Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aeros02
csendes tag
Sziasztok
Remélem tudtok segíteni nekem az alábbi problémával kapcsolatban:
A mostani gépemben két raid 0-ás tároló van, hardveresen összekapcsolva, az alaplap vezérli őket. Vettem egy új gépet, amibe szeretném átrakni ezt a két raidet, itt is az alaplap vezérelné őket. A kérdésem az, hogy ha én a mostani gépemből kiveszem a raideket és átrakom az újba akkor egyszerűen az új alaplap raidként fogja őket kezelni vagy el fognak veszni az adataim?Biosba gondolom első bootoláskor megint be kell állítani hogy ezeket raidként kezelje, de ilyenkor megmaradnak az adatok vagy az új raid létrehozása formattálással is jár?
Válaszotokat köszönöm
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Formula-1
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest