Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18874 üzenetére
Nekem volt mindkettő, attól függ mi a fontos neked. Telefonálni mindkettővel lehet
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Linux kezdőknek
- Router gondok
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest