Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Hali!
Most raktam fel majd 1 év elteltével, de lenne egy kis gondom a játékkal. Miért van mindenkinek hatalmas feje? Nem találok opciót hogy ki tudjam kapcsolni

-
Jim-Y
veterán
Nem ... ha nem szerben vagy románon játszok hanem mondjuk egy Párizsi szerveren akkor nekem is oda 40-50es a pingem és minden railt bead... rocket késik azt nem tudom olyan jól használni, de hegeszteni meg railezni jól tudok ha nagy a pingem + feature, hogy engem sem találnak el
Mibe, hogy nem Svéd szerón láttad... -
Findzs
addikt
nekem megy napok óta királyul semmi probléma

ismeritek eXcrem -et ?
most ez az ember vagy csíter, vagy gép, vagy egyszerűen a legjobb quakes a világon de valami eszméletlen ahogy nyomja
itt a statisztikája:
[link]napok óta összeakadok vele és már idegesít

-
sto1911
veterán
Mar megint nem megy ez a sz@r... Kivancsi vagyok azoknal mi a helyzet, akik fizettek is erte...

-
Findzs
addikt
a quake 3 1999 -ben jött ki, hogy játszhattál vele 1997 -től ?

ha korábbi részekre gondolsz a quake 1 1996 a quake 2 1997 -ben jelent meg és természetesen mindkettővel játszottam
a q1 a kedvencem egyjátékos módban, kár hogy nem ezt vitték tovább a későbbi részekben mert nagyon bejött a régi kastélyok barlangszerű helyszínek meg azok a lények amik ebben a q1 részben voltak
de sajnos a q2 meg a q4 a sci-fi felé vette az irányt -
Findzs
addikt
mostanában minden nap van valami baj a quake live -al

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
igazad van észre se vettem
bemásoltam a forrásoldalról és fel sem tűnt hogy lehagyták a q betűket
az agyam automatikusan hozzátette
-
atidzsiforc
őstag
félrevezető a leírás, nem base, hanem baseq3 mappa
sensitivity-t is érdemes álligatni, nem csak fovot
nekem ezek az értékek fegyverenként 2500dpi-s trust optikai patkánnyal, 1366*768ban:
bind 1 "weapon 1;sensitivity .45"
bind 2 "weapon 2;sensitivity .45"
bind 9 "weapon 9"
bind b "weapon 13"
bind e "weapon 5;sensitivity .45"
bind f "weapon 8;sensitivity .35"
bind g "weapon 4;sensitivity .45"
bind q "weapon 6;sensitivity .3"
bind r "weapon 7;sensitivity .29"
bind MOUSE2 "weapon 3;sensitivity .35"seta cg_fov "125"
ahol nincs megadva semmi, azzal nem lövök
railnél meg shaftnál meg shotinál jobb sztem ha kicsit kisebb a sensi, finomabban lehet célozni, rakétával meg rángatni kell ahozz jobb a nagyobb érzékenység
-
Findzs
addikt
igen visszajött a stat de az egész xarabb lett
akadozik nem frissül a játéklista stb.egyébként a pohardver oldala is esténként tiszta gáz mostanában
én is mostanában cserélek monitort 22" -ről 22" -re csak nem tn panelost akarok hanem ips -t nekem fontosabb a képminőség meg nem kell a full hd az 1680x1050 -et 16:10 jobban kedvelem mind játékok mind böngészés, és munka alatt
a full hd csak filmeknél jó de ki bírja azt anyagilag full hd-s filmeket megvenni meg egy blue ray olvasót hozzá
ha lewarezolnám is sok lenne az a filmenként kb. 8 gb, meg különben is monitorba még a 24" is kicsi filmekre azt inkább kényelmesen kanapéról tv-n nézema sima q3 -ba így kellett átírni mert nem támogatta az 1680x1050 -et értelem szerüen az 1680 helyett 1920 az 1050 helyett 1080 -at kell írni
bár nem tudom hogy a quake livnál ez működik -e
hátha tudtam segiteni1. Install Q3 based game and run once, to generate the .cfg file.
2. Navigate to '\Base\' directory where the game was installed. (such as c:\program files\quake 3\base\)
3. Open the config.cfg file in the base directory with any text editor. This file's name will vary depending on the game installed. For Quake 3, it is q3config.cfg. For Jedi Knight 2, it is jk2config.cfg.
4. Find the string 'seta r_customwidth' and set it to the native width of your monitor. For instance, on a Dell 2005FPW this will be '1680'
5. Find the string 'seta r_customheight' and set it to the native height of your monitor. On a Dell 2005FPW, this is '1050'
6. Find the string 'seta r_mode' and set it to to '-1'.
7. You are going to need to change the FOV now, or you will not be able to use the extra pixels you just enabled. This is what allows the Q3 engine to 'natively' support widescreen resolutions. Find the string 'seta cg_fov' and change the value to '115'.Save the file, and start the game. Do not change the resolution in-game, or you will have to manually edit the file again. Note that the intro videos may not display properly with custom resolutions, so you will just have to hit a button to bypass them.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, most váltottam 22"-ról 24"-ra, és valahogy nem megy a játék, lg-m teljesen leromlott:S Nem tudjátok, hogy nagyobb képernyőn mint kéne változtatni a cfg-ben, hogy jobb legyen?!
-
Jim-Y
veterán
Magyar szerverek nincsenek, kitaláljátok, hogy miért?! hát persze, hogy nincs elég jó minőségű szerver itt M.O-n, ha lenne azt meg aranyárban mérik .. :/

Egyébként szerintem nem érdemes előfizetni, az a pár map amit pluszban játszhatnál nem ér meg ennyit, illetve csak 1-2 jó pálya közöttük.
-
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Telepítettem ma este Én is ezt a játékot. Már legalább 6 éve nem játszottam Quake Arenaval, de most valahogy kedvet kaptam hozzá. Eddig nem igazán érdekelt valamiért. Éppen gyakorolgatok. Újra bele kell jönnöm, igazodnom kell a játék hevéhez. Magyar szervereket nem találtam, vagy az nincs benne a játék adatbázisában? -
Findzs
addikt
de kihalt ez a topic
még mindig nincs stat frissítés, pedig nyerő szériában vagyok

gondolkodom hogy előfizetek 1 évre premiumra mert ez a játék megérdemel kb. 4800 ft -ot 1 évre
de felmerült bennem a kérdés, hogy érdemes -e mert a szerverek amiket látok alig tartalmaznak premium pályákat, ennyire nincs előfizetője a játéknak ?
mondjuk a sima ingyenes szervereken se sokan játszanak
eleinte többen játszottak, meg még a bétán is annak idején -
Findzs
addikt
utánaolvastam
másnak is van ilyen problémája és azt írták neki hogy hardvert cseréltek és átmenetileg nem jelenik meg a stat de pótolni fogjáknem mintha olyan cool lennék csak szeretem látni mit fejlődök vagy rontok
nálam ez elég hullámzó vannak napjaim amkior rendre 3-4 . leszek egy ffa -ban de vannak napok mikor 1-2.
közel ugyanazokkal az emberkékkelduelbe meg rendszeresen kikapok, olyanoktól is akik ffa -ban hátul kullognak
ez szerintem már pszichés
-
Findzs
addikt
hát nem valami igazságos a duel
3-4 mecset megnyertem mégsem jelenik meg a statomban
bezzeg mikor kikapok az ott van
-
sto1911
veterán
A hetvegen nem akar valaki, aki nem full-pro-mega-giga-gamer duelezni 1-2-3 meccset? Irjon privatot

-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, a rocketeseket szokták leginkább spammernek nevezni, tisztelet a kivételnek, legyen a favourite weapod az lg, vagy rg pl, és akkor hiába mondják rád h spammer, te úgy is tudod h csak azért kickelnek mert jó/jobb vagy

-
hm_guesswho
tag
utalom azokat a nyomorékokat akik nem tudják elfogadni,hogy lelövöm őket......állandóan azzal jönnek,hogy spammelek és mindig ki akarnak rúgni.(jah és nem gránátozok hanem rocket-et használok) Nyomorék szerbek....
-
Axion1
csendes tag
De-de az az!!

Proving Grounds! A Vortexes az már beugrott,hogy űrös pálya!
Hát én se húzom ki amúgy a kábelt csak a laptopon a wifit kapcsolót ki illetve bekapcsolom
jó oké..gondolom,hogy ők connection-os szarás nélkül meg tudják csinálni akkor.
Az a srác aki ezt mutatta nekem azt mondta,hogy tud egy csomó ilyen trükköt,bugot. De nem nagyon akarta elárulni és inkább lépett is. Ti nem tudtok valami trükkről?Jah meg arra lennék kíváncsi,hogy a punkbuster-t mennyire lehet kijátszani mert néha találkozom 1-2 fura arccal. Pl akinek mint ha 200 hp helyett 300 lenne. Na meg a pontos célzás raillel...ami olyan,mint egy butított aim bot.
Tegnap egy srác úgy lőtt le raillel,hogy a háta mögött voltam. Általában 10ből 9szer eltalált még akkor is ha rocket jumppal a pofájába ugrottam felülről.... -
Axion1
csendes tag
nekem speciel baromira nem tetszik,hogy átnevezték a pályákat....temple of retribution-ból sima retribution lett és így tovább. Volt az a pálya,hogy Vortex...nem tudom már milyen néven fut már de azon volt egy lag bug. Mikor a lávába leestél és jó időben kirántottad a netet és visszadugtad és nyomtad folyamatosan a guggolást akkor a láva alján nem haltál meg hanem életben maradtál és tudtál lövöldözni fel. (persze ha folyamatosan guggolva maradsz és nem lősz a falba rockettal és nem kezdesz el másoknak írni mert akkor rögtön megmurdelsz)
-
dunc
nagyúr
Basszus nem lehet játszani,mert pro-ra kéne váltani,és nincs free egy se free for all ból.....

-
Jim-Y
veterán
Én spec a látványvilágból semmit sem látok, mert már egy éve r_picmip 10-en vagyok
Így lehet, hogy kevésbé látványos a játék, de a skillem (magamhoz mérten persze) hihetetlen mértékben változott. Az, hogy lett egy 22"-os monitorom, meg h váltottam PC-re és tudom fullscreen nyomni, illetve beszereztem egy jó egeret alátéttel, plusz egy normális cfg nyomott 10% accuracyt, meg tierben kifejezve mondjuk + 3-t. Skillrating openbeta végén 100as volt, bár nem állítom, hogy nem volt bugos
Nem mintha most ne lenne bugos 
-
Jim-Y
veterán
Nekem Ati kártyám van, és a 10.4 es catalysttal gondok voltak:S 1-2 map annyira fehér (glowish) volt -megspékelve azzal ,hogy az enemy modelek is fehérré változtak- hogy nem láttam rajtuk az enemy-t
pl asylum. És minden skillem csökkent:S Frissitettem 10.6-ra és ezek megszűntek, vagy asylum esetében jobbá váltak, értsd. még mindig fehérebb mint 1-2 másik map de legalább játszható, és a modelek is szép zöldek megint
-
Jim-Y
veterán
Nekem egy MX518-m van és az is 1600-al megy, én úgy használom, hogy a Windowsos, meg a SetPointos(Logitech beállítások) mind alapértéken vannak, és a SetPointos implementációt használom. Így a játékban 1.6 -os a sensim, kicsit furcsa lehet elsőre, de 1-2 nap után biztos meg lehet szokni és jobb lesz az accod. Amúgy úgy tudod beállítani magadnak, hogy belépsz Practice egy mapra, kilövöd a botokat, a mapon keresel valamilyen kiálló tárgyat, eléállsz pár méter távolságra, és előtte ide-oda mozogsz közben próbálod rajtatartani az egeret, ha egy sensin rajta tudod tartani elég jól akkor emeled a sensit, ott is megpróbálod, ha az sok akkor az előző és a mostani sensi között is megpróbálod, azt válaszd ahol még jól rajta tudod tartani de a lehető legmagasabb (igy fogsz tudni jól Rocket-jumpolni, nagyon low sensin nehezebb:S)
A rajtatartást tudod lg-vel próbálni.
-
Jim-Y
veterán
Érdekes...
0: ezt olvasdd el

1: ha az összes ellenfeled ugyanolyan az opcionális, a legjobb ha ezt állítod be:
cg_forceEnemyModel keel/bright video
2: ha mindenkinek a saját modelljét akarod látni, akkor ezt a sort töröldd ki a konfigodból
"Sziasztok nállam a víz csak egybefüggő fekete valami,hogy tudok rendes vízet csinálni ?"
- Minden beállítást törölj, így az alapbeállítások lesznek, ott elm. minden textúra látszik.
Ezt szerintem a QL oldalon a beállításoknál is meg tudod csinálni, de manuálisan úgy is, hogy
Win7/users/?/appdata/idsoftware/ .. stb (nem otthon vagyok szv ezt igy fejből irom, majd ha hazaértem akkor beirom normálisan
)szv itt kitörlöd az autoexec.cfg-t ha van, illetve a repconfig.cfg-t, meg a qzconfigot is.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok nállam a víz csak egybefüggő fekete valami,hogy tudok rendes vízet csinálni ?
-
dunc
nagyúr
Csináltam egy cfg-t (hogy be tudjam álliatni az 1366x768 at)
De sajnos most minden ellenfelem egyforma.//[--Player Settings--]
set clan ""
set name "^4Jupiter^1H^7U^2N"
set ui_clantagpos "1"
set sex "male"
set cg_forcemodel "0"
set model "uriel"
set cg_forceteammodel "uriel/red"
set cg_drawfriend "0"
set cg_forceenemymodel "anarki"De ha állitom bármire az anarkit akkor is csak egyforma ellenfél lesz,szeretném ha az ellenfél által beállitom player modelt látnám.
-
Jim-Y
veterán
Szeptemberben "free-use" van, értsd mindenki előfizus
Szv ilyenkor az uj pályák vannak nyomatva, mert azokon csak efivel lehet nyomni, van 1-2 jó pálya, de a többsége tényles **** :/
Sima mapokkal ugyanugy lehet játszani, csak az emlitett ingyenefi miatt most azok háttérbe szorultak.
--
M@D S1ngul4rity -
Synthwave
HÁZIGAZDA
És gondolom, ezek után a versenyek (pl. Zotac Cup) a prémiumos map-okon lesznek...

Mondjuk tökmind1, mert mostanság már OpenGL error-ral elszáll az egész...

-
dunc
nagyúr
Szevasztok.
Hogy-hogy ha játszunk akkor premium mapok vannak ?
A régebbi "sima" mapok hova tűntek ? -
Axion1
csendes tag
Teljesen fizetős lett??
Kb 4 hete nem játszom és akkor még csak prémium cucc volt ami az ingyenes játék felett lehetett még igénybe venni.
De akkor most már 100% fizetős? :| -
Synthwave
HÁZIGAZDA

Nem mondjátok, hogy FIZETŐS lett? 

Egyébként nektek nem írkál ki olyanokat (jelen esetben Firefox) a böngésző, amikor be akartok jelentkezni, hogy "nem megbízható biztonsági tanúsítvány" és, hogy húzzak el innen?
-
Findzs
addikt
nem lehet átírni a nevünket amivel beregeltünk ?
köszi -
RoBorg
tag
Minden meccseteket láttam, s szerintem, nincs miért szégyenkeznetek...Bár lehetett volna jobb is. Igazán még mindig nem értem, hogy jutottak tovább a britek.
A Cooler-ék elleni győzelem meg különösen fenomenálisra sikeredet.
Jövőre folytatjátok? Újraindultok?
Gondolom van 1-2 dolog, amit tanultatok az idei meccsekből, így még keményebb ellenfelek lehettek...S talán már a döntőig meg sem álltok.
-
Gandhi
csendes tag
Nyári szünet van, én személy szerint pihentetem kicsit a gaminget, najó egy kis HON néha bejátszik.
ASUS ENC-n sajnos nem jutottunk tovább a csoportból, pontegyenlőség mellett UK lépett a rájátszásba. Mindenesetre minden ellenfél ellen hoztunk mapot, szóval az arcunkat nem vesztettük el. A ruszkik megtréfálására meg igazán büszkék lehetünk - nem minden nap nyerek(ünk) én sem cooller ellen.
-
hm_guesswho
tag
amúgy az is cigányság,hogy nevet se lehet változtatni....ez gondolom amiatt van,hogy a klán nevét nehogy elé írd a tiédnek.....bár bevallom ezt szerettem volna

-
Gandhi
csendes tag
válasz
dudika10
üzenetére
Az, hogy te milyen kritikákat hallasz ca szerveren az tényleg kurvára meghatározó. Külön mókás, hogy arra hivatkozol mennyi idős vagy, vagy mióta játszol id játékokkal. (tényleg, hányat is vettél meg eddig?)

Tény, hogy a projekt teljesen ingyenesnek indult, azonban történt közben ez a gazdasági világválságnak csúfolt izé, ami kicsit módosított a potenciális reklámozók piacain, és ezért a projekt még csak nullszaldóba sem tudta küzdeni magát. Már 2009-ben elhangzott Carmack szájából, hogy a terv jóval drágább annál, mint amire számítottak és reklámbevétel sincs elég. Gondolod a szerverpark fenntartása megoldható 2 dell bannerből?
Szóval lehet háborogni, meg hisztizni, meg csúnyákat írni magyar fórumokra nagy mellénnyel, de az a helyzet, hogy az eddigi tartalmak ugyanúgy ingyenesek, mint eddig.
Az ilyen kis jövöklövök casual gamereknek -amilyen te is vagy- meg igazán mindegy, hogy hozzáfér-e saját belátásától függően a versenypályákhoz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különösen a magadfajtáknak kéne vigyáznia a nyelvére, révén az id megint népszerűvé tette a fastpaced fpst. Tudod az Unreal és a társai nemhogy halottak, de már feledésbe is merültek és ha bárkit érdekel az őszinte véleményem, ez a genre akasztott testének utolsó erekciója.
Szóval csak sírjatok és hintsétek a magyar mutyit a gonosz kapitalistákról, meg az ördögi id-ről. Véletlenül se élvezzétek a pillanatot, vagy akarjatok gondolkodni- amúgy sem tudjátok befogadni, hogy valamikor a most lesz a régi szép idők.
-
Blade_W
tag
Sziasztok!
Annak idején kipróbáltam én is a live-ot, és az iránt érdeklődnék, hogy fejlesztettek-e az instagib módon? (Úgyértem TDM, CTF, stb van-e ezzel a moddal pl?)
-
-
dudika10
veterán
Hagyd a fenébe, megszállottként védi a kedvenc kis játékát és magasról tesz rá, hogy ki mit gondol.
Nem érdekli, hogy tönkreteszik az oldalt és a játékot.Eddig én mindenkitől csak negatív kritikát hallottam a játékkal kapcsolatban, bár nem bújom nagyon a QL-es fórumokat, csak CA közben néha dumálgatok másokkal.
De ezt is képes lenne kimagyarázni.
-
angyalpc2
aktív tag
jah ezt én is tapasztaltam...
lövöd őket 5-6xor kibebaszottul telibe és kurvára semmi, meg se érziigaz én ezt már fordítva is láttam...lőttek engem és olyan volt mintha el se találnának...pedig láttam hogy rám lő telibe... persze lazán nyertem...
aztán csapatjátéknél pl vesztésre állunk a fent írt állapot miatt..aztán valaki a caspatből beírkál HIGH meg LOW. IN meg OUT..és akkor megfordul a játékmenet és mi nyerünk...
de hogy mi a fasztól....ilyenkor modem újraindítás gép újraindítás és valamivel jobb lesz..
-
angyalpc2
aktív tag
Pentium D805
1gb ram
ati x800 gt 128bites 128 mb Gddr3-as ramasus alaplap...
őszintén szólva a hardvernak semmi baja eddig ment rendesen a QL...csak most hogy frissítve lett
de ez se teljesen igaz mert mikor frissítettem akkor 1xer csinálta et elsőre..aztzán újra nyitottam a firefoxot és akkor már bejött és játszottam is vagy 3 mecset...tegnap próbálom és nem jön be...na akkor valahogy mégegyszer megpróbáltam és akkor valahogy bejött el is indította a játékot...de sikerült belefutnom egy teli szerverbe kidobott és ennyi
azóta semmi...
majd most megpróbálok bűvészkedni ccleanerezni esetleg újratelepíteni. -
Źşë'
addikt
most nem tudom mit kell ennyire felkapnod a vizet, itt hőzöngsz össze vissza, én vázoltam a tényeket h te nem tudod elfogadni az álláspontomat a te bajod egyedül, csillapodj le légy szíves! én úgy érzem nem adtam okot arra hogy itt ilyen hangnemben válaszolj, és a továbbiakban legyél szíves visszább venni, köszi!
mint az köztudott megvásárolta az id-t egy másik cég, innentől kezdve amit dolgoznak nem maguknak hanem a tulajdonos cégnek csinálják! és egyáltalán nem nagy kaliberű az id!
ez a live nem fizetősnek indult, igaz nem sokat kell fizetni érte, de ha egyszer nem ez lett beígérve, "igazság szép szó ha betartják úgy jó" kb.. elvégre sztem a becsület igen is fontos, ha ebben az irányban gondolkodtak akkor ezt már előre jelezniük kellett volna! de sebaj, majd fizet az érte aki akar, ez lehetsz te is engem nem érdekel és bevallom őszintén nem értem neked miért fáj ennyire az én álláspontom?!"ide nekem mindent ingyen" igen pontosan, pont ezért van kb 50 eredeti játékom mi?! magyarázd ezt is meg légyszi!
részemről nem indult vitának, leginkább te kaptad fel a fejed és fejezted ki a nemtetszésedet az én irányomba! Tanuld meg mások álláspontját is elfogadni, és nem csak a sajátodnak élni! Elvégre lehet több vélemény is jó, ez csak nézőpont kérdése!
-
RoBorg
tag
Jaaa?...Unom már, hogy mindenki ezzel jön, 'hogy a forráskód ingyenes'. Ez igaz. De a pályastrukturák, map-ek, texturák, karakterek,stb., sőt még a név is copyright-os. Ezek az id tulajdonai, s hogy mit csinál velük az az ő dolga.
Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén!
hahahahaha....

S még mindig : nem jótékonysági kezdemény volt...Soha nem is volt. Ez üzlet.
S ráadásul ott van, ingyen játszhatsz vele. 50 (?) pálya van, amin bármikor nyomulhatsz. Szerverek a világon mindenfelé.Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel...
Oh...Mesélj, papa!

Azt gondolnám, inkább te lehetsz tizenéves, annak is valahol az alján, ha annyira naív vagy, hogy az gondolod, egy ilyen nagy kaliberű cég (értsd kapitalista) mint az id software több, mint 2 évet áldoz arra, hogy ingyenes játékokat adjon ki. Amikor ennyi idő alatt már jó pár millió dollárt kereshettek volna....S ráadásul azt is elvárod tőle, hogy további évekre biztositsa a termék támogatást? Szintén ingyen?De nem akartam flame-et. Bocsi. S tudom, sokan mások is úgy gondolják, ahogy te, hogy ide nekem mindent ingyen. Nem vagy egyedül. Én a részemről le is zártam ezt. Itt és most.
-
Źşë'
addikt
én meg azt súgom meg hogy a quake3 ill alatta lévő sorozat forráskódja szabadon felhasználható, ingyenes! Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén! Igaz eladták már az id-t így annyira nem meglepő a dolog.
Engemet a hasonló fizetek a dlckért melyek tartalmaznak 4 egész pályát dologok érzékenyen érintenek, egyre elterjedtebbek sajnos. Régen ezeket megoldották egy peccsel. És ezt hívták supportnak. Mára ez már annyira feledésbe merült és a pénz került az előtérbe, hogy undor ezeket a híreket olvasni netszerte! Ha rajtam múlna kihalna az összes ilyen kapitalista fejlesztőcsapat/kiadó! Csinálják meg a játékukat mint eddig, azt dobják a boltok polcaira és majd onnan megveszem ami megéri az árát nekem. de hogy itt pl mw2nél vagy akár az avpnél 4 map kb 2-3000huf, enyhén szólva felháborító. Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel... és ez az "új világ" egyre másabb... izé pénzéhesebb-kapzsibb! -
RoBorg
tag
Én nem értelek, mint másokat sem. Miért kellett csalódnod?
Tán jótékonysági intézmény?
Hát megsúgom, ha nem tudnád: NEM, NEM AZ.Ez egy cég, aki számítógépes játékokat fejleszt.
Már közel 20 éve. Olyan játékokat adtak ki, mint : WOLFEINSTEIN, DOOM, QUAKE. S mindegyikből már sorozatot. Tudod, ebből élnek. Ha nem kér érte pénz, nincs kajája, nincs lakása, nem tud rezsit fizetni, kocsit, stb.
-
Źşë'
addikt
na jó, hát akkor erről ennyit, fizetős tartalom, letölti és ha nem fizetek a használatukért is ott rohad a winyomon... ennyit a liverol, ezt elqrtak! de kemenyen! fizetni ezrt h uj palyakon jatszahass, naneee! nagyon utalom ezt ami manapsag megy, dlc dlc hátán és ha kell akkor még fizess is érte... hányhatnékom van az egész dologtól! asszem itt hagyom abba a livot és térek vissza a gyökerekhez! még ha botok ellen is de ingyenes! Team arena meg 1.16... !
nagyot csalódtam az idben most!

-
Źşë'
addikt
na frissult a live, nem is kicsit, akkora csomagot tölt le h el se hiszem, kiv vok milyen addonok lehetnek ezek, rem rengeteg új map! : )
-
Źşë'
addikt
igaz az is számít h mivel lövi az ember, mgvel olyan 35-40 körül voltam mikor még nem lagzott be, shaftal meg 35körül, raillal 60, shotival meg addig könnyű volt még a 70% felett is járni míg megoldották a sörétenkénti találatot, akkor romlott sokat még az accom, 43ról lement 41re, azt visszakapcsolták és nagynehezen visszahoztam 42%ra, most meg mióta van a lag azóta 40 :s szóval a romlás az irgalmatlan jelentős... meg hát mióta melózok azóta kevés időm is van a játékra, uh nem is megy úgy mint régi szép időkben
mármint lehet azért is jelentősebb a romlás, de egy biztos h lag is van, és nem kicsi ami nagyon irritál engemet (csak példa, futottam health-ért, simán felvettem még de mivel lagzottam, ezért a hangját hallottam de meghaltam! ennyi erővel bekaphatok olyan sebzéseket ami bugos is, régen láttam h összesítő palettán legtöbb dmgt kapott játékos valami 120.000 feletti értékkel bírt, és quad is csak par alkalommal lett hasznalva! meg olyat is lattam h 102%os accal mozgott a gyerek az egyik ctf mapon
.... vicc ez a live, tiszta bugos isekkora lag mellett a shaft úgy elhajlik mint a fene, egyszerűen röhej vele lőni, meg mondom ez h mellémlőnek rakétával és elvet 20 méterre, ez szánalom, annyira elkúrták ezt a játékot h csak na. Visszasírom a jó kis 1.16os időket
csu1_a, régebben csináltam q3hoz, team arénához is pályákat : ) olyan 5-6 éve
valami 20-24et, amit pakkba szedtem és modként raktam be, csak az extra ftp-met nem érem el... igaz régen is néztem már uh lehet h megszűnt... csak mert fennvoltak a mapok
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mibe, hogy nem Svéd szerón láttad...
Amugy jo jatek az is, Q2 motorra epul, es iszonyu gyors tempot bir diktalni, sokkal gyorsabbat, mint a Live (de talan meg a CPMA-nal is gyorsabb)
Csak a botmatch-csel sz@r@k0d1k.
űr annál inkább.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)