- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Így néz ki, egy dolgos munkanap nálam, teljesen megfelel az igényeimnek.
-
FtcFeki
csendes tag
-
Nekem is voltak drága telefonjaim, One X-et épp most adtam el, de ha több százezret keresnék akkor se vennék ilyen áron, főleg azért nem, mert pár hónap alatt esik az ára azért elég sokat. Szóval ezért tartom hülyeségnek kiadni ennyi pénzt érte. Bár, ha mindneki így fogná fel akkor becsődölne az összes cég.
Ha meg nem akarsz bukni sokat pár hét és adhatod is el. -
Burt1793
veterán
Én nem úgy néztem, hogy nekem sok, de persze szerintem aki 170ért vesz telefont annak ez talán úgymond a "hobbija", én megvagyok az S2-vel és inkább egy országúti kerékpárt veszek (vettem) 400ért, mert én annak láttam értelmét, szeretek biciklizni, s4-et, one-t sose vennék, ezekre biztosan nem váltanám le az s2-t ennyiért.
Ez most az én véleményem, mint ahogy a tiétek az, hogy ez megéri: szerintem most, a ma április 10-én sem ér 30 ezer forinttal többet egy one mint az s2-m, mármint ezt úgy értem, hogy én ennyit lennék hajlandó ráfizetni. Tudom, hogy ez nagy hülyeség, de a 250-hez már nem kell sokat tenni, hogy vegyek egy tényleg jó gépet, monitorral (mondjuk mégegyszer ennyit).
Lényeg a lényeg, mindenkinek más az értékrendje illetve mindenkinek más fontos, sokan azért tartják hülyének azt, aki vesz egy ilyet, mert az emberek töredékének se lesz One-ja magyarországon és aki nincs a tömegben, az hülye
(Ez viszont nem az én véleményem
)
-
Avicularia
veterán
Ráadásul nem Magyarország a célország. Itt svédben minden kis 14 éves iphone-al rohangál, mindig nevethetnékem támad amikor a szifon és a presztízs szavakat egy mondatban hallom
Ingyen elviheted az összes telefont, pld one meg s4 kaliberű telefonok 350-450 korona között vannak havonta 2 éves előfizetéssel. Ezekben a csomagokban általában korlátlan vagy nagyon sok beszélgetés és sms van valamint 1-3 giga mobilnet. E mellé 15K-20K-t keres egy átlagmelós. -
keIdor
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1485 üzenetére
Ne így nézd, hogy neked sok, és aki megveszi az nem normális. Attól függ, aki keres havi 3 milliót, annak nem tétel. Aki meg havi 47 ezerből él, annak a 20k-s telefon is drága...
-
joey04
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1485 üzenetére
Na igen. Szerintem egy felsős telefonnak sem szabadna 150 fölé menni.
-
-
zezoka
őstag
Kíváncsi vagyok rá. Le kéne cserélni az Icredible S-emet már jó ideje!
-
Balinov
titán
mumk1ugy van, angol.
jo az avatarod, nagyon vagany!
BenHans: 1469-re: nem, telefon, kis kulcs a microsimhez, gyari headset, tolto, usb kabel, meg a szokasos papirhalmaz az ossz tartozek ami a dobozomban volt.
Plag: 1471-re: irorszag, elofizuhosszabbitos konstrukcioban HTC_001 CID-es gyari fuggetlen volt 199€. Threenel all. 99€-ert adjak, de nincs raktaron. Prepaid-ben 480-500€ korul lattam (azt nem tudom, hogy azok is fuggetlenek-e, enyem az). UK-ban meg nagy a szoras, ami biztos, hogy az angol Expansys 520£-ert adja.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1477 üzenetére
Neked milyen lesz?
-
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1474 üzenetére
Majd a sajátodba.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1474 üzenetére
minden telefonba beleleht, ugyhogy sztem felesleges
-
sipy888
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #1468 üzenetére
Az a baj azzal a kulcsos videóval hogy egy 1 mpx es kamerával lett felvéve. Oké, hogy karcolgatják majd lesepri a fűrészport
, de apró karcolások biztosan maradtak rajta, ami szemmel látható, felvételről nem. Bár ne így legyen, de egy fémház sajnos karcolódik, kopik. De még sokkalta inkább ez mint a gagyi műanyag 2 kilóért.
HTC One tulajok, csatlakozok Ghost-hoz, kulcsokat , fűrészlapokat elő és mondjátok már meg hogy bírja.
Kevésbé kockázatkedvelő tulajok, annyit is mondhatnának, hogy hétköznapi használat során van-e már valami kopás rajta, mint i5 nél, hogy már a dobozból úgy vette ki az ember, hogy a festék már csak a dobozba volt, nem a telefonon.
-
Akinek már van HTC One-ja:
Hol vettétek és mennyi kb. az ára?
Meg vagytok vele elégedve? Hangminőség beszélgetéskor, csengőhang, rezgés, szoftver, stb.
Nagyon vennék egy ilyen gépet. Örömmel venném, ha megosztanátok segítségképpen a tapasztalataitokat.
Köszönöm. -
BenHans
addikt
Valahol olvastam, hogy limitáltan adnak a One hoz ajándékba [ilyet].
Akinek már megvan a One...Kaptatok ilyet??
(Ezt a tokot venném amúgy is, csak nem mindegy hogy spórolhatok-e 7500Ft-ot.)(#1468) -=Ghost=-: Csak ezt az egyet találtam youtube-on, reménykedjünk. Tavaly valami hasonló volt a fekete One S-el is és a későbbi gyártásúak már nem koptak.
-
Spark_777
tag
Ma megpróbáltam a német Media Markton keresztül beszerezni egy darabot,de csúfos kudarc volt...
Van nekik raktáron,de logisztikai problémákra hivatkozva lepattintottak.Ez még nem is gond,mert van postacímem Németországban,csak sajnos cégre venném,és az áfát,csak személyesen,egy üzletben az Uniós adószám bemutatása után vonják le,digitálisan nem elég nekik. Na puff,megint kapufa...
-
Luser2000
addikt
Elővettem a csomagolásából a gyári fülest.
Csináltam egy összehasonlítást egy iPhone 5 készülékkel, illetve annak a gyári fülesével.
Meg kell állapítsam, hogy az i5 gyári fülhallgatója (van valami neve is) igen csak jól szól. (Kár, hogy kiesik a fülemből a kialakítása miatt).
A HTC sem rossz, főleg, ha levesszük a fülhallgatókról a két műanyag védő fóliát. (Először észre sem vettem. Nem tetszett a hangja. Azán megláttam, lehúztam és sokkal jobb hangja lett, előkerültek a mélyhangok is!)
Úgy tűnik azonban, hogy az Apple jobb hangchipet épített a készülékébe (Beats ide vagy oda).
Viszont a fülesek majdnem ugyan olyan jól szólnak! -
BenHans
addikt
Üdv!
Olvasgattam egy kicsit itt és szerencsére minden kétségem alaptalan a One-al szemben. Pl, wifi, meg hogy ne fél órával később kapjam sms-ben a hívásértesítőket minden egyéb jelzés nélkül
Fájó pont lett volna nekem ha kivették volna azokat a gyönyörű animációkat, de mint ahogy mumk1 is írta megvannak jól vannak.
A fekete karcolódását meg [ezért] nem értem.
Már vágom a centit...
És erre még rá fog tenni egy lapáttal a veletech.
-
Xaels
félisten
"To make up for the missing Menu key, there are gestures throughout the Sense 5 interface (swipe down in the App Drawer or the BlinkFeed homescreen. On the pre-release units we tested there was an option to set a long press of the Back key to act as "Menu", but this is not available on our review unit." - Forrás
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1461 üzenetére
Volt ott, aki szopott Sensation-al nem keveset, porosodó kijelző, szóval nem véletlen félnek a HTC-től.
Mondjuk én voltam a példa, aki kifogott egy hibátlan darabot, tehát megbeszéltük, hogy kerültek ki hibátlan darabok is a gyárból, csak biztos kevés.One X már csak nekem volt.
-
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1459 üzenetére
Ezt sem értettem már tavaly sem. Minek multitasking gomb, pláne egy olyan telefonon, ami az egyik leggyengébb multitasking "élményt" nyújtotta. Szarnak egy pofon, menü gomb jobban kéne, Home-ra hosszan meg ott a multitasking... érdekes a többi gyártónak ez megy, HTC-nek meg nem, mondjuk nem véletlen tartanak ott, ahol.
Mondjuk érdekes, tegnap céges vacsorán szóba került ez, emiatt nem is kellett senkinek sem a One, mondjuk nem is ismerte a fele társaság. Mindenki az Xperia Z-re meg az S4-re volt rápörögve... a folyamatos variálgatás miatt esett ki 2 embernél.
-
Xaels
félisten
-
keIdor
titán
Én eleve nem tudom minek kell ilyen hibrid verzió, kapacitív gombok+szoftveres, ki érti ezt? Lett volna akkor olyan, mint a Nexus 4 vagy az Xperia Z/ZL csak szoftveres, vagy olyan, mint a Samsung-nál, Home, back és menü. Minek kell ilyen is, olyan is? Idétlen egy megoldás, vagy akkor hagyják bent a választás lehetőségét...
-
sipy888
aktív tag
válasz
Avicularia #1455 üzenetére
értem köszönöm!
[link] 1.26 nál film közben eltűnik , hála annak a magasságosnak!
-
Avicularia
veterán
válasz
sipy888 #1448 üzenetére
Hát hox-on így volt amikor kijött és 4.0.3 volt rajta. A 4.0.4-es frissítéssel orvosolták ezt a kapitális hibát,akkor vált kikapcsolhatóvá.
De ha szeretnéd akkor hoxon most is vissza lehet állítani az eredeti állapotot alul a fekete csíkkal.
Viszont addig kiábrándító volt sok alkalmazás alatt a fekete csíkot bámulni a kijelzőn, ami teljesen feleslegesen volt ott. Mivel a htc eredetileg taskváltó gombnak képzelte el a szokásos home és back gombok mellett a harmadik gombot.
Úgy látom nem sikerült azt az elmés személyt eltávolítani a cégből vagy legalább döntéshozó pozícióból elmozdítani aki ezért felelős -
Xaels
félisten
válasz
-=Ghost=- #1450 üzenetére
Igen ez app függő, de sajnos a többség nincs rá felkészítve. Ilyen az általam is favorizált Opera Mobile ahol kriminális a hatása.
(#1448) sipy888: film nézésnél eltűnik. DICE player alatt biztos.
(#1452) Keldor papa: én is csak ráncolom a homlokom, hogy ezt most miért vagy hogy? Volt valahol teszt is ahol leírták, hogy a Back gombra tehető a Menu és ugye az első videókon látszott is a menüpont. Erre most itt a "végleges" és nincs.
-
sipy888
aktív tag
ennyi erővel csinálhatták volna 4,5 " kijelzővel, eltűnő menüsávval és ugyanott lennénk. csak kisebb kompaktabb telefon lenne a kezünkben, viszont ugyanakkora hasznosítható kijelzmérettel
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1441 üzenetére
Ehh, ennek nem is voltam tudatában... én annak idején ezért (is) adtam el a friss HOX-ot, nem volt 1 hónapig se meg, csak később 4.0.4 update után váltottam vissza.
De ha most megint megjátsszák, akkor csak emiatt nem lesz ez.Pedig el is döntöttem már, hogy a One jobban tetszik, mint az S4 valamivel, de akkor fordult a kocka... ezek nem normálisak.
-
sipy888
aktív tag
válasz
most ez komoly, hogy ha pl. filmet nézek a menüsáv nem tűnik el és nem lesz a film "része" , csak egy feketeség lesz ott ???? pff
-
tomas01
aktív tag
http://www.mobile-review.com/review/htc-one.shtml
Úgy látszi, hogy a fekete karcolódik a hátlapon, bár lehet, hogy az csak kosz. De nagyon szép.
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Nem tudom,szerintem elèg fakó...de tényleg csak magánvélemény...
-
kdennis
aktív tag
Én kipróbálnám úgy is hogy angolra van állítva a készülék! Lehet hülyeség, de kitudja!
-
Xaels
félisten
válasz
Jól érted. Pláne azért is vicces mint ahogy linkeltem is feljebb videót a Február 19-én megesett sajtótájékoztatón kirakott készülékeken még ott volt a lehetőség az eltüntetésére.
-
Avicularia
veterán
Jól értem, újra meglépték ezt, mint a hox-nál, hogy nem lehet kikapcsolni a menü sávot és elvesz 1 centit a kijelzőből a fekete csík alul?
-
Xaels
félisten
Akkor valószínűleg nem
Nem figyeltem csak linkeltem. Kár, de az XDA-ból kiindulva nem csak nekem tűnt fel ennek az opciónak a hiánya.
De nem is értem, hogy a feb19-ei sajtóeseményen kirakott telefonokban még benne volt, most meg már hiányzik. Elgurult a gyógyszerük? vagy mi?
-
Balinov
titán
The pre-requisites are as follows:
- You MUST be rooted
- You MUST have the Xposed Framework installed and active
- You MUST have the 'No Encryption' Xposed module installed and active - http://mdc.gd/xposedne
- You MUST accept that modifications are used at your own risknalam ez a root igenye miatt mar itt elhasal
-
mumk1
addikt
Ehhez kell a Modaco Toolkit, majd megnézem, hogy egyáltalán megy-e stock romon.
-
-
Xaels
félisten
Akkor azt valszeg utólag "írtották" ki onnan. De még valamelyik nagyobb oldal tesztjében is olvastam, hogy van.
-
Luser2000
addikt
Ismeritek ugye? Felhasználói kézikönyv HUN (2.94 Mb)
-
Balinov
titán
Hazaertem, meglesem a dobozt, mert nekem Device S/N-re FA33CW+ 6 szamjegy van.
nem tudom, eszrevetted-e, de pl. a HOS/Sensationhoz kepest (ezekre meg emlekszem) a hivas hangminosege szerintem erezhetoen jobb ill. a telefonbeszelgetes hangereje nagysagrenddel jobb...HOS-t full hangeron hasznaltam, mig itt talan a skala 1/3-an
-
Xaels
félisten
[link] jópofa cucc
-
Gáborka17
csendes tag
Hat azert nem viszek fenykepezot mert altalaban nincs nalam taska, de a telefon igyis ugyis nalam van. Nem vagyok az a nagy profi fotos, de szeretek kattogtatni. Htcnek meg tetszik a kepstabilizatora is. Optikai es giroszkopos is van. 1/7.5 - 1/48.
Hat lehet az lesz majd ket telefont hordok magamnal. Ugyis ket simem van. Bar igazan szeretnem mar ezt a tetu iost a kukaba dobni (pontosabban eladni). Kicsit droidozhatnekok van. Es igy hogy en a dolgaim java reszet telefonrol csinalom, email, jegyzet , hangrogzites, bongeszes, hirek, youtube, camera, video, kulonbozo szerkesztesek blabla, igy szeretnem ha lenne egy olyan vegre ami mindent tud. Mert ezen a kis kijelzon (iphoen 3,5') kezd a szemem kiesni. Kenyelmetlen. Hat mindegy. Akkor lehet csak nem veszek meg one-t sem. Jo kepek nagyon fontosak nekem. Koszi a valaszokat.Ajj de az a gaz h ez nagyon szep telo lett es nagyon jok az ujitasok is benne. A muanyag samsung pedig reszemrol kalap szar. Mintha olcso bovli kinai muanyag talat tartanek a kezemben ami 2honap utan nyikorogni kezd...
-
-
kdennis
aktív tag
Pont ilyet akartam kérdezni... Nekem a mobilhálózattal volt sok bajom a HOX-nál. Nyaraláskor másnak volt térereje, nekem meg semmi. Munkába menet is 2x megszakad a mobilnetes webrádio. Most hogy eladtam a HOX-ot és a Sony X8 tartalék telefonommal nézem egyszer nem szakad meg a net... Remélem a One ebben is jobb.
-
mumk1
addikt
válasz
Gáborka17 #1410 üzenetére
Az antennák elhelyezésével jó munkát végzett a HTC, példásan jól működnek a rádiós eszközök az alu ház alatt. Egy kis wifi hasonlítás, asztalon, egymás mellett van a két készülék. Elhanyagolható a különbség, de nagyobb távolságban már számíthat ennyi is.
Xiaomi Mi2
HTC ONE@Gáborka17
Bár nekem soha nem volt iPhone-om, valószínűleg nem is lesz, de a 4s fotózás terén, elég jónak számít és szerintem pont tájkép készítésnél, nem valószínű hogy a ONE tudna annyit. Már csak egy kérdés. Miért nem viszel egy ilyen helyre egy jó fényképezőt? -
Gáborka17
csendes tag
Engem teljes mertekben meggyozott ez a keszulek. Iphoneokat hasznalok mar soksok eve, de most vagyok ott hogy eleg az apple balf*szoskodasaibol. Idiotak es csak a hypebol elnek. Ugyhogy szeretnek egy ilyet venni valoazinu ezustben. Viazont ami nagyon nagyon erdekelne az az hogy az iphone 4s-hez kepest milyen kepeket keszit a telo. Nyilvan video jobb es a kis fenyereju benti kepek is jobbak lesznek, de itt a nyar, Quebec es Montreal gyonyoru, ugyhogy ezer meg 800 kepet fogok loni a telefonommal egy het alatt. A napsutesben.sajnos olyan tesztet nem talaltam h one vs 4s, csak one X vs 4s. Azt vagom h a ketto kozott eltolodas van, egy ev, de 4up vs 8mp... Nem szeretnek fotozas teren visszalepni. A kep osszbenyomasa a fontos nem az hogy mennyire eles 10x es zoom mellett. Kell a gyors hardver, LTE, 32gb merth iphonem csak 16gb de ez kevesnek bizonyul, illetve amirol nem fogok lemondani az az uveg vagy aluminium haz. Regota ez az elso telo ami igazan bejon. Bar a fules nagyon gaznak tunik. Igazi paraszt a htc h nem eredeti beats-et raktak bele. 170$ ert meg nem igazan szeretnek venni. Habar az a feher eleg jol nez ki *.*
-
mumk1
addikt
A sorozatszámból a szokásos módon kiderül mikor és hol készült a telefon.
A "HT" val kezdődő, Hsinchu, Taiwan
A "SH"-val kezdődő, Shanghai, China
A számok sorban 3 = 2013, 1-12=hónap, 1-31=napNekem HT339, úgy hogy Taiwan, 2013.03.09. Ma egy hónapos a kicsike.
@Dr. Maci
Tényleg nem rossz. Azért is írtam, hogy lesznek sokan, akiknek pont az 5-ös Sense lesz a nyerő és nem a 4+. -
mumk1
addikt
Érdemes lesz odafigyelni, a különböző régiókból származó szürke importokra, mert létezik jó néhány variáns.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Kijelzőben én sem számítok már állejtésre, számomra a HOX SLCD2-je a legjobb, amit láttam, kíváncsi leszek az SLCD3-ra, de mivel már 720p-n sem látni pixeleket, ezért nem számítok már állejtésre.
Ellenben az S3 és S4 között szerintem jobban észre fogom venni a különbséget, mert a 720p Pentile az nem nagy durranás szerintem, persze 800x480 RGB-től jobb persze.
Nexus 4 (és Optimus G) meg kb. ugyanolyan jó, mint a HOX, szóval ugyanezt tapasztalhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest