- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
petipetya #992 üzenetére
Az előlapi hangszórókat tudnád tesztelni? Torzít-e, és ha igen milyen hangerőnél? MA teszt szerint már fél hangerőn is "masszív" torzítást lehet érzékelni, külföldi oldalak tesztjeiben, a bemutatón rögzített videókon pedig emlékeim szerint még max hangerőn sem emlegettek ilyesmit.
Köszi. -
Balinov
titán
petipetya: megtennel nekem egy szivesseget. Rogzitenel egy FHD videot es megprobalnad lejatszani a DICE playerrel? Nekem az keptelen lejatszani, pedig megneztem vele az osszes tesztvideot, amit idaig csinaltam. HOS-on, N7-en minden OK, de ONE-nal nem.
-
petipetya
nagyúr
batai15 és RicHarD köszi.
HSDPA-ra lockolva megy az aksi teszt. Most van 50%-on 2óra 26 perc kijelző használattal.
-
vasii
senior tag
miert nincsen hdmi a mostani telokban mar?
-
jagelo
aktív tag
Ez a kamera szánalmas nagyon sem pixel sem a minődség nem nagy ez kompromisszum
-
Balinov
titán
Ha valakit erdekel meg itt egy sajat friss tesztvideo tegnaprol
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #976 üzenetére
Mondjuk ez a 230-as ár is olyan, mint a 300k-s iPhone. Ameddig nem elérhető, addig aranyáron adják őket, de ez nem igazán mérvadó szerintem. A hivatalos ár viszont nem csökken annyira gyorsan. Lásd Xperia Z, ami még inkább emelkedik pl. a szolgáltatóknál. Persze ott közrejátszik a HTC bénázása, meg az, hogy a samu eleve később jön, így nincs vetélytársa jelenleg.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Burt1793 #959 üzenetére
látod, hogyha annyira hülyeségeket beszélek, és "elvakult" vagyok akkor hogy lehet, hogy mégis van közös témánk: én is most vettem Xperia Z-t.
És ha a Samsung csinálta volna UGYANEZT a telefont, akkor az is tetszene, elhiheted.
Nem trollkodásnak szánom a kommentjeimet, ez szubjektív vélemény, nem muszáj egyetérteni vele.
-
-=Ghost=-
őstag
akoska vagy aki már hozzájutott a Onejához:
Hangszórókkal kapcsolatban érdekelne, hogy a cikkben leírt "fél hangerőn masszív torzítás" a bemutató környéki beszámolókkal ellentétben ténylegesen torzít, vagy inkább csak a cikk a masszív torzítás? -
Remus389
veterán
az is egy megoldás, ha 200.000-es telefonok helyett megtartja valaki a jól bevált régit (pl iphone4, sgs, sgs2: ezek legalább kompakt méretűek, gyorsak, jó a hangminőségük is, ha leejted, megsérül nem kapsz agyverzest ) és vesz mellé egy olcsó kínai tablagepet, 1280*800 IPS kijelzővel, youtube-ozni, netezni jobb a táblával ágyban, fotelben
na mindegy, nálam ez lesz szvsz
aztán két év múlva fillérekért esetleg egy sgs3 befigyel.
na mindegy, szóval nem kötelező sem az sgs4 sem a htc One, ízlés dolga, az egyik ebben jobb, a másik abban, személy szerint kicsit jobb az sgs4, de abszolúte megértem a htc mellett dontoket, annak a külseje nyerobb, ha nem is olyan praktikus
-
istnag
addikt
Az igen,csak az a baj,hogy a bootloader nyitását továbbra is csak a htcdev-en tudjuk csinálni,ami ugye tudjuk mit jelent...
Itt is inkább az lesz a kérdés,hogy a bl nyitásra találnak-e valami megoldást a htdev helyett. S-OFF szinte biztosan meg lesz,de a One S nél is eltartott egy jó pár hónapig. -
mumk1
addikt
Kis adalék. A rootolás továbbra is a HTCdev-en keresztüli bootloader nyitás után lehetséges. Van viszont egy kis probléma, a nyitás során történő formatálás során néhány nyári alkalmazás is odaveszik, mivel ezek nem a /system/app helyre kerültek. Ezek pontosan az elemlámpa, számológép, csengőhang vágó, és a hang rögzítő alkalmazások. Ha minden igaz, innen pótolhatók.
-
olbaidhun
őstag
Nagyon bejövős a one! Remélem marad a htc a piacon...
-
desigo
senior tag
Butaság szembe állítani a Onet az SGS4-el.
Mindkettőnek megvannak az előnyei,hátrányai.
Úgyis mindenki azt veszi amit akar.
Ne a veszekedésről és a Samsungról szóljon már a topik... -
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát
Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad
ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások
-
válasz
Coyote2000 #950 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Hidd el nem jelent semmi előnyt ez a csilli-villi kinézet. Dugdoshatod majd mindenféle tokba, hogy így nézzen ki pár hónap után is. Az egy dolog, hogy ezzel akarsz kifejezni valamit, de az már régen rossz. Szerinted mégis miért lehet, hogy sokkal jobban fogyott a "bazári műanyag" S széria mint a "minőségi" ONE X? Minőségibb? Egyértelműen az. Csak ez éppen használati eszköz lesz nem műtárgy. Vicces azért, hogy vannak páran akik totál értelmetlenül szítják a flamet bármi nemű háttérinfó vagy érv nélkül
#949, #955 ezek aztán kellenek ide mint egy falat kenyér.
-
RaveForce
veterán
-
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #954 üzenetére
Ha elolvastad volna a 942-es hozzászólásom, akkor ott már megválaszoltam egy előtte szóló samusnak, hogy nem az utcán villogok a kezembe a fémmel, hanem ha már 2 évig fogdosok valamit , az nekem megfelelő minőség legyen. És nem a metron mellettem álló szöszinek fogom mutogatni, hogy nézd ez METAL!!
-
Dominó85
addikt
válasz
Coyote2000 #950 üzenetére
Szia,
megígértem, hogy nem szólok többet hozzá, de nem érzed, hogy pont az olyan hozzászólásokkal, mint a tiéd, szítod a feszültséget? Egyébként a HTC dizájn csodája a Jiayu G3 elejének ügyes koppintása, szóval ne ájuljunk már el tőle ennyire. Tényleg nagyon szép és kreatív az összerakása, csak nem biztos, hogy ők "találták fel" elsőként. Ez természetesen mit sem von le a HTC értékéből, hisz a Jiayu egy nagyon kicsi kínai cég (bár a G3 egy igen jól eltalált telefonjuk). Játszani már egy korrekt teljesítményű 2 magos telefonon, de akár egy erős egy magoson is lehet. No meg ez a HTC One nem egy erőmű? (szerintem picit visszanyal az a fagyi).
A lényeg pont azon lenne, hogy NE úgy szóljunk hozzá a témához, hogy másokat megbántsunk vele és direkt célponttá tegyük magunkat vagy az adott telefont (jelen esetben). Ergo ne etessük a trollokat.
üdv, D.
Burt1793
Sajnálom, hogy nem olvastad végig amit írtam, mert így egy újabb értelmetlen HSZ-vel gyarapodott a topik.
Olvasás -> Értelmezés -> Felfogás -> Értékelés -> Érvelés -> Megfogalmazás -> KommentVan akinek a fém, van akinek a műanyag jön be, van akinek a szappantartó, van akinek a féltégla. Az isten verje már meg, hogy ennyi IQ betyár van itt! Emberek vagyunk eltérő igényekkel!
-
Burt1793
veterán
Ne már, nekem aztán mindegy, hogy milyen márkájú a telefon, ha működik, sose lesz se s4-em, se one-om, épp erről beszélek, nem magamról írok, csak nem tetszik, hogy leszarozzátok az s4-et... (bocs, de késő van, nem fogom végigolvasni amit írtál)
És miért kell az a fém ház? Azért, hogy az utcán vonulva mindenki lássa, hogy te vagy a faszagyerek a 200ezres telefonoddal? Ezt magyarázd el egy átlag magyarnak, te szórod a pénzt ezekre a szarokra más meg kenyeret nem tud venni... Na oké, ha már van pénzed, akkor meg nem a legjobb kamerát szeretnéd benne látni a piacon ami elérhető egy 8 mm vastag telefonba? Vagy nem kérsz azokból a sokaknak megfizethetetlen fícsörökből, hogy követi a szemedet a drágaszág és görget a szemed után???
Oké, nem kérsz, neked csak egy fém ház kell, mert egy ilyen telefon legyen fém, akkor vegyél egy régi nokiát vagy vedd meg ezt, engem ez nem érdekel... Csak ne nevezz samsungfannak, mert hányok, én csak elismerem azt, ami jobb... -
sipy888
aktív tag
-
sipy888
aktív tag
énse megyek át a SGS4 fórumba 468 vs 441, stereo vs mono, fém vs műanyag és szappantartozni....
-
Coyote2000
őstag
válasz
Dominó85 #949 üzenetére
de tényleg, hogy lehet valaki S4 fan? Egyáltalán ki a tökömnek tetszik ez a bazári műanyag samsung galaxy sorozat??? Inkább kérek egy jó Nokia 8800-át. Az buta, de legalább odatették magukat a mérnökök.
Értem én, hogy az S4 egy erőmű. De minek? A hülyegyerek játékoknak? Atyaúristen.
A HTC-t meg lehet nézni, egy mérnöki remekmű, ami a dizájnt illeti.
-
Dominó85
addikt
válasz
Burt1793 #944 üzenetére
Ez nem csak neked szól. S4 és HTC One fanok??? Öcsém egyik telefon még nem is kapható és a másik is csupán nemrég érhető el. Ti focicsapat esetén is 1 mérkőzés után lesztek fanok? Ez nekem inkább "divatb*z*lásnak tűnik... Elég legyen a belvillongásokból. Mindkét telefon a maga nemében igen jó készülék. Van aki ezt szereti, van aki azt. Ezt miért nem lehet felfogni?
Ezek okostelefonok, nem fényképezőgépek, DE arra hogy egy pillanatot megörökítsünk velük, teljesen jók. Ha nem úgy sikerül a kép ahogy elterveztük, max csiszoljuk a Photoshop tudásunkat, ennyi. Mint ahogyan a videózás része is csak a pillanatok sorának rögzítésére való. Ugyanis nincsen (a digitálison, ami egy rakat kaka) zoomolási lehetőségünk felvétel közben. Az meg igen vicces lenne, ha észrevennénk egy sztárt tőlünk 30 méterre és odaóbégatnánk, hogy: "Hé, Jessica, Jessica Alba ... Igen te csajszi, gyere már közelebb, mert nem látszol eléggé és a haverok nem fognak hinni nekem". Viszont arra, hogy haverokkal való marhulást, házi bulikat vagy esetleg fix pontos koncertfelvételeket felvegyünk elegendőek (bár ez utóbbinál a decibel miatt a hang amúgy is szutyok lesz, recsegés). A lényeg, hogy olyan telefonokba köttök bele, amiket még csak meg sem foghattatok élőben. Amikről az internetre felkerült képek alapján hoztok mélyreható döntéseket. Esetleg az egyik telefon birtokában a másik már csak hulladék lehet... Sajnos a troll-o-méter nagyon kileng. Gondolkozzatok el ezen. Én többet nem szólok hozzá ehhez az OFF-hoz és ha van agynak nevezett központi egységetek, akkor lehiggadva továbbléptek ezen a HSZ-en és befejezitek az értelmetlen és vége láthatatlan gyermeki civakodást, ami nem méltó egy szakmai fórumba. Béke.
-
Burt1793
veterán
Miért értékes az amit nem lehet szétszedni? Ez nem aranytömb... az autós példáidhoz híven, egy bugattit ugyanúgy szét lehet szedni, mint egy wartburgot...
Senki nem mondta, hogy az s4 prémiumabb, sőt...
De azt is kell látni, hogy élőben a szép nagy kijelző, jó összeszerelés sokat javít azon, hogy rusnya a hátlap, amire lehet tokot rakni, vagy akár utángyártott fém hátlapot is vehetsz rá... -
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #944 üzenetére
jogos, te más szempontokat nézel és ez így a jó!
ettől függetlenül, hogy jön az ki egyeseknek , hogy egy egyértelműen prémiumabb anyagminőség végülis csak rosszabb mint az s4 műanyaga hát, ezzel telt be a pohár. pl:
- nem lehet szétszedni. persze hogy nem lehet mivel egybe lett kiöntve,és ettől olyan értékes, de már sok samus azzal jön , hogy nem lehet szétszedni. röhej -
Burt1793
veterán
Én nem szeretnék telefon hangszóróval zenét hallgatni, teljesen jó ez a htc, nincs vele baj, jó vétel, de ne szarozd le az s4-et azért, mert műanyag... ez sokaknál előny, mint ahogy neked elég egy olyan kamera, ami egy középkategóriás androidos/WP mobilban megtalálható...
Mert igen, eljön a pillanat és az s4-gyel csinálnak egy közel gyönyörű képet, míg a htc-vel (ahogy a fentebb látható képek is mutatják) egy sokkal gyengébb minőségű elmosódott katyvaszt.
Értem én, hogy nem szabad itt másról beszélni, de akkor a htc fanok se szarozzák az s4-et... ennyi -
sipy888
aktív tag
ja és szeretnék stereoba zenét hallgatni,ha leteszem az asztalra nem pedig MONO-ba, miközben a 468 DPI is kijelzőt nézem nem pedig azt a kevéske 441-et
mekkora sz.r , de hogy ezzel még hogy nem jött senki...
-
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #941 üzenetére
Nekem az. Amire én használnám , hogy 1-2 pillanatot megörökítsek megteszi a HTC-jé is. Ha pedig kimegyek Las Vegasba , akkor valszeg viszek magammal egy fényképezőt és egy kamerát is, ergó tök mind1 melyik jobb a másiknál.
Ellentétbe azzal hogy mit fogdosok 2 évig - műanyagot mintha 20 e ft os telom lenne vagy fémet - na azért az a nem mind1
és mivel a többi adat a két telefonrol kb egál, így nálam eldőlt hogy HTC one lesz ebből
-
Burt1793
veterán
Uff..
Ez nagyon gyenge...Azért az is furcsa, hogy a külső ilyen fontos, de az, hogy a kamerája köröket fog verni a one-ra az csak egy légyfing
Mellesleg a külső szubjektív és lehet tokot is kapni, a fénykép meg silány minőségű és kész...
Az az érzésem, hogy a samsung nem erőltette meg magát, rutinból csinált egy készüléket, ami így is a legjobb lesz a piacon... -
sipy888
aktív tag
válasz
RaveForce #916 üzenetére
#916:
a műanyagházról pedig ennyit: [link] és [link]ha pedig szemléltetni szeretném , hogy 200 e Ft ért HTC One vs SGS4 a jobb vétel anyagminőség szempontjából, akkor itt a legjobb példa:
[link] vs. [link]
az Aston martin belsejét, ugye te sem akarnád megbontani??és a többi károgónak:
ultrapixel vs 13 megapixel ? -> értem én, hogy a mclaren 20 LE-vel több mint a ferrari, de kérem szépen kit érdekel ? a HTC-vel is bőven megtudod örökíteni amit szeretnél. Ha pedig profi fotós vagy, akkor mondanom sem kell, hogy úgysem egy mobiltelefonnal fogod életed képét meglőni. -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #935 üzenetére
Sikerült intézni One-t vagy egyből inkább S4-et veszel?
-
Hegasus
senior tag
kezdetekben biztos, de azóta jött jó pár frissítés, amik elég szépen normalizálták a helyzetet, és én még rátettem egy lapáttal másik böngészővel és launcherrel.
És biztos vagyok hogy még a One üzemidejét is lehet fokozni egyéb dolgokkal (gyári romon természetesen), de nekem tuti nem érne meg egy váltást, mert nem akkora az ugrás... (kamerában talán visszafelé léptek egyet, a hox se szép képek terén de ez... és remélem nem azért mert majd a One +-ba vagy a jövő évi modellbe szánják a nagyobb mpx-es ultrapixel kamerát)
-
ForRedGlory
félisten
Ezek az új képek már azért nem annyira vészesek. Legalábbis van 1-2 elfogadható, HTC mércével nézve egyenesen jó
-
FeRRaR1
őstag
Hasonlóan értelmesnek tartom a törésteszteket, el nem tudom képzelni hogy pl szifont vegyek, mert az mondjuk 30 centivel magasabbról törik csak össze.
-
Hegasus
senior tag
Nana! Nekem hox-al ugyanilyen egy átlagos masszív nyúzós nap
(természetesen gyári romon, csak más launcherrel és más böngészővel mobilneten, de minden más megegyezik, jah és energiatakarékos mód nélkül)(#897) petipetya: Köszönjük!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
RaveForce #916 üzenetére
Most meggyőztél, ifixit 1 miatt nem veszek ilyet, bele se merek gondolni hogy az userek hány százezreit tántorítja el a vásárlástól a nehezen szerelhetőség, bezzeg az sgs tulajok kedvükre forrasztgathatják az ICket
-
-
RaveForce
veterán
nah az egyedi design jókis lopott külső..
amúgy nem lett rossz, valszeg elcsípi a 2. helyet az S IV mögött. az viszont gáz, h egyből startra ígérték h dobozból kivéve mászik fel a 4.2, de persze nem..
a fémházról meg csak ennyit.... [link] -
statoil
csendes tag
Sziasztok!
Azt véletlenül nem tudja valaki, hogyha rászánnám magam egy ilyen telefon vásárlására és azért mégse szeretném 'látatlanba' megvenni, szeretném személyesen kipróbálni,kicsit megnyomkodni, akkor arra hol lesz lehetőségem majd? Gondolok itt arra, hogy például a Sony boltokba ki van rakva külön pultra a Sony Z, szerintem a Samsung üzletekbe is kirakják majd az S4-et... de a HTC-nek van egyáltalán hivatalos márkakereskedése? A válaszokat előre is köszönöm! -
Dondenis
aktív tag
Elég jó ketyere
-
Burt1793
veterán
válasz
petipetya #901 üzenetére
Na, ez nagyon korrekt, tetszik, az 5 óra kijelzőhasználat, netezés, meg minden amit írtál ez elég jónak mondható szerintem!
(Közben csináltam pár folyamatos 3G-s napot az S2-vel, de gondolom nem érdekel senkit, így csak annyit jegyzek meg, hogy szopja lefele az aksit rendesen a folyamatos e-mail, FB, google, naptár, időjárás szinkronizálás, 10 óra alatt 2 óra világítással 61%-on áll...)#Bog: Teljesen igazad van, mondtuk is már itt párszor, hogy mindenki automata módban használja, én se állítgatom, csak azt nem tudom, hogy miért húztad fel magad ennyire...
-
Youri
veterán
Hmm... Csábító ketyere
-
Coyote2000
őstag
baszki, most hogy megérkezett az Xperia Z-m, elolvastam ezt a tesztet, és látom, hogy rossz telefonra adtam ki lóvét!
jáááj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest