- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Krisz0630 #16494 üzenetére
Minek vetted át? Főleg ha láttad rajta hogy suffni tuningoltak??? Az enyém is múlt pénteken ért vissza a 3 hetes cseh (nem lengyel) túrájáról, nekem a kijelzőm hagyta el magát és kijött a ház síkjából a bal felső sarokban: ergo ha megnyomtad ott a kijelzőt ahol elállt, mozgott és kattogotott. Nem csináltak vele semmit, ROM frissítés.
Felhívtam az itteni átvevő helyet, ahol azt mondták hívjam a HTC-t, mert ők csak a logisztika részét intézik. Bár egy magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálatost kértem, persze egy angolul beszélő sráccal sikerült tárgyalnom, aki azt mondta - és itt ment fel az agyvizem - hogy valszeg azért nem csináltak semmit a telefonnal, mert magyarul volt kitöltve a munkalap. Mondom: és kinek kellett volna lefordítania?? Nekem? Hát hogy ő nem tudja de nagyon elnézést kért. Sokra mentem vele. Megemlítettem neki, hogy nem hagyom ennyiben a dolgot és meg fogom találni a megfelelő utat, embert, módszert, hogy valahogy érvényesítsem a jogaimat és szégyen amit művelnek a kamu ROM frissítésükkel.
2 órával később csörgött a telefonom, egy angol számról hívott egy halál normális, nagyon segítőkész, magyar HTC-s aki mondta hogy hallotta a történtemet, de szeretné tőlem is hallani. Elmeséltem neki mégegyszer, amire ő csak azt mondta félig nevetve, hogy ez a történet lehetetlen amit előadott az előző kolléga. Főleg hogy a kinti szervízesek beszélnek magyarul. Remek. Mit lehet tenni? - kérdeztem én. Azt kérte küldjem vissza a telefont, már az átvevő helyen jelezzük hogy SOS, ő most odaszól a szervízbe IMEI alapján hogy másodszorra megy vissza a telefon, kezeljék expressz prioritással és én nagyon mérges vagyokÉn a tiédhez hasonló szilóval kinyomom dolgoktól szintén félve előrevetítettem, hogy ha úgy gondolják hogy nem tudják megjavítani, hozzá se álljanak mert én szar munkát nem vagyok hajlandó átvenni. És ha összeszámoljuk a 2x3 hetes túrát, akkor azt már bőven túllóg minden garanciális feltételekben meghatározott türelmi időn...
Én nem is értem ezt a szarrágóskodást. Lehet mondani hogy az Alma szar, de azt legalább ha beviszed itt egy szervízbe, ők kérnek elnézést és adott esetben 2 nap múlva ott egy zsír új cserébe. Bárhogy nézem, a One nem kicsit volt drágább mint mondjuk egy 4S. Én továbbra is szeretem a telefonomat (szeretném, ha végre nálam lenne...), életem eddigi legjobbja, de úgy néz ki hogy szervíz és ügyfélkezelés területén tanulhatnának almáéktól. Nem kicsit: sokat.
Remélem 2 hét... nem több
Bocs hogy hosszúra sikerült
-
Lajki
tag
Ezt a Blinkfeedet valahigy belehet állítani magyarra ?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Végre ma 2 hét után visszakaptam a szervizbe leadott HTC ONE-omat. Akku, telefonálás közben pattogó hang, melegedés és egyéb gondokkal adtam le a készüléket, de "természetesen" nem csinálták vele semmit, csak a szokásos szoftverfrissítés történt. Viszont szétszedhették a szervizben a telefon és az illesztések a kijelző körül nem a régiek. Kicsit hézagos lett és nincs egy síkban már a kerettel, emellett három sarokban is látszik egyfajta tömítés vagy szilóval van kinyomva, nem tudom...
Mondtam is a szervizesnek aki közölte velem, hogy vagy átveszem, vagy megint visszaküldik Lengyelországba.
Lehet, hogy holnap visszaviszem a készüléket megint, mert az akku továbbra sem úgy bírja, ahogy eddig és hangszóró pattogás eddig nem jelentkezett, de már arra panaszkodnak a túlfélen, hogy nem hallanak engem normálisan. Emellett pedig kissé összetákolták a készülék előlapját.
Szóval most mélységesen csalódtam a HTC-ben és még inkább a szervizelésükkel kapcsolatban vagyok elégedetlen.
-
TheProb
veterán
NFC tag emulálásról tud valaki valamit? valóban csak főzött romon lehetséges?
-
toeki
senior tag
válasz
Avicularia #16490 üzenetére
német cid, most ők azok akik nem sietnek a frissitéssel
-
Avicularia
veterán
Valakinek nincs itt htc__102-es cid-es telefonja? Osztrák vétel, elvileg EU-s rom jó kell legyen rá, de nem jön rá a 4.3. Az öcsémnek most segítettem újra rakni a gyári romot alapoktól, 4.2.2 ig jött az OTA, de a 4.3-at nem akarja beadni.
-
Lajki
tag
válasz
Avicularia #16473 üzenetére
Éééés megvan ! !
Hát nagyon komoly !
-
N4ri87
senior tag
válasz
GALARDO #16481 üzenetére
Nálam is tapasztalat. Erősen gondolkodom is, hogy a One mellé beszerzek egy i5-öt. Bármennyire is utáltam, vannak olyan tulajdonságai, amivel más nem tud kárpótolni.
(#16483) Jorus
Őszinte leszek. i4s-sel mindösszesen annyi tapasztalatom van, amikor a munkatársam küldte nekem emailben a győrújfalui árvízhelyzet képeit. Eltekintve a szomorú témától, a képek minősége bőven jobb volt, mint a One-é. i5-tel van személyes tapasztalatom és inkább nem szeretném össze hasonlítani a két telefon tehetségét. -
TheProb
veterán
4.4 nemsokára, remélem minél előbb élvezhetjük majd mi is, nem mellesleg a nexus 5 se néz ki szarul
-
migabi24
nagyúr
Szerintem egész jó kép lett
-
Kiskopika
senior tag
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
Az en kameram, egy szobabaami nincs kivilagitva kb olyan kepet keszitett mintha egy fuggony mogul probalkoznek (egy kis lila komboval) Szerintem max egy nagy adag zaj az elvarhato ilyen esetbe nem az hogy hajnali kod lepi be az egesz kepet!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #16473 üzenetére
Én ezért nem szervizeltetem.
De ha a kamerája, - ahogy be lett harangozva - jó lenne, akkor ez lenne
A tökéletes telefon.
Én régóta fotózom, tehát van normális cuccom, csak ez a sok kamera hiba zavaró és bosszantó ... -
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
A fórumtársnak hibás volt a modulja. Konkrétan értelmezhetetlen képeket csinált fényes nappal is.
A lilulás meg baromira irritáló tud lenni.
-
SeatLeon08
tag
Szerintem túl sokat akartok egy telefontól. Úgy sem lesz jobb a kép, ha állandóan szervizben van. Sőt még el is ronthatják az illesztéseket, ócska cseretelefont használhattok stb.
Ha annyira lődözni támad kedvetek vegyetek egy hiper-szuper fényképezőt. A lilulást megértem, de az hogy homályos így-úgy ez már nevetséges.Szerintem jó képeket csinál. Legalábbis egy telefonhoz képest jó képeket csinál.
Telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, kisebb fotózásokra kiváló. Stb-stb... -
Lajki
tag
Köszönöm a segítséget midenkinek !
Hamarosan én is HTC One tulaj leszek !
-
Valkűr
addikt
Távolra nem kell vele fotózni
Nálam nincs baj vele, nem tökéletes de használható..
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #16467 üzenetére
Igen.
Ma én is lőttem egy párat kozepesen távolra és mind homályos lett.
Most vigyem szervízbe ?
Ezért nem fogom ... úgy sem lesz jobb .. ez ilyenMindenesetre épp az lett közepes a gépen, ami ki lett emelve, hogy jó benne ... kár
-
válasz
enginev3.0 #16467 üzenetére
Szerintem nem, de ezen nem veszünk össze.
-
Nálam kb. a dupláját bírja, mint az i4S-em, szal olyan közel 2 napot - minden második este kell tölteni. Mondjuk közel dupla akkora az akksija, így nem meglepő. Személy szerint 6 email fiókot szinkronizálok vele, napi 2 óra zenehallgatás, 2 óra böngészés, 1-1.5 óra telefonálás, este 1 óra játék, 1 óra szervermenedzsment. A fényképezője kategóriájában gyenge ugyan, de az iPhone-nál még így is nagyságrendekkel jobb.
-
Lajki
tag
Még csak annyi , hogy google fiók itt is van nem ?
-
Greg-77
aktív tag
Én eléggé kedveltem az iPhone-t és sosem kellett volna más, minden droidos cuccal szenvedtem és az lett a vége, hogy iPhone. Mióta One van iPhone nem kéne. A kamerával kibékültem számomra az az egyetlen gyenge pontja, de az sem olyan vészes. Nekem még sosem csinált semmi hülyeséget a telefon, fagyás, gondolkozás, lassulás teljesen ismeretlen dolgok, kb 4-hónapja használom tökéletes elégedettséggel!
-
Lajki
tag
Sziasztok úgy tűnik ma megválok a Zm-től és most így az utolsó órákba kicsit elbizonytalanottam
Szóval szerintetek mint HTC használok mi a véleményetek ? pro és kontra
-
TheProb
veterán
Amúgy tud valaki valamilyen Expert Nfc oldalt/topicot vagy bármi leírást? Olyat szeretnék csinálni, hogy Az egyetemi kártyám NFC adatait lemásolni és a telefont használni NFC ként. Ergo a kártya helyett a telefont használnám belépésre, stb. Egyáltalán lehetséges ilyen szerintetek? Kerestem ilyen appokat eddig nem sok sikerrel.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kiskopika #16449 üzenetére
Ez se igazán így szokott lenni, hiszen akkor 3x lekaparom a beats feliratot és máris kérhetném a csere telefont?
Általában 3 főalkatrész csere után szoktak cserélni.
Azért általában és szoktak, mert nem igazán van pontos meghatározás rá.Mi számít főalkatrésznek?
Az alaplap biztosan, a többi a gyártó/forgalmazó/áruson múlik, de például vicces módon egy érintős telefonnál a digitizer nem számít annak. -
Kiskopika
senior tag
Nah szóval gyári HTC gari. Először extrem digitalnál lett leadva, ahonnan visszajött, aksi, hangszóró, és kijelző cserével. Ezt már akkor se értettem ugyanis kamera hibával adtam le. Majd egyből küldtem is vissza de akkor már Budaörsre vittem most onnan várom, hogy vissza jöjjön.
A telemaxnál megkérdeztem meddig lehet ezt játszani, ott a nő azt válaszolta, hogy 3-szor kell ugyan azzal a hibával visszaküldeni, és akkor beszélhetünk cseréről. Számomra is elfogadhatatlan ez, már készülök is a monológommal. (ami nem tudom, mennyire hat meg majd valakit is) Lévén, hogy a Telemax csak egy átvevő pont a rendszerben.
Egyenlőre ott tartok, hogy eltudom fogadni, ha egy készülék gyári hibás, de ezeket a megoldásokat nem tudom elfogadni.
-
Gee_-
tag
Tmob-101 cidre mikor várható a frissítés?
Miért lehet hogy erre a cidre mindig lassabban érkezik a frissítès? -
robit74
tag
válasz
Badboys #16443 üzenetére
Ez nem igaz. Nem a fogy.véd. törvény, hanem a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése szabályozza ezt a kérdést. Eszerint a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
A hangsúly a "törekednie kell" -en van, így akár lehet jóval hosszabb is a javítás. -
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #16436 üzenetére
Itt részletesen le van írva, hogy mit tud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023Amit a készítő is kiemelt, hogy ez a gyári rom javított változata, nincs látható különbség.
Tulajdonképpen jobban van optimalizálva.Ennél a hardvernél a mindennapokban ez szinte észrevehetetlen.
Mégis miért használom:
- telepítés közben (Aroma installer) eldöntheted, hogy telepítesz vagy kihagysz részeket
- tartalmazza az Xposed keretrendszert, amivel különféle modulokat lehet egyszerűen feltelepíteni, amelyek egyébként rom cserével vagy egyéb körülményes módon vitelezhetőek ki (pl. lezárt képernyővel is működő NFC, az új NFC ikon eltüntetés a státusz sávból, hívásrögzítés)
- gyorsabban frissítik (amint, a Google v. a HTC kiadja a frissítést) -
TheProb
veterán
válasz
farena #16428 üzenetére
Igen, mert a legfrissebb fw-t ajánlja és abban a hboot ezen verziója is benne van. Ez nem gond, mert amíg S-OFF a telefon addig tudod downgradelni ha úgy van. ami egyelőre csak azért kellene ha S-ON-ra akarnád visszaállítani majd újra szeretnél rootolni-soffolni. pl szervíz miatt. Ez miatt nem kell félni
Más: Még nem kérdeztem mert elfelejtettem, a dobozban lévő 2db kis matrica az csak sima matrica vagy netán NFC Tag?
(#16437) farena: Odexed a ROM akkor ha tudod vele fogadni az OTA frissítéseket
-
Zirowe
nagyúr
Úgy néz ki, hogy egy régi idegesítő hiba is orvosolva lett: ha repülőgép módba bekapcsolod a wifit, majd ki, utána a repülőt ki, akkor eddig mindig bekapcsolt a wifi, de most már nem.
-
baani59
aktív tag
válasz
farena #16428 üzenetére
Az ARHD 30-nál elsőre nekem sem volt választható a magyar nyelv, de egy másik fórumban segített egy hozzáértő kolléga - őt idézem.
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is."
Működik.
-
adodaniel
őstag
Az új gyári TV app zseniális szerintem. Azzal, hogy belekerült Mo., nem kell neki mindig net az EPG miatt, mivel nincs.
A távirányító sokkal jobb lett, az egyéni gombok hozzáadásáért meg óriási piros pont.
Véleményem szerint innentől nem kell egyáltalán 3rd party app súlyos pénzekért.
-
Kiskopika
senior tag
Hááá tényleg én is épp a mai nappal vagyok 2 hónapja ONe tulaj, és pont 58 napja van szervizbe
Felemelő érzés
-
enginev3.0
félisten
BlinkFeed be beraktam a mobilarena és a ph rss-t, hogy lehet hogy egyszerre jelenjenek meg? Mert csak vagy ezt vagy azt tudom kiválasztani
-
farena
tag
sziasztok!
A mai nappal éppen 3 hete, hogy egy ONE black boldog tulajdonosa lettem. Eddig minden tetszik. S-OFF a készülék és 1.44 hboot. A második héttől már telepítettem is romokat az XDA-ról. Elsőnek Android Revolution HD 22. Az ARHD 30-tól viszont nem tudom telepítésnél kiválasztani a magyar nyelvet. (CID:HTC-102). Majd az InsertCoin 5.0-2, 5.0-4 következett. Az InsertCoin 6.0-1 től viszont nekem zavaró ez a megjegyzés "Hboot Version: 1.55" [link]. Telepíthetem én ezt?
Most az OrDroid 21.0.0 van fent. -
yodee_
őstag
válasz
penell1234 #16423 üzenetére
Ha a főképernyőt "összecsíped" akkor megjelenik az összes oldal, és bal felül lesz egy gomb hogy Blinkfeed be/ki
-
Gulyopapa
addikt
válasz
penell1234 #16423 üzenetére
"összecsíped" a kijelzőt és ekkor fölkerülnek kicsiben az oldalak ...
ott van bal oldalon fölül, blinkfeed ki/be ... -
penell1234
tag
Ezt olvastátok link De hol kapcsolható ki?
-
sziklassy
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a 4.3 frissítés a telefonra (gyári független magyar), visszaállítottam a gyári beállításokat teljes törléssel ennek ellenére a következőket tapasztalom:
A kameránál ha kézzel fókuszálok az eredeti hang megváltozott. "Cincogás"szerű olyan mintha hibás lenne a hangfájl vagy gyorsabban játszaná a telefon mint kell. Tapasztal valaki ilyet?
Az alkalmazások és a főképernyő közötti váltásnál néha picit mintha belassulna, ez a 4.2.2.-vel nem jött elő ott minden tökéletes volt.
Hogyan lehet újra felrakni rá a frissítést?
Köszönöm!
-
Levente17
tag
válasz
Avicularia #16417 üzenetére
Most, hogy azt is megnéztem jobban az olyan "Lakers"-ös beütésű..
-
hurrikan
addikt
Láttátok a China Mobillal közös rendezvényen bejelenetett 9új színt?
A Blinkfeed hozta fel a hírt
úgy mentem az oldalra és szedtem le a képeket. Én vágtam össze azért lóg ki a más háttérszínnel letöltött világoskék. -
Laca1212
őstag
Random berak képeket a galéria/kiemelések közé és nem jöttem rá mi alapján. Nektek is csinálja? Valaki esetleg rájött miért?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #16405 üzenetére
Nem tudom, szerintem egy normal tempos videot amin van hang, folyamataba lassitasz a hanggal egyutt az valahogy hatasosabb. De ez lehet csak az en velemenyem.
Es mintha azt olvastam volna valahol, hogy az 5s hanggal lassit, ezert felteteleztem, hogy talan beletettek.
-
g0n21
senior tag
Ha a *#*#3424#*#* kombinációval beléptek a teszt menübe, akkor az audio tesztnél a felső hangszóró nektek is halkabban szól, vagy csak nálam szart be?
Alapvetően zenénél a felső hangszóró halkabb? -
Gulyopapa
addikt
Azért kár a lassításért ( szar minőség ) ...
Az iP5s nagyon szépen megoldotta valahogy a 120 fps-t ... ott vajpuha az egész és szép marad a felvétel ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest