Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21251) hcl válasza Syl (#21247) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Szellemek :D

"Azt hallottam, hogy régen az is divat volt, hogy a katonaság idejére jó messzire elvitték a fiatalokat."
Jaja, hogy ne szökdössön haza :) Amúgy ennek sokszor hátránya is van, főleg éles helyezetekben.

Mutogatni való hater díszpinty

(#21252) BiP válasza Chaser (#21194) üzenetére


BiP
nagyúr

Azta, amúgy milyen gaming teljesítménye van ezeknek? Azt lehet tudni ?
Mert ram az van rajta legalább.

(#21253) KROK640 válasza fatpingvin (#21224) üzenetére


KROK640
veterán

Nem is gondoltalak ilyen talponállóba járó figurának. :Y
Egyébként öcsém mesélte, hogy anno fősulin mikor kocsmatúráztak minden második kcosmába belefutottak egy GI Joe/Jane-be :D Legalábbis akik állításuk szerint azok voltak :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21254) KROK640 válasza BiP (#21248) üzenetére


KROK640
veterán

Azaz, akkor te is vágod ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21255) KROK640 válasza Chaser (#21194) üzenetére


KROK640
veterán

Az normális, hogy egyetlen egynek látom csak az árát? Az 110K, ami még nem is lenne rossz :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21256) Chaser válasza hcl (#21244) üzenetére


Chaser
titán

ránéztem :R még egy-két hetet várok aztán ráveszem magam
első covidos sztorimnál semmi ilyen nem volt

BiP
a 110e ft-hoz képest biztos jó, tekintettel arra hogy 1650-et nem lehet annyiért venni ;]
de krok inkább ide irkált, nemhogy lőtt volna egyet :)

szerk:
KROK640
normális
ma volt a premier, innoból és gw-ből volt valamennyi, azoknak szokott kinn lenni még egy darabig az ára

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21257) KROK640 válasza Chaser (#21256) üzenetére


KROK640
veterán

Megvárom a teszteket, de asszem van mit megcéloznom. 110-ért nem is olyan horror.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21258) Chaser válasza KROK640 (#21257) üzenetére


Chaser
titán

úgy látom nem tiszta
ez most annyi volt, senki nem mondta hogy lesz még annyi bármikor is ( : - persze nem kizárt, csak az esélye igen csekély -
tesztek meg már bőven vannak

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21259) BiP válasza Chaser (#21256) üzenetére


BiP
nagyúr

Igen, ezt néztem én is, hogy 110ért nem lenne vész (ha lenne ennyiért még valaha), a 1060at tuti leveri, de talán egy 1070et is csak bír hozni. (Ami 150e, és pár évvel régebbi)

szerk: mobilon rákeresve csak notebookos 3050-eket dobott fel, mindjárt megnézem rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#21260) Chaser válasza BiP (#21259) üzenetére


Chaser
titán

újak közül eléggé bestbuy volt annyiért - remélem prezentálják is, nem csak "a terméket biztosítjuk" hülyeség marad :) -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21261) bambano válasza KROK640 (#21250) üzenetére


bambano
titán

amikor én voltam katona (87. aug. --- 88. aug.) akkor általában az volt a szokás, hogy az egyetemi előfelvetteket a szakjuk szerint vitték katonának. pl. az elte progmatosok lentibe kerültek, a klte progmatosok meg zalaegerszegre. mint én is. a másik szokás az volt, hogy aki már családos volt, annak lehetett szerencséje, hogy közelre vitték. a harmadik szokás meg az volt, hogy oda vittek, ahol szükség volt rád. tehát ha véletlenül volt a bakajelöltnek valami tudása, akkor oda vitték, ahol arra szükség volt. pl. jó sportoló vagy küzdősportoló mehetett szolnokra deszantosnak. villanytanosokat hozták lillafüredre távírásznak.

a mi időnkben azért annyira már nem volt lehetetlen kijutni a laktanyából, csak engem "szerettek". feltételezem, hogy nem látták rajtam, hogy sikerült volna megtörniük, meg azt se, hogy túlzottan hajtottam volna az elismerésükre, úgyhogy én voltam a büdöslábú feketeseggű baka. persze tettem is érte, mert pl. amikor a másodidőszakom elején közöltem, hogy engem tovább nem érdekel a szocialista munkaverseny (ilyen is volt a laktanyában), akkor őrjöngtek. de akkor már túl voltam egy fél év helybetopin, lepergett rólam minden, mint biliről a zománc.

na tehát azoknak, akik nem lógtak ki ennyire lefelé a bandából, azért volt lehetőségük. Mondjuk Lentiben pont nem érte meg kimenni, mert nem volt ott semmi. Zeg azért egy megyeszékhely volt, ott volt kulturáltabb étterem is, színház is, szóval aki nem csak azért ment ki, hogy berúgjon, annak is volt lehetősége. volt a kimenő, a kimaradás, az eltáv és a szabi. a kimenő azt jelentette, hogy a katona elhagyhatja a laktanyát, akár kiképzési időben is, de mindenképpen vacsora előtt. a kimaradás azt, hogy vacsora után mehet ki. azért számított, mert egyrészt kiképzési időben csak igen indokolt esetben engedtek ki (engem pl. csak akkor, amikor tisztek dolgait kellett intézni, tehát nem privát céllal), és ha kimentél vacsora előtt, akkor az írnoknak számfejtenie kellett a vacsora lemondását és kifizetését is. ezért gyűlölték a kimenőt. a kimenő és a kimaradás is fő szabály szerint takarodóig tartott.

volt az eltávozás, ami azt jelentette, hogy a katona pénteken kiképzési idő végétől vasárnap takarodóig egyrészt elhagyhatta a laktanyát, másrészt elhagyhatta a helyőrséget is (előre megjelölt célhoz). praktikusan haza mehetett. ezzel az volt a baj, hogy Zeg felé ótvar volt a közlekedés, tehát eltávnál könnyen előfordulhatott, hogy a katona nem ért haza normális idő alatt. pl. én sem, ha nem sikerült kavarni valamit, akkor Füzesabonynál vége volt a dalnak. Mondjuk sok katona ment haza, Füzesabonynál szinte mindig volt olyan katonatárs, akiért eljöttek autóval és elvittek másokat is. Én egy ilyen lehetőséget kaptam. Hivatalosan vasárnap takarodóra kellett visszaérni, de az én századparancsnokom utálta, ha lecibálták a feleségéről ( :) ), ezért ő mindig hétfőn ébresztőig írta a könyveket, mert ha akkor késik a katona, akkor már úgyis be kellett jönnie, míg ha éjfélkor nincs meg, akkor éjjel jöhetett be feleslegesen.

A szabadság úgy nézett ki, hogy volt három nap kötelező, három nap adható (pofára), meg ki mit kaphatott jutalomból. Az kőkemény szabály volt, hogy a három nap kötelezőt ki kellett adni, hogy a katona ne csavarodjon be és ne kezdjen lövöldözni. Így a három napot mindenki megkapta, gyakran úgy, hogy adtak "utazót" is, hogy három napot otthon lehessen a katona. na így jutottam haza januárban.

úgyhogy én gyakorlatilag megkaptam a két kötelező szabimat, meg talán két eltávot egy év alatt. Az első szabimat 133 napra, utána a következő eltávot 90 napra kaptam.

summa summárum az igaz, hogy privát céllal kijárkálás az pofára / jutalomként ment, kivéve a kötelezőt, mert azt komolyan vették.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21262) bambano válasza hcl (#21251) üzenetére


bambano
titán

nem hiszem, hogy az lett volna a cél, hogy ne szökhessen haza.
az alföldön például sokkal kevesebb igény volt katonára. ezzel szemben a nagy nátó támadás ausztria felől volt várható, mert nekünk csak ott volt nem baráti állammal határunk. se a csehszlovákok, se az akkor még cccp tagállam ukrajna, se Románia, se jugó felől nem vártunk támadást. csak osztrák hegyivadászokat. Úgyhogy azért (is) vittek engem Miskolcról Zalaegerszegre, mert Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Szombathelyen, Lentiben, Sopronban voltak bazi nagy lövész laktanyák. például sok ezer lövészre volt egy deszantos, azokat szolnokon képezték, meg pár száz harckocsizó, tatán, meg egy-két repülős. például a zala megyei lakosokat vitték egerszegre, nem hozták el Debrecenbe. volt egerszegi meg zalavári katonatársam.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21263) hobizoli válasza KROK640 (#21246) üzenetére


hobizoli
nagyúr

szerinted ez a radios walkman-s meg a mernoktanar 450MHz-s 06-60-s taskatelefonnal dolog szki-ben, hogy lett volna 2000-s evekbeli dolog..?

a 90-s evek kozepen mar 900MHz-s digitalis GSM rendeszerek is voltak itthon :U

több drón kell ;P

(#21264) qqcqqc válasza hobizoli (#21263) üzenetére


qqcqqc
őstag

1990-től 2003-ig volt Westel 450-es szolgáltatás.
Igaz a végén már egész Nokiákat adtak, de még használhatóak voltak a régi "táskák" is.

(#21265) n4n3x válasza fatpingvin (#21226) üzenetére


n4n3x
csendes tag

Annak idején nekem nem lett volna kötelező a szalagavatós tánc, viszont jóanyám ragaszkodott hozzá, mondván, jólesz az nekem.
A táncpartnerem egy bipolár zavaros lányka volt az alattam lévő osztályból.
Vegzált hogy béna vagyok, miért vagyok béna, érzelmileg zsarolt stb. - A tánc napjára kaptam egy nick nevemmel gravírozott lapos üveget apámtól tele barack gyümis házi vodkával hogy "hát akkor sok sikert" - szerintem a felét betoltam mire abbamaradt a kézremegésem. :B
Csajszi kérdezte is hogy "abban mi van?" mondtam neki hogy "rostos baracklé"
Utána a vacsorán 1 pohár pezsgőtől benyomott, aztán vállalhatatlan viselkedéssel angolosan távozott, szóval a vacsorára hiába hívtam meg, de nem is bántam..
Cca. 5 évvel később kellett a baj a fejemnek (vagy csak simán elkeseredett voltam, a jóég tudja) de ezzel a lánnyal összejöttem, aztán ~1,5 évvel később elég csúnyán szét is mentünk.

Ha valaki felemlegeti a szalagavatós táncot, akkor valamiért nekem ezek az emlékeim vannak róla.

(#21266) hcl válasza bambano (#21262) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ez is benne lehetett, ja. Sok szempont együtt.

"éldául a zala megyei lakosokat vitték egerszegre, nem hozták el Debrecenbe. "
WTF

@qqcqqc : Westel 900-as reklámok alapján belőhető.

Mutogatni való hater díszpinty

(#21267) BiP válasza hcl (#21266) üzenetére


BiP
nagyúr

Pedig az összes ismerősöm (zalaegerszegi vagyok + a felettünk lévő emeleten volt a hadkiegészítő parancsnokság irodája) aki katonai sztorikat mesél, azokat mind Debrecenbe, Szolnokra, Kalocsára vitték, ide meg az ország másik végéből hoztak. A szerencsésebbek "csak" szombathelyre kerültek.
Mindha direkt szopatták volna a népet (áááááá).

(#21268) Lenry válasza BiP (#21267) üzenetére


Lenry
félisten

Mindha direkt szopatták volna a népet

én eddig azt hittem ez a sorkatonai szolgálat alappillére :DDD

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#21269) Chaser válasza BiP (#21259) üzenetére


Chaser
titán

2060-tól kicsivel marad el, de a fogyasztása is kevesebb
jelen helyzetben 110k-ért ajándék - 1660s-2060 közt van -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21270) BiP válasza Lenry (#21268) üzenetére


BiP
nagyúr

végülis igen.

Én ezért örültem, hogy kimaradtam belőle. Nehezen bírtam volna, hogy egy nálam nagyságrendekkel hülyébb faszparaszt ossza az eszet, mindezt parancsban, kötelezően. Hát köszi.
A munkaerőpiacon bőven találkozik az ember hülye főnökkel :)

#21269 Chaser : Ja, közben néztem én is tesztet. Én is erre jutottam, néhol 1080 szint, de legtöbbször igen, 1660s-2060.
Úgyhogy jó lenne megcsípni, cserélni a 3gigás 1060-at.

[ Szerkesztve ]

(#21271) --ka válasza hcl (#21266) üzenetére


--ka
senior tag

"Ez is benne lehetett, ja. Sok szempont együtt."

Kiragadni az ismert környezetből, hogy a reszocializáció sikeresebb legyen. Továbbá, ha tüntetést kell leverni, akkor kevesebb ismerős legyen a barikád másik oldalán. ...mint további indokok.

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#21272) szebe válasza n4n3x (#21265) üzenetére


szebe
őstag

Nálunk minden osztály külön adott elő műsort, és kevesebb fiú volt, mint lány, szóval "muszáj" volt táncolni. Nekem szerencsém volt, társastáncos múltú lánykát szereztem, simán ment minden. Egyéb dolgok nem voltak (pedig szép lány, azóta is), valahogy egyikünk részéről se volt rá igény, vagy hogy mondjam.

Katonaságból nekem már csak a sztorik jutnak (szerencsére)
Fater jött volna haza valamiért (valami vizsga talán?), de nem kapott eltávot/szabit. Ez a hír nyilván eljutott hazulra. Valahogy aztán megkapta az eltávot/szabit, meg megkérték, hogy akkor a rokonságot most már állítsa le :DD

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#21273) BiP válasza Chaser (#21269) üzenetére


BiP
nagyúr

Ami nem lesz ennyiért, úgy látom. Itt Hardveraprón már megjelentek 190e-től. (1db Palit van 171-ért)
Szóval a recept az, mint 1 éve decemberben, alzán kell csípni ügyesen. Ha épp lesz.

(#21274) Elemental válasza Syl (#21247) üzenetére


Elemental
addikt

Asszonyom is állandóan füst szagot érzett korona után :)

(#21275) Alg válasza BiP (#21273) üzenetére


Alg
veterán

Proshop-on is 500-600 euróért rendelhető...

+ az Alza "legfrissebb megrendelések" listája tele van céges RTX3050 rendelésekkel :U

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#21276) bambano


bambano
titán

mifelénk a szalagavatón csak egy osztály szerepelt, az osztályoknak külön helyen volt az avatója. nem volt olyan, hogy a műsorba más osztályból bekerüljön valaki.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21277) fatpingvin válasza KROK640 (#21253) üzenetére


fatpingvin
őstag

lényegesen vállalhatatlanabb tudok lenni mint online elsőre tűnik.

van pár sztorim a szakközép vége-egyetemi évekből amiket már hallottam vissza máshonnan is hogy ki volt ez az agyhalott.

a kedvencem az az amikor valami egyetemi rendezvény után másnap nem kellett sokat utaznom az első előadásra... ugyanis elaludtam Lágymányoson a kék gubanc alatt, ahol az egyik szaktársam ébresztett fel gyengéden bökdösve a cipője orrával. Október végi eseményről beszélünk.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#21278) hcl válasza fatpingvin (#21277) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Mondjuk olyanok nálunk is előfordultak, hogy buli után a csoporttársék elmentek kolbászozni (pécsi vásárcsarnok rulez :D) , aztán órára :D
Haver volt hogy azért nem késett el, mert valami csajnál ébredt, és az közel lakott az egyetem épületéhez :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#21279) bambano válasza hcl (#21278) üzenetére


bambano
titán

a legvállalhatatlanabb állapotban az egyetemi napok alatt mentem órára. mondjuk rendes tanár tisztában volt a ténnyel, hogy egyetemi napok vannak, és az engedélyezett hiányzásnak vette azt a hetet, de volt 1-2 renitens tanár...

szerk: meg olyan is előfordult, hogy buli után hazamentem az albérletembe, és nem feküdtem le, mert volt egy kis tanulnivaló. átnéztem a jegyzeteket, bementem zh-t írni, és mire megírtam a zh-t, az elejét már nem tudtam elolvasni, mert összefolytak a betűk a saját írásomban. a tanár rákérdezett, hogy hogy is gondoltam azt a bizonyítást, én meg mondtam, hogy bocs, már nem tudom elolvasni :)

[ Szerkesztve ]

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21280) hcl válasza bambano (#21279) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

:D :D :D :D
Volt, aki teljes vizsgákat hackelt meg orvosírással. Olvashatatlanul odakapart valamit jegyzetnek, és ugyan mondani nem sokat tudott, de hát annyit jegyzetelt, biztos tud valamit, kettes.
Semmit nem tudott.

Mutogatni való hater díszpinty

(#21281) bambano válasza hcl (#21280) üzenetére


bambano
titán

azon a héten "bulitorlódásunk" volt.
hogy finoman fogalmazzak, úgy is kócos volt a nézésem, hogy egyébként én nem piálok.
de szép hét volt... majdnem végig talpon :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21282) hcl válasza bambano (#21281) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Egyetemi/szaknapokon gyakorlótanítani is szép volt :D (Pl. belépőpecsétet homlokra kértem, majd másnap az iskola felé ballagva gondolkodtam, hogy vajon lemostam-e reggel. De mivel nem röhögtek a kölkök, szerintem le :D )

Mutogatni való hater díszpinty

(#21283) Syl válasza Elemental (#21274) üzenetére


Syl
nagyúr

:R Köszi! Akkor agyilag nem vagyok teljesen zokni! (még :DDD )

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#21284) hcl válasza Syl (#21283) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Vagy nem ez a jele ;) ;]

Mutogatni való hater díszpinty

(#21285) --ka válasza Syl (#21283) üzenetére


--ka
senior tag

Megerősíthetem. Az egyik post covid tünet nálam is a cigi füst érzése volt ott, ahol garantáltan nem dohányozhatott senki sem.
Sajnos nekem is terápia kellene, mert a szaglásom kimondottan jó volt, de most már fabatkát sem ér. :(

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#21286) fatpingvin válasza bambano (#21281) üzenetére


fatpingvin
őstag

"reggelire matrózfröccsöt ebédeltem" és hasonló dolgok.

az alapképzés vége felé sikerült egyszer összeraknom egy olyan blokkot amikor majdnem 50 órán keresztül alvás nélkül oszcilláltam az előadótermek és a környékbeli krimók között, alvás helyett kotyogósban lefőzött indiai fekete teát használtam... szerintem az a két nap elvitt legalább 5 évet az életemből.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#21287) bambano válasza fatpingvin (#21286) üzenetére


bambano
titán

két nap az bemelegítésnek is kevés volt nálunk.
az egyetemi napokon szombat éjjel indult a buli és péntek dél körül ért véget. és nem aludtam összesen 8 órát...
ifjonc egyetemista koromban az, hogy kimaradt egy éjszaka az alvás, szinte üzemszerű volt.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#21288) fatpingvin válasza bambano (#21287) üzenetére


fatpingvin
őstag

már a fiatalok se a régiek, mi? :D

amúgy ez asszem egy szerda-csütörtök-péntek volt, a hétvége csak ez után jött.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#21289) SZIGMA válasza BiP (#21267) üzenetére


SZIGMA
aktív tag

A dolog egyik fele az "Ismerd meg hazádat mozgalom" névre hallgatott, hegyről síkságra, síkságról hegyre. (katonai szempontból sok értelme nincs, mert a saját terepeden ,ahol felnőttél sokkal harcképesebb vagy)

A másik felét úgy magyarázta valaki, nem tudom igaz-e, hogy a rendszer paranoiája miatt volt erre szükség,ha ismét valami 56-os forradalomhoz hasonló törne ki, akkor a katonák az ismeretlen civilekre inkább lőnének a tűzparancsra, mint a saját rokonaikra, barátaikra, ismerőseikre.

Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!

(#21290) Chaser válasza --ka (#21285) üzenetére


Chaser
titán

nem egy űrtechnika, jövő héten megveszem hozzá ami kell
egyébként napokban én is cigi füstöt éreztem :d

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21291) KROK640 válasza n4n3x (#21265) üzenetére


KROK640
veterán

Hogy érted, hogy benyomott, aztán vállalhatatlan viselkedéssel angolosan távozott?
nem semmi, hogy utána még össze is jöttél vele.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21292) KROK640 válasza Chaser (#21269) üzenetére


KROK640
veterán

nem is hiszem, hogy sokáig lesz 110K ...
(jajj de jó, hogy pont most nincs pénzem! :( )

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#21293) BiP válasza KROK640 (#21292) üzenetére


BiP
nagyúr

Szerintem tök ugyanúgy lesz, mint 2020 november decemberében. Hogy volt 1-2 készlet MSRP áron, utána meg mindig lesni kellett, mikor jelent meg az adott napi készlet, mielőtt a botok (céges vásárló) lerabolták. És akkor talán volt esélyed hozzájutni jó áron.
De ha hajlandó vagy többet is fizetni (jelen esetben 190e), akkor kaphatsz bármikor a HA-ról :) (amiből a legtöbb szintén alzás vétel)

(#21294) szebe válasza KROK640 (#21292) üzenetére


szebe
őstag

Ugye nem azt akarod mondani, hogy 110k-t nem tudnál kiadni érte kvázi azonnal?

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#21295) Top cat válasza szebe (#21294) üzenetére


Top cat
őstag

Úgy csinálsz, mintha most estél volna be ebbe a topikba. :DDD

(#21296) Chaser válasza KROK640 (#21292) üzenetére


Chaser
titán

ez kb most volt esélyesen először és utoljára - legalábbis a közeljövőben -
ahogy néztem globál szinten szét is csapták a készleteket...nem meglepő :) és sok helyen drágább volt jóval, de akkor is vitték - az sem meglepő -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21297) Lenry válasza KROK640 (#21292) üzenetére


Lenry
félisten

már nincs belőle egy se, és ami van, volt meg lesz, annak az árát nyugodtan szorozd meg kettővel

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#21298) Chaser válasza Lenry (#21297) üzenetére


Chaser
titán

teljesen jó ez pl? extra a két év gar ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#21299) Top cat válasza Chaser (#21298) üzenetére


Top cat
őstag

Röhej ami a VGA piacon zajlik.

(#21300) BiP válasza Chaser (#21298) üzenetére


BiP
nagyúr

Van Gainward is ugyanennyiért.
Úgy látszik, beárazták teljesítményalapon, ennyibe kerül náluk a túlárazott 1660Ti és a túlárazott 2060 is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.