabb, mi lehet gyorsabb...ott minden egyből történik...
-
ForRedGlory
félisten
Sebessegben ugyanazt tudja mint egy Nexus 4, persze joval nagyobb felbontas mellett. A Sense nem lesz a kedvencem, a lapozas vajsima, a blinkfeed vajsima, az appdrawer megnyitasa...nem vajsima, amit nem is ertek. A kijelzo nagyon szep, de azert a Nexus 4 720p mellett annyira nem all leejto. Az anyaghasznalat es minosegerzet nagyon profi. Az S3 fulesevel probaltam ki. A basszus majd levitte a fejem (Tiesto szolt), kurva jol szol. Nexus 4 sehol nincs. A bongeszoje eleg jo, szepen es gyorsan tordeli azoldalt, nem ugy mint HOX-on. Szoval jo kis telefon, bar Nexus 4 mellett nem akkora elorelepes, viszont tenyleg a jelenlegi legjobb. Altalanos sebessege jo, de nem tudom tul objektiven megallapitani, mert Nexus 4 a merce, ami szinten mocskos gyors.Ugyhogy vasarnap meg is kapom a sajatom ha minden jol megy. Ezt a sebesseget S4 siman meg fogja ugorni, de ezzel nem azt mondom hogy a HTC One ne lenne veszett gyors.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1383 üzenetére
Engem speciel érdekel.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1383 üzenetére
Dehogynem, engem nagyon érdekel, milyen? Egy igazi jólfotózó s3 tulaj véleménye érdekel igazán!
-
Luser2000
addikt
Az én Angol származású One-om NEM tud magyarul!
A billentyűzetet és a bevitelt be lehet állítani magyarra, de a menüt nem.
A HTC support szerint viszont a garancia itthon is érvényesíthető.Akik itt pár hozzászólással korábban írtak , hogy simán kell tudja a magyar nyelvet, azok kisegítenének, hogy mit kell csináljak?
Köszi, Balázs
-
Köszönöm a válaszaitokat!
Nagyon tetszik a készülék és olyan "kell nekem" vágy fog el, amikor meglátom.
Szerintem nagyon szép készülék. SGS 3-at váltanék le, mert bevallom őszintén unom a Samsungot. -
Bocsánat a a buta kérdésért, de ez a HTC One tud magyarul?
Még egyszer elnézést, de egy Motorola RAZR-nál ez problémás volt a számomra, mert ott ugye nincs honosítva a készülék. -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1371 üzenetére
No, vélemény?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
benyomas?
-
mumk1
addikt
válasz
És, elfogott a birtoklási láz?
@Xaels
Én már nyomogatok mindent, mint süket a csengőt. Majd egy év HOX használat után, a Xiaomin persze hogy fordítva volt a vissza és home, a ONE-on meg megint csak változott.
A bekapcsoló tényleg nem a legkényelmesebb, de meg lehet szokni. -
Burt1793
veterán
válasz
és? fájt neki?
-
ForRedGlory
félisten
Megnyomogattam a HTC One-t
-
-=Ghost=-
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, ezért írtam már az első képeknél is itt is. [link]
a témaindító tesztben viszont eléggé le van írva, hogy miért is jó ez, de mégse...
szerintem később a mpx növelésével jóval jobb eredményt lehet elérni.
az éjszakai képek viszont nagyon jók, ami szintén ennek a technológiának köszönhető. -
Xaels
félisten
Tudtommal nem kötelező, hogy adjanak és a Telemax emlékeim szerint nem is ad addig cserekészüléket.
[link] itt az AT&T verziót tesztelték. Azok az autós tesztképek egész jónak tűnnek
(#1367) Criton: addig telefon nélkül maradsz. Kérdés, hogy a logisztika meddig tart, gondolom 2hét biztos parkolópálya. Idehaza nem fogják javítani, de ha valaki még is megpróbálkozik vele az tuti szét fogja barmolni mint a feljebb linkelt cikkben is írják.
-
Criton
veterán
válasz
stilo18 #1363 üzenetére
Ameddig elküldik a szervizbe a telefont nekem várnom kell, vagy ilyenkor a HTC ad valami cserekészüléket?
Vagy ez akkor most itthon ugyan úgy működik mint az Apple részén? Anno volt egy 4S telefonom, gond volt vele és a StarKing mint hivatalos szerviz sem nyúlhatott bele, visszaküldték az Apple-nek és kaptam egy új telefont.Mindenképpen kártyafüggetlenül szeretném beszerezni.
-
Xaels
félisten
[link] Sprint verziót újratesztelték a srácok és azt írják, hogy javult a kamera ahhoz képest amit utoljára teszteltek.
-
stilo18
addikt
Szervízelés azért nem kell annyira félni tőle...
-
mumk1
addikt
FLAC-el nagyon jól szól a külső hangszóró és teljesen felcsavarva sem torzít egy szemet sem.
Ezek a vizuális effektek meg jó pofák. [link] -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1353 üzenetére
Szóval szerinted a HTC tulajok fura nevűek illetve sittes kinézetüek...megjegyeztük!
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nem szeretnék semmit sem elindítani, májusban szeretnék telefont venni, eddig az iPhone 5-t néztem ki, de mióta ennek a telefonnak a tesztjét elolvastam, egy kicsit e felé hajlok. A kamera minősége az ami itt egy kicsit zavar meg a szerviz (garancia tudom van, de sokan írtak, hogy ezt a telefont hogyan javítják meg stb.. )
Van köztetek olyan aki apple-ről váltott erre a telefonra? Mind a két telefon megfelelne az igényeimnek.
Mennyire sérül a külseje? -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1356 üzenetére
Ez pontosan a 4Mpx hátránya. Hogy kinagyítva a távolabbi részletek elmosódnak. Persze makrónál a HTC algoritmusa általában elmossa a háttérben levő dolgokat amúgy is.
(#1357) stilo18: az elképzelés jó amúgy. Viszont ha az érzékelőn tartani akarják az egy pixelre jutó területet akkor, ha növelni akarják a felbontást akkor azzal arányosan az érzékelő mérete is nőni fog. Kérdés az, hogy ezt bevállalják-e vagy sem és, hogy minek a kárára. Magam részéről inkább közelieket szoktam fotózni és legtöbb esetben beltérben vagy rossz fényviszonyoknál és ha ott elég jól szerepel kellően rövid záridővel akkor nekem megfelel a 4Mpx is. Nyomtatásban úgy sem látszik annyira.
(#1361) Balinov: biztos az is közre játszik, de rendszerint mos makrózásnál. Sensation-nél is és One X-nél is ugyanez a helyzet.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1345 üzenetére
"Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál"
nem lehet, hogy a kevés pixel okozza ? (4 mp)
nem vagyok nagy fényképész, de tényleg, alapból elmegy, aztán ahogy belenagyítok, legörbül a szám.... -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1353 üzenetére
Az volnék én, és nem a sitten hanem a bukósisak és a kalap alatt nem barnulok. A múzsám készítette amúgy.
-
stilo18
addikt
válasz
Durván jó...
-
Burt1793
veterán
válasz
Úhh a nem jóját!
Nem szoktam makróval fotózni, a one-éba is belenagyítottam, de ez, ez beszarás, ezt mobillal?
Na keresek én is egy ilyen sárga virágotkíváncsi vagyok, hogy az S2 mennyivel rosszabb... (nyugi nem rakom fel ide
, gyorsan, mert már két napja nem látott töltőt, az utolsókat rúgja, 5 óra kijelzőhasználtattal)
Minden elismerésem, ez tényleg szép.Xaels: Ha csak a HTC képét nézem, akkor az is jónak tűnik, de most az S3 után megértem a leótvarozást
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1343 üzenetére
Ott ahol kell elég éles. Ami inkább aggaszt az a kép bal szélén lévő zaj mennyisége.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1344 üzenetére
Ez a bajom. Nem flame miatt, de itt kezdődik a minőség. Amúgy S3.
Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1343 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a bajod, mindjárt kimegyek, nagygéppel és mobillal is, nekem ezek a képek, főleg az első, nagyon tetszenek, művészi, a lényeg éles
De tényleg, viccen kívül, ez nagyon messze van az ótvartól
Szerintem az, hogy amire nem fókuszál szemcsés, nem olyan zavaró (nekem biztos nem).
#mumk1: szép idő lesz, hál' Istennek!
-
-
válasz
ForRedGlory #1336 üzenetére
Kulcs nem, de szike sem. Mondjuk porszem igen, az ellen nem véd semmi.
-
válasz
ForRedGlory #1333 üzenetére
Pedig a karcolásokat még a fekete is jól tűri...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FragMaster #1332 üzenetére
Inkább az a kérdés, melyiken látszik kevésbé. Talán a szürkén
-
FragMaster
addikt
válasz
ForRedGlory #1331 üzenetére
Hm ráadásul az ezüsttel is előfordul. Legalább is anno a One S esetén a fekete volt a sérülékenyebb, most már ez is.
-
ForRedGlory
félisten
Szép hosszú teszt: pocket-lint, de ettől a résztől már ver a víz. Erre is úgy kell majd vigyázni, mint a hímes tojásra:
"With any anodised metal device, the question of just how long the finish will last always comes into question. It was something that Apple encountered with the iPhone 5, and we've already scuffed the HTC One, leaving scratch marks on the body, despite being really careful with it."
-
toeki
senior tag
válasz
Spark_777 #1325 üzenetére
expansys holnapra vár 480 darabot. (nem a magyarországi részleg hanem a európai!)
gondolhatod mennyire lesz tőlük beszerezhető ha a többezres előrendelésekből egy hónap alatt még csak pár százat tudtak leszállitani és a mostani szállitmányt is a htc.com -ról beérkező rendelésekre szánják...
vicc ez az expansys -
adammkaa
senior tag
Telenor vagy Vodafone- nál lesz htc one? A másik kérdésem hogy egy napon, 2 óra zenehallgatás, 1 óra netezés, 1 óra játék, kis fotózás kibír egy reggel 6-22:00 ig?
-
Spark_777
tag
Sajnálatos tényleg,és az ember el sem hinné hogy ez a HTC-vel történik meg...Reménykedjünk hogy a második negyed évre helyre áll a rend,bár sajnos elég kevés jel utal arra hogy ez így lenne.Lassan most már mondaniuk kellene egy pontos szállítási dátumot is a One-ra,mert már tényleg könnyen megeshet hogy az S4 beelőzi szállítási időben,és sok ember nem annyira márka hű mint mi vagyunk.
-
Xaels
félisten
[link]
hát reméljük ha helyre áll a gyártás azért csak összeszedik magukat.
-
adammkaa
senior tag
Köszi a válaszokat, megnéztem azt az 1 tesztet is, de nem tudtam hova tenni hirtelen, a tulajok azt írják meg nekem kibír egy napot a telefonjuk? Tehát reggel 6 órától este 10-ig.
-
mumk1
addikt
Megnéztem, tényleg nem vészes, gyárihoz képest egész jól szól. A magasak kifejezetten jól szólnak rajta, mélyekből kicsit gyengébb és a távirányítón csak play/pause van, ugrás nincs.
-
kdennis
aktív tag
Én vettem 6000-ér egy ilyen HTC fülest és SOKKAL jobban szol mint az a Beats Audio füles, amit ajándékba adtak a One X mellé a Vodafone-ba. El is adtam...
Ja és az hogy a "Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt" ez hülyeség... ugyanúgy működik vele...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1302 üzenetére
tudom, hogy már volt, de itt 2:21 környékén látni a fülest.
én beats-nak vélem...vagy csak olyasmi alaku? -
mumk1
addikt
válasz
adammkaa #1300 üzenetére
Nézd át Petipetya méréseit nálam is hasonlók az üzemidők.
FLAC-ot viszi a gyári player is, próbáltam. -
ForRedGlory
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest