- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Találtam egy másik fórum topikot is pont a One 4-3-nak merülési bugjával kapcsolatban:
Itt azt írják, hogy:
1.újraindítás nagyrészt megoldja. Naponta rebootolni kell, mert ha sokáig nincs reboot, akkor a "Google Location Service" beszorul és nem engedi alvóba a készüléket.
2. A helymeghatározásnál ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem hasunálod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat. -
hurrikan
addikt
válasz
_Flood_ #16689 üzenetére
Köszi a tippet megpróbálom.
Bár nincs külön MMS APN már mostanság, hanem egybe van az internettel.
De akkor átfordítom megfelelőre.
Törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni.
Tanulmányozom így is pár napig aztán meglátom. Bár nálam nem az üzenet alkalmazás okozott nagy fogyasztást hanem az android rendszer és kernel. De kitudja, vesztenivalóm nincs, MMS-t meg úgysem küldtem az elmúlt 5évben. -
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #16694 üzenetére
Jöhet.
-
enginev3.0
félisten
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16690 üzenetére
Így van.
Én is pont erről beszéltem. Alvó módban merül jobban mint eddig. Azaz ha nem használom.
Ha használom akkor nincs különbség a 4.2.2-höz képest.És ha már előkerült a 4.4., írtam egy összefoglalót:
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #16691 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Jah, erre panaszkodtam én is itt valamelyik nap, hogy jobban merül, pedig sem új app nincs a telefonon. semmi más befolyásolható dolog...
De mégis merül, főleg úgy, ha nem is nyúlok hozzá...
Most már legalább tiszta sor, hogy miért Köszi az infót.Így jobban utánaolvastam, és úgy néz ki (de Ti biztos tudjátok)
magának a 4.3-as rendszernek a hibája ez. Már sokan tapasztalták, nem csak HTC készüléknél.
Nexusoknál, és még többnél is....Megoldás a 4.4-es KitKat-ben van. Addig meg romlik az aksink a sűrűbb töltésekkel.
Vártuk itt ezt a 4.3-at. és ez lett a vége.
De még1szer köszi a tájékoztatást..
-
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #16679 üzenetére
Ha valaki nagyon akarja, akkor 1.55-ös bootloaderrel is megoldható az S-OFF Rumrunner-el.
-
hurrikan
addikt
Pedig a Google appokat (Google szolgáltatások) 2% alattinak jelzi.
A GSAM és a gyári akku figyelő menü is.
Mindkettőnél a kernel és az Android OS a magas.Ja meg kihagytam a bugokból....
hogy a HTC Alkalmazások app jelzi hogy új alkalmazások érhetők el, csak mégsem.
Hogy fordítási hiba e vagy más, az mindegy, de mindenképp bug. Bár legalább nem zavaró. -
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Érdekes. Én nem érzem, hogy jobban merülne. Ma tettem be képeket is. ~40óra után 38% maradt még benne és 2óra kijelző volt mellette, 2-3óra zenehallgatással folyamatos 3G/HSDPA kapcsolattal. Szerintem a merülések oka nem a HTC sara lesz inkább valamelyik Google szolgáltatás amit én nem használok.
A kamera lilulással remélem minél hamarabb kezdenek valamit. Beállításokkal, vakuval lehet rajta javítani, de amúgy kiábrándító.
-
hurrikan
addikt
Üdv nektek
Látom nem csak nekem merül jobban 4.3 óta a One
Immár több One is van a családban, szám szerint 3db
Sajnos mind jobban merül mióta 4.3 fut rajta, főleg alvó állapotban. Igaz én hard resetet nem csináltam, XDA-n is írták hogy füll felesleges mert akkor is jobban fog merülni.Igazuk is van, mert a másik kettőn, meg ami nálam volt még csere One, volt hardreset és úgy is merülnek alvó állapotban. Full gyári rendszerrel is. Kernel és az Android OS fogyaszt sokat alvóban. Óránkénti 2-3%-nyi merülés a jellemző mindegyikre alvó állapotban, bekapcsolt energia takarékkal, kikapcsolt szinkronizálással is is. Tehát a hiba biztos hogy nem a készülékekben van.
persze fura is lenne ha hirtelen 4 One akkuja ment volna tönkre
na meg XDA-n is jelzik tömegesen a fórumokban.
Bár 3-3.5óra kijelzővel így is kibír egy napot. Viszont a 4.2.2 alatt tapasztalt 4-4.5óra elérhetetlen jelenleg.Közben majd megy a HTC-nek a szokásos bug gyűjtemény az új rendszerről. Párat visszaolvastam. Azokat beírtam, XDA-n is nézegettem, de ugye a bugok régiótól is függnek, így várom az esetleges jelzéseket.
Amiket beírtam:
-kamera lilulás
-roszabb üzemidő
-a jelzett net megosztás kábelen bugmeg beírtam pár hiányolt dolgot is amit kivettek vagy nem került bele.
Pár link a végére:
Tippek a fotózáshoz
Világrengető újdonságok a jövő évi csúcs HTC-ről xD
Pert vesztett a HTC a Nokiával szemben Angliában -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #16679 üzenetére
Nem azért, de costum romokoz képest a gyári rendszer elég fapados és nagyon sok olyan dolog hiányzik belőle amit hiányolok. Ha kezdetektől fogva a gyári rendszert használtam volna akkor valoszeg nem hiányozna ennyire.
Pl. a Sense felületre is lehet mondani, hogy így nagyon jó, de aki probálta a NExt Lounchert az tudja, hogy mekkora hiányosságai vannak. -
NandorHUN
addikt
válasz
Badboys #16677 üzenetére
írtak egy hosszú listát arról, hogy mit cseréltek benne, a feléről azt se tudom mi, de kicserélték a kijelzőt, a kamerát és az illesztési hibán is javítottak. 4 hibával küldtem be: ujrainditás, illesztési hiba, képernyő (pixel) hiba, kamera hiba. Ezekből a kamerát és ujrainditást teljesen megcsinálták (kaptam uj aksit is) , képernyő hibát részben, - mivel tetején vagy 1 db pixel, de az csak akkor látszik, ha "fehér" programot használok (pl. chorme), ugy hogy a képernyő teteje fekete (statusz bar miatt) , az illesztési hibákat is nagyrészt megoldották. Szóval sok panaszra nincs okom, csak mérges vagyok, mert direkt itam nekik, hogy software-hez ne nyúljanak, hagyják a HBOOT-ot.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #16658 üzenetére
Hát ez elég rossz hír most kaptam vissza a telomat szervizből sajna 1.54-el pedig direkt irtam nekik, hogy szoftwarehez ne nyuljanak....
Nem tom hogy fogom ezzel kibirni, ha néhány héten belül nem jön rendes SOFF akkor lehet kénytelen leszek garancia vesztes megoldás után nézni -
Xaels
félisten
[link] jobb klikk a linkre és lementés. Ezt ki mivel tudja hibátlanul és milyen beállításokkal lejátszani? 1080p@48fps.
-
Valkűr
addikt
Mondjátok már egy olyan média lejátszott ami a HD filmeket képes úgy lejátszani a One-on, h nem szaggat vagy csúszik el a kép és hang. Ha a képek közt nyitom meg a videót simán fut, minden más lejatszoval akad, elcsuszik szakadozva megy, pedig csak egy letöltött youtuberol szedett trailerek, nem is teljes filmek.
-
toeki
senior tag
válasz
TheProb #16664 üzenetére
a játékprogram a hardver alapján skálázza magát. Tehát lehet jobban fut egy 15ezres alkatel-en az asphalt7 mint a htcONE-on mert ezen bekapcsolja az ultrahigh felbontást meg a 8féle shadering-et, mig a gyenge hardveren minden alaphelyzetben minimálgrafikával megy és a kisebb kijelzőn lehet fel sem tűnik a különbség
most olvasom realracing-et irtál, az pl tipikusan ez a fajta játék
más: tök jó hogy lehet tiltani névjegyzék alapján a bejövő hivásokat, de magánszámot nem tudja valaki hogyan kell tiltólistára tenni - hiába keresem nem találom
-
Xaels
félisten
válasz
towelie #16661 üzenetére
Már volt és azóta még az is történt, hogy az illetőnek a HTC egy One-t adott ajándékba.
(#16664) TheProb: megeshet, hogy maga a program van szarul megírva. 1-2 nagyobb cégre jellemző a pocsék munka illetve nem ismerem ezeket a játékokat, de lehet nem ugyanazokkal a "beállításokkal" futnak a másik készüléken.
-
TheProb
veterán
Másnak nem szaggat 1-2 komolyabb grafikájú 3D játék? (pl. real racing 3, iron man, stb.)
Ismerősöm Xperia L-jén, ami azért messze nem 1 csúcskategóriás telefon meg simán futnak... -
migabi24
nagyúr
észrevettétek, hogy a kameránál a képbeállításoknál, finomabban lehet paraméterezni a kontraszt, telítetség stb. így már van értelme állítgatni, pl fél egység kontraszt pluszba jót tesz a képeknek
-
towelie
csendes tag
[link] HTC életet ment
-
Exelsior
őstag
Egy ismerősöm ilyet kérdezett nem rég:
Én most vagyok dilemmába hogy milyen telót vegyek!
Iphone 5s vagy samu s4 vagy sony z1?
Szerintetek melyik a jobb?Írtam neki hogy HTC One.
-
Levente17
tag
válasz
enginev3.0 #16643 üzenetére
Most, hogy megvan a fólia tokot nem adod el?
-
Jamesb2
aktív tag
Üdv a zuraknak!
Biztos hogy volt már óla szó...
Kaptam egy ketyerét, unlocked, S-on, HBOOT 1.54.0000, radio-a.17.3251.14
Mit kell elkövetnem vele hogy gyáriként funkcionáljon? Nem eszi így a RUU-t
-
enginev3.0
félisten
Itt a fólia
[link] -
kazsolt
tag
válasz
Kiskopika #16630 üzenetére
Tudjátok mi a röhej.... hogy tudnak ragasztósra megcsinálni egy telefont, ilyen mérnököket, vagy meg minőségügyiseket... nevetséges. Nem hinném, hogy olyan nehéz lett vna pár csavart beleverni. Mi lesz ha nem lesz már gari? ház csere stb.... a gatyája is rámegy az egyednek.
-
Gulyopapa
addikt
Hehe, csináltam egy hard reset-et a telefonon ( teli raktam minden szarral ) és MEGSZŰNT a kattogás
-
Valkűr
addikt
Sajnos a szervizek hanyagsága, és pocsék munkája nem a HTC hibája... A HTC hibája, ha nem foglalkozik jobban a kérdéssel, és nem üt a szervizek orrára..
-
g0n21
senior tag
Látom akkor nincs két egyforma válasz a hangerő kérdésre. (Egyforma válasz van, csak sok eltérő is).
Viszont mivel azt olvasom, hogy senki nem kapta még vissza első körben normális állapotban a telefonját, így várok még a szervizzel.
Hátha kiforrja magát a szerviz technika.Loboda, küldd a címed püben
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
felteszed Gsam-et és megnézed hogy mi élesztgeti folyton
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
Ajánlom neked az Asztro show című műsort. Ők talán megmondják neked látatlanul, hogy miért merül a telefonod. Esetleg egy mentalistát is ráereszthetsz.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
Pár napja észrevettem, hogy (mintha) jobban merülne a telefonom.
Most is 90%-on van az aksi, és 3 óra 30 perce töltöttem...
És szinte egyáltalán nem is nyomkodtam... Wifi állandóan be van kapcsolva,
de eddig is be volt.. Szóval akkor 33 óra alatt most lemerülne teljesen úgy, hogy nem is nagyon buzerálom.
Eddig meg ha nem bántottam, simán kibírta a 2 napot. A második este is még 30% környékén volt az aksi.
(de akkor valóban nem nagyon nyomkodtam)
Mi miatt lehet ez? Új programot nem nagyon telepítettem rá, kb azok vannak rajta, amik eddig is, esetleg kevesebb...Hopp, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés, csak hát így sikerült.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
"Dear Tápai Koppány,
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Sajnálom, hogy a telefonon végzett javítások nem jártak sikerrel. Kérését miszerint szeretné a telefon cseréjét a mellékelt képpel együtt továbbítottam.
A gyártó által kínált megoldásról telefonon fogom értesíteni a következő néhány nap folyamán. Köszönöm a türelmét."Ezt a választ kaptam a HTC-től, megjegyzem meglepően gyorsan reagáltak, kíváncsi leszek a gyártó által javasolt megoldásokra.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
-
Lajki
tag
Nem tudom eldönteni , hogy milyen tokot vegyek ! :S Valamilyen finom , vékony bőrt vagy valami keményet.
Bőrből a Bugatti skinny XL-t néztem, csak nemtudom , hogy jó lenne -e , keményből viszon Nillkin vagy ilyesmire gondoltam.
Kiváncsi lennék ti milyet használtok
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #16623 üzenetére
Ez is egy "remek" sztory. Én konkrétan sírni tudnék, ha minden igaz perceken belül kiderül mi a helyzet az enyémmel, cimbora nem sokára megy érte. Nagy drukkot kérek!
-
light0416
tag
Sziasztok!
Körbe hívtam 4-5 GSM boltot és HTC ONE-ból mindenütt csak ázsiai készülék van, európai nincs, nos ez érdekes, viszont ha ha 4.1.2-es akkor rootolható és telepíthető rá akár magyar nyelv is, ti mit javasoltok jó lesz az ázsiai modell is?
Köszi
-
Ritka90
csendes tag
Aloha!
Alapjáraton a T-nél vásárolt készülékek angol nyelvűek?
Az összefoglalóban javasolt nyelvi programot használjátok a magyar nyelv eléréséhez?Köszi
-
Krisz0630
senior tag
Nekem is másodszor megy ki a csehekhez. Remélem most már javítják is a készüléket, nem csak úgy visszaküldik. Na és persze a kijelzőmet visszarakják rendesen, nem hézagosan szilóval kinyomva...
-
g0n21
senior tag
válasz
MerLinh #16607 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak arra kell rájöjjek , hogy por-piszok, vagy valami más.
Nekem 40-60%- -kal gyengédebb a felső.
Azt hozzátenném az előző kérdéshez, hogy az első tíz válaszadó között egy doboz sört sorsolok ki, és postázom is, ajánlva, elsőbbségivel, ha nem pesti!
-
g0n21
senior tag
Srácok, nem azért a két gombnyomásért:
Legyen kedves legalább egy valaki reagálni nekem arra a most harmadjára feldobott kérdésemre, hogy a két előlapi hangszóró egyforma hangerővel szól-e.Ez zenével, és a *#*#3424#*#* szervizmenü audio test részével is megnézhető.
Nagy segítség lenne nekem, ha valaki válaszolna, tudnám legalább, hogy szar-é az enyém.
Mivel a felső lényegesen halkabb nekem.
Ha olyan ellenszenves az avatarom, hogy válaszra sem méltó, akkor jelezzétek, és majd kussolok.
fórum társak, előre is köszönöm a segítségeteket.
(Félreértések elkerülése végett nem hangszóró cserét kérek. Csak személyes tapasztalatot h a felső és alsó hangereje megegyezik-e .)
Köszönöm!
-
Kiskopika
senior tag
Húúúú, már csak pár óra és kiderül, hogy a második cseh út sikeres volt e vagy sem. Sose izgultam még így szerintem. Jó éjszakát
-
Caaabi
senior tag
Szép estét, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha filmet vagy bármilyen videót nézek a készüléken, a 2 alsó gomb világítása az istennek sem akar kikapcsolni, ezt be lehet állítani gyárilag valahol 4.3 alatt?
-
Laca1212
őstag
válasz
Gulyopapa #16524 üzenetére
Nem akkor, amikor feloldod a képernyő zárat?
(#16542) Lajki
Bugatti Two way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest