Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MongolZ
üzenetére
Átnéztem a alaplap doksiját és tényleg nincs a gépben RAID kontroller....
Ha RAID 1et szeretnél akkor vagy tényleg veszel egy olyan kártyát, vagy megoldod windows-al szoftveresen. A raid 1 faék egyszerű konstrukció XP és a 7es is tudja. Sebességben szerintem igen apró a különbség. Én inkább a pénzt spórolnám és hagynám, hogy a windows csinálja a RAID-et.
Viszont ugye tudod, hogy ez csak az ellen véd amikor az egyik winyó tönkremegy. Ha mondjuk meghal a gépben a táp vagy alaplap kapsz egy vírust akkor elveszhetnek az adatok.
Én is a családi fotóknak keresgéltem megoldást, ha netán az egész gép meghal. És találtam a Google-t pontosabban a picasa-t. Havi 2.5 dollárért / ami ugye vicc ár / kapok képek tárolására 26GB-ot. Asszem van még két nagyobb csomag, de hát az nekem már sok. / update:megnéztem 100GB/5dollár 200/10dolcsi ,de 16 Terrabyte-ig lehet bővíteni
/
Szóval a képek a Google felhőjében vannak. Ha ott bajuk esik, akkor vége a világnak és nem képek miatt fogunk siránkozni. Így levelek, névjegyek, képek minden ami fontos a google-re bíztam, ők tudnak rá vigyázni...Én ezt néztem ki. Amivel nem vagyok tisztában: Ez vajon bootolható? A 4 port azt jelenti, hogy később rácsatlakoztathatok még 2 meghajtót külön RAID 1 tömbként (csak ezért választanék 4 portosat 2 portos helyett)?
Hát annak a kártyának is van BIOS-a és majd ha belépsz ott be lehet állítani, hogy mit akarsz. Ha berakod lennie kell majd a bootolható eszközök között olyan opciónak ami a kártyát takarja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/