Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt.Zsöci
csendes tag
válasz
janos666
üzenetére
Köszi a választ!
HDSentinel szerint nincs semmi baja, úgyhogy lehet tényleg csak a vezérlő hiszi azt. Ebben az esetben mi a teendő?
Amúgy miért érdemes páratlan lemezből építeni? Amikor csináltam ennek eléggé utánaolvastam és nem rémlik, hogy bármi ilyesmit olvastam volna.
-
Cpt.Zsöci
csendes tag
Sziasztok,
Van egy RAID5-ös tömböm 4db WD20EARX HDDből összeállítva, alaplapi vezérlőn keresztül (Asrock X58 Extreme3). Néhány napja (hete? nem tudom pontosan, nem nézem mindig a POSTot és valamiért nem áll meg ennél a hibaüzenetnél, gond nélkül megy tovább), a csatolt képen látható hibaüzenetet dobja.
Status: Degraded
Error Occured (0)Ennél több infót nem nagyon tudtam kiszedni belőle. Megnéztem, a kérdéses vinyó felpörög, de nem mertem nélküle indítani a gépet, vagy átdugni másik sata csatlakozóra.
A kérdéseim a következőek lennének:
1. Van-e értelme ezt a hdd-t javítani, vagy csak cserélni? Nekem megér a plusz pénz annyit, hogy ne legyen adatvesztés. Gondolom a javítás se lenne amúgy sokkal olcsóbb.
2. Ha cserélek és veszek egy ugyanilyet, akkor az pontosan hogyan működik? Gondolom, ha beteszem a helyére, akkor az nem elég. Config Utilban nincs túl sok opció, kb csak lebontani tudom a jelenlegit, vagy létrehozni egy újat.Előre is köszi a segítséget, bevallom nem vagyok túl profi RAID témában és eléggé parázok az adatok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest