- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cog777 #42676 üzenetére
Közben már fel is raktam a qtcreator meg a qt5-default csomagokat, beállítottam a KIT-nél a QT típusát és le is fordult az üres ablak. Ma beteszem alá a rádió kódot és ki is próbálom, de a joystickok még nem érkeztek meg. Mondjuk van valami külön joystick kezelő dolog a QT-ben, majd meglátjuk mire megyek vele.
Pythonnal ismerkedni egyszerűen nincs időm. Az utóbbi pár évben tisztán hw fejlesztőként dolgoztunk, csak néha beesik olyan meló is, ahová kellene user interaction és akkor vehetem elő a berozsdásodott programozói ismereteimet.
Egyébként vicces, hogy a QT Creatorból már rég nincs új 32 bites verzió, a PI-re meg még mindig nincs 64 bites (nem béta) OS. Persze a régebbi Creator és 5.11-es QT is tökéletes nekem erre a feladatra, de igazán beléphetne már a PI a 64 bit világába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest