Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi all!
Valaki megtudja mondani, hogy mit kell ahhoz beállítani, ha lelőnek, akkor egyből kispuskára váltson és ne hagyjak fegyvert... ?
-
master90
aktív tag
Igen pontosan ez a probléma már meg is oldódót

De viszont van egy másik gondom !
Full képre akarom rakni és ezt dobja ki !
** GLW_CreateWindow: could not register window class
Please report the the problem you encountered on the Quake Live forums.
You must reload the web page to make this display go away. -
Jim-Y
veterán
Engem az sosem idegesit ha campel valaki, az az o jatekstilusa es abba nincs beleszolasom, ha jobb vagyok, akkor ugy is el kell vernem hogy campel. En 99%-ban a net miatt huzom fel magam
ha nekem rossz az a baj, ha neki akkor meg az, az idegesitobb ha neki rossz, mert ha nekem, ahhoz tudok igazodni, nem hasznalok annyi lg-t, stb... Ellenben ha neki rossz, azzal semmit nem tudok csinalni, lovom es nem kapja^^ -
Findzs
addikt
korábban a q3 -ban én is sokat idegeskedtem főleg a pfc shootie modot szerettem nagyon gyors játék és ott oszt felment a pulzus

a liveban nem idegeskedek tudom mit tudok és ha kikapok egy jobbtól ami gyakran megesik nem húz fel, de ha valaki camperkedik vagy csal az annál inkábba jó quakes mind noob is
így érthető ha nem tud veszíteni 
-
Jim-Y
veterán
Mondjuk szerintem quaket csak addig jatszok amig viszonylag fiatal vagyok, idősebben már elvinne egy szívroham
Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy elvisz az ideg -
-
Findzs
addikt
de kihalt lett ez a topik
senki se játszik mostanában ? mindenki nézi a vv5 -öt meg a barátok közt-öt ?

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nézem
ez milyen meccs ? mi a tétje ?
123:96 -ra vezetnek most az angolok
na megyek aludni

-
atidzsiforc
őstag
perceken belul indul a magyar-angol meccs link
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kínosan ügyel, hogy kit hány ponttal ver meg.

-
Jim-Y
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Hát, azért a fordítottja is megesik, nem egyszer játszottam már olyannal/olyanokkal akik csak rocketet használtak, ha pedig egy skillesebb, aimesebb pályára kellett menni, mint pl a DM17, akkor lőni nem tudott, de komolyan nem.. össze vissza rocketjumpolt, és nézett ha leszedték, el is rontotta a játékot amúgy, mert pár kör után kezdésnek mindig beugrott voidba, hogy minél gyorsabban vége legyen a szerinte szar mapnak. -.-
Köv map -> vote -> campgrounds/almost lost/hidden stb...
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Ha mindig ilyen Tier 1 - 2[/]-esekkel játszik, akkor nem annyira elképzelhetetlen a 3850 - 312.

-
hm_guesswho
tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
jah és ő a 6w? klánnak a tagja
nos ez elvileg egy pro klán csak fura,hogy a klán tulaja és alapítója nyomába se ér Le_Sold4at-nak
Glidix -
hm_guesswho
tag
bitang nagy csaló a srác!
többször is játszottam vele és szándékosan specteltem is,hogy lássam miként mozog a célkereszt...nem kell mondani,hogy oda lőtt ahova ő még csak nem is figyelhetett. Plusz érdemes megnézni az adatlapját az mindent elmond. Akinek majdnem 40ezerrel több fragje van,mint halála és 3850-en győzelem 312 veszteséggel szemben...az nekem rég gyanús. Főleg úgy,hogy egy ilyen játékosnak fel kellett volna tűnnie versenyeken is ha ilyen jó. -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Inkabb Domination vagy Jailbreak lenne

-
Findzs
addikt
válasz
hm_guesswho
üzenetére
engem is dobál tier 3- és 4 között a ca -ban
a többi stabilrégebben mindig csináltak hétvégére valami meglepit a live -osok mostanában csend van
pl. takti quake, meg mikor mindenkinek tök feje volt, pro pályák, stb -
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Én ezt a skillratinges dolgot nem szoktam nézni
Általában napközben könnyebbek az ellenfelek, éjjel 2 felé pedig azért megjönnek a pro gamerek = q3-asok is... -
hm_guesswho
tag
Na ilyen egérpörgést nekem is szokott csinálni!
De még sok más bosszantó dolgot is....elkezdem sorolni:- ha hosszú a menet és spectelek ki szoktam nyomni play in browser-be és közben leveleket intézek meg böngészgetek de mikor vissza akarom tenni full screenre akkor teljes szürkeség ekkor ki kell találnom,hogy kb hol lehet a play in browser ikon és kinyomom de akkor kis ablakban szürke..ekkor szintén ki kell találnom a gombok hangja alapján,hogy hol a full screenes mód és akkor ha megint rákatt és jó lesz utána (érthető?
)-van egy bindem ami állandóan bejön ha megnyomom az Fn +F2 kombinációt (ezzel tudok közvetlen hangot növelni a laptopomon) egyébként ez a 'b' betűre van téve
-a skill raiting se szuperál valami jól..50 és 60 között mozgok (de ez olyan 50-60,hogy erősebb,mint régebben volt) egyszer kikaptam pár idiótát a csapatomban és kénytelen voltam én elvinni a játékot..ennek az lett az eredménye,hogy betyár sok fragem lett még a másik csapat játékosaihoz képest is. de ennek ellenére is kikaptunk. ezután a kedves ql úgy döntött,hogy egy 51 skill raitinges vesztes meccs után egy 91esen kell folytatnom ahol muszáj voltam játszani mert nem rakott volna vissza...ugye mondanom sem kell,hogy hova küldött onnan engem mindenki....jah és utána átkerültem egy 28as menetbe...lássuk be..ez nagyon nem normális!
-
atidzsiforc
őstag
Na akkor kinek van ma kedve felrobbantani a quadroomot dm6on?
-
sto1911
veterán
Erdekelt az info mindig is, de ahhoz nem voltam eleg kocka, hogy mondjuk egy progmatot vegezzek. Az angolt meg szerettem, ment is, igy angol-infora jelentkeztem, amibol az angol maradt hivatalosan, de onkepzessel meg tanfolyamokkal azert
tobbetmasat lehet tanulni, mint a suliban. Mert ott nem tanitanak Apache-ot meg Nagiost, se RedHat-et, ezekkel es hasonlokkal foglalkozom naponta. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"egyébként elég gusztustalanok alig érik el a 10 évet és már nézegetik magukat, fényképezik magukat, próbálgatják magukat a srácoknál, a mai korukbeli srácok rendesebbek"
Egyem a kis pogácsa húsukat. <33 Hogy mondhatsz ilyet?
"én eleinte lányt akartam, de aztán fiunk született és most már jobban örülök neki, már most kiskorában is sokkal kezelhetőbb mint egy kislány, ismerős körökben van egy pár"
Ugyan már. Teljesen emberfüggő. Jól lehet kezelni mindenkit, ha a megfelelő módon állsz hozzá.
-
Findzs
addikt
én számtech boltban melózok és megszámlálhatatlanszor találkoztam már ilyen tükörben fényképezem magam csajokkal a több mint 10 év alatt
egyébként elég gusztustalanok alig érik el a 10 évet és már nézegetik magukat, fényképezik magukat, próbálgatják magukat a srácoknál, a mai korukbeli srácok rendesebbek
én eleinte lányt akartam, de aztán fiunk született és most már jobban örülök neki, már most kiskorában is sokkal kezelhetőbb mint egy kislány, ismerős körökben van egy pár
ha lesz testvére remélem az is fiú lesz majd
apropó ha már itt tartunk, ki mivel foglalkozik ?
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meg nekunk is!

-
Jim-Y
veterán
Ne haragudjatok, hogy szétoffolom a topicot, de ma milyen volt melóhelyen ... egyik felhasználó behozta PC Support irodába a lánya notebookját, hogy lépjünk be a lánya profilja alá, mert meg szeretné nézni, hogy milyen képeket tárol a gépen, mivel a facebookra állítólag kompromittálló képeket tett fel magáról az amúgy alig 14 éves kiscsaj xD Egyébként meztelen és ahhoz hasonló képeket nem találtunk, de ti... attól a sok tükörbenpózolós, scine képektől egyből 50-et esett az IQ-m :S Mintha egy komlett napiszar archive lett volna a gépén

-
Jim-Y
veterán
Szerintem igen, de az ilyen izmok sosem "jó" izmok. Az egyetemen volt egy évfolyamtársam, egyik félév végén még cingár volt, nyár végére pedig viccen kívül 5x akkora lett, de a karján szét volt repedve a bőr, nyilván nem spenóttól lett ekkora 3 hónap alatt... De attól, hogy ötször akkora lett, még elég undorító kondis izmai lettek

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ha izomból ment rád 10 kiló az nem baj

én sajnos betegség miatt szedtem, és így is csak 70 kiló vagyok, előtte meg 58 körül voltam
egyébként aki az izmosodás miatt szedi a szteroidot az injekció formájában teszi azt nem ? -
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én stagnálok 90 körül, de ha sikerülne huzamosabb ideig eljárni edzésre akkor jövő nyárra talán jönne rám kis izom is

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
tablettában én is nagyon sokáig szedtem kb. 1 évig, fel is jött rám 10 kiló +

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem a csuklóm.
Neked jobb. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor tényleg NAGYON szét lehetsz esve.

-
atidzsiforc
őstag
szet vagyok esve duel tier 1-es haverom majdnem dontetlent lott velem campgroundson

-
Findzs
addikt
mióta nem játszok magyarokkal azóta 10 -ből 9 meccset megnyertem/tünk ca -ban

ez is azt bizonyítja, hogy a magyarok jól játszanak
-
Jim-Y
veterán
Nekem is kéne nagyobb asztal, meg szeretnek nagyobb Qck-t, de nem fer el a jelenlegi asztalomon:S
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Pedig ezeket jó lenne valahogy megoldani minél hamarabb, mert a kezed fogja bánni...(meg amúgy is; a kényelem jó dolog)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jobban járnál, ha a legközelebbi upgrade helyett egy normális méretű asztalt vennél. Nem kell annak olyan túl drágának lennie - létezik használt is. Vagy összerak(at)hatsz magadnak egyet bútorlapokból. Hosszú távon megtérül (meg rövid távon is, mert mindenre van helyed és kényelmes).
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
az úgy tényleg nem a legjobb
nekem a bill mellett van az egér, kb annyi helyem van a bill mellett mint nekeda könyököm a szék karfáján de a karfára csináltam házilag egy puha réteget mert így nem nyom és így mindkét alkarom vízszintesen van, kényelmes
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem, nálam könyökszintben van egy nagy asztallap, minden elfér rajta kényelmesen (scanner, billentyűzet, 45 cm-es pad, 4 hangfalból kettő). Az egész alkaromat is a padon tartom. Monitor majd 1 méterre, az orrom pont a közepén tükröződik.
Itt alapból volt egy nagyon rossz fél év (fotelből) + default kötőszövet.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
mostanaban nekem is elkezd fajni, de csak ha jatek utan gitarozok. szerintem a rossz elrendezes miatt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Lassan ki kéne már cserélni az alaplapot...
csak fél óra és bedurran a kezem.

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
vicces vagy

de itt másról van szó

felőlem jöhet a világbajnok is az ellen is lenyomnék egy meccset szemrebbenés nélkűl
kb 1000 játékból egyszer sem léptem ki, mindig végigjátszom amit elkezdek (más téma, hogy a gépfagyást, böngészőfagyást kilépésnek vette a ql)szóval nem tartok senkitől, bátran kapok ki bárkitől

-
Jim-Y
veterán
Nekem ilyen mar nincs, viszont ha faradtan ulok le jatszani akkor nagyon bena tudok lenni en is... Amugy az en heppem pedig az, hogy kialakult bennem hogy nagyon erzekeny vagyok a netre, mindig erzem ha szar a net. Pl tegnap ejjel fel egykor egy nemet szerveren vegre normalis spike mentes volt a net, nem lottem jol, sot nehez meccs volt, megis eszembe nem jutott volna panaszkodni a net miatt, maskor meg jatszhatatlanna teszi a gameet/:
-
Findzs
addikt
az a bajom hogy vannak időszakjaim amikor jó vagyok, magam is meglepődöm mennyire, olyankor kapom a cheater meg autoaim jelzőket,
meg vannak olyan időszakjaim, (mint pl. tegnap) hogy olyan béna vagyok mint aki először ül le játszani, 2-3 fraget szerzek amíg a többiek 10-12 -őtez főleg pszichés lehet nálam mert mikor bent van valamelyik ismerős akkor egyféle blokk alakul ki bennem, (még, hogy a quake live egyszerű lövölde
) -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Csippentos, 1k-s Logitechem van, gondoltam nem ennyire szar

-
Jim-Y
veterán
Ezek szerint pont nem lattad amit irtam meg ingame, hogy mi sem azert megyunk jatszani hogy nyerjunk mindenkepp, hanem hogy gyakoroljunk es hogy jatsszunk
ugyhogy azt felejtsd el, hogy kilepsz, majd gyakorlunk es jobbak leszunk^^ egyebkent nekem sajnos pont ez a hetvege nem lesz jo, mert 80% hogy nem leszek gepkozelben:/ persze ha megis, akkor mehet a moka. -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Amugy nekem a multkor nem akart a TS ugy mukodni, hogy ha hangerzekelesre allitottam... Nem tudom miert, ha folyamatosra vagy gombbal aktivalosra allitottam, akkor hibatlanul ment.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meg engem is.
Hetvegen lesz kedvetek loni egyet kozosen, ha mar klan vagyunk? TS vagy Skype, es indul a mandula.
-
Findzs
addikt
felhúztam magam, béna vagyok
hogyan kell kilépni a klánból, nem égetlek benneteket tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd vasarnap, talan.

nem csoda, hogy kikaptunk 

Neked jobb.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)