Új hozzászólás Aktív témák

• g0n21

senior tag

ma küldtem vissza HARMADJÁRA a telefonomat a fogyatékos csehekhez
    [képek róla]
    A képek nem lettek a legjobbak.
    Story röviden:

1. stage)
    A felső hangszóró elenyészően gyenge a fentihez képest, alsó torzít, kamera lilul, javítsák!
    1. stage visszaérkezés:
    Új kamera, új ház, új hangszórók mindenhova!!!!!: A felső továbbra is gyenge, az alsó torzít, valamint a ház, amit ráraktak (hátlap + műanyag fehér oldalperem), legalábbis a fehér műa perem anyagában repedt, és sorjás a műanyag a lukaknál, valamint nem érezni a nyomáspontját a bekapcs. gombnak, és szorul.

2. stage)
    Ezzel vissza is küldtem
    2. stage visszaérkezés:
    Végre szól a felső rendesen, az alsó torzít mint az állat. A ragasztás gusztustalan, a xilót le lehet kézzel fejteni, a sim tálca hegyes tárggyal szétb.szva, és a műanyag több helyen továbbra is sorjás (nem vágták le a fröccsöntőformából kivéve a sallangot.). a fehér műa. keret egyre több helyen karcos, repedt.

3. stage)
    A fent említett hibákkal visszaküldtem ismét, és bízom benne, hogy karácsony előtt visszakapom a telefonomat. kijavítva

Akármennyire is szeretem a HTC-t, amióta a csehek szervizelik, katasztrófa.
    A HOX-omat sem csinálták meg elsőre, inkább eladtam aztán ahogy volt, ez harmadjára megy vissza, de már annyira szét van kúrva, hogy elég reménytelennek látom, hogy kész legyen. Ha nem cserélik meglepem magam egy más márkájú, talán más op.rendszerű telefonnal, mert ez már határozottan unalmas.
    Most windows phone 8x by HTC-t használok, az a másik ami biztos nem kell. a negyed napos üzemidejével, és a gyerekcipős rendszerével..

Uff, béka veletek!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés