- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Vesporigo #39531 üzenetére
2. Én Docker hubon a stack-es megoldást használom, legtöbb esetben a linuxserver verziót keresve. Pl: [link] Viszont nem használja ki mind a 4 magot, csak 1 magon fut úgy tudom, ráadásul 15MB/s-nál többel se tölt, ellenben a qbittorrent igen.
3. OMV topik is van, ott többet tudnak róla, de úgy emlékszek valaki írta hogy működött neki, csak kellett NTFS-hez valamit telepíteni, visznont linuxon nem a legstabilabb. OMV esetén a docker és portainer telepítése az OMV felületén megoldható egyből, asszem a transmission is pluginként benne van az OMV-ben.
4. A 3-as pontban ahogy írtam, OMV alatt telepíthető egyik menüben a docker és a portainer, majd a portainer böngészőbl érhető el, maga az OMV nem kezeli a konténereket úgy ahogy szerintem te gondolod. Amúgy OMV topikba gyere át, ha tényleg ezen a vonalon szeretnél elindulni. Egyik fórumtárs (stigma) csinált egy elég jó dokumentációt konténerek telepítéséről, illetve sok hasznos infót tudnak adni ha ilyesmi érdekel.
1. Ha már OMV akkor visszatérve az 1-es pontra OMV topikban is felmerült a transmission fájlok transferelése. Én többet nem tudok róla, mert nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Mini-ITX
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest