Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8045) mumtaz válasza zzola (#8038) üzenetére


mumtaz
senior tag

Valószínűleg tényleg az lehet, hogy nekem más a felfogásom ilyen téren. Mondjuk az autós hasonlat a garanciával nem a leg jobb, mert itt mondjuk egy szoftveres frissítésről van szó. Ha gariba kellene visszavinni, az egyéni dolog lenne, hogy gariban javítani, vagy cserélni kell.

Ezeknél az is lehet, hogy úgy vannak belőve a szervereik, hogy ne egyszerre érkezzen meg a frissítés minden telefonra, nehogy leterheljék a szervereket. Aztán jött a jógyerek, hogy lelője az automatikus frissítést mondván, hogy már kész. Csak pár telefon meg kimaradt a sorból. Ki tudja, hogyan működik náluk a rendszer.
Ha ennek tényleg automatikusnak kellene lennie, akkor valami hiba van a rendszerben. Furcsának találnám, ha nem tudnának róla, mert azért elég sok telefon van még mindig B120-al.
Ha a B360 nem érkezne meg, akkor még érthető lenne. Persze az is lehet, hogy a fenti leterheléses teória miatt úgy lőtték be, hogy előbb a B131-esekre érkezzen meg a B360 és számoltak azzal, hogy sokan most fogadnák el a 120-ról 131-re való frissítést, hogy aztán frissítsenek B360-ra. Akkor meg összeomolhatna a rendszer, olyan sokan lennének.
Ez is egy lehetőség. Nem értenék egyet vele, de lehetséges.

Persze. A support bele van építve az árba, de ez is kétszintű support, ha úgy vesszük. Az egyik az, hogy egyáltalán kiadtak frissítést, ami szabadon hozzáférhető és garanciavesztés nélkül frissíthető, bár igaz, hogy manuálisan. A másik, hogy mindezt a telefon egy "beépített" alkalmazással automatikusan megteszi.
Tehát már az első is supportnak tekinthető. Van, ahol rövid idő után még csak ki sem adnak semmilyen frissítést.

Nekem azzal valóban nincs bajom, ha kézzel kell frissíteni. Nem vagyunk egyformák. Valóban mások az igényeink. Én elfogadom, ha kézzel kell frissíteni, mert nekem az is supportnak tekinthető, hogy egyáltalán van elérhető frissítés.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.