- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, frissítettem a telót, fent középen az az ikon az micsoda, és hogy lehet eltüntetni?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/68837317/Screenshot_2013-11-07-08-34-00.png
Köszi. -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #17196 üzenetére
Hmm, ez tényleg fura. Kalandos előélete lehetett ennek a ONE-nak.
Egyébként abban nincs semmi furcsaság, mármint a relockedbe, mert ha van S-OFF és a fastboot oem lock paranccsal zárod vissza a loadert, akkor is mindig RELOCKED lesz az állapot. Ez biztos, mert már próbáltam.Akkor viszont működik, mert én is ezzel nyitottam vissza.
Viszont én még nem láttam nem rootolt romot.
-
csacsi67
addikt
Minden volt.Kitöröltem már sajna a logfájlt.3x futottam neki.Mondom a eredeti binnel nem engedte nyitni 1.55 hboot volt fen.A hülye google tárhely miatt csináltam egy eredeti állapotott de mondom ezt a parancsot adtam be neki fastboot oem relock igy lett egy relock. A rummal csináltam még anno az s-offot. Valamint root sem volt.
8-14 óráig kinlódtam vele neteb meg lobi segitségével.
Ez a modszer csak akkor müködik ha locked van valamint elengedhetetlen feltétele ,hogy rootlt rom legyen fent. Ez majd mondom is netebnek ,hogy egészitse ki. [link] .Ebbe más is beleszaladhat.
-
csacsi67
addikt
Rossz parancsot adtam ki! Ugyertve mintha csak a bootloadrem lenne nyitva lett egy relockedem a locked helyett. Olyan rom volt fent ami nem rootolt. Még a HTC deves nyitást sem engedte. Loboda által adott 1.28 gyári ruu is úgy ment fel csak hogy vissza írtam a hboot 1.44 re. Majd utána binnel nyitottam.
-
csacsi67
addikt
Nem fog felmenni rá.Tapasztaltam a gyári RUU is elszáll hibával. Nem tudom nálam mi volt relockedet irtam be véletlenül csak az eredeti gyári ruu-t tudtam vissza rakni azt is csak ugy ha vissza irtam a hboot 1.44 -re.
Tegyük hozzá hogy nekem a eredeti bin is meg volt még a hivatalos modszerrel sem engedte nyitni csak az után mikor vissza állitottam az eredeti állapotra. -
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #17182 üzenetére
Ha 1.44-nél nyitották, a renove módszerrel. lehet nyitni a bootloadert!
HTC One Toolkit [M7] • 2.0!, a második oszlopba van lehetőség a nyitásra/zárásra! -
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #17181 üzenetére
Szia.Róla van szó zola- gondolom olvassa..Nem emlékszem már rá Beszélgetést meg nem örzök meg.De sajna igy rootot nem enged .A pdafanclubbon emlitett modszer nem jó bootloader nyitásra odaolyan rom kell ,hogy a telon legyen ami roootolt .Ugyan az a helyzet mint nálam volt.Bin meg nincs.
-
kllzslt
tag
Szerkeszteni már nem tudom az előző hozzászólásomat, elnézést érte.
Sikerült odáig eljutnom, hogy a HTC Sync és az ADB is felismeri a telefont, de az utóbbinál, amikor kiadom az ADB devices parancsot, akkor azt írtja, hogy offline van a telefon. (Az USB hibakeresés természetesen be van kapcsolva, mert nélküle idáig sem jutnék el.) Hogy tudnám onlne módba tenni a készülékem?
Ha valaki hasonló cipőben jár, akkor úgy sikerült megoldanom a csatlakozást USB 2.0 porton Windows 8.1 x86 alatt, hogy letöltöttem az usbdeview alkalmazást és ezzel
-
kllzslt
tag
-
dave182
senior tag
Az ARHD rom miben jobb mint a gyári?
És a google play edition mivel gyengébb? -
kllzslt
tag
-
djapor96
senior tag
-
csacsi67
addikt
-
Nuada herceg
őstag
Na ki az a Ph addikt?
Kicsit lemaradtam, most hogy kijött a Call of Duty Ghost.Pedig amúgy mindig követem ezt a fórumot, minden egyes hozzászólást elolvasok,
erre tessék, pont a legizgalmasabb résznél maradok le. -
Loboda
senior tag
Igen!
Itt a nyitáshoz a segítség!
Ezután mehet fel a TWRP recovery!
Recoveryből csinálj egy rendszer backupot!
Másold a telepítendő rom zip fájlt az sd tárhelyedre, és recoveryből mehet a telepítés! -
TheProb
veterán
válasz
Zirowe #17151 üzenetére
Köszi, már írtam is. Hát remélem lesz valami hatása annak, hogy írtam... Nagyon felb@szta az agyamat, ilyen arrogáns, nagyképű, a másikat totálisan lenéző "emberrel" még szerintem a való életben sem találkoztam... Lehet azért mert ő "PH! addikt" azt hiszi már bárkivel úgy beszélhet, mint más a kapcarongyal (se)...
-
kllzslt
tag
-
TheProb
veterán
Van itt a fórumon topic vagy moderátor akinél lehet reportolni egy adott usert?
-
zola-
őstag
A telefon unlock alatt az s-off ot kell érteni?
-
mumk1
addikt
Szinte minden custom kernel tudja. Én megmaradtam a Bulletproof-nál, mert ez nincs szétbarmolva, csak a legszükségesebb dolgokat tudja, de azt profin.
@Loboda
Így van! A legjobb kombó. -
mumk1
addikt
válasz
Gulyopapa #17135 üzenetére
Nem hiszem hogy gyorsabb, bár utoljára júniusba használtam a stock romot, úgy hogy fakulnak az emlékek rendesen.
Nekem a bekapcsoló gomb nagyon kiesik, ezért csak olyan kernelt használok, ami tud érintő/hangerő gombokra is éleszteni. Egyébként az ARHD romot pont azért linkeltem, mert alapból nincs szét moddolva és kinézetre is teljesen gyári. -
NandorHUN
addikt
Vettem tokot a telefonomhoz és elég nehézkes a hang oldalgombok kezelése.
Esetleg tudnátok olyan progit mondani, vagy zenelejátszór, stb.. aminél lehet kezelni a hangerőt az oldalgombok nélkül könnyen?
Olyasmire gondolok most mint pl, iphone esetében volt, tehát legalsó sorban külön huzigája volt a hangerőnek még lock sreenben is . Aki esetleg nem értené [link] - nem muszáj ugyanilyet, csak egyszerű legyen kezelni a hangerőt. -
csacsi67
addikt
-
zola-
őstag
Hogy tudnám feltenni a 4.3-at? Szolgáltatós telefon...ki tudja mikor frissül..
-
Gulyopapa
addikt
A HTC One nem lagol.
Vicc az egész -
kllzslt
tag
Sziasztok. Végre települt a 4.3 nekem is. Viszont nem vagyok otthon az adb-ben, tudna valaki adni egy részletes leírást, hogy hogy is kell telepíteni, beállítani a morelocalt, hogy lehessen magyar nyelvem? (Gondolom valami driver is kell hozzá, meg ilyenek)
Köszi előre is. -
turika86
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17112 üzenetére
Mondjuk ebbe azért adok igazat, mert általában az emberek 90% akkor ír be a topicba ha valami gondja van a telefonnal...
Engine: csacsi írta h vannak laggok a gyári rendszer alatt...
Bár ez is egyeni ingerküszöbtől függ... -
Avicularia
veterán
Van valami info erről a kingo root-ról, hogy működik esetleg?
-
-
turika86
aktív tag
válasz
csacsi67 #17102 üzenetére
Akkor kicsit bátrabban vágok neki... Egyébként majdnem az egész fórumot végigolvastam és tényleg nem sokan panaszkodtak gyártási hibákra, meg szerintem az utóbbi időben biztos javítottak a gyártási hibákon... (Egyebkent n4 csak részben műanyag, inkább üveg és szintén unibody)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest