Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt.Zsöci
csendes tag
Sziasztok,
Van egy RAID5-ös tömböm 4db WD20EARX HDDből összeállítva, alaplapi vezérlőn keresztül (Asrock X58 Extreme3). Néhány napja (hete? nem tudom pontosan, nem nézem mindig a POSTot és valamiért nem áll meg ennél a hibaüzenetnél, gond nélkül megy tovább), a csatolt képen látható hibaüzenetet dobja.
Status: Degraded
Error Occured (0)Ennél több infót nem nagyon tudtam kiszedni belőle. Megnéztem, a kérdéses vinyó felpörög, de nem mertem nélküle indítani a gépet, vagy átdugni másik sata csatlakozóra.
A kérdéseim a következőek lennének:
1. Van-e értelme ezt a hdd-t javítani, vagy csak cserélni? Nekem megér a plusz pénz annyit, hogy ne legyen adatvesztés. Gondolom a javítás se lenne amúgy sokkal olcsóbb.
2. Ha cserélek és veszek egy ugyanilyet, akkor az pontosan hogyan működik? Gondolom, ha beteszem a helyére, akkor az nem elég. Config Utilban nincs túl sok opció, kb csak lebontani tudom a jelenlegit, vagy létrehozni egy újat.Előre is köszi a segítséget, bevallom nem vagyok túl profi RAID témában és eléggé parázok az adatok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm 100/99 (HDS722020ALA330)
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest