- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen, a Volumio felülete WEB-en kersztül nem jön be.
Csak WEB-en kersztül próbáltam.
PING-re sem reagált. Bár azt azután próbáltam, hogy írtad, én meg már 10x újrahúztam a Volumiot.
Most közvetlenül rádugtam a laptopra, és úgy pingeltem. Semmi.
Közvetlenül rákötve monitorra nem tudom,kis macerával TV-re. Login és pswd kell neki. Eddig én sosem láttam ezt. Betoltam az SD-t, aztán már csak WEB-en rá kellett jelentkezni.Naplófájlokat nem tudom megkeresni. Nem tudom hogyan kell. SSH-n? Az nekem nagyon nem megy, max szájbarágósan, de azt meg mgeértem, hogy senkinek sincs kedve.
OK, most bejelentkeztem. Volumio, volumio párossal. És ez most jó nekem? Innen hogyan tovább? Vagy miért nem működik ahogy eddig a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest