Új hozzászólás Aktív témák

• RtgLaci

tag

Üdv a Málna-társaknak! Az enyém ma érkezett meg, a Pi2 B 1GB verzió. Mivel nem igazán értek (még) a cucchoz, lenne egy-két láma kérdésem. Ígérem, hogy közben szorgosan olvasok visszafelé a fórumban! :)
    Tehát: a beüzemelés sikerült, egy 32 GB-os SD-ről az Openelec ment fel a Pi-re. El is indult, szépen beállítgattam a nyelvet, billencset, progikat. Ezek után kihúztam a tápot és az egészet arrébb helyeztem, hogy rádughassam a lapos tévére. Akkor ért a meglepi, mert viszonylag hosszú töltögetés után úgy jött elő a KODI, mintha semmit nem állítottam volna be. Újra beállítgattam, majd létrehoztam egy profilt, gondolván abban majd elmentődnek a beállítások. Nyomtam egy rebootot (nem húztam ki a tápot) és megint kezdhettem mindent elölről. :F Szóval én nem csinálok jól valamit, vagy ehhez kell hozzászoknom? Másik kérdésem: van-e valamilyen képnézegető program, amivel a mezei jpg-t lehet megnézni, vagy ezt alapból tudja a Pi? Hogyan lehet(ne) divx tömörített filmeket lejátszani?
    (Egyébként alig bírtam a kisfiamat levakarni a Youtube-ról, úgy belezúgott, hogy nagy méretben nézhette a kedvenc videóit:) )
    Megköszönöm, ha segít valaki. :R

Új hozzászólás Aktív témák