Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejlesztőnek lenni 40 felett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az internetfejlesztés érinti ezt a települést is?
3587 Tiszapalkonya
Ha igen miben fog változni, ha nem, mikorra várható?
Köszönöm előre is!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Nincs mostanában infó, hogy milyen fejlesztések várhatók vidéken meg, hogy mikor?
Kicsit unom már a 25/5 megás netem és 2006 óta netezem és semmi lényegi változás nincs ami már idegesítő!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Az a baj, hogy még a 30-at sem teljesíti, papíron 25/5 megás volna, mérve meg ennyi:
Szégyen gyalázat 21. században, hogy egy olyan település mellett ahol minden évben megrendezik a triatlont, ilyen nettel kell kinlódni!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3496 üzenetére
Eddig oké, de mikor pontosan és hol?
(#3497) IntelliSense: ne topikot adj, szolgáltatót te!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3499 üzenetére
Már mértem sebességet, de ennyi, nem több...
Hol van 50-80Mbit?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3499 üzenetére
Valami infó nem ártana erről, leírás, link, hol lehet ezt megtudni, intézni, stb
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3501 üzenetére
rádiós internet, Északnet.hu
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3511 üzenetére
Diginek 1 baja van, de azzal el is van baszva az egész, hogy csak város érdekli, azon kívül egy nagy nulla!
-
-
makoss
veterán
Nem tudok?
Akkor nem lenne miről beszélni nem gondolod?(#3525) IntelliSense: Igen, egyéni, mint ahogy egy vidéki tisztább levegőt szív be mint egy városi és nem a szmog miatt hal meg rákban, erre gondolsz? hmm akkor igen, ja
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz szkaroly #3536 üzenetére
Tilos településünkön égetni csak szólok!
#3537) Lauda: Már fentebb leirtam...
(#3538) taki01: Az elég nagy baj mivel a mostani is csak szórakozik velünk, de páros lábbal rugdosnám ki úgy hogy a lába sem érné a földet!!!
#3539) IntelliSense: Az a baj! Egységesiteni kellene mindenhol egyformán! ezt is leirtam...
#3540) Túzok22: Azt a fejlesztést kellene idehozni! Én is egy olyan faluban lakom, ami mellett egy olyan város van ami egyik leg gazdagabb, és minden évben a Triatlont rendezik meg! Bunkóságnak tartom ezt az egészet!
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3501 üzenetére
Annyit el tudtam érni, hogy kicserélték végre a régi antennát erre: [link]
így már visszatért a régi sebesség:Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz KROK640 #3563 üzenetére
Az igen!
Pedig Debrecenben már illene 500-1000 megás net, báár ha műemlék....rádiós net nem játszik? Mondjuk annál nem tudom mennyi a plafon, de nekem is az van, csak ugye lassú, 25/5...
Én is egy olyan város mellett lakom ami gazdag városnak tekinthető (Tiszaújváros) Ott szinte minden van, itt meg elégedjen meg az ember a rádiós nettel
Nem tudom hol lehetne megnézni, hogy mikor, hol, hová fejlesztenek?[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Tele a tököm ezekkel már, a mostani szolgáltatóm is csak 30 megás netre tolná csak fel, de ezt is hűségszerződéssel, ha meg mégis jön egy konkurencia?
De az is lehet, hogy még több évig semmi nem lesz!
Jó volna már ha jönne valami nagyobb cég, gyorsabb nettel!!!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz the.odzsy #3600 üzenetére
Ott sem, de már tudom mi ez, egy tervezet aminek meg kellett volna valósulni, végül nem lett semmi!
Én többször bementem a telekomhoz, lesz-e fejlesztés és csak mosolyogtak.
Néhány 10 éves telefonvezetéken kívül semmi nincs palkonyán!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz the.odzsy #3603 üzenetére
Abból már semmi nem lesz, Palkonyán az Északnet az egyeduralkodó, és valakiknek csurran cseppen a haszonból, hogy ez így is maradjon! Egy kis kenőpénz aszal alatt
-
-
-
makoss
veterán
Egyébként pofátlanság, hogy ott van Tiszaújváros, ott van a TIFÓ, új gyárat építenek, és palkonyát úgy elkerülik a fejlesztések, mint a leprát!
És mióta nem Lasztóczki László Attila a polgármester, a szociális étkeztetés is megszünt oly módon, hogy Ónodról hozzák az ebédet!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Na megjött a válasz mail:
""Köszönjük megtisztelő megkeresését!
Tájékoztatom Önt a Magyar Telekom Nyrt. Tiszaújváros járásban a dokumentációban foglalt fejlesztéseket elvégezte.
Lakossági igényhelyek kiépítéséről a vonatkozó pályázat azonban nem rendelkezett.
Üdvözlettel,
Lehner Krisztina""Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
válasz Sirandrish #3681 üzenetére
Egyetértek!
-
makoss
veterán
válasz Lajosnagy17 #3716 üzenetére
Na az egész jó , én 25/5 megás netért fizetek 4000 Ft-ot.
Lehet majd írok már erről az aránytalanságról a fogyasztóvédelemnek.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Hali!
Voltam a Telekomnál, gondoltam beszélek velük, azt mondták csak úgy tudják megnézni a netet, ha megrendelem a bekötést
Kérdem, akkor megint kezdjük elölről?
Kijön a szerelő?
Aztán azt mondja 10 megás netet lehet csak, aztán jön a kötbér?
Nevetséges!!!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Szerintetek ez már megyen Tiszapalkonyán?
Internet TiszapalkonyaKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz GoodSpeed #3750 üzenetére
Az a helyzet, hogy nálunk egyik nagyobb szolgáltató sem rúg labdába 2020-ban!
Sz@r semmiknek nézem ezeket, bezáratnám mind, csak rádiós net megy itt csak!
Pedig ideje lenne már a sok csipszzabáló gxci irodakukacnak megmozgatnia magát, hogy nem csak Tiszaújváros van a világon, hanem a környező település is!!!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Miért költöznék Tiszaújba?
Te miért nem költözöl angliába vagy japánba?.... úristen! pfff[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Túzok22 #3773 üzenetére
Valószínü írni fogok nekik, nem igaz, hogy a polgármester is mindig elfoglalt!
(#3775) e90lci: Tiszapalkonya magyarország része, mindenhol haladni kell a korral!!!
Ha valaki az ellenkezőjét akarja nem ember!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt hol lehetne megnézni, hogy második körben lesz-e fejlesztés a tiszaújvárosi járásban?
Mert voltak kint a szerelők palkonyán és 60 megás netet mértek.
Be tudnák állítani az 50/5 megás netet, ami csak jobb mint a mostani 25/5.
...csak tudnom kellene lesz-e valami jobb net.... meg mikor.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DIGI kábel TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tesla topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- PC összeszerelésére keresünk azonnali kezdéssel rész vagy teljes munkaidős tapasztalt munkatársat
- Acer Nitro 5 Gamer laptop eladó (Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 1650Ti)
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest