Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Honnan az infó?
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
"Tudod, nem mindegy, hogy veled nevetnek, vagy rajtad nevetnek."
Tudod míg egy nick képet látol talán mindegy is!
De ha tudnád is ki lennék, akkor is mindig TE leszel az ablak másik oldalán, az összes negatív dolgaiddal együtt, amit csak TE sugárzol magadból!
Ezt az új kolegáknak szoktam mondani olyan esetekben akiknél "érdekesen" viselkedik az ügyfél
-
-
makoss
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én nem tudom milyen eszközt kapok, jó lenne ha már ott tartanánk
-
makoss
veterán
válasz
Túzok22
üzenetére
Háát, a digitől semmi nem kell, románból indult, rühellem a románokat
#7190 taki01 nem a Telekom kivitelez, hanem megbíz kivitelező cégeket (ritka eseteben szoktak a Telekom-s munkavállalók is kivitelezni, de az ritka) és ha annak nincs kapcítása, akkor csúszik minden.
Én ezt tudom de akkor se írkáljanak hülyeségeket!
Hitegetik a lakosságot mikor lesz net, ez már bunkóság!
De ha ígyhaladunksemmi nem lesz még 2024-ben sem! -
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nyugi, ez csak zenére van, filmnézésre a Dali + Denon + Klipsch rendszerem használom
fusztráció esetleg nálad lehet, én anyagi jólétben élek, semmin nem kell spóroljak.
Úgy élek ahogy más biztos nem vagy csak nehezen!
Az, hogy most itt néhányan villogtok a sávszélességgel amitek van sem TI hoztátok össze, én aki 30 éves koromra bejártam a világot, már én rám irígykednek!
-
makoss
veterán
Biztos?

Azért kíváncsi lennék a sok panelban lakó gigabites chips zabálókra, ugyan mikor tudnak egy olyan jót zenélni mint például én a JBL Partybox 710-el anélkül, hogy feljelentenék őket csendháborításért?!?
[link]#7174 GoodSpeed Írd le nyugodtan mit akarsz mondani, nem muszáj szerkeszteni, melóhelyen is rendszeresen provokálnak, megszoktam már, az újakat már én tanítom be, hogyan kell ezt kezelni
-
makoss
veterán
Ha nem tudol magyarul ne járj ide!
#7163 GoodSpeed Ez csak nálad él, mit kezdjek ezzel?
#7165 Ic3man Ez is csak területileg érhető el, azon kívül semmit nem ér, de ezt sem ide kellene tenni, hanem elküldeni a Telekomnak ezzel:
#7167 Ic3man Ritka furcsa gondolkodású vagy, miért költöznék el? Nekem az ükapám is itt lakott umbulda!
#7169 GoodSpeed Ez se igaz, csak balettozva tolod a hülyeségeid mint mindig öreg, de halvány lila fingod nincs hol lakom
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Máshol egy városrészt felépítenek ennyi idő alatt míg ezek válogatják az optikai kábelt meg nézegetik hol a vége
De ha így haladunk 2024-ben sem lesz belőle semmi
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Mindenkit leráznak, bunkó dolog
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez kb olyan mint amikor tavaly mondták, hogy idén fejlesztenek, idén meg majd jövőre
2024-ben meg halasztanak mint ahogy az egyetemisták?
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Amilyen lassan dolgoznak tervbe vehetik a temetőt is, majd netezünk a másvilágon!
-
makoss
veterán
válasz
Berukaa
üzenetére
Ha tényleg annyi, az nekem is megérné, de talán a kétszereséért is!
Megint írtam a Telekomnak, de pontosabb infót nem írtak, csak ami várható:

Ami biztos, hogy ami Tiszapalkonyán a Petőfi úton van szekrénynél csináltak valamit, de 2 autójuk is állt ott
-
makoss
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Jó, de ha ilyen fagy lenne, (szokott lenni) sehol nem lenne oszlopon optikai kábel, nem gondolod?
Jó pihit!#7061 KROK640 Egyébként gazdaságilag már leszálló ág van,
Ezt melyik kommunista oldalról másoltad ki???
Itt ami elb@szhatja azok a kivitelezők, szolgáltatók. Ha nem jól gazdálkodnak a pénzel, nem is lesz fejlesztés! De ez mindenhol így van, meg így is volt!#7068 KROK640
Amúgy a képedet már elküldted a telecomnak? Lehet őket is érdekelné
Már régen elküldtem, marhára nem érdekel ki mit gondol róla!
Amúgy az a kép addig aktuális lesz míg be nem kötik az optikát, míg rá nem tudok mérni!
De ezt is mondtam már!
három nyelve beszélek társalgási szinten, de ez sokadik elolvasásra sem volt értelmes.
Nyelve?
Nekem 1 van, de már kb 14 éve dolgozom olyan helyen ahol a külföldiekkel való kommunikáció alap.
Erre a "nyelve"-re még gyúrjál rá mert szerintem "nyelven" lett volna helyes!
sokadik elolvasásra sem volt értelmes.
Hát féltem, hogy megérted mert akkor nem lett volna igazam!
-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Vám mentes helyen dolgozom nem szalag mellett, szalag mellett hol van ki és beszállítás?
Rossz helyen keresgélsz, de van idő, még tengernyi a lehetőség, de mint mondtam, ha felvágod az ereid sem tudod meg
Milyen kár, hogy Tiszapalkonyán nincs optikai internet, nagy segítség lenne pedig ez az ottani családoknak

Így ezredik hsz-edre rájöttél végre?
#7050 AuraSync 3587. Tiszapalkonya, de segítek egy másoknak unalmas de lényegre törő képpel: [kép]
#7052 KROK640 Ha igen, ebben is nekem lesz igazam mint eddig mindenben
#7053 KROK640
(nem mellesleg honnan tudjuk, hogy nem a magyar helyesírási szótárt akarja letölteni gigabiten?
)
Háát öreg nálad meg az emberek megismeréséről lenne kb egy jó könyvtárnyi amit ha életfogytig ültetnének le sem jutnál a végére!
De azért gyúrjál még rá GoodSpeed haveroddal ki lehetek mert eddig ez harmatgyenge!
#7055 Rick4 Csak annyit, hogy betűk és számok, semmi lényeges!
#7061 KROK640 Tiszadobot meg totál nem értem, ha tényleg készre van kötve, akkor nem értem miért nem indul a szolgáltatás, hiszen onnantól csak netto veszteség.
Ebben legalább egyetértünk -
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Na örülök! Meg annak is, hogy megtaláltad az OFF gombot! Nehéz volt?
Tudod nem az a baj, hogy igazam van, csak ne kellene tudod ismételnem barátom!
De hát ezért érzem különbnek, kiválóbbnak magam, meg ezért dolgozom már 14 éve olyan helyen ahol az ilyen szituációkat kezelni tudom mint amit te produkálsz.
De nincs gond, ez ilyen dolog
Van ez így
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Hát nem tudom nézted-e az oscar díjjas Bálnát?
Vagy kövér lehetel és okos, vagy vézna és buta?
Te melyik?
Elmondanám, hogy a lehetsz az tényszerű, a lehetel meg nem biztos.
Inkább az utóbbi, mert nem tudod én ki vagyok
De amúgy nem kellett volna benyomjad az off gombot? Mint ha beszéltük volna
-
makoss
veterán
Ma beszéltem a Tiszadobi kolegámmal, még mindig nem megy az optikai net Tiszadobon és már tavasszal végeztek a bekötéssel! (!!)
-
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Háát igen, nem mindegy, hogy szvetter vagy szoftver
Annyiban érdekes ez a prohardver, hogy vannak akik találgatnak, meg vannak akik a puszta tényekről beszélnek, de a lényeg, hogy te is meg én is, meg mások is inkognitóban tehetjük, tehetik...
De ami nagyon biztos, hogy nagyon elkanyarodtunk a topik lényegétől, az internetfejlesztésről!
-
makoss
veterán
Néha olyan érzésem van ha ebbe a topikba jövök mint ha így néznék szét: [link]

... tisztelet a kevés kivételnek! -
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nem olvasom végig az írásod mert úgy baromság ahogy van.
Az a toronyház meg nálad jobban igaz barátom mert vagy 1000x leírtam már mi a gondom, ha te nem érted meg, a problémát szerintem nálad kellene keresni!
A helyesírással meg ne nagyon villogjál mert nálad is vannak gondok, csak vedd észre!
Az meg, hogy miket trollkodok szerintem hagyjuk mert nálad is volt rendesen + off is bőven!
Nem szóltam érte! (!!)
Az meg, hogy hol nincsen még optika még az országban (én az én településem miatt vagyok itt) az nem az én gondom, nem én csinálom a fejlesztéseket!
Az meg, hogy nálunk nincs még optika de a környező településeken van az már messze nem a költségvetésben kellene keresni, csak már fárasztó mindent újraírni!
#7013 KROK640 Látod most is a polgármesterről beszélsz, kezdel gyanus lenni nekem
Beszéltél vele mi? Valld be
Amúgy gondoltam ránézek a Telekom honlapjára, szépen ki van írva a Január, de valahogy ez sem tud meghatni és még mielőtt a GoodSpeed haverod megforgatná bennem a kést, jelezném, hogy Tiszadobon tavasszal bekötött optikán még mindig nem megy a net! hmm
Tudod nem azzal van a gond, hogy rendszeresen véleményt alkottok rólam de legalább ne lenne igazam, de sajnos van!
Rendesek vagytok de nem rátok haragszom, meg nem engem kellene toronyházazni mert semmi alapja nincs, ahhoz hogy igazam bebízonyítsam figyelj! Nem ma, hanem 1 hét múlva is kimehetnék arra az utcára amelyikre te mondod, és képet csinálhatnék a "fejlesztésről" a nagy semmiről! -
makoss
veterán
Te sem vagy épp mintapolgár!
De itt nem kicsit értelmezed félre a dolgokat, mert itt messze nem ÉN rólam van szó, hanem arról amit már vagy ezerszer leírtam, hogy fejleszteni kellene már a településünkön, nem húzni az időt, pöcsölni, mert ennyi idő alatt egy városrészt fel lehetne építeni, nemhogy kábelt kihúzni, de minnél tovább szarakodnak, annál jobban lesz igazam, hogy ezt a projektet lassítják, hátráltatják, diszkriminálják!!!
Csak ezt ugye fel is kellene már valakinek fogni végre!
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én annó azon akadtam ki igazán, hogy segítettünk mi magyarok a románoknak és ők azzal hálálták meg, hogy összeverték kint a magyarokat!
Én azóta is rühellem őket, de nem csak azért, hanem irtó buta egy népség a mai napig!
Én munkámból fakadóan találkozom lengyelekkel, szlovákokkal, románokkal.
De más szállító cég akikkel beszéltem is azt mondták, írtó tudatlan senki egy népség, ki kellene őket tíltani az országból! És nem, nem igazán értem, hogy lehetnek fejlettebbek, de egész biztos külső segítséggel!
-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Egy olyan országban ahol ahol a buszon kiabálni kellett ha le akartál szállni
.....hmmm nem, nem tartom túlzásnak
Érdekes volt az akkori menekülttől, hallva kérdezte tőlem:
""És ha le akarok szállni a buszról, hogy jelzek a sofőrnek?""
Megnyomod a gombot öcsi
... háát na...#6954 KROK640 Már elég sokszor leírtam már
#6956 GoodSpeed Érdekes, hogy megint németország merül fel ha magyarországról van szó
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Látod GoodSpeed most is igazam van, ráadásul mások álltal: olyan településre is eljut az optika amiről még nem is hallottam, de egy olyan város mellé aminek az erőmű lakótelepe alig 2 kilóméterre van, az ország egyik leggazdagabb városa, ahová minden évben a nagy tévétársaságok kimennek a Triatlon miatt meg b@sznak!
Ez az aljasság és pofátlanság netovábbja! -
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
... azt azért tegyük hozzá, hogy Románia részben azért áll jobban meg úgy elég sok minden másban, mert mink segítettünk nekik!
Annó mikor segítettünk elmozdítani Csaucseszkut és diktatúráját, erőssen elmondható, hogy rendesen 200 évvel el voltak maradva hozzánk képest!
Úgyhogy minden ami jobb most ami náluk van, az a magyaroknak köszönhető! -
makoss
veterán
válasz
Berukaa
üzenetére
Jöhetnének ide is, az itteniek kb "mesteremberek"
-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Mint írtam fentebb is csak az az alternatíva játszik.
Semmi más.
A szerva messze nem én nálam van,
én mindent megadtam a dologhoz, minden feltétel adott, van gigabit alkalmas gép, anyagi háttér, korábban azt is felajánlottam, hogy kifizetem az oszlopig az optikát, épphogy ki nem nyalom a seggüket! Adjak szerszámot, darut vagy mi a kócos f@szom még, hogy jönnének szerelni?
Én letettem az alapokat, most a T-n a sor...
Én már 1 fűszálat nem teszek keresztbe! -
makoss
veterán
Ennek nagyon egyszerű az oka:
1. nem vagyok időmilliomos
2. havonta min. 240 órát dolgozom, konkrétan leszxrom az aláírásgyűjtést + szerintem más is
3. érdekes lenne odaállítani a polgármesterhez úgy, hogy ugyan mikor kötik már be Palkonyára az optikát, lefoglalják őt most a helyi épületfelújítási teendők, e mellett hülyén jönne ki
Amúgy kérdeztem korábban annó még a korábbi polgármestert de az falra hányt borsó volt
Semmit nem értem el vele
4. a giganet ezért is fontos lenne mert egyre kevesebb időm van bármire is, nemhogy több órákig sz@rakodjak letöltésekkel
Amúgy a mostani polgármesternél annyi fejlesztések történtek 1 év alatt mint az előző 2 szerencsétleneknél összesen 100 év alatt sem!
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz
Berukaa
üzenetére
Nézd. Felénk már 1 éve kb, hogy kiírták a honlapjukra, hogy fejlesztés van, az NMHH is azt hazudta, hogy megadta az engedélyt, de még 1 fűszálat nem látok, hogy keresztbe tettek volna!
Jó néhány éve tart a levelezésem a Trével de eddig mint ha tuskókkal beszéltem volna!
Tavaly azt mondták idén, idén azt, hogy jövőre! Nagy szemétláda korrupt diszkriminatív banda ez mind!
-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Elég itt csak 1 embert lefizetni, és már kész is az évekre "elhúzódó fejlesztés""
Az önkormányzatot nem hinném, hogy lenne érdeke, itt a legnagyobb vesztese a rádiós netnek lenne, szerintem ott kell keresni a ludast + a T-nél 1 valakit.
Kidobhatná az egész netet az Északnet az ablakon, egy 40x gyorsabb optikával nem rug labdába!
Itt max igen, annyit tehetne, hogy:
1. lentebb viszi az árat
2. felnyomja a sávszélt akkorára mint a T és olcsóbban is adná, persze ez olyan beruházás lenne mint Rózanéninek áttérni kapáról RÁBA-Steiger 250-re. És itt látom értelmét a vastag borítéknak
3 vagy reckírozik, hogy hátha lenne elég sok tudatlan hülye (mert van belőle) olyan aki tök hülye az egészhez és marad a rádiósnetnél
De el tudom képzelni az Északnetet olyan szemétláda pofátlan tetűnek, hogy majd akkor fog sávszélt emelni mikor a T beindul
-
makoss
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az a baj, hogy ez is csak szöveg, semmi alapja nincs, mint ahogy ennek sem sok: Gigabites hálózatot épít a Magyar Telekom
Az a gond, mint ahogy nálunk is, hogy a tett, az akarat hiányzik!
Totál úgy mint nálunk az építkezés!
1 év alatt fel lehetett volna húzni a házunk, nem pofázni, pöcsölni, vakarózni, e helyett 3 évig tartott
A ""mester"" emberek tudod aki valami kifogást mindig talál, nem jó az anyag, nem jó a szerszám, nem jó ez, nem jó az, de holnap sem meg utána sem tudok jönni mert jön a gyerek foga, leesett a mászókáról, beteg azasszony, meghalt a nagyapja már harmadjára stb stb.... ez gondolom ismerős?
Így el is húzódhat a fejlesztés, szerencsétlenek miatt!
-
makoss
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ezt hívják diszkriminációnak amit már hónapok óta emlegetek
Nálunk is ez megy, már a környező településen mindenhol van optika csak nálunk nincs, a Tré már több mint 1 éve írta ki, hogy fejlesztenek nálunk, de ez hazugság!
Egy szerencsétlen szakács vagy kőműves aki marhára nem ért hozzá hamarabb beköti ide az optikát!
Itt a helyi rádiósnet kavar tuti mennek a vastag borítékok, hogy ne legyen giganet!
2 de max 3 hónap alatt meg lehet ezt csinálni ha nagyon akarja valaki, nem bénáskodva mint ezek! -
makoss
veterán
Szia!
Én is ettől tartok, hogy kihagyják a mi utcánkat is, mert erre van egy cukrázda ami az egyház tulajdona, meg van egy tornaterem, iskola, tájház meg rendelő, de lakás is kb ennyi ami kb 300 méteren van.
Annyiban reménykedem, hogy főutca, csak nem kerülik el
-
makoss
veterán
Nálam inkább a fogyasztás ami idegesít, hogy úgy kell leszedjek közel 300 Gigát, hogy egész nap megy a gép!
+ az is felidegel, hogy míg szedek, marhára semmit nem tudok nézni online
Konkrétan ott sz@rom le ahol van mikor nézem meg, hely van!
21. században atom gépem van de, a net betárcsázós szintje! (giganethez képest)#6892 KROK640 És miből gondolod, hogy nálam is nem-e az lesz?
Én akkor sem leszek boldog ha az utcában vezetik az optikát!
Ha stabilan tart egy ilyen vagy jobb szintet, igen, örülni fogok:
-
makoss
veterán
válasz
Pittu1986
üzenetére
Lehet, de azért ütős!
#6878 Klown Ennek nagyon egyszerű az oka: várom az optikát amit jó ha 100 méter / év sebességgel kötnek a Trések de lehet még hozzá sem kezdtek még
#6880 KROK640 Kicsit olyan mint ha mindig ugyanazt az utcát nézed, ugyanazokkal a táblákkal, ugyanazon tájjal, tökmindegy merre jársz aminek már egy unalmas retrón gagyi fílingje van
-
makoss
veterán
Kipróbáltam most egy olyat, hogy nem címet adtam meg, - mert annál alapból a 30 megás netet hozza fel - hanem mailt, így ezt hozta ki:

+ kíváncsi lennék, ha például a 2000 PRO netet kombinálnám a tévével az mennyi lenne?
Mert az most Telekom műhold 3 db beltérivel...
Most ennyi a TV:
-
makoss
veterán
válasz
Danieloxy
üzenetére
Ez pontosan így van!
Nem tudnak ezek semmit!
Tavaly azt mondták idén, most meg 2024. Állítólag elfogyott a keret
Érdekes egy országos lefedettségű cégtől ilyet hallani, csak azt még azóta sem értem, hogy Magyarország egyik leggazdagabb települése mellett lakunk, annak is az erőmű lakótelepétől alig 2 (!!) kilóméterre, és egy T-snek nem jutott még eszébe továbbvezetni???
Hiihetetlen!
A környező településen meg már mindenhol van optika!
Ha már tavaly szó esett erről, miért ülnek rajta már ennyi ideje?
Kérdezni meg hiába kérdezek, keressek rá, ahol ugyan kiírja, hogy fejlesztenek, de kérdem én, hol? mit?, hogyan? kik?
Semmit nem látni és már október van!
Az NMHH-nak sem hiszek.
A mai modern világban ha ennyit kell várni valamire, ott vagy nem akarják, hogy másnak alátegyenek és megy az asztal alatt a vastag boríték, vagy tök hülyék hozzá
-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ismerős a terep?
Amúgy Bertalan idején most több átalakítás, felújítás volt mint Attila idején 120 év alatt!
Attilával beszéltem de az kábé olyan mint ha egy radírhoz beszélnék vagy egy bólogató kutyához... Bertalannal még nem, ritkán látom.
Természetesen ahogy eddig is ha veszek valamit azt több célra szeretném használni
Az a legnagyobb bajom, hogy nincs időm sosem semmire, mindig csinálok valamit, amit meg nagyon szeretek, hobbim, nem jut idő, mobilon meg utálok netezni, amúgy ilyesmi kellene: [link]#6841 GoodSpeed Ez az egyik legjobb rész: [link]
Jó még a Piszkos 12 is, meg a Híd a kwai folyón is a régiek közzül -
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Azt azért hozzáteszem, hogy vannak olyan esetek, hogy - és most messze nem a letöltésre gondolok - elég ha fent van az ember, és futtat 300 torrentet seedben, amivel gyűlik a kredit. Ez egyes oldalak tekintetében jótékony hatással van
Gondolkodtam azon, hogy lehet visszamondom ezt a hikomat vodafone mobilnet XXL-t, de az jutott eszembe, ha jövőre úgy is tervezek laptopot venni, lehet ráállítom a torrentet is seedbe az XXL-el, annál úgy is elég ha megy több órát a qBittorrent, míg be nem köti a csigatempójú T az optikát, mert ha így haladunk abból a fejlesztésből bizony 2024-ben sem lesz semmi!
-
makoss
veterán
Szia!
Nálam majdnem ez van csak nem órára lebontva hanem hónapokra!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos, hogy a neteseket hívtad nem a duguláselhárítókat?
Mert azok gyorsabban dolgoznak és büdösül precizen! 
De amúgy igen, még mindig szeretném az optikát, csak normális szakemberekkel nem ilyen Petőfikkel, akik mégjobban eltünnek pedig még köd sincs!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De elbeszélgetnék ezekkel is meg a tiétekkel is, hogy hányasra sikerült megszerezniük az OKJ-s bizonyítványukat!
Az az 1000/50 olyan mint ha az a BMW autó egyik kereke rollerkerék lenne
tolja már fel azt az 50-et ezerre! ....szerencsétlenek!
#6819 GoodSpeed naaaaaaaaaa! felfelé menjünk már, ne lefelé! Olyan negatív vagy!
[link]#6821 KROK640 Mert a várakozás sosem volt az erős oldalam
Ennyi erővel lehetnék Nelson Mandela aki várja a megváltást... 
De ezt a borítékos dolgot nem csak én mondom itthon, már mástól is hallottam Palkonyán, főleg az előző polgármester idején is, meg, azt, is, hogy az ő keze is benne volt!
#6828 GoodSpeed Azt a 30 megás hülyeséget el is felejthetik, már a giganet felé kellene kacsingatni nem visszafelé!

#6831 Pittu1986
Ez is koppra ua helyzet mint Tiszadobon, csak nálunk annyi optika nincsen mint a fejlesztőkben az ész! -
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Most tegyem be a képet amit annó elég sokszor?
Én sajnálom a helyzeted, de tökmindegy mit hazudik a T, mit hazudik a NMHH, még mindig nekem van igazam, valaki hátráltatja a fejlesztést!
A képről meg ordít a diszkriminált helyzet!
Ha be akarnák kötni az optikát, már rég be lenne kötve!
Az Északnetnek lehetnek emberei akiknek csúszhatott asztal alatt egy kis "boríték", hogy minél később kössék be az optikát! Biztos vagyok benne!!!
-
makoss
veterán
Most bocs az offért de a sávszélességnövelés több oldalról is fontos:
1. jelen esetemben hogy ne egész nap járassam már a gépem,
2. 4K 60 fps, 8K 60 fps videók zökkenőmentes lejátszása online videómegosztókról,
3. fájlok jóval gyorsabb mozgatása, mentése, vészmentése, archiválása stb,
4. nCore is kivezeti SD tartalmait ami magával hozza a nagyobb fájlok elérését persze gyorsabb internet mellett
De ez csak úgy oldható meg, ha bekötnék végre az optikát! -
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem az van pont Újfaluban
És olcsóbban mint nálunk az 50 megás netnél! Látod ez a pofátlanság! Aránytalan az ár és a sávszél, ezt szajkózom már rég
#6784 KROK640 Ez is pontosan olyan mint a giganet, lehet előfizetni, de csak a szolgáltató által biztosított területen
Amúgy meg elég sok oldalról meg lett közelítve ez a port forwardingos téma, nem értem minek van ez túlbonyolítva, kell ezen egy port bekapcsoló oszt jól van, a többit lesz@rni, kezelje a router vagy a gép, ne én hangoljam már rá!
Baromság az egész!#6785 adreszka Foglalkoznak vele szövegben persze, de fizikailag lesz@rják, lásd településem
-
makoss
veterán
válasz
frici69
üzenetére
Marhára ez van kolegámnál is Tiszadobon, tavasszal behúzták az optikát, azóta semmi.
Csak ott nem a T, hanem az Északnet.hu húzott ki optikát
Én csak annyit szeretnék, ahogy fejlesztem a gépem, úgy legyen normális sebességű netem is!
2006 óta várom!
-
makoss
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én nem számoltam hány éve, de szerintem több mint 10 éve, 15 éve van Oszlárt és Tiszapalkonyát elkerülő autóút, mégis van fejlesztés a közelben, csak valahogy ahogy az elkerülő út, úgy a giganet kerül el
-
makoss
veterán
válasz
frici69
üzenetére
Megkapták az engedélyezést Palkonyára szeptember elsejével, mégsem látok senkit sehol, hogy dolgoznának
Nálunk gondolom a konkurencia vagy a gyengesége, vagy hiánya okozza a fejlesztés lassúságát.
Csak azt volna jó tudni, hogy kivel lehetne beszélni erről, mert a T keresőre irányít ahol csak a 30 megás netük van ősrégi rézhálózattal meg a "településeden már fejlesszük giganetes hálózatunkat" marketing szöveg amiből eddig semmit nem látok! De a villanyórám látom ha sokat megy a gép mert sokáig tart a letöltés!
Kellene valami területi vezető elérhetősége aki a fejlesztésért felelős!
-
makoss
veterán
válasz
frici69
üzenetére
A hálózatfejlesztés szorosan kapcsolódik a torrentezéshez, nagyon nem mindegy ugyanis, hogy 300 gigát félóra vagy 1 nap alatt szedek le!

Nagyon várom már az optikát, hogy bekössék településünkre, 2023 végére én meg ezt várom, illetve én meg ezt írtam le sokadjára!
Lehet ez sokakat zavar, bocs érte, de idegesítő, hogy még mindig nem látok a fejlesztésből SEMMIT!
-
makoss
veterán
Ma megint voltam Palkonyán gyalog úgy is mentem fodrászhoz, de semmit nem látok, hogy csinálna valaki valamit

És 3 utcán keresztül mentem amiből 2 főutca meg ott ahol a busz is jár de változatlanul tartom az igazam, semmi fejlesztés, semmi átalakítás csak az üres semmit modó hülye pofázás ment még ezeknél
Ma is hajnalig ment a gép, - már aludtam mikor kikapcsolt - ma is többet fogyasztottam a szokásosnál áramot

-
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Az volna a jó, ha alapból tudná, mert én marhára nem értek hozzá, értelmetlen katymaz az egész...van egy számtek guru ismerősöm aki marhára vágja a PC-s dolgokat de nála sem mennek ezek a dolgok, ő sem ért hozzá
A helyedben megpróbálkoznék valami régebbi Azureussal (azokon ezeket nagyon jól be lehetett állítani, nyilván a routeren is kell) vagy Deluge, esetleg Transmission.
A Deluge a titkosítás miatt érdekes, így a torrent NEM torrentnek látszik a hálózaton
Ezeket sem tudom mik, annyit mondtak annó, hogy a routerben, a qBittorrentben egyezni kell valami értéknek, azt a neten tesztelőn lefuttatni de nekem mindig tiltva volt, pirosban volt mindig [link]
-
makoss
veterán
What can I do about it?
Sometimes nothing. for instance if your ISP has you behind a proxy server that blocks incoming requests. If their only blocking certain ports you can change the port you use, and if their throttling (this has nothing to do with becoming connectable). you could use uTorrent or Azureus and enable encryption. It may be that you are trying to torrent from a place of business with routers, proxy servers, firewalls, and/or traffic shaping software. If your even lucky enough to get a torrent running at all, but being connectable is out of the question. However, most cases being connectable is fun, easy and can be done without spending any money at all. -
makoss
veterán
Igen, ahol lehet, de nálam nem, szervíz is próbálta, 2x is, nem megy.
Sőt, itt a fórumon is azt mondták, rádiósra nem is lehet alapból.
A torrent oldal is azt írta, van ahol egyszerűen nem jó
Nem magyar az oldal, a böngésző így fordította le, de a lényeg ott van, be is kereteztem:
Szerintem a T-nál máshogy van... -
makoss
veterán
Na itt van ez is, ha kb ilyen stabil lenne a T optika, - persze 40x gyorsabb net mellett - az már jó volna!
-
makoss
veterán
Bocs, ha kérdeztem volna már:
Van akinél nyitva van a port? (port forwarding) -
makoss
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Én meg emlékszem amikor a szomszéd városban giganet lett ami az is van vagy 10 éve.
A költözés azoknak opció akik albérletben laknak, nálunk már az ük nagyapám is itt lakott!
Úgy kb 2-3 házzal ezelőtt
Csak, hogy érzékeld, a mellettünk lévő cseresznye fa helyén állt egy régi vájogház, abban született a muterom. Most 81 éves! (!!)
Bontáskor került elő egy régi kép, rajta egy idős bácsi, mellette 2 gyerek, abból a kisebbik nagyapám aki 1899-ben született
Mondhatni tősgyökeres palkonyaiak vagyunk...
A költözés erős hasonlattal élve olyan mint Bill Gatesnek guberálni!
kb
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mert úgy lenne értelme, itt senkit nem érdekel...
én nyertem
fusztráció esetleg nálad lehet, én anyagi jólétben élek, semmin nem kell spóroljak.