- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
ma küldtem vissza HARMADJÁRA a telefonomat a fogyatékos csehekhez
[képek róla]
A képek nem lettek a legjobbak.
Story röviden:1. stage)
A felső hangszóró elenyészően gyenge a fentihez képest, alsó torzít, kamera lilul, javítsák!
1. stage visszaérkezés:
Új kamera, új ház, új hangszórók mindenhova!!!!!: A felső továbbra is gyenge, az alsó torzít, valamint a ház, amit ráraktak (hátlap + műanyag fehér oldalperem), legalábbis a fehér műa perem anyagában repedt, és sorjás a műanyag a lukaknál, valamint nem érezni a nyomáspontját a bekapcs. gombnak, és szorul.2. stage)
Ezzel vissza is küldtem
2. stage visszaérkezés:
Végre szól a felső rendesen, az alsó torzít mint az állat. A ragasztás gusztustalan, a xilót le lehet kézzel fejteni, a sim tálca hegyes tárggyal szétb.szva, és a műanyag több helyen továbbra is sorjás (nem vágták le a fröccsöntőformából kivéve a sallangot.). a fehér műa. keret egyre több helyen karcos, repedt.3. stage)
A fent említett hibákkal visszaküldtem ismét, és bízom benne, hogy karácsony előtt visszakapom a telefonomat. kijavítvaAkármennyire is szeretem a HTC-t, amióta a csehek szervizelik, katasztrófa.
A HOX-omat sem csinálták meg elsőre, inkább eladtam aztán ahogy volt, ez harmadjára megy vissza, de már annyira szét van kúrva, hogy elég reménytelennek látom, hogy kész legyen. Ha nem cserélik meglepem magam egy más márkájú, talán más op.rendszerű telefonnal, mert ez már határozottan unalmas.
Most windows phone 8x by HTC-t használok, az a másik ami biztos nem kell. a negyed napos üzemidejével, és a gyerekcipős rendszerével..Uff, béka veletek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest