- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18878 üzenetére
S4nél még nem hallottam beégés miatt panaszt fórumosok azt mondják ezt már vagy egy hétig kell futtatni max fényerőn hogy adott dolog beégjen, még s1 s2nél sokan így gariztattak kijelzőt itt már nagyon nehéz beégetni
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest