Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi a gyors választ! A WinXP raid lehetőségéről nem tudtam. Ebben az esetben tényleg abszolút fölösleges a raid kártya. Igazad van, ezzel bőven lehet spórolni.
Ezen a felhős tároláson sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, hogy nagyon ellenséges vagyok és inkább megtartom az adataimat magamnak. Lehet butaság, de most így érzem "biztosnak" - szerintem ez talán elvi kérdés. Továbbá az is szempont, hogy a képeink méretei 3-10 MB között szórnak, na most 10 MB letöltése az én netemmel közel 3 mp... Viszont igaz, hogy akárhonnan elérhetőek.
"Ha mondjuk meghal a gépben a táp vagy alaplap kapsz egy vírust akkor elveszhetnek az adatok."
A vírust azt értem (bár erre nagyon ügyelek, amióta egy legyalulta a gépemet szűk 15 éve...), de ha csak a tápegység megy tönkre, akkor elvileg a két meghajtó tovább használható más gépben, akár külön-külön is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest