Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Annyit megtudtam, hogy a fehérgyarmati járásban, vagyis nálam optikai hálózat lesz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Felém a netes oldalukon kb. nulla infó, annyit már megcsináltak, hogy a település listát felrakták.
A helyi rádióban elmondják egy nap vagy 30x a fejlesztést, meg néha pár plusz infót. Tavasszal kezdik, és optikát fognak kiépíteni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Nálam ( Fehérgyarmati járás ) a nyertes cég nem nagyon csinált még semmit ha jól tudom. Most azt hallottam, hogy talán január környékén keverednek erre a fejlesztéssel. Viszont a régi céget ami itt szolgáltatott, felvásárolta a Naracom. A régi adott 3 megát 4000-ért mikrón, a nara meg 3500-ért 25 megát, vagy 4800-ért 50 megát ad ugyan úgy mikrón 1 éves hűséggel. A 25-ös meg is van akik azt kötöttek, a 50-es jelenleg még 35-40-et tud stabilan.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #258 üzenetére
Párszor beszéltem már az ügyfélszolgálatukkal, nagyjából azt sem tudja a teledonos, hogy hol van. Mindig más infót mond.
-
draco31
veterán
Holnap már megérdeklődöm mi felénk mi újság. ( fehérgyarmati járás ) D ez oldaluk alapján sok előrelépés nem nagyon lehet.
-
draco31
veterán
Csaholcon elvileg csinálják, földben megy a kábel a régi kábelTV helyén. Egy fórumtárs írta nemrég. Viszont ott műanyag csőben ment eredetileg a kábel, így azt könnyű megoldani.
Itt viszont ezt a csövet kihagyták a földből, így nem tudom hogyan tervezik megoldani, de holnap rákérdezek telefonon, hátha kapok érdemleges választ.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Telefonba annyit mondtak, hogy földben lesz a kábel, és nem tudják mikor merre mennek. Jelenleg Csaholcon vannak.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Próbáld ki amugy, Tiszacsécsi lakos vagy, és érdeklődsz a dologról telefonon. Akkor majd megérted miről beszélek. Ja és a mobilt hívd, a megadott vezetékes szám ki van kapcsolva jó ideje.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy fél éve már Fehérgyarmaton van az irodájuk, de az oldaluk szerint még nem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #335 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem igazán vártam mást velük kapcsolatban....
-
draco31
veterán
válasz woodworm #379 üzenetére
Meg a vodánál vásárolt 4G-s telefonok sem tudják ezek szerint, az a 10-20db ami itt van a faluban.
Redmi Note 4-esem van, B20-as változat. Ha lesétálok a kertbe, akkor van is 4G, csatlakozik magától, de falun belül nagyon ritka. Az egyik szélén van még, máshol keresgetni kell külön, aztán szerencsével meg is tartja. Hangsúlyozom, nem csak az én telefonom van ezzel így. 1-2 éves simkártyák 1-2 éves telefonokkal.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Megkérdeztem már a drága szamosnetet (Fehérgyarmati járás) hogy mi újság. Nem tudják mikor jönnek erre, de augusztus valameddig át lesz adva az egész hálózat.
-
draco31
veterán
Nemrég kérdeztem a fehérgyarmati járást újra. Az ügyfélszolgálatos továbbra is a toppon van. Nem tudja mikor hol csinálják, nem tud árakat, nem tudja hogy ők adják-e majd a netet, vagy más szolgáltató, nem tudja milyen technológiás lesz a kábel, nem tudja hogy föld alatt vagy felett, csak hogy augusztos valamennyi a határidő.
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #465 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani.
Szerintem sehol sincs kész. Egy hónapja én ennyire jutottam velük.
Nem baj, de legalább szép a weboldaluk. Ja még az sem.
Van amúgy valami központja ennek az egész felhajtásnak, ahol érdeklődni lehetne? Mármint akik a pályázatot szavazták vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Majd én ma felhívom újra, olyan rég hallottam már azt hogy nem tudom.
Amugy fejlődik a weboldaluk, 2 év után sikerült nekik átírni az irodájuk címét, és telefonszámát. Ez azért már valamiASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #489 üzenetére
Úgy adta elő a csávó, hogy európai színvonalú szolgáltatás lesz, lesz hirdetve különböző helyeken.
Nem lesznek üzemzavarok, mint korábban éveken át volt a kábelTV-vel. Azt hiszem Pécset mondott, hogy Ő konkrétan onnan jött, azt hiszem azt mondta, hogy kivitelező. Több 100 megás net. De a felső vezetés az az marad akik eddig is voltak. Na itt vágta el nálam az egészet. Most 10 megás Naracom van nekem, mert nincs velük szerződésem. Most aztán nem tudom, hogy szerződjek-e velük egy évet 50 megásra, vagy várjam meg mi lesz ezzel.
Azt az arcokat mondjuk megnézném, amikor ideérkeznek, és rádöbbennek, hogy nincs cső amibe belehúzzák a földben a kábelt, mert a korábbi kábel az pucéran van a földben.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Ha nem is mindenhol, de elég sok részen szabadon van. Ezért is volt az állandó üzemzavar, hivatalosan 35 csatorna volt ha jól emlékszem. Ha minden bolygó úgy állt, akkor működött belőle 25. És ez minden évben rosszabb lett. Az idősek otthonában működik már csak a szolgáltatás, 13 vagy 14 csatorna. Helyi munkások ásták és fektették a kábelt, van olyan is, aki adott csövet, hogy a kapubejárónál legyen, hogy majd a későbbiekben ne kelljen a betont feltörni, ha valami gond lenne.
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #498 üzenetére
Hát nem tom, Naracom 50 megást ad 4000 környékén.
A TV az úgy meg felejtős, digim van 3 beltérivel 100 akárhány csatorna 4600-ért. Ebből 600 pénz 2db beltéri bérlése.
Az az átadás akkor fura, nekem egy hónapja még azt mondták, hogy ide csak szeptember közepe kb.
Akkor úgy néz ki sokat vártam ettől....ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Holnap már megkérdezem én is újra, hogy nálunk mi újság. Május vége van, augusztus 22.-én még biztos nem fogok kábelen netezni, ahogy az oldalukon írják....
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #593 üzenetére
2 hetr nekem azt mondták, hogy az engedélyekre várnak. Kiváncsi vagyok mit mondanak, ha felhivod.
-
draco31
veterán
Szamosnet valaki? 22.-e volt a határidő a weboldaluk szerint, de itt még el sem kezdtek semmit sem.
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #621 üzenetére
Az egész ott indul, hogy amikor kiderült kik hol nyertek felhívtam őket, és mondta a csaj, hogy nem tud ilyenről. na onnantól nem vettem komolyan az egészet.
Én a mobil számukat hívtam eddig, ha rá bírtam magam venni.
itt felém sajnos csak mikrós Naracom van, más semmi, így nem nagyon tudok mozogni, a telekom meg nem hiszem, hogy jönne ide.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #627 üzenetére
Igazán sokat változik a honlapuk pedig, nem tudom minek írod ezt. 2 évvel a Kisarból Fehérgyarmatra költözésük után már képesek voltak átírni azt is az elérhetőségüknél.
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #635 üzenetére
Ott legalább már annyi van. Tiszakóród irányában még építési engedély sincs ha jól tudom. Igen, már csak röhögni tudok az egészen.
-
draco31
veterán
Akkor erről ennyit?
-
draco31
veterán
GINOP-3.4.1-15-2016-00203 ezt ha beirom, akkor nekem kidob 3 PDF-et is.
Fülesd-Vámosoroszi
Botpalád
Meg amit linkeltem fentebb.
Ja, lent googleba volt egy link még, úgy kerültek még elő. Megismételheti a keresést a kihagyott eredmények belefoglalásával.
Tiszacsécse
Nem is folytatom, szinte mindenhol ugyan az. Ilyenkor mi van?Ez meg hogy új eljárást kezdtek.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Megszületett az oldal frissítés, vagyis nem, mert semmi nem változott. Ugyan úgy idén augusztus a tervezett befejezés dátuma. Aztán még engedélyük sincs semmire, akkor ööööö röhögök tovább
-
draco31
veterán
Végre meg van nálam is az engedély az építésre.
-
draco31
veterán
válasz madagaszkar #762 üzenetére
Van egy sorstársam, de jó.
Nálunk még csak pár napja kaptak engedélyt, de legalább Jaguár áll az iroda előttASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Még a végén lehet szerződést kötök a mostani cégemmel (naracom) 50 megás microra, most 10 megám van csak. Bár ahogy a szamosnet halad az egésszel, lehet írhatok 2 évet is nyugodtan
-
draco31
veterán
Nálunk továbbra is naprakész az oldala a nyertesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest