Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szia! Nem akarlak összezavarni, de szerintem az RPi azért nem tud több torrentet elvinni, mert akkor több fájlt kell párhuzamosan írnia az USB-n keresztül, amit nem bír jól kezelni, (mert gondolom mindenki winyóra, vagy Pendrive-ra tölt). Sajnos még nem próbáltam torrentezni a BPi-vel, de szerintem jobban bírná, mivel két USB-je van, vagy SATA-s winyót is rá lehet akasztani. Fut rajta a Raspbian is éppen azzal megy most (de tök hülye vagyok még a linuxhoz, telepíteni se tudok még egy lefordítandó állományt, nem, hogy torrentet állítsak be...) ezért nem próbáltam, csak töprengek. Maga az A20 is bikább, 1G-s a LAN is, elég jó lehet vele netezni, na kell türelem, de nem vész. Android is szépen fut, arra is vannak torrent appok bőven. Ha lesz érkezésem, Android alatt felteszek egyet és kipróbálom, de nem sok időm van, ezért nem akarok ígérgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest