- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Különböző beállításokkal valószínűleg lehet rajta javítani, de a képek tényleg nem lesznek díjnyertesek.
Ezzel valamilyen szinten együtt tudok élni, a highlight videó viszont szerintem pillanatnyilag a legjobb szolgáltatás az idei mezőnyben.
Persze sajátkezűleg is lehet ilyet (vagy még jobbat) csinálni, de engem ezzel megvettek kilóra. Sőt esetleg pont ettől kapok majd kedvet a jövőben ilyen összeállítások készítéséhez. Százszor többet elmond, mint egy fényképalbum. És rettentő hangulatos. -
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És ugye 801n a típusa? (Lte verzió)
A HTC Support IMEI szám alapján megmondja, hogy a garancia pl érvényesíthető-e itthon. -
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És hol sikerült megcsípni?
PC Word? Clove?
Ajándék járt hozzá? -
Xaels
félisten
válasz
-=Ghost=- #1592 üzenetére
Ja jópofák ezek a cuccok. Bár ez a régi filmes effekt kezd unalmas lenni. A képek meg ahhoz képest, hogy milyen időben készültek szerintem sem lettek túl jók és többnél a kép bal oldala eléggé pocsék mint Ezen is. Ami baromira zavaró, hogy zajos az ég sokszor aminek nem szabadna ilyennek lennie.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #1593 üzenetére
Mennyiben áll meg, ha kint veszitek? Ha lehet ilyet kérdezni?
Ja és gratula hozzá!
-
-=Ghost=-
őstag
Azért a hightlight videók elég hangulatosak tudnak lenni.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1589 üzenetére
Ha nem érteném, akkor nem írtam volna, hogy megnézem kikapcsolt 4G-vel, autó HSDPA-val, mivel ugye így korrekt az összevetés. Ha a másikra gondolsz, akkor egyértelműen gyorsabb a net ugyanitt 4G-vel, mint a többin, edge-el.
-
Xaels
félisten
Szoftver tekintetében nem biztos, nekem úgy tűnik ott van gond és ha szar az algoritmus akkor a végeredmény is az lesz hardvertől függetlenül. Gondolom itt az Imagechip is bekavar. Pocketnow például azt állapította meg, hogy a Sprintes tesztkészülék amit kaptak jobb képeket csinál mint amivel először teszteltek. Na majd összehasonlítom a One X-el amint meglesz.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1586 üzenetére
Mindet autón használtam, tehát a korábbiak is használhatnák a HSDPA-t, de ennek ellenére csak edge-el hajlandóak menni. Mondjuk tisztában vagyok vele, hogy elég vacak a hálózat arra fele.
Azt még megnézem, hogy mit csinál a ONE, ha csak a 4G-t tiltom le. -
mumk1
addikt
válasz
Balinov #1584 üzenetére
Engem egyértelműen meggyőzött, hogy jobb.
Amíg több telefonom is otthon, nappaliban, csak edge -el hajlandó csatlakozni a hálózatra, addig a ONE stabilan használja a 4G-t, valamint kocsiban, beszélgetés közben sem szakad meg a hívás olyan helyeken, ahol tudom, hogy korábban mind eldobta a hívást.
Dicsértem már korábban a rádiós eszközöket benne és nem csak a wifi kiváló, de a BT és kifogástalan a régebbi kihangosítómmal, amivel ez előtt birkózott a HOX és a Xiaomi is.
Ezen a téren, tényleg jelentős fejlődést látok. -
Balinov
titán
ja, azt tudom, de eddig mindig ugyanazt a 3 ir szervert hasznaltam mindennel a meresre (asztali, tab, laptop,stb).a kapott eredmeny ugyis csak tajekoztato jellegu..a lenyeg ugysem a konkret mbit/sec a lenyeg, hanem hogy egy nagysagrenddel javult.
persze lehet siman az is, hogy egyetlen eszkoz leven a GW-re kotve 5ghz-en tolta es ez csak placebo hatas.
-
Balinov
titán
válasz
petipetya #1581 üzenetére
Ja, meg egy erdekesseg. UPC 120mbit, Ciscso EPC3295 GW, telefonnal speedtest-nel a max 11-12mbit le, 3-4mbit fel volt kozeli szerverre merve (nem tudom, mennyire pontos a speedtest.net szervertavolsaga, de app-ban 1-2km-t irt). Uj helyen ugyanaz a router, ugyanaz a speedtest, ugyanug ONE 17-19mbit le. Tovabbi tesztelest igenyel, de idaig ez is jonak tunik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Balinov #1579 üzenetére
Nem is vártam mást.
Nálam csak egyetlen fekete lyuk van az útvonalam mentén, mégpedig az egyik metró végállomás. Ott a Desire S csak EDGE-n volt hajlandó működni, HSDPA-n nem. Az Xperia S megy HSDPA-n kettő vonallal. Ezzel szemben a HTC One már három vonallal hozta ugyanott a HSDPA-t.
-
Xaels
félisten
Én nem érzem úgy, hogy szar lenne a kamera. Bizonyos szempontok alapján alulmarad, de más szempontok tekintetében felül kerekedik a konkurencián. Majd ha meg lesz a sajátom akkor mélyebben belevetem magam a témába.
-
Balinov
titán
Valaki kerdezte meg 1-2 hete,hogy tererovel hogy all es megigertem, hogy megnezem es leirom neki.
Szoval barki volt - bocs, a nevere nem emlekszem, itt a miniteszt. Korabban Sensatonnal ill. HOS-szal munkahelyen ha a lifttel lementem az alagsorba, akkor az akkori telo eldobta a tererot. Most jottem fel lifttel, telefon vegig a kezemben, de Edge ala nem ment a terero.
Tegnapelott kezdtunk koltozni egy kertvarosi reszre, ott a HOS-al a 3G epp eldocogott, tegnap neztem, ugyanaz a kornyek, parszazmeteres kulonbseg, de vegig HSDPA-n volt.
Szoval tererogondunk nem lesz szerintem. Szolgaltato ugyanaz
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1577 üzenetére
Nekem meg itt az i5 fényképezésre.
Bár ritkán van nálam mindkettő egyszerre.
Veletech-re kijössz? -
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1575 üzenetére
Viszont a felbontás is lehetne nagyobb, nálunk majdnem natív, nem tudsz belenagyítani. Egy 8 megapixeles normális optika nem ártott volna és akkor még gyártani is tudták volna.
-
Lacko84
aktív tag
Ára mennyi lesz??
-
bloomberg
tag
+1
A desire nálam is mai napig must have kategória, még néha elgondolkodom rajta, hogy kéne venni egyet
Nekem egy bajom van a one-al - számomra nagy, remélem ilyen lesz az m4, csak kisebb.
Egyébként a telefont kézbe fogva olyan érzésem volt, hogy még egy atomtámadást is túlélne.
-
Gáborka17
csendes tag
Hát megtapicskoltam én is ma a One-t és tényleg úgy össze van rakva mint egy iphone. De még itt, Kanadában sem lehet kapni. Mikor megláttam a boltot mennyire tele van zsufolva azt hittem uj APPLE nyilt. hehe
Viszont a kamera... Vágom én h ultrapixel meg minden, és vágom én h sokkal nagyobb érzékelö kellett volna egy 8 mp-s kam beépitéséhez, de hogy mennyire szar képeket csinál
és ez az amiért nem fogom leváltani az i4s-t. pedig imádtam volna ezt a telót, de a kamera nagyon fontos. /nekem/ . és ezé a telefoné nagyon f*s. /nekem/
sorry HTC... -
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #1559 üzenetére
Ezt a vidit már én is linkeltem. Választ majd csak akkor kapunk erre, ha valaki feketét vesz és nekiesik egy kulccsal.
Várjuk a jelentkezőket!
Írtam pár napja, hogy tavaly a One-s fekete burkolatával is ez volt a baj, vissza is hívtak pár szállítmányt és később nem merült fel probléma.
-
hurrikan
addikt
Fekete színűt vett valaki?
ezen az oldalon azt állítják hogy a fekete nagyon könnyen karcolódik még asztalra téve is
vajon igaz?
Eléggé szándékos összekarcolásnak tűnik....Én is feketét akarok(tam) venni. Érdekelne hogy valós gond e.
Itt meg nem karcolódik meg, pedig a kulccsal erőszakolják:
[link] -
hurrikan
addikt
Nem tudom láttátok e de megint van az Expansysnál One, igaz csomagban:
4ezerrel drágább, de van hozzá MediaLINK HD.
Még van 36db
Délután 3-kor még 100+ volt xD -
kdennis
aktív tag
Biztos az egyik gyárban a régebbi soft van rajta, a másikban meg egy újabb.
Nem tudom mit kell amúgy hisztizni ilyen hülyeségen. Egy hónap azt úgyis megcsinálják. Aki emiatt eladja az nem is akart HTC-t. Nem jön be az ilyen vészmadárkodás...
-
Xaels
félisten
válasz
petipetya #1551 üzenetére
A kijelző alján megjelenik egy fekete sáv benne a 3 pöttyel (menü/beállítások) olyan alkalmazásoknál amik nincsenek erre felkészítve vagy a HTC féle gesztussvezérlésre. Ez az első tesztpéldányokban eltüntethető volt úgy, hogy a Back gombra lehetett programozni a Menu-t, erre volt opció a beállításokban, de a végleges termékeken lévő szoftverből hiányzik ez a beállítás.
-
keIdor
titán
válasz
petipetya #1551 üzenetére
Szoftveres menü gomb, ami akkor is ott van, amikor semmi szükség rá. Értékes kijelzőterületet foglal le magának. Szerk: One X-nél elégsokan anyázták a HTC-t emiatt, ezért volt rá frissítéssel a menüben erre opció és az egyik kapacitív gombra át lehetett programozni és akkor nem volt ott.
De most elkövették ugyanezt a hibát, én emiatt el is adtam az első One X-emet. -
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #1545 üzenetére
És a képek nem adják át, hogy élőben mennyire szép és kecses. Személy szerint kisebbnek éreztem mint a One X-et pedig tudom, hogy nem az. Arra készültem, hogy biztos majd sokat kell akrobatikáznom vele a kezemben, de nem. A power gomb kicsit fura helyen van, de a mutatóujjas kezelésre elég hamar ráéreztem.
-
Sajnos nekem nem volt még lehetőségem ezt a HTC One-t megtekinteni vagy megfogni, de iszonyat szép készülék.
Nagyon tetszik és azt hiszem, nem S4-et veszek hanem ezt.(#1534) mumk1: Tényleg masszív a telefon? Nem akad, gyors? A hngszórók jól szolnak? Tényleg hangos? Rezgőmotorja milyen? Az S3 rezgőmotorja kellően gyengus.
-
Xaels
félisten
Jól emlékszel
Fel is ültem a mókuskerékre ahogy mondtad, de kicsit vissza is "sírom" a Desire-es időket. A Sensation-t is szerettem, szerencsém is volt vele, de annyira nem mint a Desire-t. Viszont ha meg lesz a One, jövőre lejár a hitelem és erőteljesen rá kell feküdni a lakás/ház illetve a motor projektre. Egy 650-es Dragstar vagy még egy XV535 -ös kell a seggem alá jövő nyárra mert bedilizek
-
keIdor
titán
Hehe, emlékszem ezt már a Szenzációnál is mondtad.
Velem meg a haverjaimmal együtt Te is beszálltál egy mókuskerékbe, ahonnan nem lehet könnyen kiszállni, mondjuk én nem is akarok.
Jövőre úgyis váltasz.
Van pár haver, ugyanezt mondják mikor megvesznek valami drágát, hogy marad egy darabig, már akkor szoktam mondani 0,5-1 év múlva úgyis másik lesz, nem bírod ki. -
Spark_777
tag
Én is voltam ma a Speedben,megtapogattam a telefont,és elbeszélgettem a sráccal.Szerinte május első hete előtt tuti nem jön meg Magyarországra,és még az sem biztos,ugyanis rosszabbul állnak a kamera modulok előállításával mint gondolták volna.Amúgy érdekesség képpen, a német Media Marktban kapható volt az ezüst One átszámítva 180.000 Ft-ért,és a feketét április 15-re ígérték.Na már most a szürke teljesen el is fogyott,és nem is lehet rendelni.Beszéltem velük,és azt mondták hogy egyszerűen vége a készletüknek(Kb 2000 db),és a HTC még közelítő dátumot sem tud a pótlásra...
-
Xaels
félisten
Ahogy megláttam olyan volt mint a Desire-es időkben. Az a telefon a mai napig képes kiváltani egy ilyen Must have érzést pedig egy évig használtam. Na most ugyanezt éreztem a One-al. A piac jelenlegi állapotát tekintve szerintem a One mellettem marad hosszabb ideig és ha valami nagyon nagyot nem durrant valaki akkor lehet majd egy új One váltja majd az öreget. Talán a Motorola X Phone lesz érdekes, a többiek csak követik a trendeket.
-
mumk1
addikt
Én választhattam (amikor még lehetett kapni
) hogy ezüst, vagy fekete, de nekem kifejezetten jobban bejön ez a sima alu felület.
@Plag
Így, egy hét használat után, nem találtam semmi hibát a szoftverben. (1.28.401.7) Stabil, gyors, és aki szokva van a Sense-hez, az mindent megtalál azonnal. -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1528 üzenetére
Szürke mind a kettő.
Hát valamit nagyon elkapott a HTC mert az állam kerestem hirtelen ahogy kézbe vettem.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1528 üzenetére
nekem valamiért jobban tetszik a fekete. csak félek úgy kopik mint a fekete i5.
-
ForRedGlory
félisten
Speedshopban melyik telefon van a muksónál? A fekete vagy a szürke?
-
bloomberg
tag
válasz
bloomberg #1521 üzenetére
rossz hír, csak ma van ott a htc-s ürge
-
hurrikan
addikt
válasz
Kokufuu1986 #1510 üzenetére
Én is voltam.
Sőt ki is próbáltam náluk egy teszt One-t ismerősön át.
Nekem akkor azt mondták, hogy kb május eleje, de még változhat. -
bloomberg
tag
-
bloomberg
tag
-
-
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
A téma nem ide tartozik, de én is megfogdostam és megnéztem egy Z-t és a tapasztalataim vegyesek illetve hasonlóak a tiédhez.
A kijelző siralmas és iszonyat sokat zabál. 1 napot alig bír ki a telefon. A GUI meg laggol időnként az erős vas ellenére. A minősége anyaghasználati szinten tetszik. De, ez eltérő vélemény lehet. Sajnálom, hogy a Sony ily módon erőlteti az LCD kijelzőt. Szerintem van gazdaságosabb alternatíva.A HTC One meg szerelem lett. Remélem, maga a telefon nem lesz nagyon "bugos" és itt nem csak a szoftverre gondolok. Több videót megnéztem róla és azokon nagyon tetszik. Látszik a minőség. Persze élőben még nem fogtam meg, de remélem ez hamarosan megoldódik.
-
FragMaster
addikt
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
Nem láttam még, de mástól sem hallottam túl sok jót felőle, viszont lehet kapni.
Nagyon nem akarom fényezni a ONE-t, de ilyen anyag és összeszerelési minőséget, jelenleg nem sok gyártó kínál az biztos. -
-
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #1504 üzenetére
Ahogy Xaels is írta, az LTE nagy akku vámpír, ha nincs rá szükség érdemes letiltani.
Ettől sokkal többet ki lehet hozni belőle, csak minimális odafigyeléssel, de én szándékosan nem tettem ezt, ahogy a későbbiekben sem fogok spórolni semmivel, ha merül, tudom tölteni napközben is bármikor.
Egy ilyen napot a HOX már nem bírt ki nálam, vagy csak néhány % maradt, nem 30. -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #1237 üzenetére
Ahogy olvastam a témában az írásokat ki akartam bírni hogy nem szólok bele de nem bírom ki
Én pont ezért cseréltem az S3-at!! HOX-ra!! Mert az S3 fényereje kritikán aluli a HOX-hoz képest. Te vagy egy másolatot fogtál ki vagy le volt véve a fényereje ha az S3 neked fényesebb volt....
3hét után undorodtam az S3 kijelzőjétől, hatalmas csalódás volt. Fényereje 0, színek szét szaturálva, fehér sárgás, és a Pentile miatt még csak félig sem látszott HD kijelzőnek. Innentől kezdve nem érek semmit a kontrasztosságával a jó fogyasztásával, meg a kivalló fekete színeivel
100szónak is egy a vége, a HOX nagyon jó fényerőben 9hónapig használtam. Az S3 meg porba fingó fényerővel operál a HOX-hoz képest.Közben Expansys.hu-tól már rendelhető az One. Tehát már nem előrendelési státuszban van.
Igaz csak 32GB-os van 191ezerért.
[link]Remélem a T-mobile-hoz is bekerül minél hamarabb és nem fizette le őket a Samsung, hogy majd csak az S4 megjelenése után kerülhet be
Persze ha Samsung lennék én is félnék az One-tól. -
rizso
addikt
Hajjaj, nagyon csábító ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest