- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #19497 üzenetére
Persze. Sync manager is kereste a drivert de az a program egy rakás kaka így mondanom sem kell, mindig hibaüzenetet dobott. (mondjuk ez még win7-nél is...)
Próbáltam eszközkezelőben, manuálisan beállítani egy könyvtárat ahova letöltöttem drivert xda-ról. Nem sikerült. Utána kerestettem a neten, és talált, de nem tudta telepíteni, elkezdte és hibaüzenettel kidobott.
Most X topikban kaptam egy kis supportot, hogy csökkentett módban kell vmit csinálni, majd ha hazaértem azt megpróbálom.
-
BenHans
addikt
Ezt ide is leírom, mert sokan váltottatok One X-ről és nem mellesleg Ti is próbáltatok segíteni.
Most ezzel a win8-OneX sz@rakodással nagyot csalódtam... utána persze win7 alatt simán ment minden.
Még a driver autentikációt is kikapcsoltam, az sem oldotta meg, semmi, egyszerűen semmi. Ez szégyen hogy egy Huawei, Nokia, iPhone 4-4s, samsung minden csatlakozik rendesen és lerántja a drivereket, de a HTC-nél fosnak az ember nyakába és csesznek írni egy normális sync programot ami még használható is, és megfelelő dedikált drivert. Mi olyan ördöngős abban hogy a win8 felismerje úgy mint egy pendriveot?Ettől függetlenül, nagyon kíváncsi lennék arra hogy akinek win8 van fent és a telón gyári rom az hogy oldotta meg? Mert bizony Isten vissza kellett fognom magam ahhoz hogy ne csapjam földnek. Ha végre minden összejön az új PC-hez és összerakom, nem fogom csak HTC-ék miatt a win8-at win7-re cserélni.
Akár felhő akár nem, lehet maradi vagyok, de én gépre szeretem menteni az adataimat legyen képről vagy másról szó, mert nekem így kényelmes. Nem tud érdekelni, hogy miért nem dolgoznak az emberek a HTC-nél, mert sztem ez egy reális elvárás, hogy gépre tudjam kötni anélkül hogy 3 és fél órát szopjak feleslegesen mindenféle oldalakról (köztük official HTC) letöltött kotványsz@rokkal, meg parancssorban való gittnyálazással.
Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mi a teendő!?
bocs a stílusért
bár sztem érthető az oka...
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19488 üzenetére
Nekem személy szerint a Bulletproof vált be legjobban.
-
HUTCHDB
nagyúr
nekem ez az elementalx kernel nem nagyon tetszik.
valahogy olyan erzetem van, mintha csak erobol dolgozna az egesz telefon, es ebbol adodoan itt -ott meg is akad, nincs olyan sima, mint a gyari kernellel. -
NandorHUN
addikt
válasz
Dexter-2000 #19484 üzenetére
Lehet hogy automatikusan kikapcsol a wifi, vagy valamilyen aksi kimélő app kikapcsolja az értesítését.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dexter-2000 #19484 üzenetére
Nem kapcsol ki a wifi?
-
Dexter-2000
őstag
fb messenger nem jelez nekem amikor a telefon kijelzője ki van kapcsolva de sajnos a jelző led se villog.
ezt hol tudom beállítani hogy jelezzen? -
ndavey
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy dvd minosegu filmet, vagyis iso kiterjesztesut tud-e kezelni a telefon, esrtleg valamilyen alkalmazas? Vagy valahogy at kell konvertalni? Nem igazan ertek ezekhez, ha tudna valaki segiteni megkoszonnem.
-
enginev3.0
félisten
Ha recseg az alsó hangszóró akkor mindenképpen garancia, vagy van rá valami megoldás esetleg, ami nem tart olyan sokáig?
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #19469 üzenetére
Nem!
Firmware bootloaderből, fastboot parancsokkal telepíthető!1.Telefont fastboot-ba (hangerő le + power) és gépre csatlakoztat, majd a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból parancssorban a következőket kell beírni:
2.
fastboot oem rebootRUU (a képernyőn fekete háttér, szürke HTC felírat.)3.
fastboot flash zip firmware.zip (lefut a frissítés, de a végén hibaüzenet lesz, ezért újra kell futtatni!!!)4.
fastboot flash zip firmware.zip5.
fastboot reboot" -
Avicularia
veterán
Ide is beírom, hátha érdekel valakit. Most egyet fizet kettőt kap akció van a sygicnál. A full Európa térkép 35€, ha valakit érdekelne szintén egy full EU, akkor meg tudnánk venni felesbe. [link]
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Bocs, hogy ide is írok de itt hátha többen vagytok már mint a Oe X topikban és nagyon kéne a segítség.
Nemrég váltottam win8ra és szeretném a képeimet lementeni a gépre, de nem megy.
Letöltöttem a Sync-et, a sync managert de előbbi egyáltalán nem ismeri fel, utóbbi pedig írja hogy kéne vmi driver de hiába nyomok rá amikor felajánlja hogy leszed utána egyből írja, hogy unavailable device.Ma vinném a vodához, szervízbe megy ezért mindenképp fontos lenne megoldanom. A családban lévő mindkét HTC One X ezt csinálja, gyári legújabb rom.
Előre is nagyon köszönöm!
szerk. a sync manager felismeri elvileg mert a háttérben megjelenik hogy one x és adatok, de mégis dob rá egy olyat hogy kell driver és utána az unavailable device please reconnect.
-
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #19454 üzenetére
Igen ez így van, ez a DLNA-t használja, ez ugye csak mediastreaming, viszont ha a teljes képes akarjuk "tükrözni", az már a miracast, amit még relatív kevés tv tud, az újak leginkább. Nézegettem a chromecast-ot, de az se elsősorban erre van, hanem inkább a tv "okosításra". legegyszerűbb módszer egy MHL átalakító, csak az meg kábeles, a többi wireless megoldás már jóval drágább
-
csacsi67
addikt
Meg van. [link]
-
TheProb
veterán
Milyen appot tudtok ajánlani amivel tv-re tudom streamelni a kijelző tartalmát? Nincs semmi speckó kütyüm, tv rákötve a wifi routerre, dlna-t tudja.
-
farena
tag
Sziasztok!
Pár romnál [link] már ezt a firmwaret írják "4.06.1540.3.zip". Gondolom nekem kell telepíteni, és csak utána a romot.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #19444 üzenetére
Feltéve, ha tényleg cseréltek rajta bármit, én régi Alcatel telommal jártam ugy hogy mindig ráírták hogy cseréltek ezt meg azt és tökéletesen működik, legalábbis szervizes lapon ez volt feltüntetve , de szerintem csak a papírmunkát csinálták meg , mert ha 1 percet rászántak volna akkor rájönnek, hogy mi a gebasz a teloval...
mikor már 8. alkalommal küldtem vissza, akkor végre nem csak a "a telefon tökéletesen működik, stb..." sablont nyomtatták ki, hanem tényleg meg is rendbe tették ... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19442 üzenetére
nem, semmi köze nem volt a romhoz, vagy a recoveryhez.
így oldódott meg a helyzet:éppen most végeztem.
sikerrel jártam, s-off!a megoldás (hiba) NÁLAM a következő volt:
az asztali gépről (win 7) minden htc-s drivert, stb., stb, dolgot letöröltem.
a htc oldaláról az utolsó drivert feltettem, amivel ugye felment a sync is.
ezt uninstalláltam.
nem tudom hogyan, de valamiért intézőből akartam megnézni, hogy mi a helyzet.
és lám, ott volt egy HTC SYNC PARANCSIKON....????!!!!
de hogy ez micsoda, vagy honnan jött ide, fogalmam sincs.
töröltem, majd a lomtárat is.
PC újraindít.
és lám a készüléket látta a PC, minden adva volt az s-off-hoz.javasolnék valamit, (ha nem veszed tolakodásnak) mert nekem sem volt egyértelmű, talán később más user-nek is jól jöhet:
- a megadott rumrunner oldalról az universal verziót érdemes választani
- a rumrunner futtatásakor a készüléket NEM KELL FASTBOOTBA tenni, sima bekapcsolt állapotban kell rádugni usb-re, és úgy indítani a soju.exe-t. (erről nem volt szó a leírásban)
-a művelet KÖZEL 15-17 PERCET VESZ igénybe, ami igen szokatlan, még a tapasztalt romolók számára is.szóval sikerrel jártam!
Nagyon köszönöm a leírásodat, nagyon sokat segített!
Ezer hála érte!VISZONT továbbra sem tudok kernelt cserélni.
lefut a telepítés, de fekete képernyővel leáll a telefon.
újraindítást követően viszont az adatok között továbbra is gyári kernel fogad.... -
Kiskopika
senior tag
válasz
migabi24 #19443 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak, de nekem is ilyen volt a kamera, igaz már 4.2 vel is. Én gariztattam, minek után alaplapot és kamerát is cseréltek normális képet készít mindig. Igaz én azóta nem is merem frissíteni, inkább használom így, nem kockáztatok.
Persze lehet nincs összefüggés és csak szoftver de én nem hiszem
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19440 üzenetére
De a másik forumon azt irtad ,hogy a készülék nem reagál az adb parancsokra akkor pedig driver probléma van ami csak gyári alap rendszerrel tökéletesithető .Utánna fel kell rakni egy deodexedes romot arra rá engedni az s-offot.Gyári rendszert senki nem irt mert nem is lehet megcsinálni. A driverek miatt kell.
Ezt olvasd el nem Te vagy aki hasonló cipöbe járt. [link]
-
sveczo
tag
Hali mindenkinek! Kérdésem lenne a kameràval kapcsolatban. Nappali hasznàlat mellett minden szép és jó. Este v kevés fény mellett hogy is mondjam fàtyolos a kép. Lila csìkok vannak a képben. El tudjàtok képzelni h mire gondolok? Elég zavaró. Bár eddig nem tapasztaltam. Csak a frissìtès után. 4.3, 5.5 sense. Lehet összefüggés?
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19438 üzenetére
ezt csináld amit most irok ez tuti jó Download stock de-odexed 3.62.401.1 ezt rakd twrp böl amikor ez meg van inditsd el majd utánna flash fel a Download stock recovery 3.62.401.1 és ez felrakja a driverket utánna rakd vissza a twrp ugyan erre a romra majd ugy enged rá a rumot. Itt a link. [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19428 üzenetére
nem értem miért nem látja a telefont bekapcsolt állapotban az sdk.
parancssort nem tudok futtatni bekapcsolt állapotban, mert nem ismeri fel a telefont.
fastbootban működik minden.
a htc sync -et már telepítettem, majd uninstalláltam, máshonnan töltöttem le drivert, stb., stb, de nem vagyok előrébb...melyik képre gondolsz pontosan?
wipe-ra? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19425 üzenetére
közben úgy néz ki megoldódott, most van folyamatban egy restore.
az istennek nem tudok rávarázsolni egy gyári romot a telefonomra...
pedig innen töltöttem le a cid-emnek megfelelő romot, de sajnos hiába fut végig a telepítés htc logónál megáll a telefon.szerk:
még az jutott az eszembe, hogy a gyári rom feltételéhez nem kell zárni a bootloadert?
nem amiatt nem sikerül a flash? -
HUTCHDB
nagyúr
van esetleg valaki aki ért a parancsoros flash-hez?
-
spawn21
veterán
válasz
ndavey #19421 üzenetére
Nekem ezek vannak fent
Whatsapp, viber,eng-hun dictionary, power amp, go weather ex, mx player, solid explorer, pure calendar, granny smith,swox classic tts,
Ezek szinte mind használják a cpu-t, netet. Mégsem szar az aksim, vagy szaggat a telefon. Ja,és e mellett persze külön widgetek, amik nem gyárik. Szóval lehet, hogy hibás a telefon, vagy user error. (Tudom, nem kedves szó, de lehet, hogy valami beragad. )
-
F_Gergely
őstag
válasz
ndavey #19421 üzenetére
Nezd ez attol fugg ki mennyit hasznalja... Egy nap alatt ketszer is le tudom meriteni ha arrol van szo, de ha csak este akarom tolteni akkor power safe modba rakom en is, mert a folyamatos internet, szinkronizalas meg facebook le tudja azert szivni az akksit plusz en napi 4 orat zenet is hallgatok rajta.
De nagy atlagot trkintve en is csak este toltom.
Aki 2-3 napig nem tolti, szerintem nagyon energiatakarekosan hasznalja a telefonjat. -
ndavey
tag
válasz
spawn21 #19418 üzenetére
Ugy tunik nagyon ki kell fogni ezt az akksit.. Valakinek full jo, elmegy 2-3 napot atlag hasznalattal, valakinek meg napi 2x kell tolteni.. Es szerintem kizart, hogy ez beragado appoktol lenne.. lehet en is megprobalom gariztatni ha mar betelik a pohar.
Ezaz, hogy en meg csak nem is hasznalok sok programot. CPU teljesitmeny sincs visszaveve. Szoval no comment -
Loboda
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
SimonYana #19413 üzenetére
Nekem simán elmegy egy napot, pedig netezek, telefonálok, napi 2-3 órát. Stb...
Ndavey: na az volna legnagyobb hiba. Honnan szedi bárki is, hogy kell vírusírtó? Ne tegyél fel, fekete programot. Ha belaggol, valami fogja a vasat, vag zabálja a memóriát. Nekem soha nem akadt átványosan, vagy lassult volna be. Pedig akad pár program rajta. Widgetek is vannak bőven kirakva.
-
ndavey
tag
Most az en telefonommal is valami gebasz van.. tisztara belassult, laggol meg gepeles kozben is.. igaz nem nagyon, de nekem feltunik. Hasznaltok ti valami virusirtot? Mert az is lehet beszedtem valami virust..
-
Sragi
őstag
Tudtok nekem valami jól bevált billentyűzetet ajánlani?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19410 üzenetére
igaz, nem szokásod a "válasz" gombra kattintás, hogy lássa az ember, hogy mire reagáltál, de a megjegyzésedből arra következtetek, hogy az én írományomra "kaptad fel a vizet".
nem értek veled egyet!
vannak olyan élethelyzetek, amikor igen is fontos, hogy mennyit bír a telefon, vagyis a te szavaiddal élve mennyi a merülési idő.
pl. munkámból adódóan van amikor reggel még azt sem tudom, hogy irodában fogok lenni, vagy éppen Pécsre, vagy Szegedre kell mennem autóval.
sőt olyan is előfordult már, hogy gyalogosan kellett 12-14 órát mászkálnom úgy, hogy egyik helyről mentem a másikra navigációval Budapesten....tehát nem az északi sarkon!
és sorolhatnám az egyéb helyzeteket, pl. a teljes napos értekezleteket, töltő használhatóságának lehetősége nélkül állandó e-mail-es levelezéssel, sms-ezésekkel.szóval vannak olyanok, mint pl. én, akinek igen is fontos, hogy 3 órát, vagy 5 órát bír a telefon aktív használatkor.
tudom van külső töltő, meg dugalj, meg autós töltő, de NEM mindenhol, nem minden helyzetben.
-
Gulyopapa
addikt
Hihetetlen hogy ti ( egyesek ) még mindig a töltési-merülési idővel vagytok elfoglalva.
Nekem fingom sincs mennyi idő alatt tölt/merül. Amikor lemerül, feltöltöm.
Lényegtelen téma, mivel nem az északi sarkon lakom egy jégkunyhóban ... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #19401 üzenetére
Koszonom!
Szoval 4.4 alatt ilyen funkcio nincs, sajnos:A nagyitasi funkcio amit lehet latni a menuben, az pedig ez:
Igen, ios-nel ez a "felulre ugras" jo dolog, itt ilyen a gyari bongeszoben nincs.
Iphone-nal erre nagyobb szukseg is van, mivel a bongeszoben a le-fel scrollaz borzaszto lassu, igazabol lapozasnak is leherne nevezni.
Itt viszont egy nagyobb "suhintassal" azonnal "felgordul" a lap tetejere. -
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #19399 üzenetére
Gépelés közbeni kurzormozgatós nagyító: Hozzáférhetőség >> Nagyító megjelenése
Más: IOS alatt nagyon hasznosnak találtam, hogy ha egy hosszú, görgetős oldal végére érve ráböktem az értesítési területre, akkor automatikusan fel-scrollozott az oldal tetejére. Nekünk nincs valami hasonló funkciónk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest