- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Néztem, hogy elég kicsi már a wincsim (250Gbos, SATA Samu), és be kellene szerezni egy újat. Namost az elején néztem az 500Gbosokat, mert ár/értékben elég jónak számítanak, de a 250esek is ugyanúgy annak számítanak. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy gyorsabb lenne raidbe kötni két 250enest, mint venni még egy 500ast (ezzel gondolom max fájlmásoláskor érnék el gyorsulást, meg windóz felálláskor, vagy akkor nemis? meg pl játékoknál betöltésnél, ilyeneknél. Egyébként egy 7200rpmes wincsi (vagy ebből kettő), vagy egy DVDt olvas gyorsabban a gép (bocs a ragzásért)).
RAIDből arra gondoltam, amikor a két wincsit úgy látja, hogy mindkettőt használja, tehát az adatokat felosztja kis részekre, és az egyiket ide, a másikat oda másolja át, nemtudom most ez meik RAID, majd utána olvasok.
Egyébként azt lehet, hogy az egyik 500as, a másik 250enes, és mégis összefésüli őket (pl az is jó, hogy akkor a maradék 250enet (az 500ason persze) külön látja).
Ja és persze kell-e vmilyen kártya hozzá még?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest