Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
dethroner #4575 üzenetére
Én kötelezném a szolgáltatókat, hogy tegyék elérhetővé, ezáltal összehasonlíthatóvá az internet szolgáltatások listáját. Manapság szerintem az ingatlan vásárlásnál az emberek figyelembe veszik, hogy milyen típusú INTERNET kapcsolat fizethető elő az adott településen.
Továbbá ki lehetne szűrni a FLIP vs. TELEKOM kapcsolatokat is. -
dethroner
veterán
válasz
headhunter #4581 üzenetére
Oh, köszönöm
Egyből egy kérdés: Mit jelent ez a gyakorlatban, mit fognak itt építeni? [link]
És a digi optikai fejlesztésénél mit jelent a zöld és a kék szín? -
dethroner
veterán
válasz
headhunter #4579 üzenetére
Ez még most ebben az esetben akár megoldás is lehet, de ha az ember csak nézedlődik és tudni szeretné melyik településen milyen cégek elérhetőek, ez nem lenne járható út. Jó lenne egy weboldal, amin tényleg naprakész infók lennének erről, vagy esetleg egy térképes kereső.
Hogy a topik témájánál is maradjunk, hol lehet azt megnézni, hogy szip programon belül melyik településen ki fejleszt?
-
dethroner
veterán
válasz
headhunter #4577 üzenetére
Hát kb pont az ilyen nagy szolgáltatók miatt kérdezem. Kinéztünk egy házat, láttam hogy vezet befelé kábel, de kérdés kié lehet.
Voda nincs, Digi nincs, Tkom csak a legótvarabb net plusz 30-at mutat. Tudom hogy egy ház vásárláskor sok mindenre figyelni kell, de én tuti nem veszek olyan helyen házat ahol 1/0,25 a garantált minimum. Viszont a HWR úgy néz ki szolgáltat a településen, de sose hallottam még erről a cégről. Kíváncsi lennék Baksa településen milyen lehetőségek vannak még
-
dethroner
veterán
Hello!
A telenet.hu oldalon kívül van más olyan oldal, ami megmutatja hogy egy adott lakcímen milyen szolgáltató érhető el? -
draco31
veterán
Közben én is próbáltam már érdeklődni, de okosabb nem lettem.
Telekom azt mondja, hogy a szerződött partnerük fogja csinálni a hálózatot még idén, az aki most is itt szolgáltat.
Na most itt csak a Naracom van, ők nem tudnak ilyenről.
Eredetileg a szamospart nyert ide, ott meg nem sikerült nekik a telefont felvenni.
(Fehérgyarmat járás Tiszakóród) -
Gyula000
csendes újonc
Szia!
Például a Magyar Telekomnak van egy fórum oldala kozosseg.telekom.hu/ (Internet->Hálózat) ahol beregisztrálva fel tudod tenni kérdésed és a MT emberei válaszolnak. A hálózatfejlesztésekről itt előbb tudnak mint a telefonos ügyfélszolgálaton.Egy másik opció az, hogy megkeresed a céget aki a településeden elnyerte a SZIP pályázatot. Ha ők nem válaszolnak érdemileg vedd fel a kapcsolatot a KIFÜ ügyfélszolgálatával!
Kb ennyi, esetleg még érdekődhetsz az önkormányzatodnál.
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt hol lehetne megtudni, hogy nálunk mikor lesz internet fejlesztés?
Konkrétan 3587 Tiszapalkonya érdekelne. -
taki01
őstag
válasz
djzotya1983 #4566 üzenetére
Meg lett a hiba. Sok codewords error a hálózaton. Keresik már, hogy miért. Gondolom után a pingem is fog velemennyit javulni. Hűvesebb időben 5-6 melegben 7-8 ms.
-
djzotya1983
tag
Dehogy magas... A HFC 8ms viszont magas hiába CSAk hfc... Ha akarom 1 ms a pingem ugyanezen sebesség mellett. Hálókártya beállítástól függ, függ a szerver terheltségétől, és sok mástól is...
Tessék a Kapuvári szerver itt van pár km rre, és éjjel van így annyira nem is terhelt.. De a szerver maga nem tud többet 1700 mbit/s környékénél. És le is töltök. Kalapkabát
-
Lajosnagy17
senior tag
Azért vannak újabb SZIP pályázatok
Szupergyors internet Fonyódon és környékén
A ZNET Telekom Zrt. 2021 márciusában nyerte el a Szupergyors Internet Program (SZIP) kiépítésének lehetőségét a Fonyódi járásban. A beruházás értéke 697 981 700 forint, ebből a támogatás 487 889 208 millió forint, amelyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap jóvoltából a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésére sikerült elnyerni.
A munkálatok már elkezdődtek, a projekt során többszáz kilométer optikai nyomvonalat fogunk kiépíteni.
A cél, hogy minden háztartás számára elérhető legyen a legalább 30 Mbps sebességű interneteléréshez való hozzáférés lehetősége, illetve hogy a háztartások legalább 50 százalékában 100 Mbps-os internet-hozzáférés álljon rendelkezésre.
A fejlesztések várható befejezése: 2022.10. 04.
Szupergyors internet Debrecenben és környékén
A ZNET Telekom Zrt. 2021 márciusában nyerte el a Szupergyors Internet Program (SZIP) kiépítésének lehetőségét a Debreceni járásban. A beruházás értéke 1 905 340 490 forint, ebből a támogatás 1 714 806 443 forint, amelyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap jóvoltából a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésére sikerült elnyerni.
A munkálatok már elkezdődtek, a projekt során többszáz kilométer optikai nyomvonalat fogunk kiépíteni.
A cél, hogy minden háztartás számára elérhető legyen a legalább 30 Mbps sebességű interneteléréshez való hozzáférés lehetősége, illetve hogy a háztartások legalább 50 százalékában 100 Mbps-os internet-hozzáférés álljon rendelkezésre.
A fejlesztések várható befejezése: 2022.10.04. -
Lajosnagy17
senior tag
https://nmhh.hu/tart/kereses?HNDTYPE=SEARCH&name=doc&page=2&fld_sort=insdt
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&usp=sharing
-
draco31
veterán
válasz
Lajosnagy17 #4561 üzenetére
Ezeket az építési engedélyeket hol találjátok meg?
-
frici69
tag
válasz
Lajosnagy17 #4561 üzenetére
Köszi az infót! Sajnos ez is még a celldömölki járás. Persze nekik ez jót jelent
Annyi támpont van, hogy ha ott megindul egyszer a munka, ahhoz lehet majd viszonyítani átadást illetően is. Valószínűleg utána jön majd a pápai járás is. Nehezen tudom elképzelni,hogy egyszerre építenének ennyi helyen.
-
Berukaa
csendes tag
Már fárasztó amit csinálnak megtehetnek, állandóan tolják a befejezési határidőt, MVM Net Gergi háló nyerte el a Balassagyarmati járás kivitelezését 2020 elején írtam nekik levelet amire a válaszuk az volt: " 2021 első negyedévében internet szolgáltatásunk biztos hogy elindul" azota is várom probléma ezzel hogy ezek a fajta tartókonzolok vannak már felszerelve 2020 eleje óta azóta semmit nem csináltak
picit már agyamra megy ez az igérgetés, Telekomnak van szolgáltatása DSL 6mbit/s kb ami bejön 5600ft vagy mikrohullámú internet 50mbit/s kb 11 ezer forintért aminek a szolgáltatása olyan is nem részletezem a környékbeliek véleménye alapján.... Komolyan inkább csinálnának valódi korlátlan mobilinternetet, SZIP mobilnetben is 30GB/nap van irva arról is ennyit kb, most mondjam az XBoxnak hogy figyelj 80gb os játékból csinálj már 30gb-t mert annyit tudok egy nap leszedni vicc
-
frici69
tag
válasz
Lajosnagy17 #4551 üzenetére
Igen ezt tegnap én is láttam. Ez a Celldömölki járás. Várom legyen már valami a Pápa környékiekkkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest