- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Szia!
Én is ettől tartok, hogy kihagyják a mi utcánkat is, mert erre van egy cukrázda ami az egyház tulajdona, meg van egy tornaterem, iskola, tájház meg rendelő, de lakás is kb ennyi ami kb 300 méteren van.
Annyiban reménykedem, hogy főutca, csak nem kerülik elKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Szia!
Nálam majdnem ez van csak nem órára lebontva hanem hónapokra!
Biztos, hogy a neteseket hívtad nem a duguláselhárítókat? Mert azok gyorsabban dolgoznak és büdösül precizen!
De amúgy igen, még mindig szeretném az optikát, csak normális szakemberekkel nem ilyen Petőfikkel, akik mégjobban eltünnek pedig még köd sincs!
De elbeszélgetnék ezekkel is meg a tiétekkel is, hogy hányasra sikerült megszerezniük az OKJ-s bizonyítványukat!
Az az 1000/50 olyan mint ha az a BMW autó egyik kereke rollerkerék lenne
tolja már fel azt az 50-et ezerre! ....szerencsétlenek!#6819 GoodSpeed naaaaaaaaaa! felfelé menjünk már, ne lefelé! Olyan negatív vagy! [link]
#6821 KROK640 Mert a várakozás sosem volt az erős oldalam Ennyi erővel lehetnék Nelson Mandela aki várja a megváltást...
De ezt a borítékos dolgot nem csak én mondom itthon, már mástól is hallottam Palkonyán, főleg az előző polgármester idején is, meg, azt, is, hogy az ő keze is benne volt!#6828 GoodSpeed Azt a 30 megás hülyeséget el is felejthetik, már a giganet felé kellene kacsingatni nem visszafelé!
#6831 Pittu1986
Ez is koppra ua helyzet mint Tiszadobon, csak nálunk annyi optika nincsen mint a fejlesztőkben az ész![ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
KROK640
nagyúr
"mikros nettel kínlódok havi 8000ért 20/2 vel" -- úú bazz, és még én háborgok az 500/22-re havi 6500-ért már.
Nekem anno a T mikor az ADSL-t kötötte a napot eltalálták, csúsztak 2-3 órát, de nem volt vészes. A UPC a koaxot kötni percre pontosan érkezett.Neked viszont tényleg nem indul valami jól a dolog. Igaz én már olyan délután 1-2 felé 26-án hívtam volna őket, hogy mégis merre járnak a szerelők?
A többire meg kitartást, nehéz kezdet lesz ez, ahogy látom.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
"mert 2020 decemberbe már itt kellett volna lennie és azóta is mikros nettel kínlódok havi 8000ért 20/2 vel."
Ezzel a hozzászólással le is taszítottad makosst a nívós kinek van a legszarabb sávszélességű /technológiájú Internete magas áron a topicban első helyezésről! Trónfosztás volt, gratulálunkbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Diák66
őstag
Csodás az a befejezetlen valami. Amúgy mobilnet, felejtsd el a SZIP-es konstrukciót. Telekomnál korlátlan a gigaerős net, de ez a legdrágább, a yetteles otthonnet címhez kötött, de ha van Vodafone (és elfogadható is) most csapj le a Mobilnet XXL csomagra. [link] Ha más nem 1 évig jó lesz. Van helyi adótornyon már Vodafone.
-
makoss
veterán
Mindenhol egységesen optikának kellene lenni!
Ez már erősen diszkrimináció!
Érdekes, hogy nálunk 2023-ra ígérték az optikát Tiszapalkonyára, de még sehol semmi és már Április közepe!
Tiszaújváros erőmű lakótelepe 2 kilóméterre, Tiszatarján ha tiszai gáton megyünk a szomszédban van ott már van optika!
Dubaiban 1 városrészt felépítenek annyi idő alatt míg ezek a kábellel szerencsétlenkednek!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Lajosnagy17
senior tag
Balatonszepezd: Telekom decemberben kapott építési engedélyt
Zánka, Telekom optika már elérhető
Balatonakali, Balatonudvari: épitési engedélyt kapott decemberben
Révfülöp, Balatonrendes, Kővágóörs Decemberben kapott építési engedélytNagy változások lesznek hamarosan.
Nézd meg a térképemen.
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&ll=46.86143077349031%2C17.639999581199742&z=12
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nekem 4500 a 100 megás mikró. Naracom.
makoss
Az a település nem tudom hol van. De rákérdezek most mit mondanak nekem ide, bár nem is, mert vagy 2023, vagy nem tudják.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Lajosnagy17
senior tag
Aszófő és Dörgicse Ősszel kapott engedélyt. A Telekom építi a hálózatot. Balatonszőlősön pedig már működik a Telekom hálózata. Általában 6 hónap alatt megvan az engedélytől a hálózat átadásáig minden. Pécsely ezen három település között fekszik. Szerintem jővőre nálatok is lesz Telekomos optika.
-
Rick4
félisten
Balatonújlak, znet, a 40/5-ös mikrós csomag 5990Ft. Teljesen rendben van érzésre, de persze egy 25X gyorsabb kevesebbért nekem is jó lenne, de ha nincs, én nem ezen rágom magam.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Fücsök007
őstag
2-3 év múlva biztosan érezhető lesz a fejlesztések hatása, mivel a PR-Telecom mostani díjszabása se lenne a konkurencia fejlesztései nélkül. Egyre több helyen már a kisebb cégek is jobbak mint a HFC-s PR-es hálózat, B-A-Z megyét leszámítva minden megyében kaptak jelentős konkurenciát egyébként az utóbbi években.
-
Lajosnagy17
senior tag
A Telekom elkezdte beoptikázni a Balaton felvidéket, olyan helyeket is ahol a PR telekom és az Invitel szolgáltat.
Dörgicse, Óbudavár, Szentantalfa, Zánka, Tagyon és Vilonya.
Barnag, Vöröstó engedélyezés alatt, nem tudni melyik cég építi, habár meglepődnék, ha nem a TELEKOM-nak engedélyeztetnék.
Nekem úgy tünik, mindent bekebeleznek.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
-
Diák66
őstag
A kedves KIFÜ nem írta le, hogy melyik szolgáltatónál? Milyen segítőkészek voltak....
Gyanítom egyébként, hogy mindegyiket a Technotel biztosíthatná. Znet van még a Balaton környékén, de Pécselyen pont nincs. A mobilinternet egyébként lehetséges, hogy gyorsabb lenne. Csak kérdés beleférnél-e mondjuk havi 50-100 GB-ba. -
-
GURUlok
újonc
Az szép. Meg az is, ahogyan ezt az egészet kommunikálták (sehogy), a honlapjukon továbbra is ott figyelnek a (többségében már lejárt) határidők.
Ott is átadják a hálózatot, ahol már valamit megcsináltak? Mint korábban írtam nálunk áprilisban felrakták a dobozokat, és azóta csend. Persze a pályázati oldalakon sem derül ki semmi, annyit meg tudtam nézni, hogy ezután felvették a támogatási pénz 90%-át. Aztán leléptek. Mondjuk nem biztos, hogy ezzel rosszul járunk, de hogy így mire lesz kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...