- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Néztem, hogy elég kicsi már a wincsim (250Gbos, SATA Samu), és be kellene szerezni egy újat. Namost az elején néztem az 500Gbosokat, mert ár/értékben elég jónak számítanak, de a 250esek is ugyanúgy annak számítanak. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy gyorsabb lenne raidbe kötni két 250enest, mint venni még egy 500ast (ezzel gondolom max fájlmásoláskor érnék el gyorsulást, meg windóz felálláskor, vagy akkor nemis? meg pl játékoknál betöltésnél, ilyeneknél. Egyébként egy 7200rpmes wincsi (vagy ebből kettő), vagy egy DVDt olvas gyorsabban a gép (bocs a ragzásért)).
RAIDből arra gondoltam, amikor a két wincsit úgy látja, hogy mindkettőt használja, tehát az adatokat felosztja kis részekre, és az egyiket ide, a másikat oda másolja át, nemtudom most ez meik RAID, majd utána olvasok.
Egyébként azt lehet, hogy az egyik 500as, a másik 250enes, és mégis összefésüli őket (pl az is jó, hogy akkor a maradék 250enet (az 500ason persze) külön látja).
Ja és persze kell-e vmilyen kártya hozzá még?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Airsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged