- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
s_e_n_k_i #25138 üzenetére
csak a 9981-es portot kell megnyitni a raspberry pi felé, és akkor bárhonnan eléred
Ezzel csak óvatosan gyerekek! Mivel nem védi semmi, legfeljebb egy jelszó, bárki elérheti!
Nemrég jártam így. Igaz nem TVH, hanem Enigma Webif, de ugyanaz a metodika, még talán a portszám is ugyanaz. Egyszer egy másik városból néztem rá a boxra, meg felvételt állítottam be. Másnap furcsán működött a box. Gyakran akadt, furcsa csatornaváltások voltak. Megnéztem a log-ot és kiderült, hogy kívülről piszkálják. A router-en is naplóztam, próbáltam kitiltani az IP-ket, de olyan sok volt, hogy nem győztem.
Beállítottam végül a vpn-t. Azóta be nem jutottak, de még hetekig próbálkoztak a korábbi porton. Ami még érdekesség, hogy a külső, publikus porton nem ugyanaz volt, mint a belső! Nem tudom, hogy honnan jöttek rá, hogy milyen szolgáltatás van mögötte?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest