Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17495 üzenetére
-
Kocsó
aktív tag
Kell hozzá:
- egy app, pl. Google-féle Cloud Print vagy Paolo-féle Cloud Print (én ezt használom, mert ez okosabb, többet tud)
- egy Chrome böngésző azon a gépen, amire a nyomtató fel van telepítve
- a Chrome-ba be kell jelentkezni azzal a acc-al, amivel a telefonon is be vagy jelentkezve
- Chrome-ban Beállítások/Speciális beállítások résznél a Google Cloud Print résznél lehet a nyomtatókat beállítani (hozzáadni, eltávolítani)
- ezután a telefonon lévő Cloud Print app-ból már lehet nyomtatni (bármelyik nyomtatóra, ami fel van telepítve a PC-re, amin a Chrome fut)
A Chrome-ot ezután be is lehet zárni, a nyomtatás akkor is fog működni, mivel egy chrome.exe file mindig ott marad a futó folyamatok közt a Feladatkezelőben.
Ezzel az eljárással bárhonnan lehet nyomtatni (pl. otthonról céges nyomtatóra vagy fordítva)
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #17495 üzenetére
BatteryGuru fent van esetleg?
-
Nuada herceg
őstag
Üdvözletem a Tisztelt fórumozó közösségnek!
(amelynek természetesen én is tagja vagyok.)
Lenne 1 kérdésem.
Hogy lehetséges ez?Előre is köszönöm a válaszokat.
Picit bővebben arról lenne szó, hogy reggel mikor indultam ma dolgozni, megcsináltam a szokásos rutint a telefonon, kikapcsoltam a wifit, Kb. ennyi.
A mobilinternet is ki van mindig kapcsolva.
És mégis mikor jöttem haza ebédelni, hallottam, hogy pittyegett a telefon a zsebembe, de mivel nem sms hang volt, meg nem is hívtak, mondom ráér majd otthon meglesni.És 2 email volt az, meg a Real Racing 3-tól 1 reklám, vagy valami hasonló, amihez ugyancsak internet kell.
Szóval vissza az első kérdésemre, hogyan lehetséges ez?
Mi ad ilyen jogosultságot a telefonomnak, egyáltalán hogyan merészeli ezt, hogy ha én kikapcsolva tartom a wifit meg a mobilinternetet, ez meg még is felmászik, és szinkronizálgat közben.
Egyáltalán lehetséges ez? Vagy valamit ki kellene kapcsolnom? Mondjuk a telefont? -
deph
tag
Szeretnék egy word fájlt kinyomtatni a telefonról wifin keresztül hálózati nyomtatóra. Hogy lehetne megoldani?
-
mumk1
addikt
válasz
NandorHUN #17476 üzenetére
Nem mértem meg, de 10-15%-ról beszélnek. A sebesség határozottan érezhető, főleg olyan tohonya alkalmazásoknál mint például a Facebook, ott nagyon látványos.
Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, egyenlőre visszatettem az ARHD mentésemet, mert napi használatra nem bízok ennyire béta romokban.
-
sisley76
tag
Szia hoy
Nekem már lassan alap minden androidos mobilomnál, h a Dialer One-t telepítek. Én ezt ajánlom Neked. Ugyan nekem a frissebbek kicsit túl vannak "bonyolítva", emiatt egy 1.3.5 verzió körülire esküszöm. XDA-n is vannak itt-ott régebbi mentések, de a play-en megtalálod a legújabbat... -
Kocsó
aktív tag
válasz
csacsi67 #17472 üzenetére
Igen, azt hiszem. Vagy mégsem.
Itt: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=5468.0 azt írja, hogy 1.44 HBOOT kell.
Amit te mondasz, az csak akkor működik ha htcdev-en nyitom, nem? Akkor viszont ugrik a garancia, nem?
Vissza olvastam egészen a #6000 hozzászólásokig és ott Moonlight féle S-OFF emlegették.
(bocs a linkért, mobilról vagyok) -
hoy
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg egy megbízható tárcsázó programot?
A gyárit nehezen tudom használni, lévén színtévesztő vagyok. csomószor jártam már úgy, hogy nem leraktam ,hanem újrahívtam az adott embert...
Amivel eddig próbálkoztam az soha nem működött tökéletesen
Köszönöm a válaszotokat..
-
TheProb
veterán
Sokaknak volt gondja, hogy lassan tölt a teló. Nekem eddig ezzel nem volt gondom, most viszont mióta a 4.3 van fent vagy pedig mióta visszajött a szervízből, szerintem érezhetően lassabban tölt a telefon. Más nem tapasztalt ilyet?
-
light0416
tag
Sziasztok!
Tokot szeretnék venni a telefonomra, mit ajánlotok? Valamit erről mi a véleményetek ? [link]
Valamint az ilyen ebay-ről rendelt 1k-1,5k közötti foliák jók?
Köszi -
bivalyos
aktív tag
Sziasztok,kérdésem lenne hogy Htc one-on valahogyan be lett olyan kapcsolva hogy ahol érintést érzékel ott azt fehér pöttyel jelzi vissza,ezt hol lehet kikapcsolni,mert sehol nem talalom.
-
csacsi67
addikt
-
Xaels
félisten
Nova launcher alá nem tudtok valami olyan widgetet mint a HTC-s People widget?
-
csacsi67
addikt
Nem az számit hogy 4.2.2 vagy 4.3 van rajta ha nem a hboot 1.44 lehet s-off -ni a htc dev kikerülése nélkül 1.54 valamint az 1.55 csak ugy lehet hogy elötte ki kell nyitni a bootloadert.Ha most megfrissited 4.3-ra 1.55 lesz a hboot azt is lehet s-offlni ugyan azzal a modszerel mint az 1.54. hboot verziot.Pl a google 4.3 változatnak marad a 1.54 hboot verzioja.Tehát nyugodtan frissitheted.
-
Sebright
csendes tag
Más tapasztalt már olyat, hogy hívás közben magától kihangosítja magát a készülék? Nekem rendszeresen csinálja, és elég kellemetlen amikor hirtelen max. hangerőn a fülembe ordít a telefon. Nagyon gondolkozom a szervizen, csak először rá szeretnék jönni a hibára Most a közelségérzékelő az első számú gyanúsítottam, lehet hogy típushibás a telefon.
-
Maglite
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szerda óta én is tulajdonosa vagyok egy HTC One telefonnak! Minden oké rajta csak van egy ikon a felső sávban amit nem tudok, hogy mi és nem is tudom eltüntetni. Idegesít, hogy nem tudom mi az
! ( az a kis föld gömb bal oldalt) Tudtok ebben nekem segíteni? Előre is köszönöm szépen !
-
Caaabi
senior tag
Nexus 7 re jön hamarosan, már kíváncsian várom, jó kis írás és valóban tömör, köszi szépen! Ha jól értelmezem, érdemes lesz minden alkalmazast újra telepíteni art alatt, de ha idő közben valtok vissza dalvikra akkor az nem okoz galibát? Üzemidő javulásra kíváncsi leszek meg a gyorsaságra ami már most is elképesztő!
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az történt, hogy kb. 50% körül járt a One akksija, amikor kivettem a zsebemből és rácsodálkoztam, hogy ki van kapcsolva. Már fél órája töltőn van, de még mindig nem hajlandó bekapcsolni. Szerintetek? -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #17440 üzenetére
Ezt raktam fel. Eddig minden megy benne! Egy bug van eddig, ha ART után újraindul, akkor a háttérkép az első kép váltásig félig fekete, de ez nem nagy gond. Jó a kamera is, a GPSfix-et felraktam így fogja a fixet. Nem rossz!
Igaz, hogy 152 alkalmazás fordítása kerek 10 perc volt.@N4ri87
Próbáld meg bekapcsolás közben erős fénnyel megvilágítani a szenzorát. -
Caaabi
senior tag
Makker custom romosok
Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak?
-
mumk1
addikt
-
MerLinh
senior tag
válasz
SeatLeon08 #17429 üzenetére
biztiosítás azért van ha, betörik, elázik, magyarul nem garanciális problémás esetekre, ha olyan akkor lopás, és garancia utáni időszakban is ugyaugy él ha fizeted.
Nekem T-nél csak biztosítással engedték részletre venni
-
Skilly
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #17429 üzenetére
Igen, en is elgondolkodtam, hogy van-e ertelme a biztositasnak. Meg megalmodom.
-
SeatLeon08
tag
Akkor viszont felesleges a biztosítás. Nekem nincs is, mert mindenből kibújnak. Pedig nem olcsó az ilyen biztosítások havi díja sem. Csak addig vagy jó, míg fizeted, de mihelyst neked kell valami elküldenek melegebb éghajlatra.
-
mumk1
addikt
ÓÓÓ Yeee, dalvik motor nélkül hasít a verda!
-
Skilly
aktív tag
Na a problemamra visszaterve. Olvasgattam, hogy feluleti serulesre, jelen esetben nekem, a karcolast magasan le..arjak, mondvan, hogy nem serult a keszulek, ami jogos.
Most mar csak az a kerdes, hogy az esestol a belso serult-e, tehat valami kis forrasztas elvalt vagy nem?!
Ezt meg szerintem nem igazan tudom kideriteni itthon. Most mukodik a telefon.
Viszont, akkor nem tudom, hogy van-e ertelme a biztositasnak?!
Teljesen tanacstalan vagyok... -
dave182
senior tag
Balga módon feltelepítettem a simple cover lock nevezetű appot,és sehogy sem engedi eltávolítani magát.Sem alkalmazáskezelőben,sem a menüben...valaki találkozott már ilyennel?
-
Skilly
aktív tag
Igen!? Bar ettol akkor is tartok, hogy elkuldenek melegebb eghajlatra. Meg kicsit paranoias is vagyok, mi van ha nem a kicsi szeretett telomat kapom vissza, hanem valami szoftverserult gagyit?!
Tudom, ez mar csak ilyen hulyeseg...
Szoval keressem fel a biztositot aki a szerzodesben szerepel vagy menjek be a szolgaltatomhoz szemelyesen? -
Skilly
aktív tag
"Az általam választott biztositasi csomag tipusa es adatai.
(az ACE a mobiltelefon keszulek veletlenszeru karosodasa vagy rongalas eseten nyujt szolgaltast, Alap Plusz csomag eseten a Keszulek hirtelen belso meghibasodasa es parasodasa eseten is szolgaltatast nyujt)"
Na ez szerepel a szerzodesben, amit a biztositasart fizetek pluszban. -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Kevesebb mint 1 oraja sikerult leejtenem ezt a gyonyoru telefont, szerencsere a hatara esett, viszont az alu hazon kisebb serulesek latszodnak.... Van-e mod akar szervizben, hogy uj hatlapot kapjon?
(Persze van egy tok megrendeles alatt, a double dip csak meg nem jott meg.... :@ persze mindig ezek a veletlenek)
Szoval lehetseges ennek a csereje?
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest