- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
válasz
Exelsior #17989 üzenetére
A kérdezősködők nagy része azt nehezményezi, hogy a Telekomnál miért csúszik ennyire a frissítés. Végül felröppent az információ, hogy nov. közepén jön. Nem jött, ma az egyik telekomos azt közölte, hogy még nincs információ, mikor jön, ő személy szerint mindig rákérdez az illetékes osztálynál, de egyelőre nincs új hír, ha lesz, haladéktalanul közli.
-
deph
tag
A Húzást hogy tudnám kikapcsolni, hogy ne legyen?
-
-
Tomate
veterán
Én ma reggel frissítettem 4.3-ra
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
4.3-as android még nem érkezett meg a mi CID-ünkre.
Több német ember is kérdezősködött egy fórumba és válaszoltak nekik de mind németül van.
Tud valaki németül itt?
jó lenne ha meg nézné és el tudná mondani hogy a T-mobile mit válaszolt az adott kérdésekre a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban hogy mit tökölnek és jön-e egyáltalán?
Mert ha nem akkor Ki lock-olom a telót.
Köszönettel.
-
Tomate
veterán
-
Nuada herceg
őstag
Hát nem volt 1 nagy dobás ez az adás,
de a HTC Max. sem... -
yodee_
őstag
Ki használja a beépített hotspot funkciót? Nekem egyszerűen pár perc használt után fogja magát és nem hoz be semmilyen oldalt. Wifit térerő tökéletes, mobil térerő tökéletes, és mégsem hoz be semmit. Ilyenkor egy hotspot ki/be segít neki. Miért csinálhatja ezt?
-
dns86
tag
válasz
Nuada herceg #17966 üzenetére
Thx az infót megvan!
-
Laca1212
őstag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Nekem S3 volt One előtt.
-
Krisz0630
senior tag
Hétfőn kaptam vissza a telómat szervizből és már 4.3 volt rajta. Az mitől van, hogy ha feloldom a kijelzőt, akkor szinte mindig látom a gps jelet villogni? Olyan mintha a háttérben állandóan menne.
-
Bari81
tag
Ki használ SwiftKey-t? Eddig volt olyan beállítás, hogy a betűk mérete. Most nem találom sehol...
-
-
dns86
tag
Lehet hogy nagyon hülyét fogok kérdezni, de hogy lehet a Galériában egyszerre több képet kijelölni, ha pl törölni szeretnék?
-
AdamJ:::
csendes tag
Ide is berakom
Ma megrendeltem egy ilyet (802d Dual Sim 32GB), majd meglátjuk milyen lesz…
Az eladó szerint a „nagykerben raktak rá magyar nyelvet, elérhető a Play Store, és működik a GSM hálózaton is”.
-
deph
tag
Hogy tudnám kikapcsolni a képernyő lezárását alvó módból?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
LUCKY78 #17950 üzenetére
A bejövő hívásnál meg az egész képernyő világít, szerintem az van olyan látványos, mint az asztal felé néző LED.
Ha meg zsebedben van, akkor úgyis a rezgés a nyerő zajos helyen.Persze, ha valakinek erre van érkezése, akkor csinálja. Nem hinném, hogy nagyban befolyásolná a LED élettartamát (telefon élettartama simán töredéke így is).
@hurrikan
google, első találat +111111-re [link] -
hurrikan
addikt
Ez mégis milyen telefonszám?
+111111
Ez hívott ugyanis nem régen. Google nem segít.
Minden esetre az AVAST-ot ráuszítottam mobilon ha esetleg újra próbálkozik. -
exlepra
tag
válasz
Nuada herceg #17839 üzenetére
mobilhome 6000.
hboot, stb:
*** LOCKED ***
M7_UL, PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.00
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.62.401.1
eMMC-boot 2048MB
Oct 17 2013,23:06:14.0 -
LUCKY78
tag
válasz
Gulyopapa #17949 üzenetére
Igen, hangos helyen nagyon hasznos. Természetesen nem vitatkozunk, nem fogunk összeveszni
Csak szerintem igen rossz helyre került az a kicsi led és nem mindig 'veszed' észre. Én 10/1 talán. Meg csak nem fogadott hívásnál és egyéb értesítéseknél világít. (A hangsúly a nem fogadott szón van.) Amit linkeltem az legalább aktív hívásnál jelez. de természetesen mindenki máshogy szereti használni a vasat. i4 (i5) óta használom ezt a funkciót (mert abban gyárilag bekapcsolhatod). És nem teszi gatyára a led villanót.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
LUCKY78 #17947 üzenetére
Ennek akkor van csak létjogosultsága egyedül, ha zajos munkahelyen dolgozol ...
A [moderálva] ledet ne hagyjuk már, mert én 100/100 észrevettem eddig ( fekete alapon zöld led villog ! ).
De ezen ne vesszünk már össze!
Nekem tökéletesen megfelel, neked meg nemNe használj obszcén kifejezéseket.
[ Módosította: Qru ]
-
LUCKY78
tag
válasz
Gulyopapa #17945 üzenetére
nem.
Mert pl:- ha a zsebembe feszít a one, akkor simán észrevehetem, hogy valami történik éppen a kütyün, hasznos lehet akkor ha le vagy némítva és nem akarsz lemaradni dolgokról. simán átvilágít a farmerom zsebén a led fénye. ez este lenémított telefonnál, lehet hasznos is....
A beépített értősíteledet nem tudom, hogy ki szokta csak úgy észrevenni. lófaszni picsa kis valami a hangszórórács alatt. hagyjuk már. ráadásul még bizonyos szögből betakarja a rács többi része is. -
Spark_777
tag
Megvan a probléma forrása
Az új "fantasztikus" Facebook Messenger okozza...gyógyír még nincs ....
-
Spark_777
tag
Sziasztok!Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával.Pár napja a telo akksija iszonyatosan gyorsan veszít a töltöttségből,mintha valami állandóan használná,lefuttattam több tesztet is,de semmi problémát nem találtam.Nincs rajta új program,vagy bármi egyéb dolog ami zabálhatná.Érdekelne hogy tapasztalt-e valaki hasonlót.
-
D4ni
őstag
Belehet valahol állítani, ha jön hívás vagy üzenet akkor villogjon a kamera ledje?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Én S3-ról jöttem át.
-
Giorgio1313
aktív tag
Sziasztok!
S3 LTE-ről térnék át.Esetleg van valaki aki hozzám hasonlóan samsungról jött,és volna türelme privátban válaszolni pár kérdésre?Köszönöm
-
adodaniel
őstag
A frissítés óta nem működik a LED villogó. Másnál is ez van? Van esetleg valami kód, amivel tesztelni lehet?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17915 üzenetére
Hát ez ell ó ell.
Pont benéztem én is nemrég oda, nem szoktam más telefon topicba bemenni, de most megtettem.
Még szinte 1 hozzászólást sem olvastam el, csak a végére lapoztam, de jöttem is onnan.
Nem tudom miért, mint ha megcsalnám az én egyetlenem.Amúgy a G2 sem rossz telefon.
De ami miatt ott pöröghet az élet, az az újdonság varázsa miatt van.
2-3 hónapja gondolom itt is más volt a világ. Vagy még régebben.Nekem is kéne 1 gyári visszaállítást nyomnom. mert a 4.3 telepítése után elmaradt. De valahogy nem visz rá a lélek.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17909 üzenetére
Ez van amikor egy telefon jó :-) bezzeg a G2 topikba ott zajlik az élet
-
NandorHUN
addikt
válasz
Amíg nem lesz újra garivesztés nélkül ROMolható a One addig a topik sajna ilyen marad
-
Levente17
tag
válasz
Engem az kep meg amikor egyik nap 4 új hozzászólást látok másnap pedig 60-70..
Csak kell egy jó téma és megy máris a topic. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nem hiszem hogy sok hibát fognak benne találni, max kamera, de szoftverileg rendben lesz, hardverileg meg esetleg a snapi 600
Várom a tesztet -
Nuada herceg
őstag
Pergessétek már fel ezt a topicot!
Kajak élvezettel olvasom mindig az új hozzászólásokat!Gyertek és írogassatok!
Feldobok 1 témát, valaki kapja el.
Holnap a MA Tv-ben, HTC one max!
Gyertek nézni. Amúgy nekem az a teló nem nagyon jön be.
Hogy szétbontható, meg ujjlenyomat olvasó, meg ilyenek..
Félek, hogy holnap fikázni is fogják... -
Nuada herceg
őstag
válasz
AiRborNee #17906 üzenetére
Üdv!
Hát én nem vagyok power júzer, de az első hónapban rendesen használtam a telót.
Nem tudom pontosan mekkora aksi van benne, de szerintem az üzemidő erősen jónak mondható.
Bár most a 4.3-as frissítéssel van 1 kis plusz merülés, üzemidő rövidülés. Bár állítólag ez az android hibája, majd jön rá a frissítés.
Én órákban nem tudok nyilatkozni, de nagyon jól bírja tényleg. Szerintem 1 napot bárki kezébe kibír.
Kivéve ha valaki sátrazik, és ezen néz filmet, zenét hallgat, netezik, mert akkor persze hogy lemerül.
Ilyen 4-5 órákat értek el folyamatos kijelző világítással.Nekem ha lehet így fogalmazni, tényleg kb. a kijelző mérete 1 pici negatívum. Most azért már alapnak tartom az 5"-t. De én más panaszt nem tudok mondani.
Bár ez a báttörfláj ess is nagyon teccetős! Ha fémházas lenne, szerintem már cserélnék is.
De így marad a one, nekem sokat jelent, hogy alamínejum. Így majd a méh-re le tudom adni. -
AiRborNee
csendes tag
Üdv!
Éppen azon küszködök, hogy mit is kéne vennem, One és a Butterfly S között küszködök.
Jó volna az 5"-s képernyő és a 3200mAh-s aksi, de ha XDA-ra nézek elég gyér a fejlesztés rá.
One topicok ellenben pezsegnek és a telefon kivitele és supportja is jobb.
Csábít a nagyobb képrnyő, de nem tudom mennyivel nyújtva nagyobb élményt vagy éppen fordítva.
Hátha tud nekem valami tanácsot.
Power userek nektek meddig bírja az aksi, nagyobb igénybevétel mellett? -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, olyannal találkoztatok már h filmezés közben random megáll a lejátszás magától (mx player) a lejátszás gombra kattintva pedig folytatja, aztán egy fél óra múlva megintmmegismétli. Az előbb( play music) mix llejátszása közbenmmagától megáll, majd ranyomok folytatja, 25-30perc és megint megáll..
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17901 üzenetére
töltsd le a stability test nevű programot, indítsd el az első test opciót, és látni fogod fent bal sarokba mutatja az aktuális órajelet jobb sarokba a hőmérsékletet, 2-3 fok melegedésnél már szépen szabályoz is lefele, valószínűleg a gpu-t ez nem érinti mert az nem ketyeg ilyen magas órajelen
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17897 üzenetére
Ezt kajak nem tudtam!
Te honnan tudod? Nem akarok minden sületlenséget elhinni azért.
Na nem állítom, hogy Te valótlant állítasz!De érdekes ha játszok, nem veszek észre semmi lassulást, laggolást
az idő folyamán.
De mondjuk a snapi 800-ban már Adreno 330as GPU van, ami állítólag 1,5 ször akkora teljesítményt tud,
mint a 600ban lévő 320-as GPU. Annak meg gondolom nem ugráltatják az órajelét, és játékoknál azért sokat jelent egy másfélszeres grafikus teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged