- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
Egy kis érdekesség!
[link] -
sveczo
tag
Helló mindenkinek!most írok ide először.lenne egy kérdésem.én is one tulaj vagyok.
elvileg gyári független.várom a 4.3at az új sense miatt de még sehol semmi.és a lényeg h a csengőhangok között találtam olyat h "T" gyári csengőhang és ugyan ez az értésìtési hangok között is.lehet h mégsem gyári független?előre is köszi a választ mindenkinek!
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztal olyan gondot, hogy ha kilép mondjuk 1 játékból akkor csak a hátteret látja valamint a legalsó menüsort, abból is csak a középső app drrawer gombot? és kell pár mp mire újra hazsnálható a telefon? Elég idegelő, kb 4.3 óta csinálja
-
vkp
aktív tag
Tökjó, leírtam egy problémát, hogy adott futattókörnyezet alatt nem tudok telepíteni egy programot, amit még csak nem is neveztem meg konkrétan.
Nem kértem segítséget, nem adtam segítséget senkinek ahhoz, hogy warezoljon.
Ehhez képest kivágják a hozzászólásom, én kapok egy figyelmeztetést, azzal a megjegyzéssel, hogy ne írjak vissza.
Ezek után az sem érdekel, ha kitiltanak. -
becenevem
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
A céges levelezéshez van teljes hozzáférés, exchange. A gyári levelező kliensben lett beállítva.
Van, hogy véletlenszerűen tűnnek el levelek, olvasottak. Nem úgy látszódnak, mint a gépen az outlookban.
Párhuzamosan egy iPhone5-ön is be van állítva. Ott mindegyik látszik megfelelően.
Telefoncsere történt, de még megvan az iPhone5 és wifiről szinkronizál.Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a probléma?
Köszi előre is a segítséget.
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #18486 üzenetére
Nekem a 4.8-as driverrel megy XP-n a csatlakozás, bár a HTC Sync-et nem sikerült még beüzemelnem...
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ha szeretnék csinálni egy gyári visszát, mert 4.3 óta nem működik pl. az airplane mód, akkor bepipáljam, hogy a zene, képek stb. adatokat is törölje vagy nem szükséges?
-
deph
tag
A Flash animációkat tudja kezelni a telefon böngészője? Valahol engedélyezni kell?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy kollégánknak szeretnék segíteni a cégnél, számomra a HTC kicsit idegen világ, másik Androidos telefonom van.
A telefonon a legfrissebb hivatalos Android fut. Szerettük volna összehangolni az xp-s számítógépével, de sajnos sikertelenül. HTC Sync program legújabb verziója telepítve, de nem találja a telefont, egy úgynevezett "CDC Serial" nevezetű ismeretlen eszközt nem tud telepíteni, nyilván ez lehet a hiba forrása. Kerestem egy HTC drivercsomagot (4.2), telepítettem, ekkor talált egy eszközt, amit HTC One néven telepített, de a CDC Serial továbbra is ismeretlen eszköz.Mi lenne a megoldás?
-
LUCKY78
tag
valaki vett mostanság a vip-phone-tol one-t? Milyen a bolt? megbízható? a független one-ok eu-s, vagy tájváni csodák ? postázás stb...?
-
LUCKY78
tag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #18468 üzenetére
Úúúúú Wow!
Jól néz ki!Visszatérve a sorkatonaságra!
Ma egész nap ez ment a facebookon! Több hírportál is leadta.
igaz csak pár mondatban.
De nekem is feltűnt, hogy ez olyan túl hirtelen történt dolog, hogy már Január 1.-től.
Aztán másik cimboráám szólt, hogy amilyen portálokon fent van, az általában mind kamu!
Szóval lehet valóban nem igaz. De ez volt eddig a legnagyobb álhír, amit a legtöbben elhittek,
vagy elhisznek.Mondom, minden ismerősöm az fb-n ezt linkelgeti.
(bár lehet hogy igaz, a napokban majd kiderül)
Sok fiatalra valóban ráférne, nincs bennük semmi tisztelet a másik, főként az idősebbek iránt!
Na végeztem az offal mára! -
Valkűr
addikt
csak úgy...KÉszülnek az ünnepekre a Times Square-en....
-
MaddeNNNN
addikt
a sorkatonás hír kamu, tanulmányi eredmény alapján válogatni, ugyanmár
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #18449 üzenetére
Nagyon ráférne a mai fiatalokra, tisztelet a kivételnek :-)
-
Valkűr
addikt
VAn e valakinek ötlete, h a Sense hibája, vagy a Facebookon lehet valami, hogy nem irja ki mobilról ment az üzenet a falra, anno kiirta azt is, h a HTC senséről...MOst semmit sem ir, még azt sem, h mobilról vagyok fent.
-
djapor96
senior tag
válasz
Gulyopapa #18437 üzenetére
á á á január vége február eleje a sensés függetlenekre, nem? A szolgáltatósak csak utána....
dns87: azért a sensés progiknak búcsút inthetsz.... pl a távirányító progi.... én feltettem a 4.3GE -t, de fél óra múlva ment vissza a normál. Pedig a Noteomon majd 1,5 évig CyanogenMod rom volt, de valahogy a One-hot nekem idegen volt a full holo felület...
-
turika86
aktív tag
Valaki írja meg hogy tudom megnézni a legegyszerűbbén hogy a boatloaderem nyitva van?(s-off)
-
válasz
Haverral pont a minap beszéltük, hogy vissza kéne menni tartalékosnak. Tök poén volt anno a sereg.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Mi ez a katonasag off? Ujra bevezetik?
-
Ritka90
csendes tag
Kérdésem lenne: Fent az értesítéseknél kiírja nekem, hogy hitelesítési probléma érintse meg ha szeretné újra próbálni. -Megérintem és behozza a fehér Facebook oldalt, ahol csak a fejléc látszik.
Ezzel mit lehet csinálni? Vagy mit/hol kell hitelesítenem?
Köszi -
mtibusz
tag
válasz
enginev3.0 #18451 üzenetére
köszi szépen, mondom neki nyálazza át az oldalt amit linkeltél.
úgy rémlett volt valami telepíthető apk is, ami bekonfigurál mindent.
mindenesetre thx.
-
Loboda
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
mtibusz
tag
Sziasztok
mi volt annak a programnak a neve, ami be tudja állítani a telefonon a mobil internetet ??
T-mobile, Telenor, Vodafone beállításokat is ismeri ?
haverom olyan sikeresen le resetelte a telefonját, hogy mobil net sincs rajta most.
köszi előre is.
-
Nuada herceg
őstag
Sorkatonaság 2014 Jan. 1-től.
Hát kellett ez?(bocs az offért)
-
Redplee
senior tag
Néha kiírja a telefon, hogy nincs SIM, csak segélyhívás...
Újra kell indítanom, és utána egyből van
Heti 2-3x megcsinálja. Ez miért van? Kezd idegesítő lenni, ma is egész délután nem hívtak, már kezdtem gyanakodni, aztán akkor látom...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #18443 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult 20 perces utánaolvasás után problémamentesen be lehet állítani mindent problémamentesen. Magyar nyelven amugy is vannak hozzá pár oldalas tájékoztatók.
Sima ügy, beállítasz egy feltételt és hozzárendelsz egy feladatot amit végrehajt a feltételnek megfelelően. -
NandorHUN
addikt
válasz
N4ri87 #18423 üzenetére
Kell hozzá a Tasker nevű program (fizetős) a Google program alján be tudod irni, hogy mit mondasz illetve be tudod állitani hogy az adott szóra mit csináljon, tehát pl "Zene" ---> Megnyitja a zeneprogramodat és elkezdi lejátszani .... Gyakorlatilag ilyen módon bármilyen paramétert megadhatsz, a GPS , wifi kapcsolgatástól a fényerőn át bármit....
Egyébként a tasker már önmagában megéri az árának a sokszorosát, de ilyenek miatt nagyon tuti, nekem csak annyi bajom van ezzel a goggle-zos baromsággal, hogy többet fogyaszt az aksiből, illetve hogy amig kimondom hogy zene, játszd le, wifit kapcsold ki stb... addig ennyi kézileg már rég megcsináltam.
Valami ilyesmi kombónak PC-re látnám értelmét...mert ott ugye lehet hogy gyorsabb mint a billentyű parancsok. -
Giovanny
őstag
Üdv,a szolgáltatók mikor kapják 4.4 ? T-mobilos vagyok.
-
turika86
aktív tag
Aki használ chromeot böngetni, attól kérdezném h amikor tábor váltotok jobb felül a kis gombbal, nektek is összevissza villognak a megnyitott ablakok?!
-
dns86
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy teljesen stock T-Mobileos One. Szeretnék belőle Google Edition One-t csinálni, de nem főzött rommal, hanem hogy kapjam a frissítéseket, stb...
Ennek a lépéseit szeretném ha valaki szaki megosztaná velem (pl mi a GE cid száma, stb...).
Akár püben is szívesen fogadnám. Onnan kezdve hogy gondolom az az első hogy nyitom a bl-t a htcdeven keresztül.
Ha átvariálom GE-re, akkor a 4G pl fog menni? Van valami hátránya a GE One-nak a Sense féle Oneal szemben? -
_Flood_
aktív tag
Gyári böngészőt használok, azt vettem észre, hogy a beágyazott youtube videokat nem játsza le. Amikor rákattintok, kicsit teker, aztán a végére ugrik. Nálatok?
-
exlepra
tag
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy bizonyos számokat nem talál meg tárcsáskor a kereső?
Elkezdem beírni a számot, és nem mutatja találatok között, beírom teljesen, elkezdem a hívást és akkor meg írja a hozzá tartozó nevet. -
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem lecserélni a ONE X-emet egy ilyen gyönyörűségre. Ellátnátok néhány hasznos tanáccsal, hogy használt ONE-nál mire kell hogy figyeljek?
Gondolok itt pl. a régiókra, hibákra stb.
Előre is köszi -
deph
tag
Telefonálás közben ha lemegy a telefon alvó módba, hogy tudom újra felébreszteni, hogy ne szakadjon meg a hivás?
-
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #18402 üzenetére
Android Control Center, hogy müködik e ONE-n azt nem tudom, próbáld ki!
Egy másik! -
NandorHUN
addikt
Srácok, tudtokolyan progit, amivel be tudom állítani, hogy pl. felfelé huzásnál ilyesmit csináljon: [link]
Ez nagyon jó lenne, azt tudom, hogy Louncherben meg lehet csinálni, de Sens-re nincs valami ehhez hasonló program ezt az ACC Settings-et nem találom sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 8
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest