Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID

Hozzászólások

(#2516) szab.tam válasza icons (#2514) üzenetére


szab.tam
nagyúr

friss tapasztalataim vannak: 2*320 gb sata raid0. araid 0 jelenti azt, hogy a 2 winyót 1-nek látja 8600 giga), és párhuzamosan használja, ezzel ér el gyorsulást. csak 2 egyforma méretűt érdemes párosítani, mert a nagyobbik winyót is max a kisebbik méretéig használja ki. nem vettem észre jelentős különbséget sem win boot-nál, sem a játék betöltésnél. a win telepítés után kb 100 gb adatot viszont kb a megszokott idő 2/3-a alatt felírta.
viszont, ha ilyenben gondolkozol, gagyi winyót ne vegyél, mert, ha az egyik betegeskedik, behal a teljes rendszer. (kvázi hatványozódik a hibalehetőség, mert egy file beolvasásához kell mindkét winyó működjön). én ezért vettem wd-t.
az alaplapod kell, hogy támogassa a raid-et. de jó előre olvass el minden telepítéshez szükséges leírást, mert én egy jó napig szívtam vele. és ha win-t raksz fel, akkor mindenképp integrált sp2-vel levő xp-vel próbálkozz.
de nem vagyok az egésztől elájulva...

[Szerkesztve]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.