Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Hát hallod én sem tudom.
Én leírtam, hogy az enyémmel mi a helyzet, ennyi.
Elég szomorú, ha karcolódik. Vagyis inkább örömteli, hogy az enyém még nem.De egyébként nem értem. Mert ha ugyanaz a kijelzővédő technológia van mind2n,
pl.: Gorilla Glass 2, akkor az 1ik hogy karcolódhat jobban, a másik meg hogy nem.
Mondjuk nem tudom a Sansung milyen védelemmel van ellátva, de azt hiszem ez
GG2-vel. -
vasii
senior tag
Hali,
ez megfelelo autos tolto?
Ugye nem tudom elszarni az akksimat? -
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17292 üzenetére
Hát nem tudom, nekem soha nem volt fólia a samsungokon, de karc se, ez 1 napig volt fólia nélkül, soha nincs zsebbe tok nélkül, szarvasbőrrel törölgetem, és hajszálkarcos lett
-
hurrikan
addikt
Viszont gariban cserélik.
Legalább is nekem kicserélték. Mikor szervizbe küldtem ráírtam a kamera karcolódását meg a Beats felirat kopását is.
Így cseréltek hátlapot rajta kameraüvegestül.Kamerára visszatérve, ha customokban sem jelentkezik akkor tutira szoftveres zűr lesz.
-
hurrikan
addikt
Íme a HTC ígéretein kívül még egy bizonyíték arra hogy a lilulás szoftver bug.
APK cserével megoldható, a baj az, hogy az APK cseréhez root, azaz S-OFF is kell.
[link] -
Nuada herceg
őstag
Pont ma néztem.
3 hónapja van meg a telefon. Tokot nem használok, sem fóliát.
Ha viszem el, a farmeromnál van 1 gomb féleség a zsebnél, ott mindig koppan az üveg,
ahogy becsúsztatom. Ezen a héten elhordtam magammal munkába is.
A munkás ruhám belső zsebében hordtam, ott is koppanni szokott a fém gomboknál.kicsit már félek is.
Na visszatérve, van képernyőtisztító spray-em, meg hozzá valami ruha.
Azzal szoktam áttörölgetni a telót.
Ma lezárt képernyőnél, áttörölgetés után direkt jobban szemügyre vettem a kijelző üvegét,
mondom ha találok is 1 karcot, kiugrok az ablakon.... De szerencsére nincs rajta semmilyen
karc (idáig) Kopp kopp kopp.A beats felirat sem kopik. (eddig)
Szóval szerintem, az én tapasztalatom szerint nagyon jól bírja az üveg...
Viszont emlékszem valakire itt a fórumban, régebben nagyon panaszkodott, hogy több
karc is van a telefonján. Nem tudom Ő hogyan használhatja... -
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #17270 üzenetére
Akkor ez már az új Android verzió miatt van, mert közben megtaláltam és májusban még működött az első gyári rommal. Akkor még nem volt az enyém sem rootolva. Hátha lesz rá valami másik app.
-
zola-
őstag
Mik a tapasztalatok? Mennyire karcallo az uveg?
-
Valkűr
addikt
Akkor lehet a One x- ben volt és keverem. De úgy gondoltam a playon nincs ilyen háttér alkalmazás? Mert amit ott találok azoknak 90 százaléka olyan méret amiből csak kivágni tud jelenetet a telefon, ezt is elég hülye méretben..
-
mumk1
addikt
válasz
Exelsior #17284 üzenetére
Főzött romot bárki fel tud rakni.
DE, ha 1.54 vagy 1.55 a HBOOT verzió, akkor csak garancia vesztéssel lehet kinyitni a bootloadert, vagy S-OFF-olni, de mindenképp HTCdev nyitás kell hozzá. (jelenleg)
Ha 1.44 lenne a HBOOT, akkor van lehetőség garancia vesztés nélküli S-OFF-ra. Sajnos zárt rendszeren nincs lehetőség a HBOOT downgrade-re. -
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Nekem HBOOT 1.54 4.2.2
Ha jól értem akkor én is tudok főzött romokat felrakni vagy nem?
Csak találnék a T-mob 101-hez (4.1.1) egy RUU-t.
De lehet nem vágom.
Régen egy HTC ONE S-el foglalkoztam utoljára.
Köszönök minden segítséget. Sajnos nem várok a T-mobile-ra iszonyat lassúak.
írtam nekik email-t azt írták vissza hogy technikai gondjuk akadt és azért csúszik.
-
válasz
akoska07 #17280 üzenetére
Na én most kipróbáltam.
Elég gyorsan megy át a cucc.
Bekapcsoltuk mindketten az NFC-t.
Egyszerüen megnyitottam egy képet ,hozzáérintettem a telefonjához aztán nekem meg kellett érinteni a képernyőt majd ujra hozzáérinteni a telefonjához (neki azt irta bejövő sugár...) és már küldte is át a cuccot.
Király.#17282 hurrikan : Sztem meg volt benne.
A háttérképet ugyanugy több oldalra osztotta fel nekem,most nem. -
Valkűr
addikt
Monjatok már olyan hátteret ami kimondottan a One kijelzo mereteihez van optimalizalva, mert agyvérzést kapok, h kivették a háttér lapozast..
-
hurrikan
addikt
Még csak az energiatakarékos módot sem kapcsolja ki.
Mindenki kipróbálhatja. Futassatok pl egy AnTuTu-t vagy Quadrantot be, majd kikapcsolt energiatakarékkal.
Persze úgy hogy az energiatakarék menün belül a CPU takarékos használata is engedélyezve legyen. Jelentősen alacsonyabb az érték bekapcsolt energiatakarék esetén. -
több helyen is leírták, hogy a samsung sem húzza túl a hardvert, csak annyit enged maximumra, amennyit a hardver valósan tud, az egy dolog, hogy mikor és milyen alkalmazások alatt megy valós maximumon a hardver.
vannak már nem befolyásolható tesztelős alkalmazások, akinek annyira fontosak a pontok, az azok alatt nézze, bár akkor is csak hozzávetőleges viszonyítási alapot kap.
én sosem mértem még ilyesmit egyik telefonomon sem, illetve másokén sem, pedig elég sok típus megfordul nálam, nem is lehetne részemről szempont a megvásárolandó telefon típusának kiválasztásakor, hogy milyen tesztes eredményeket ér el.
sőt, még a nagyobb munkaállomásaimat sem tesztelem, pedig van olyan, amit nem dobna rossz eredményt, de attól még nem végezné el jobban a feladatokat... -
toeki
senior tag
Én ebből kicsit mást szűrtem le.
A HTC kikapcsolja az energiatakarékos módot és a cpu-t max órajelen használja - vagyis a felhasználó által tweakelés nélkül elérhető maximális teljesitményen tesztel.
A samsung felskálázza a gpu órajelét egy olyan értékre amit a felhasználó alapból nem használhat.
Szerintem van különbség. -
Greg-77
aktív tag
Ez érdekel azért, kíváncsi vagyok a gyakorlatban is működik-e ez az új motor?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #17264 üzenetére
Milyen fix jön?
Csak a kamerára?
Vagy megoldják ezt a merülés dolgot is?Későbbi kommentekre válasz, hozzászólás:
A benchmarkokon mindenki csal, nem csak a Samsung.
Ugyan úgy a HTC is. De hát az senkit nem zavar, mert az is 1 "valós" eredmény,
azt is a telefon tudja. Csak 1 kicsit olyankor meg van boostolva a chipset, automatikusan
feljebb húzza az órajeleket, ha érzékeli hogy teszt van.A rendszer laggolás meg valóban nem csak az erős hardvertől függ.
A jól optimalizáltság a lényeg. Ki mennyi időt és pénzt fordít rá, hogy jól fusson az adott
android az adott készüléken.
Lehet, hogy az S4 a snapdragon 800-al is laggolni, akadozni fog.
A HTC meg már a 600-al sem.
Itt is látszik, hogy ki mennyire próbált tömegcuccokat készíteni a népnek, ahol csak a
paraméterek számítanak, hogy mi van benne,
meg hogy ki mennyire próbált összehozni 1 prémium terméket, ami minden téren toppon van.
(na jó a kamerát elbacták... pedig nekem 1 telefonban az az 1ik legfontosabb, de hát a többi kárpótol érte.. ) -
hurrikan
addikt
válasz
dave182 #17267 üzenetére
A benchmarok csak jelzés értékűek....
évek óta pl a Nexusok ugyan azzal a hardverrel rendre kevesebbet futnak 6-800pontokkal mint az ugyan olyan hardverrel szerelt gyártói modellek. Mégis a Nexusok a leggyorsabbak, leglaggmentesebbek.
Jelzés értékűek, a hardver erősségét tekintve, de semmiképpen sem szabad ez alapján telefont venni, mert pl a laggolás mértéke, az üzemidő, a memória kezelés, egyik sem a hardveren múlik, hanem a szoftveres optimalizáción.
De néha még hardver terén sem mérvadó, mert egyik Benchmark az egyik gyártó, másik a másikéra csal zsebpénzé, +maguk a gyártók is csalnak a Benchmarkokban. Sőt a SOC gyártók is, pl annak idején az nVidia botrány ugye.... amikor fizetett a cég a Benchmark programok íróinak hogy Tegrára optimalizáljanak... -
NandorHUN
addikt
válasz
Stunts666 #17250 üzenetére
Gyakorlatilag azonos a magjai fel vannak húzva 200-al mégis gyengébb, hiszen még ezekkel a magokkal is csak ugy tudta benchmarkokban legyőzni a One-t, hogy "csaltak" vagyis az S4 érzékeli, ha bench-t engedsz rá és a magokat méginkább meghajtja, persze csak a bench programokban
jol kitalálták ezt.
Én spec az alapján döntöttem el, hogy One-t veszek , hogy youtube-on volt egy video, ahol gyors egymásutánban sok programot megnyitottak a 2 teloval, az S4 pedig össze-vissza laggolt sajnos. -
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74 #17255 üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
-
dave182
senior tag
Visszaraktam 4.2-t hogy ota-n legyen egy tiszta 4.3-am,le is jön az első telepítő, De amikor arra megyek hogy telepítse,újraindul,és magától twrp-ben kötök ki...ilyenkor hogy lehet megoldani hogy telepítse a gyári frissítést?
-
Koris
aktív tag
Ez a kernel nincs meg valakinek véletlenül?: Bulletproof-m7-6.2 (4.3 sense5)
Hibás linkeket találok csak. -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #17254 üzenetére
Hát nem vérszegényebb mint a One X, One, One Mini, One Max, meg a One-nak a 20. verziója, de ezen nem veszünk össze
-
-
capulet75
addikt
-
zola-
őstag
1ora internet utan 41celsiust mutat a gsam battery....
jo meleg a hatulja. De legalabb nem sargul el a kijelzo.
-
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17248 üzenetére
ahogy írtam ezt sem én néztem, de így még sokkal viccesebb.
Más: úgy néz ki az Apple sem fog mindent cserélni ezután.
http://szifon.com/2013/11/07/garancian-tuli-javitas-kijelzocsere-az-apple-store-okban/
bocs a linkért mobilról írok. -
-
saintex72
aktív tag
Minden nap valami új : a tv előtt ülve, amit a nejem néz, indítottam egy hívást. A tv hang kikapcsol.
Azt kérdezi - te szórakozol.
Mondom nincs is a távirányító bekapcsolva.
Ismétlés, dettó.
Tök jó. :-) -
zola-
őstag
Bammeg... A note 2 utan a szemem esik ki.... Nem birom megszokni ezt a kijelzomeretet..
(vagy oregszem...)
mumk1: meg esik ki a kezembol.... Olyan pici.. -
one x elég régen volt nálam utoljára, de nem is nagyon hiányzik, viszont a one szoftverezéses megkereséseket direkt azért vállaltam mindig, mert öröm megcsinálni és tesztelgetni.
spawn21; akkor biztos nem a hétvégén kiadott friss 4.3 alatt próbáltad, vagy nem tiszta telepítés után, mert normális esetben nem lehet belekötni a 4.3 verzióba.
-
mumk1
addikt
Én viszont (sajnos
) mindig megveszem a HTC-ket megjelenéskor.
Ez pl. a ONE X esetében katasztrofális volt, olyan pocsék romot még nem csinált a HTC mint ami azon volt megjelenésekor. Mondjuk ez részben betudható a Tegra SoC-nak is. A ONE esetében viszont pont az ellenkezője történt, egy tényleg hibátlan romot tettek alá, nem lehetett belekötni semmilyen szempontból.
-
spawn21
veterán
Én tudok. Most is volt nálam, es meg mindig nem olyan mint... Lassabb, jóval, mint a One.
Nem vagyok elfogult ezzel szemben. Az s4 számomra ,csak aksiban jobb.Szóval ,igen jobb a One. Sokkal. G2 jó ,de kritikán aluli az ház minősége . Simán mozog a hátlapja.
De az is gyors...minimum kint a One -
nekem június óta van csak s4, és nem véletlenül nem vettem meg azonnal a megjelenéskor, mert az első firmware verziókkal tényleg probléma volt, röcögtek rendesen, de a nyáron már nem volt vele gond, bár ahhoz kellett néhány frissítés.
a one az első pillanattól megfogott a gördülékenyéségével, ezt nem lehet vitatni.
akik s4 alól jöttek, azok egy része még az első problémás firmware verziók alatt használta a telefont, így érthető is a hozzáállásuk, bár néhányan azóta már a one-t is eladták, mert attól is jobbat óhajtanak, aztán tudja a fene, hogy g2...stb esetén mennyire találták/találják meg a számításukat.
itt is írták azért néhányan, hogy még gyári visszaállítás után sem kerek a 4.3, bár nekem inkább csak az akkumulátoros üzemidő csökkenésére panaszkodnak, hogy nagyon érezhető a különbség.spawn21, igaz, gördülékenyebb a one, az első pillanattól az, ezt írtam is!
az s4 nem olyan régen jutott el a megfelelő szintre, de tw alatt ez már jó, azt viszont ne is várja senki, hogy bármikor is gördülékenyebb lesz a tw, mint a one felülete. -
mumk1
addikt
Nem tudok az S4-ről nyilatkozni, soha nem volt Samsung telefonom, de túl nagy volt itt az átáramlás a Ph!-n S4 felhasználok között ahhoz, hogy lássam, valami nem stimmel odaát. Az hogy fél év után sikerült gatyába rázni a szoftvert, meg nem túl hízelgő a felhasználókra nézve.
A 4.3-as ONE rommal pedig szerintem (és itt sokak szerint is) semmi probléma.
-
Valkűr
addikt
Januárban jön a KitKat, kiváncsi leszek az miben lesz más, vagy jobb... AZ a baj, hogy a legtöbb esetben a hibákat mindig ráfogják a szoftverre, ezzel védekeznek... Van elég sok hardveres gond is.. Tényleg egyre több a probléma, tényleg xar a szerviz és még sorolhatnám. Ne azzal védjük őket, h a Samsung sem jobb. Ettől még rossz marad a HTC háttere. Vegyenek példát az iPhone szervizről. Nejem régi telefonját nem szerelték, hanem egyből kapott egy újat, 2 hetet kellett várni és és jött az új telefon.
Gulyopapa : Mondjuk a jó szerviz, a jó szoftver és a megbizhatóság.. VAn akinek ez ma sokat jelent.., Ezzel nem azt mondom mindenki vegyen iPhone telefont, de példának jó volt...
-
djapor96
senior tag
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Miben érzed erősebb hardvernek az s4-et? Szerintem gyakorlatilag azonos.....
Kali: biztos emlékszel rám az S2 -Note 1 topikokból..... én nagyon szeretem a Galaxy sorozatot. De, hogy az S2-esemben 2x kellett kijelzőt cserélni, rögtön miután kihozta a futár vittem vissza a T központba, hogy nincs hangja.... cserélték is azonnal. A Note érintőhibás kijelzővel érkezett meg és utána még 3 kijelzőcsere volt rajta, valamint GSM és usb modul, majd a végén alaplap.... szóval ott is ki kell fogni....
-
nem, mert az első szériákban sok problémás darab volt, hallgattam is miatta eleget, de aztán sokat javult az arány, tényleg öröm volt ránézni a telefonokra, csak most megint nyavajognak, hogy csináljam vissza a régebbi rendszert, mert pocsék a 4.3
azt nem vitattam én soha, de még le is írtam sokszor, hogy jó a one, ha egy hibátlan példányt fog ki belőle az ember!Gulyopapa; nem szokásom általánosítani, de amikor 80 - 20% az arány, vagy attól is rosszabb, akkor gond van.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Épp ezt akartam mondani.
A Samsungra rá se néznék vásárlás szempontjából az anyaghasználata miatt.
Én a Samsung Omnia 7 vonalat vittem volna tovább.
Az meg evidens hogy nem snapdragon 6789-et veszünk, hanem egy szép, gyors telefont.
Ennek ellenére nem kéne egy phablet ingyen sem.Tigerteam:
Az iPh5s 240.000 Ft ... mi indokolja az árát, pedig csak 4" és nem FHD, meg még sorolhatnám ... -
Valkűr
addikt
válasz
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
-
válasz
már akinek kuka...
a 4.3 frissítés olyat dobott rajta - pedig már az utolsó 4.2.2 verziókkal is okés volt - akkumulátoros üzemidő és gördülékenység szempontjából, hogy csodájára lehet járni, a one esetén ez nem mondható el, sajnos...
nem is bólogattam, amikor hoztak néhány one-t frissítésre, hogy azonnal kell nekik az a 4.3. -
Stunts666
őstag
válasz
Valkűr #17217 üzenetére
Samsunghoz felesleges hasonlitani. SG4 vs. One: Samsung erősebb hardverrel jött mégis kuka.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is.
Ha tökéletesen sima a One működése, akkor mivel gyorsabb egy másik rendszer átlagfelhasználásnál?
-
Valkűr
addikt
Hát úgy tűnik a HTC saját háza táját pusztitja, kiad egy gyakorlatilag ugyan olyan telefont mint a One, csak nagyobb kijelzővel, és ezt adja olyan horror áron, hogy gyakorlatilag a konkurencia sárba döngöli. 240 ezer ft lesz az itthoni ára... Háát, én szeretem a HTC telefonokat, de ez azért kurva magas ár ezzel a hardverrel és tudással. Olyan jól inditottak pedig a One elindulásával, kár volt ezzel igy elrontani.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is. A kijelző nagyon szép, lehet a méret és az alkalmazott szintónusok végett, de szebbnek tünt mint a One kijelzője.
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #17214 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a Sreen Filter app-al ki tudod kapcsolni root nélkül, (enable/disable soft-key backlight) de már jó régen próbáltam és most rootolt vagyok, úgy hogy hiába nézem. Egy próbát megér.
A második az esélytelen módosított kernel nélkül. -
Nightfall75
tag
Neked még egész jó időt futott. Én aug. 23-án rendeltem egy ezüst színűt, okt. 7-én vonták az árát a kártyámról, és kaptam egy tracking number-t, amin az utolsó bejegyzés mai, mégpedig az hogy a magyar posta elküldte a kézbesítő állomásra.
Bár ha én is kettőt kapnék, azzal lehetne némileg enyhíteni a várakozás okozta "stresszt"
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, két kérdesem lenne, remélem tudtok segíteni benne:
1. videónézés közben az istennek sem akar elaludni a home és a vissza billentyű világítása, erre esetleg van valami megoldás?
2. Valami külső programmal esetleg ( root igénylés nélküli ) kivitelezhető e a két koppintásra való képernyőfeloldás? -
Bar1
aktív tag
Viszont a képen elég hosszúkásnak tűnik, lehet, hogy tényleg 2048x1080 lesz a képernyőfelbontás, aminek semmi értelme, mert a 16:9-es szabvány képeknél lesz egy csík alul. Ez nagy hiba lenne!
Ez engem annyiraa nemzavar, de valószínű, hogy a Samsung 4 mega RAM-ot fog rakni az S5-be és a processzor is újabb lesz, mint a Snapdragon 800-as, tehát így elveszhet a HTC One-nal megszerzett innovatív vezető hely. -
Bar1
aktív tag
Első képek aa HTC One utódjáról, az M8-ról. Van egy érdekes új kerek rész a kamera felett a hátoldalon. A design kissé lekerekítettebb, Samsung szappantartósabb a szélén.
Remélem, hogy a kijelző marad Full HD, itt az írják, lehet, hogy 2K, ami a tévéknél a Full HD-t jelenti, remélem, itt is az marad, mert felesleges 4K ilyen kis méretben.forrás: [link]
-
toeki
senior tag
Megérkezett a 3 hete megrendelt [MicroUSB OTG MicroSD Card Reader]
[review]
12 $ -os ár + 3 $ szállitás1 feketét rendeltem, ennyit is vontak le a számláról, viszont valami rejtélyes oknál fogva kettőt küldtek (külön csomagolva, vámolva stb)
Kipróbáltam a 32gigás UltraClass-os kártyámmal, tökéletesen működik , zenék-filmek lejátszása ugyanolyan gyors és zökkenőmentes mint a belső tárolóról.
-
csacsi67
addikt
Itt rákérdez legyen root ne legyen.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest