Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
A PH! klan megfelel? Ha gondolod ird ide a nicked es felveszlek.
-
Corleone33
senior tag
Vki tudna javasolni olyan magyar klánt amihez tudnék csatlakozni? nem vagyok ugyan profi de már van némi tapasztalatom quake 3 téren és szívesen játszanák más magyar játékossal is

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A hiba önben van, nem a konzolban.

Másrészt meg hogy screenshot-olt folyamatosan? Beállítod a frame-számot, elindítod a demo-t, aztán ha vége, abbahagyja.
-
sto1911
veterán
Aha, tehat ugy tunik, mintha repulne a karakter. MEgmondom oszinten, fogalmam sincs.
A parancs a Quake Live-hoz valo, nem hiszem hogy sima Q3-al menne, ill. irod is, hogy nem megy (unknown cmd (command) = ismeretlen parancs)
Esetleg a wolfcam tudhat meg ilyen kijelzest.
Ha van facebookod, akkor csatlakozz , van nehany regi jatekosunk, hatha tudnak segiteni

-
Marlie
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Nehéz leírni pontosan milyen videók is születtek. Inkább keresgéltem hasonlót a neten.
[link]
[link2]
Mind két videónak az első másodpercei " olyanok " viszont nekem komplett videóim végig ilyenek, és így nézhetetlen. Ez mitől van?.cg_enableRespawnTimer -re azt írja hogy unknown cdm egyébként ez a parancs a quake minden verziójára működik? (1.11, 1.16, 1.32.)
Az a baj hogy az angolom nem túl jó. megtudnád írni hogy ez mit jelent ?

-
sto1911
veterán
Egyébként a pingtől függ mennyire gyorsan követi a felvétel a valós időt? Mert ha nem akkor mitől van az, hogy némelyik felvétel elég érdekesen követi az eseményeket? sztem nem fugg, de nem ertem ointisan a erdest sem. LEhet azok a videok, amiket te lattal utolag szerkesztve lettek.
Illetve a pajzsok újratermését milyen programmal lehet beállítani?
Konzolba:
cg_enableRespawnTimer [0|1]Draws the respawn timings of certain items (armor, megahealth, powerups) for spectators - on private servers only. This feature is dependent upon server-side shoutcaster privileges being enabled. Items are sorted by height according to their placement in the level for non-CTF games, and are sorted by team according to proximity from flag in CTF.
-
Marlie
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! A Fraps-ot választottam. Egyébként a pingtől függ mennyire gyorsan követi a felvétel a valós időt? Mert ha nem akkor mitől van az, hogy némelyik felvétel elég érdekesen követi az eseményeket? Illetve a pajzsok újratermését milyen programmal lehet beállítani?
-
Marlie
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Quake3-as "brigádom", és szeretném úgy megörökíteni belharcainkat, mint ahogy a Quake Live bajnokságait teszik. Ehhöz nekem már csak egy jó játékfelvevő program kéne, ill az a program, ami mutatja a pajzsok, és a mega újratermésének idejét, no meg, hogy azokat mikor vették fel. Előre is köszönöm a segítséget! Fontos lenne.
A gépem "maxi vitéz" Full HD simán megy, viszont a feltöltési net sebességem kicsi. Így jó lenne, ha a felvett videókat lehetőleg igen jó minőségben, de a lehető legkisebb méretben felvenni, vagy arra konvertálni. Köszönöm! -
sto1911
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kabelen probaltad?
-
hm_guesswho
tag
kezdem azt hinni,hogy a digi már szándékosan szórakozik velem....vasárnap van és mindjárt fél1...és a pingem 70 és 110 között ugrál mikor milyen intenzitással. Persze semmi háttérben futó program és semmi letöltés nem megy. Rendben van,hogy routeren keresztül wifin játszok de akkor meg csak 1-2szer kéne nagyot ugrani a jelnek mikor nem okés az adatátvitel nem pedig folyamatosan...ez mi a jó fene lehet,hogy ezt csinálja? Régebben sem volt tökéletes a net de a nem forgalmas időszakokban legalább tudtam játszani. De a diginek hála már semmikor nem tudok úgy játszani,hogy ne kapnám meg,hogy warper állat takarodj...én meg szívom a fogam,hogy minden egyes bevitt railem átmegy az embereken....ez már tarthatatlan..valaki nem tud valamit ajánlani,hogy mit tehetnék? esetleg egy másik digi user?
(sima fos modemes stradam van:4mbit mivel a lannal csak kábítanak már vagy 1,5 éve) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom.
Szeretem a Logitech-et én is, a support-juk meg kb. a legjobb, de attól még messze nem jó az összes egerük. A ratyi Logitech (a legtöbb ilyen) ugyanúgy felhúz, mint a ratyi Hama vagy a ratyi akármi. Kissé sarkalatosnak tűnhet, de már megszoktam egy minőségi szintet és abból nem engedek.
-
atidzsiforc
őstag
En egy idegrohamban megsemmisitettem az elozo mx518 jobbklikkjet
. Irtam a supportnak, hogy nem muxik, 2 het mulva kaptam masikat.
A rosszat elkerte haver, hogy adjam mar neki, megcsinalja, ugyis kell neki uj patkany csak nincs most loveja, ennek meg lehet hogy akar 100 Ft-ig is felmehet a javitasi koltsege anyagaron. Mikrokapcsolot kicserelte, meg az elszakadt kabeleket helyrehozta, csak valamit forditva kotott vissza es kiegett az ic amin a firmware van. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
És?
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csúnyán MINDENT látok. Igazából sokkal többet (és jobban), mint te. A matt ~128x128-as textúrákból csak úgy kiviláglik a neonzöld kontrasztos keel (+itemek) és még csak mindenféle vizuális effektek sem másznak a retinámba.

Majd ha egyszer játszunk, a plasma-t fogom előnyben részesíteni.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Jim-Y
veterán
Vannak elvetemültek itt ph-n, ebben talán én is közéjük tartozom
Mondjuk olcsón jutottam hozzá, és nem rossz az a dupla monitor, mindkettő PIVOTos ráadásul...[oWn]f4te: én az első évben amikor QL-t kezdtem, böngészőben a legkisebb ablakban nyomtam, mert nem bírt többet az akkori notim

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Írd át 120-ra és 60-ra a frissítést és nézd meg úgy.
Persze akkor lenne az igazi, ha anny Hz-en frissítené, ahány fps (120).
---------------
Én 8 évig 640-be játszottam Quake-et, \r_picmip 5-tel (kiv. DeFRaG, ott full graf, mert fless
- de a felbontás ugyanennyi). "Újabban" 800x600 és \r_picmip 3, 120 fps, 120 Hz. -
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én 1920x1080-ról váltottam 1280x1024-re és fejlődött az accom legalább 8-10%- ot

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
enyém ha minden igaz 4m- válaszidejű neked milyen felbontásban megy a qlive ? És miylen moncsid van ?
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az szopó.
Akkor \r_displayRefresh 60 és \com_maxfps 120.
Egy kicsit így is röcögni fog, de jobb lesz. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha 1600x1200 a natívja, akkor gondolom 21" CRT-ről van szó.
Biztos, hogy 1280x1024-ben nem bírja a 120 Hz-et? Elvileg kéne (legtöbb ilyen moncsi viszi, hacsak nem egy ~20 éves modellről van szó).
Lépj be a gémbe, konzol,\com_maxFps 120
\r_displayRefresh 120Ha 1280-ban nem tudja, akkor használj olyan felbontást, amiben igen.
Voilá.
A válasz hiányából következtessek arra, hogy nem akarod akkor a DB-t odaadni (pedig most jól jönne, sajna kellene belőle 1-2 dolog - leginkább 1..
)? -
Findzs
addikt
rocketlauncher 46 railgun 40 ?

inkább nem veszlek fel, lealáznál

na jó, bírom az alázást hozzászoktam

4444ga4444 vagyok
más:
szerintetek nem kevés a tier 4 ?
belépek egy szerverre ca szétégetem magam olyan béna vagyok pedig tier 4 vagyok kilépek és látom hogy mindenki 50-60 % -os volt tehát nem csoda hogy gyenge voltam mellettüktier 10 -es lista kéne és az alapján jobban szétoszthatná a playereket a szerver
-
Gudlakpol néven tolom aki akar vegyen fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nekem is lcd-ém van Samu 204B de nekem 1280ban birja a 75 hz-et de 1600ban csak 60 hz...
Mindegy kisérletezgetek.
Most 1600ra van állítva qliveban a felbontás mint windowsba(natív) a frissítés meg AUTO-n most végre ez a beállítás jónak tűnik, nem darabos a kép mikor forgolódok
-
E6400 as dual core-os procim van, lehet az nem lenne elég??
Érdemesebb amúgy a natív felbontásban használnom qlive alatt a kijelzőt? -
atidzsiforc
őstag
-
celka5
tag
Igen,de nem várnék tőle minőségbeli jobbulást, max teljesítménybelit.(mivel így több vramod marad)
A blinkelt oldalon egy TC-re alkalmas kártyát mutat és egy olyat aminek max 256x256 a texture limitje.(És nyilván a nagyobb texture jobban néz ki).
De majd megnézem egyszer, én full hdba nyomom otthon,kíváncsi leszek a különbségre(ha lesz). -
válasz
sto1911
üzenetére
Akkor a TC-ét érdemes YES-re rakni ?
Van esetleg valami beállítás amit érdemes macerálni, mert nekem most 1280x1024 ben fut a qlive, viszont a natív felbontása a moncsimnak 1600x1200 de le vettem hogy az FPS az stabil legyen. Tehát most 1280ban fut és 75hz re állítottam qliveon belül a video settingsben a frissítést ez a max amit bír a moncsim 1280 ban , viszont így is elég darabos a kép mikor forgok, de ha AUTO-n hagyom úgy se sokkal jobb...
Van valami beállítás ami javíthat ezen az állapoton ?
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Így
Egyebkent gondolom azert, mert ugyanakkora memoriataeruletre tobb/nagyobb felbontasu textura fer. -
celka5
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem lesz tőle jobb minőség,csak kevesebb video memoryt fog használni a kari.
-
a gamen belül a video settingsben azt tudja valaki mi az a texture compression ezt lehet állítani Yes -re vagy No-ra ez valami tömörítés?

meg a dynamic lights ez is mit takar mire érdems rakni yes or no ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem mondj egy jelképes összeget.

"2 hónapot nem lehet parlagon heverni hagyni a qliveot"
Sajna itt már bő fél éve pihenőn van.

Jim-Y: LOL. DB az egyik legjobb.

Az a DTK színesműanyaghulladék akar DB-re hasonlítani, csak a belsejét felejtették el belerakni (meg gondolom a glide-okat is, meg a gumiszerű borítást).
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ezt az /in_mouse "2" a configba mondod hogy irjam be ? és ez a parancs mit csinal ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Valószínűleg 5 mbit.
20k-ért egy HD 4890-nel szerintem sokkal jobban jártál volna.
"XAI bruttó 19 ezer"

Sokkal jobb egerek vannak ~fele ennyiért. Legközelebb szerintem vásárlás előtt nézz szét szakmai topikokban.
Jim-Y: "Jah, sőt egy IGP is, HD4250-el 70-80 FPS-em volt, amivel játszható volt a játék"
Az úgy felejtő. Fix 120 / 125 fps, no less.
-
Jim-Y
veterán
Nekem nincs vga-m már 2 hónapja

-
Findzs
addikt
jó, hogy pörög a topik

voltunk már ph -sok valaha egy szerveren ?

-
1280x1024 es felbontásban elképzelhető hogy van olyan pálya, amin ugrál az FPS ennél a karinál? Mert most nyomtam egy pályan nem is voltunk sokan és folyamatosan ugrált 70-125 között az fps és totál laggos volt a game... de csak most csinalta ezt egy pályanal elötte ahol jatszottam eddig semmi gond nem volt az fps-el
-
-
disableden probaltam de qliveon belul hiaba nyomogatom a 2 gombot, a rocketra be programozni de nem érzékeli a qlive.
A macro modot meg ha elinditom akkor letrehozok egy profilt le ok-ézom de utána nincs sehol
neztem a supporton, a senseihez másmien driver van , szerinted mi lenne ha sensei driverét tenném fel totalis káosz ? mert ugyan ez az eger csak mas a neve

-
nekem mindössze az eger driverében ezeket lehet állítani.
a drivere: 1.4.2
az eger firmware: 1.4.2 , ezekre frissitette magát gondolom ezek a legfrissebbek, bár a drivere időnként nem válaszol kissé fagyogat, de én nem látok itt olyan lehetőséget , amit te mondasz set point...
Meg a másik ennek az lcd panelnak, ami az alján van ennek van valami szerepe? vagy csak látványossag, mert mindössze a steelseries feliratot látom állandóan benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A rosszat elkerte haver, hogy adjam mar neki, megcsinalja, ugyis kell neki uj patkany csak nincs most loveja, ennek meg lehet hogy akar 100 Ft-ig is felmehet a javitasi koltsege anyagaron. Mikrokapcsolot kicserelte, meg az elszakadt kabeleket helyrehozta, csak valamit forditva kotott vissza es kiegett az ic amin a firmware van. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)?