- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #18896 üzenetére
És lett belőle zsír új, ahogy a májusban vásárolt 60k-s one x-ből is, tehát ha van rá gyári gari, akkor tök mindegy hogy néz ki.
Ezek sem érnek már többet 90nél, 100 fölött venni meg egyenesen butaság, sajnos érthetetlen módon a htck nem tartják jól az árukat, bezzeg a szappantartók. -
Colani
tag
Én 95ért hirdettem az s4emet és kaptam érte egy dobozos one-t plussz 20000 ftot 😃😃
-
blt.62
őstag
-
Colani
tag
válasz
Nuada herceg #18844 üzenetére
Kaptam 1 jó ajánlatot az s4re cserébe...és amúgy sem fogott nagyon meg ...htc one-t meg ki akartam próbálni... eddig nem csalódtam benne sőt 😉😉😉nagyon jól osszerakott kis telefon minden értelemben.letisztult forma egyszerű gyors kezelhetoseg...
Eddig 10/10...
Na talán az akku idő... -
spawn21
veterán
Nekem volt mind a kettő . A One egy elegáns , szinte hibátlan gyári rendszerrel kiadott droid. Brutális hangzással ,mindenben jobb mint az s4. Kijelzőben az élen van! Nem nyúlni mellé vele!!!
Persze kivétel a kamera. Abban nem olyan erős
Olyantol kell venni, akinek van megbízhatósága! -
blt.62
őstag
Egyébként az ONE kijelzőjén élénkebbek a színek mint a HOX-on?
-
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18881 üzenetére
Igazad van,hogy úgy járnék a legjobban ha itt eladnám,de nagyon félek ismeretlentől venni mert mi van ha letiltják? Ráadásul szegedi vagyok és a legtöbb mobilt nem erre árulják ha nem Pesten. Posta az nálam nem játszik.
De te mit tennél? Az új S4 állítólag ritka a barna színben,újonnan gyári 2 év garival az ismerősöm gsm boltjában van, 75-el kell toldanom.
Az ONE használt,ezüst (sajnos) újszerű, idegen gsm boltos és 95 ezret kér.
Azért vennék Szegeden,mert ha letiltják véletlenül akkor van hová mennem.
Az S4 is tetszik,csak HÁT az ONE minősége????????? -
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18879 üzenetére
Most HOX-om van,semmi problémám vele csak az a rohadt aksi idő. Független,szép állapot,garancia nincs már,igaz haver gsm boltjából vettem. Most 75 ezerrel kellene toldanom egy 2 év gyári garis,vadiúj, barna szinű S4-re(140 ezer ft). Vagy lenne egy használt ONE ezüst színben, de azt mondta a boltos,hogy 95 ezerrel toldjam (135 ezer Ft). Mit javasolsz?
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18878 üzenetére
S4nél még nem hallottam beégés miatt panaszt fórumosok azt mondják ezt már vagy egy hétig kell futtatni max fényerőn hogy adott dolog beégjen, még s1 s2nél sokan így gariztattak kijelzőt itt már nagyon nehéz beégetni
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem
-
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18874 üzenetére
Nekem volt mindkettő, attól függ mi a fontos neked. Telefonálni mindkettővel lehet
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)
-
blt.62
őstag
Ugyan az a kategória ez a mobil mint az SGS4?
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #18871 üzenetére
Semmi extra. Ez egy tipikus GAMER márka, olyasmi mint a Razer csak emberibb áron. Az Oxygen meg egy agybadugós headset amihez adnak kábelt amivel a géppel teljes értékben lehet használni. [link] ezzel tolom a BF4-et, de a kábelbe a Marshallt dugdosom az utóbbi időben. A fülese nem valami nagy eresztés, szerintem jobb a HTC headsete.
-
becenevem
aktív tag
A telefont nem látja a gép. A telefon azt írja, hogy válasszak más töltőt, tehát nem adatkábelnek látja. Semelyik USB portban. Innen tegyem fel a legfrissebb driver-t, az megoldja a problémámat?
-
toeki
senior tag
válasz
spawn21 #18860 üzenetére
hálózati korlátozás feloldása cimszó alatt:
[díjszabás 2013. december 1. napjától ] -
djapor96
senior tag
Délután játszadoztam egy kicsit a kernelekkel....
Feltettem a TeamSeven kernelét, felhúztam az S4 órajelére..... hát úgy leverte az S4-et benchmarkba, hogy öröm volt nézni...
-
Szakiii
addikt
T-mobile-nál a függetlenítés mennyibe kerülhet?
-
deph
tag
Be lehet azt állitani, hogy ne az Accuweather legyen az alap az időjárási adatokhoz? Másikat szeretnék beállítani.
-
Kocsó
aktív tag
"Tegyenek elém egy valamit, és kész."
Ezzel én is így vagyok. Ezért használom nagyon nagy megelégedéssel a ONE-t június óta. Lehet hogy közre játszik ebben az, hogy eddig semmi olyan problémám nem akadt, mint az ebben a fórumban panaszkodó többi fórum társamnak?
Pedig használtan vettem de direkt olyat kerestem, ami még Nokia HDR mikrofonos és Taiwanban gyártották. Maga a készülék március közepén készült. Tehát nemsokára "szülinap" -
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Colani #18842 üzenetére
Jobb oldali a home gomb.
Dupla kattintással, vagy tappoolással, hozod elő a feladat kezelőt.
A gúgöl aszisztenst pedig azt hiszem úgy ha hosszan nyomod.
De nekem úgy is működik, hogy lentről felfelé elhúzom az újjam rajta.
Akkor kettőt vibrál, de be is jön az aszisztens...Miért váltottál egyébként? Mi volt a gond, vagy negatívum az S4-el?
(azon kívül, hogy minden...)
-
Colani
tag
Sziasztok...ma csereltem az s4emet htc one ra.....hogy a csudaban tudom megnyitni a feladatkezelot egy gombnyomással mint az s4en a homegomb hosszannyomasaval tudtam elérni?
A google aszisztenst hogy tudom elovarázsolni???
Köszi előre is -
Nuada herceg
őstag
Ne írjatok már ilyen hosszúkat komolyan mondom, nem tudok nekikezdeni, hogy elolvassam...
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #18836 üzenetére
Tudod, úgy vagyok / voltam vele, hogy htc desire, OneX, és a One után, ismerve a HTC minden oldalát (szar szervíz, jó anyagminőség, szoftverek, hardver, stb), úgy, hogy amióta ez szervizben van, azóta édesanyám HTC 8x-ét használom eljutottam egy olyan pontra, hogy én csak szeretném, ha minden úgy működne, ahogy van.
Úgy értem, hogy a One esetében kapok egy csomagot, ami jó, de sok másra is próbálják ráhúzni. És végülis minden benne van a csomagban, még több is mint ami kéne, de azok mégsem hibátlanok (viber beragadás, whatsapp szintén, google location akksi szívás, skype force close állandóan - csak hogy párat említsek).A WP8... egyszer jó lesz, meg élvezhető lesz, meg nem lesz hiányos, meg nem fognak késni az értesítések, és nem az lesz a legsűrűbb üzenet, amit látok, hogy "cant connect"", vagy "try again later", vagy "we're trying"
És arra jutottam, hogy Tudodmi oprendszer, a tudodmi S telefonjának legújabbjával megér egy próbát.
Kisebb, oké, ez tény. Viszont ott abban a csomagban minden egyes kis szar (tehát a csomag tartalma) csak és kizárólag arra van ráhúzva, de legalábbis kevés variánsra, és a gondolatmenetem azt szüli, hogy a kezembe adnak egy komplex valamit, ami úgy van, ahogy, és kész.
Azok a programok, amik nekem kellenek, vannak rá, anyagra oké, és igazából kíváncsi is vagyok, hogy mi az amit évek óta fikázok...Aztán, ha nem tetszik, eladom. És veszek megint egy One-t, vagy ami akkor lesz.
Ahogy volt konzulensem a tévés Wisinger István mesélte nekem még szakdolgozat íráskor, hogy amikor tervezték elindítani / elindították a király televízió kettes csatornáját, és voltak próba adások, majd élesek, akkor kiment, mint riporter különböző tájegységekre, hogy meginterjúvolja a nézőket.
És bezony sok helyen csak szidást kapott, és őt, mint a tévé ottani képviselőjét szidták, mert így, hogy két csatorna van, nem tudnak dönteni, választani a kettő között, hogy melyiket nézzék...és minek kettő.Na, most én is itt tartok: Nincs kedvem válogatni... Tegyenek elém egy valamit, és kész.
Off vége, legközelebb majd privátba megy
-
szegto
senior tag
Üdv.
Tervben van egy HTC One vásárlás.
Az lenne a kérdésem, hogy S-OFF létezik HTC One-ra? Valamint ha igen, gondolom vissza is tudom állítani S-ON-ra.HTC Dev-es mókát nem erőltetném a garivesztés miatt....
Ha igen, valaki linkelne egy leírást ami tutira müxik?
KösziÜdv
-
HUTCHDB
nagyúr
hat ezt rossz olvasni...
igazabol nekem a mai palettabol csak a one, az ami "ertelmes" telefon.
ES NEM VAGYOK ELFOGULT!
probaltam mar mindent...
sajnos tokeletes telefon nincs, es ugye en abbol a szempontbol alakitom a nezetemet, hogy amit en hasznalok, abbol a szempontbol melyik a legkevesbe idegesito.
ha mar szoba jott mas op. rendszeru telefon (aminek a nevet nem irom le, mert da-da lesz) akkor arra azt mondom, hogy kb. fel napig jo az erzet, aztan minden lassu lesz, animaciok kezdenek idegesiteni, melette az, hogy allandoan bele kell nagyitgatni mindenbe, es ez nincs, meg az nincs benne, vegyek ilyen kulso app-ot, meg olyat, de az meg pont mast nem tud....
nyilvan vannak opyan dolgok, amiben profi... pl. kamera, vagy pl. minimalis lagg, akadas sincs a GOOGLE altal keszitett chrome bongeszoben, vagy pl. a GOOGLE altali youtube scrollozasanal sem...(ezt soha nem ertettem, hogy miert van, hogy a sajat telefonjain meg nem perfect...)ettol fuggetlenul mindenkinek erdemes probalgatni a keszulekeket, mert kienek ez, kinek az a fontos es lenyeges dolog.
-
SimonYana
addikt
válasz
Avicularia #18834 üzenetére
Az más világ volt! Volt olyan is hogy KMK.
Büntették és nem jutalmazták a munkát kerülőket! -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18821 üzenetére
Másodikos-harmadikos lehettem mikor megszüntették általános iskolában a kéthetenkénti szombati tanítást. Az se most volt, akkor még kellett szombaton dolgozni
-
Norbi83
csendes tag
Immáron 2 napja én is egy ilyen telefon boldog tulaja vagyok. Sikerült magyarítanom is.
Eddig úgy tűnik minden rendben van vele.(kopp-kopp).
HOX-om volt előtte, de ez 1000x jobban tetszik.Üdv.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #18822 üzenetére
Hát úgy könnyű.
Nekem meg be kellett. :/
De már itthon vagyok, az a lényeg...Ilyen kijelző vibrálást nem tapasztaltam eddig a one-nál!
Remélem nem is fogok. Viszont volt régebben 1 xperia minim,
az állandóan villogott, állítólag a fény érzékelőjével volt baj.Ha átváltjátok automatikus fényerőről fix fényerőre, akkor is villog?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #18821 üzenetére
Hál istennek az én cégem is így gondolja, és nem kell bemenni :-)
Ezt a kijelző vibrálást már én is tapasztaltam, azt hidtem a szemem vibrál
-
Nuada herceg
őstag
Elég volt ebből a szombati munkából nekem.
Ilyen sületlenséget kitalálni.... -
spawn21
veterán
Van ma szerív a t-nél? Ha van beviszem a onet. Akku , es elkezdett a kijelző olykor vibrálni
-
djapor96
senior tag
Gari tapasztalatok alapján lehet valahol biztosítást kötni nem ott vásárolt készülékre? Tmobileos és telenoros előfizu is van, de külső cég is lehet...
-
SimonYana
addikt
g0n21!
Azt hiszem a Te károdból tanulva , ha nekem valami bajom lesz vele , akkor beteszem egy targonca alá és kifizetem a Vodának a 20 rongyot és biztosításra adnak egy újat!
Sajnos annyira jól össze van rakva , hogy nem lehet rendesen karc mentesen szétszedni és összerakni!
Nincs is ezzel semmi baj! Dobják ki és adjanak egy újat , ne gányolják szét , mert nekem ilyen gány állapotban biztos nem kellene! Szerintem nem is vagy köteles elfogadni és igencsak a csere megérett! -
dave182
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a holnapi munkanap a g4s futárcégnél is munkanap?
Az előbb kaptam mailt, hogy a csomagot a kövi munkanapon szállítják ki... -
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #18804 üzenetére
sikerül végül, letöltöttem a playről az Nfc beam-et és utána már ment....
Az Samsungon meg ott az S-Beam azt be kell kapcsolni...
-
kazsolt
tag
válasz
enginev3.0 #18804 üzenetére
Amcsi régiós One-omra kijött a napokban a 4.4 és sense 5.5, ma dobtam fel. Nem sok újítás, ne rinyáljatok miatta annyit
-
djapor96
senior tag
Tudja valaki, hogy az NFC hogy működik? Kollegám Galaxy S3-án meg nálam is bekapcsoltuk az NFC-t összeérintettük a telefonokat.... volt hang meg rezgés..... de ennyi.... most hogy tudok küldeni? Semmi lehetőséget nem találok NFC-n küldésre... se ő se én....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mafia: The Old Country teszt
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest