Új hozzászólás Aktív témák

• _q

addikt

válasz Vesporigo #39531 üzenetére

2. Én Docker hubon a stack-es megoldást használom, legtöbb esetben a linuxserver verziót keresve. Pl: [link] Viszont nem használja ki mind a 4 magot, csak 1 magon fut úgy tudom, ráadásul 15MB/s-nál többel se tölt, ellenben a qbittorrent igen.

3. OMV topik is van, ott többet tudnak róla, de úgy emlékszek valaki írta hogy működött neki, csak kellett NTFS-hez valamit telepíteni, visznont linuxon nem a legstabilabb. OMV esetén a docker és portainer telepítése az OMV felületén megoldható egyből, asszem a transmission is pluginként benne van az OMV-ben.

4. A 3-as pontban ahogy írtam, OMV alatt telepíthető egyik menüben a docker és a portainer, majd a portainer böngészőbl érhető el, maga az OMV nem kezeli a konténereket úgy ahogy szerintem te gondolod. Amúgy OMV topikba gyere át, ha tényleg ezen a vonalon szeretnél elindulni. Egyik fórumtárs (stigma) csinált egy elég jó dokumentációt konténerek telepítéséről, illetve sok hasznos infót tudnak adni ha ilyesmi érdekel.

1. Ha már OMV akkor visszatérve az 1-es pontra OMV topikban is felmerült a transmission fájlok transferelése. Én többet nem tudok róla, mert nem használom.

Új hozzászólás Aktív témák