Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Sziasztok!
Össze szeretnék fűzni 2 vinyót de még sosem csináltam ilyet!

Vinyóim:
1db Samsung HD401LJ (jelenlegi rendszer vinyó)
2db Samsung SP2004C (erre gondololtam hogy mehetne raid-be ill utána rendszernek!)
1db Samsung HD321KJA lapom egy P5K-E Wifi...a gond az még sosem csináltam ilyen összefűzést.Full láma vagyok a kérdésben! Azt se tudom a raid-nek melyik változatát válasszam, gondolom mindegyik másra jó...raid0,raid1,raid 1,5.Azt se tudom érdemes lenne e ill mennyit nyernék gyorsulásban ill. rendszerteljesítményben. Nem e lesz gáz ill. nem e vesztenék teljesítményben sokat hogy a 2x200 ugye 1x400 lesz a win-ben ami 60gb rendszer 340gb másodlagos partícióra lenne bontva.
A bios-ban hogy állítsam be hogy az összes vinyómat jó lássa a lap? Mert asszem most IDE módban van.Ezen kívűl van még az AHCI és RAID bellítás.Gondolom Raid-be kell tenni csak azt nem tudom látni fogja e az összes vinyómat ebbe a módba. Ha most átállítom a raid módba és összefűzöm a 2 üres vinyót akkor a rendszer vinyómra nem lesz kihatással az átállítás? Fogok tudni bootolni a win-be?Előre köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest