- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
s_e_n_k_i #25138 üzenetére
csak a 9981-es portot kell megnyitni a raspberry pi felé, és akkor bárhonnan eléred
Ezzel csak óvatosan gyerekek! Mivel nem védi semmi, legfeljebb egy jelszó, bárki elérheti!
Nemrég jártam így. Igaz nem TVH, hanem Enigma Webif, de ugyanaz a metodika, még talán a portszám is ugyanaz. Egyszer egy másik városból néztem rá a boxra, meg felvételt állítottam be. Másnap furcsán működött a box. Gyakran akadt, furcsa csatornaváltások voltak. Megnéztem a log-ot és kiderült, hogy kívülről piszkálják. A router-en is naplóztam, próbáltam kitiltani az IP-ket, de olyan sok volt, hogy nem győztem.
Beállítottam végül a vpn-t. Azóta be nem jutottak, de még hetekig próbálkoztak a korábbi porton. Ami még érdekesség, hogy a külső, publikus porton nem ugyanaz volt, mint a belső! Nem tudom, hogy honnan jöttek rá, hogy milyen szolgáltatás van mögötte?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest