- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
multiplikato #1199 üzenetére
szinkorrekcio, gamma korrekcio, bloom effekt, ha kikapcsolod, latvanyos fps novekedest okozhat, viszont lehet, hogy bugolni fog a gamma es nehez lesz kivilagositani
ja meg ugye vertex v fullbright lightning, texturakkal sporolj, geometric detail, curved surfaces legkisebbre
es a napi nagy kerdes: quake 3 motorral mar tobb, mint 1 evtizede lehet tokeletesen ivelt feluleteket letrehozni, akkor most mit sz@rakodunk a tesszelacioval?
-
multiplikato
tag
válasz
atidzsiforc #1198 üzenetére
Ahogy nézem a beállításokat, nem. Ez terhel? Mit csinál pontosan?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
multiplikato #1197 üzenetére
postprocessinget offoltad?
-
multiplikato
tag
válasz
Synthwave #1195 üzenetére
Az kell is hozzá. Én meglepődve tapasztaltam, hogy mekkora erőforrásigénye van a QL-nek. Egy P4 2.66-os proci rogyadozott tőle, az internetkapcsolat szakadozott rendszeresen. Nem bírta szuflával. Vsync=on beállításon is érezhető volt, hogy nem az igazi. Mármint egy erős gépen, ami 120 fölött pumpál.
-
Flow
senior tag
Egyelőre még csak zárójeles kérdés: fun 1v1 ligában részt vennétek?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
multiplikato #1191 üzenetére
a quadot te vedd el, a jumpot gyakorold, ha mas csinalja, kirailezed. ennyi!
spacectfen meg kopkodovel is lehet effektiven harcolni(erkezo attackereket kilokdosni).
-
multiplikato
tag
Én kezdem megkedvelni a shaftot, bár meg kell tanulni vele aránylag pontosan lőni. Szép eredményeket tudok kihozni belőle CA-ban.
Bár nekem is üzenték chaten, hogy tornyozzam fel a seggembe a shaftot. Meg tudom érteni a kiakadásukat, én is utálom, ha ellenem használják.
A kevésbé kedvelt dolog nem is a csalás, bár ezt én még nem vettem észre, hanem a sportszerűtlen játék. Pl. CTF-ben nem elég, hogy toronymagasan profibb az ellenfél, még megtoldják QD+Rail campel, hogy esélyünk se legyen. Plusz a trükkös ugrás zászlótól zászlóig. Nem is érdemes tovább játszani ilyen helyzetben. Ja, és spacectf-ről van szó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1188 üzenetére
Nem fps-drop bajom van, csak szimplán a lap nem aktiválja a VGA-t áramtalanítás után (megint ilyet játszik
, aztán van, hogy random-ra megjavul - és másik karival is csinálta már ezt), csak az integrált megy. Szerintem jövő hónapban eladom a lapot egy 4k-ba és veszek egy olyat, amin nincs integrált video - és a vinyó- és hangfalvásárlás megint csúszik
.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1185 üzenetére
Megint VGA-b@szódás van.
Szerintem valami alaplap-vergődés lesz, úgyhogy én többet nem veszek olyat, amin van integrálva is.
-
doncortio
senior tag
válasz
atidzsiforc #1185 üzenetére
én dolgozok és nincs időm irogálni
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #1184 üzenetére
nah de megnemult a totyik, megfottetek a nagy melegben?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1182 üzenetére
Nem tudsz átverni.
-
Findzs
addikt
valakinek közületek van már logitech g400 -as egere ?
az érdekelne mennyire van megelégedve vele qlive alatt, mert most alkalmam lenne lecserélni az 5 éves mx400 -amat kb 4 ezret kéne rádobnomköszi
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1177 üzenetére
Akkó' hogy írkálsz ide?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1173 üzenetére
Englishonban vagy?
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc #1173 üzenetére
Nekem anno BT volt.
-
atidzsiforc
őstag
Van meg itt rajtam kivul uk-bol lovoldozo user virgin mediaval? Mostanaban eleg upc szeru...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1170 üzenetére
:'' (
-
sto1911
veterán
válasz
doncortio #1167 üzenetére
brighstskin = vilagosabba teszi a a modell skinjet, jobban lehet latni
force modell = az altalad beallitott modellek lesznek az ellenfel/sajat csapat modelljei, barmit is allitottak be.Ebbol a kettobol fog osszejonni a mindneki zold Keel.
Amugy ki ne menjetek, legalabb 2000 fok van kinn...
-
doncortio
senior tag
Ebe már én is beleestem
Én azzal a csajjal nyomulok aki a hitbox képen jobb szélen van
Az Orbb szerintem a legviccesebbInstaCTF-ben beállt egy kempelni és láttam, hogy amikor raillal lő akkor a hitbox felső harmadából indul a lézer vagyis az Orbb fegyvere/feje fölött
Egyébként én annak a hitboxát nézném aki légdeszkán meg léggörkorin nyomul, hogy a válluk kint van-e belőle(a fejnek külön "hitgömbje" van) -
-
atidzsiforc
őstag
válasz
dudika10 #1162 üzenetére
ezt irta ki regen most valami olyasmit, hogy this game is not mached to your skill level
tankernek kilog a keze belole, meg ugy latom mindenki masnak a laba. na ezert nem talalok raillel, ha alattam van az ellen, vmiert mindig labon talalom oket xD
zold keel sarga celkereszt power! -
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1158 üzenetére
Nekem ott vannak alul a szürke szerverek is. Nem tudom felenged-e, de gondolom nem hiába vannak ott.
Az más kérdés, hogy mindenki más feljön akkor is ha piros a szerver, így hiába játszom a saját skillemnek megfelelő szerveren, van, hogy sok a béna (meg van hogy picit megemelkedett véralkoholszinttel ülök le a gép elé és a saját skillemen játszom... na akkor én vagyok a béna.
)
De mióta összemosták a T4-et és T5-öt azóta elég nagy a szórás még skillen belül is.
Kevés a játékos, vagy nem tudom miért mosták össze.doncortio: én is sajnálom őket. Pláne mivel mindenképpen zöld tank lesz belőlük.
-
doncortio
senior tag
válasz
atidzsiforc #1160 üzenetére
Anyázás, hát mi
De a baráti meccsek mások, ott úgyis jobb vagy/lehetsz a társaidnál, de egy ranked meccsen igen feltűnő, hogyha valaki nagyon pro...
Egyébként, ha jól látom mindenkinek ugyanakkora a hitboxa csak másképp van beletuszkolvaÉn ezt jól tudom, a Q3-ban is ugyanígy volt megoldva, de sajnálom azokat akik azt hiszik, hogy ha Orbb-bal nyomulnak akkor nehezebb őket eltalálni
-
doncortio
senior tag
válasz
atidzsiforc #1158 üzenetére
Nem demozok, mert minek, nem vagyok pro, hogy villogjak a teljesítményemmel, de így utólag bánom... egyébként nem vagyok rossz. FFA-ban általában második-harmadik, de van amikor én vagyok a winner
Eléggé pró lehetett a gyerek, hogyha FFA-ban 50 fragot kigyűjtötte, de a második szerencsétlennek csak 6 fragja volt (nekem) és öten voltunk a szerón... ja és csak háromszor szagolta alulról az ibolyát, tehát vagy azért kell tarkón lőni (by dudika10
) mert cheatelt vagy azért, mert skillesen ment gyengék közé...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
doncortio #1155 üzenetére
jelenlegi QL hitbox, de ettol fuggetlenul alapesetben ugyanugy serulsz, barmelyiket talaljak el. tactiquake devpickben van headshot.
az 1 loves 120 hprol van demod?
dudika: engem szurkekre fel sem nagyon enged
-
Jim-Y
veterán
válasz
dudika10 #1156 üzenetére
Meg par frissitessel ezelott (cca 1 eve) 100-as skillratingnel nem volt zold szerverem csak alacsonyabb szintu szurke
akkoriban ment az anyazas hogy miert megyunk gyengebb szerverre, erre olyan elvezettel mondtam, hogy "mert mar nincs skill matched nekem". Mondjuk nem tartott sokaig a dolog, de addig jo volt
-
dudika10
veterán
Ami cheatekkel én találkoztam mostanában az aimbot LG-hez (picit sem feltűnő, hogy 5-en lövünk valakit campgroundon középen, ő meg össze vissza forog és 70%+-os így az acc-je, ki is b@szták mind a 3 embert akivel az elmúlt két napban találkoztam) a másik pedig airrocket bot volt, nem tudom már ki használta, de ott is elég feltűnő, hogy mindenkit a levegőben szed le, még akkor is ha háttal van nekem.
Ha már valaki csal és annyi esze nincs, hogy figyeljen rá, hogy ne vegyék észre akkor azt tarkón kell lőni, mert semmi más célja nincs, csak az, hogy elrontsa más ember játékát.
Egy jó WH észrevehetetlen, egy aimbotot elég könnyű kiszúrni.Azt is tarkón kell lőni, aki alacsonyabb szintekre megy ölni a gyengébbeket. Mintha összeeresztenénk egy 140kg-os ökölvívót egy 70kg-ossal.
Na meg azokat se szeretem akik magasabb szintre jönnek és így teszik tönkre a játékot. 3v3-ban nem mindegy, hogy ott van-e egy amatőr vagy nincs. Aki észreveszi magát és elmegy az ne vegye magára. -
doncortio
senior tag
válasz
atidzsiforc #1150 üzenetére
Nem leszel megkövezve csak akkor, hogyha kiderül, hogy harmadik személyben beszéltél első számú helyett
Szerintem keményen csalt az illető (nevére nem nagyon elékszem mert nagyon kacifántos volt) de olyan szerverekre mehetünk jó esetben ahol velünk egy szintűek vannak, de nekem legalábbis jelzi az oldal, hogyha semmi esélyem
(egyszer léptem piros színű fejléces CA-ba... soha többet!) Ezért is furcsa, hogy ha ilyen "pro" akkor miért rajtunk fényezte magát, de már írtam, hogy ha az RL direktbe sebez százat (és az is érdekes, hogy mindig direktbe kaptam...) akkor 120HP-t hogyan vesz le??? Meg írtam is, hogy mindig minden körülmények között (ezt már leírni fájt, mert muszály volt, de aki erre a négy szóra reagál...) fejbekapott RG-vel. Gondolom az RG akkor már megsebzi a 100-at, ha nem akkor meg még furcsább, hogy 100HP-t eltüntet...
[oWn]f4te: réges rég a Quake III: Arena-ban volt aim-os cheat (ne nézzetek rám ferdén, akkor még iskolába se jártam, de még nem is gépeztem!) ami egy külön program volt ami beépült a játékba és egy F-valahánnyal lehetett aktiválni és automatikusan rávezérelte a célkeresztet az ellenfélre, DE minimálisan le lehetett térni a célpontról, pont annyira, hogy PG-vel és RL-lel nagyobb valószínűséggel találd el (azt, hogy mennyire térj ki a progi kiszámolta és nem engedett tovább csak egy nagyobb, határozott rántással, hogy menekülhess vagy új célpontra térj).
-
whatever
aktív tag
már megint a csalás a téma
és már megint ki szakért róla..
banplz -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1150 üzenetére
Aki ilyenekkel foglalkozik (és nem csak azért, hogy a programozói tudását fejlessze, hanem hogy online használja/feltöltse valahová), az szánalmas. Szerintem fölösleges megint eretneküldözésbe átmenni, pont.
"van olyan ql hack ami mozgo celpontot meglovi projectile weaponnal is"
Az érdekelne, hogy random trajektóriát hogy számol az a progi..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
dudika10 #1149 üzenetére
ha jol tudom, meg punkbuster sincs. nem mintha sokat szamitana.
Viszont ugy latom, a reportolassal foglalkoznak, nem ugy, mint a vacosok. Ennel kemenyebben fellepni sajnos nem lehet, mindig van valami kiskapu.
Most ezert megint meg leszek kovezve, hogy leirom, de egy haverom egy egyszeru packer progival vac prooffa tett egy cs:s hacket honapokra(egy kozismert cheat/hack forumra feltoltotte, jo ideig nem erkezett negativ visszajelzes, vegul ha jol emlekszem az o sajat accountja ment ra xD), kb 2 kattintassal. Innen kiindulva a csalast megszuntetni kb sziszifuszi munkanak minosul. Akarmilyen kemenyen fellepnek mindig vannak kiskapuk, az egyre magasabbra emelt osszes akadalyon tuljutotnak valahogy a coderek, es egyre durvabb a helyzet. Egyebkent en ezt egy, a pc gaming industry totalis csodbe vitelere toro osszeeskuves elmeletnek erzem.
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1148 üzenetére
Keményebben kéne fellépni a csalók ellen.
Hányingert kapok tőlük. -
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #1146 üzenetére
van olyan ql hack ami mozgo celpontot meglovi projectile weaponnal is
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1146 üzenetére
Összesített stat-ról van szó. 20-25+ kb. világklasszis.
-
doncortio
senior tag
Hát akkor nagyon érdekes, hogy az illető amint spawnolok két mp múlva ott van és egy lövéssel kifingok... egyébként szerintem cheatel mert nincs az az isten aki PG-vel MINDEN EGYES lövést eljuttatja a feladónak (én) miközben az jobbra-balra mozog és néha ugrál is (igaz az a röppálya miatt kiszámítható ezért csak CA-ban ugrálok de ott is RL segítségével)
-
umek7
őstag
Tudom már kibeszéltétek, de nekem a régi 100-as raillal sem volt bajom, a 80-assal sincs igazán, bár mindkettőnek megvannak az előnyei/hátrányai a különböző játéktípusokban.
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc #1127 üzenetére
az az
na kevertem a kettőt, így már világos -
doncortio
senior tag
mennyit sebez egy rakéta?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1136 üzenetére
Én meg az, amelyik belő a lépcsőfordulókba 1-2 rakétát, mielőtt a közelükbe menne.
Azt vettem észre, hogy bukott control esetén rail mellett a plasma is remek eszköz, akár spamterrorkodni fél map távból >: D, akár közelre.
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1136 üzenetére
És van, hogy a spammolás megmutatja, hogy hol nem vagy, hogy hátba lőhesd az ellent.
Meg van, hogy az ember azért spammol, mert bízik a szerencséjében.
Ha meg 2 percet vársz a lépcsőfordulóban, hogy lelőj akkor "f*** camper". -
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1134 üzenetére
CA-n és duelben teljesen más az acc, CA-n sokkal több a spam, de igen, szerintem is jobb lenne ha lenne súlya az acc-nek.
-
dudika10
veterán
Nem az zavarna, hogy nem tudom használni, hanem hogy borulna a egyébként sem túl jó egyensúly a játékban, mert ha van valaki aki tudja használni akkor azok akik nem tudnák használni hamar halottak lennének.
Szerintem.(#1132) atidzsiforc: és szerinted az nem vetne fel újabb problémákat?
-
Flow
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1127 üzenetére
Legjobb a scout. ^^
doncortio: "raillal megfordul ugrás közben és fejbetalál, nem érdekes?"
Ha van skill-je, nem annyira.
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc #1121 üzenetére
az engem is érdekelne, hogy hogy lehet aktiválni a pajzsot ami körbe vesz és akár a levegőben is lebegve marad ? guard a neve
mert nekem nem akar valamiért aktiválódni a use billre -
doncortio
senior tag
Srácok, az lehetséges, hogy TDM-ben épphogy feléledek (125 HP-val) és nem telik el két másodperc és MINDIG UGYANAZ a tag telibetalál rakétával és EGYBŐL kinyíródok
És érdekes, hogy mindig minden más fegyverrel eltalált egyből... (raillal megfordul ugrás közben és fejbetalál, nem érdekes?)
-
dudika10
veterán
-
atidzsiforc
őstag
válasz
dudika10 #1118 üzenetére
nem talalom a posztot most ql forumon, de 2 korben jonnek a soretek, a kulso kor kisebbet a belso nagyobbat sebez, ezen korok vonalan szorodnak a soretek, nem ossze vissza. ha valamit rosszul irtam javitsatok ki, de a lenyeg valami hasonlo. max sebzese 100. btw caban 1v1 kergetozos bujos szituacioban lowhps( 30-) ellenfel gyors kivegzesere kivalo eszkoz.
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1117 üzenetére
Mert, most hogy sebez az sg?
Mentségemre szóljon sose használom. -
atidzsiforc
őstag
válasz
dudika10 #1115 üzenetére
tudom, de nem tudom, milyen aranyban vesz el pontot healthbol meg armorbol, mert nem 40-40et az tuti. olvasd el ujra a hszemet sztem erthetoen fogalmaztam.
nem 300 hpval indulsz, 200hp 100armor. nem ugyanaz. pont a fent emlitett aranyok miat
az sg meg mar reg nem ugy sebez ahogy te mondod
-
Nova96
őstag
SWAT SPYMD mindig kinyír két shoti lövéssel én meg egyel nem lol?? Ez mi??
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1114 üzenetére
Rail régen 100-at sebzett, most csak 80-at.
Innen már csak matek.
CA-n 300HP-val indulsz, 3 rail után 60 marad, 1 rail startkor, aztán ha rosszul mozdulsz kapsz még egyet ugyan azzal a lendülettel. Ha 100-at sebezne a rail akkor a következő sima rail amit egy egyszerű ugrásnál bekapsz megölne. Elég rossz volna.Ja, bocs, akkor félreértettem. Arány, ööö talán 27-53 (hp-armor).
Nova96: az sg 11 golyót lő és mindegyik 9-et sebez. Ahány talál annyiszor 9-et sebez. Ha közvetlen közelről kapsz egy sg-t akkor az 99, de amikor Te lősz akkor csak 9 mert csak 1 talál.
-
atidzsiforc
őstag
nem ertem miert kellett hozzanyulni a fegyverekhez, meg a hitboxhoz, miota kerek, olyan erzesem van, hogy sokszor azert megy melle, mert le van kerekitve (foleg mikor nalam alacsonyabban levo enemyt labtajekon sikerul becelozni), ha meg a regi tegla lenne, elkapna a rail.
egyebkent, a masik hszedre valaszolva, thunderstruckon meg longestyardon baromi jol lehet shafttal praccolni, eni
is ott tanultam meg -
-
ekezdetem tolni a qlive-al nagyon bejön
vannak esetleg hun serverek ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, de valljuk be, a rail legtöbbször távolsági fegyver - ilyeténformán helyénvaló a reload time.
Gondolj bele, milyen idegesítő lenne olyanok ellen játszani, akiknek stabilan 55+% a rail-je.A shaft (meg az MG) igazából gyengébb, mint volt - szerintem ez inkább zavaró (bár megszokható), mint a rail. A felgyorsított rakétákról ne is beszéljünk; messze nem lövök annyi air rocket-et, mint vq3-ban - ehhez nekem sok idő kell, hogy adaptálódjak.
dudika10: az ilyen mér' nem kap local IP permabant?
-
dudika10
veterán
A tetves csaló megint visszajött, Kaktus__ néven rontja most a levegőt, de mindjárt kidobják megint.
-
Findzs
addikt
észre se vettem, hogy kevesebbet sebez a rail csak most, hogy mondjátok
-
Flow
senior tag
válasz
Synthwave #1102 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. Egy egyszerű klickért sok lenne, de pontosan ezert van beiktatva a recharge time. Ergó jól gondold meg, ha használod, mert ráfaragsz, ha nem jön be a számításod. Ugyan ilyen okból kifolyólag volt minden fegyver balanceolva, és ez jól is működött. Ajánlom figyelmedbe a napokban lezajlott Av3k Toxjq showmatch-et, ha utóbbi által bevitt találatokat megnézed... vannak olyan pixelrailek, hogy hihetetlen. És hiába feszül szét az ember, lövöd az impresszíveket néha, nem sok eredménnyel.
Amúgy szerintem ennyi erővel most mondhatnánk, hogy a shaft van túlsúlyozva. (Amúgy sem tudok vele lőni.
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1096 üzenetére
Játéktechnikai szempontból fontos volt a rail sebzésének CPM-szintre történő csökkentése. Amúgy is sok rail whore van (van amikor én is az vagyok
), és így a fegyver sokkal alkalmasabb arra, amire leginkább való; vesztett control esetén hit-and-run armorcsipkedésre. 100 damage egyszerűen sok reward egy egyszerű klikkért.
Eleinte én sem komáztam a változtatást, de ahogy egyre több duel-t játszottam (azért még nem annyira sokat és ez látszik is), rájöttem, hogy ez így a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged