Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szia! Nem akarlak összezavarni, de szerintem az RPi azért nem tud több torrentet elvinni, mert akkor több fájlt kell párhuzamosan írnia az USB-n keresztül, amit nem bír jól kezelni, (mert gondolom mindenki winyóra, vagy Pendrive-ra tölt). Sajnos még nem próbáltam torrentezni a BPi-vel, de szerintem jobban bírná, mivel két USB-je van, vagy SATA-s winyót is rá lehet akasztani. Fut rajta a Raspbian is éppen azzal megy most (de tök hülye vagyok még a linuxhoz, telepíteni se tudok még egy lefordítandó állományt, nem, hogy torrentet állítsak be...) ezért nem próbáltam, csak töprengek. Maga az A20 is bikább, 1G-s a LAN is, elég jó lehet vele netezni, na kell türelem, de nem vész. Android is szépen fut, arra is vannak torrent appok bőven. Ha lesz érkezésem, Android alatt felteszek egyet és kipróbálom, de nem sok időm van, ezért nem akarok ígérgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3800X + RTX 2080 SUPER + 32GB RAM Gamer PC (AORUS / RM750x)
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann