- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Na mi a helyzet, igy alabbhagyott a lelkesedes?
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #797 üzenetére
IGen, az arfolyamtol fugg. Nekem 9620FT-ba kerult.
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #795 üzenetére
Nem sok a kulonbseg valoban, engem a sajat szerver inditasa miatt erdekelt a dolog, mert amit epp jatszani akartam, az sose volt szabad...
A menete: legyen Mastercard, Visa, vagy hasonlo kartyad, a CIB-es internetkartya megfelelo. Tolsz ra annyit, amennyi az elofizu, es a QL-ben meg megadod. Es kesz is vagy, 5 perc az egesz.
20 perc mulva egy meccs? Mehet vegulis barmi -
sto1911
veterán
Elofizettem pro-ra, aki akar ma jatszani egyet, az vagy itt, vagy a QL-ben irjon ram. 2v2 CA vagy Duel a program.
Kezdes egy oran belul (kb. 19:30)
-
Blade_W
tag
Instagibezik innen valaki? Anno még a bétával játszottam, de ott nem volt instactf, erre tegnapelött mondom tegyünk egy próbát, és voilá azóta raktak bele. Szóval megvan az új kedvenc
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #788 üzenetére
drukkolok
-
sto1911
veterán
Uj valaszt kaptam, kicsit finomabb a helyzet:
1.You can run only 1 server!
2.Server will stay active as long there is players on it,if you log out form ql then nobody cant join on server because you are owner and if there is no players on it it will stay active for 15 min if you didn't stop it...
3.It goes per subs,so you can invite 2 players on 1 server go on another server and invite other player....you probably know that every pro can invite 3 standard players on same server so 3 pro=9 player+3=12 ;D
4.Pretty decent if you ask me list is lil longer....
5.Not at all.....hfMindenesetre a premiumot mindenkepp kiprobalom.
Ja, es nem 3 ember max, hanem 3 ingyenes jatekost lehet meghivni egy pro szerverre.
-
sto1911
veterán
Ezeket kerdeztem:
- how many servers a pro member can start at a time?
- will these servers continue runnin even if the creator logs off QL?
- the invitation of 3 standard player applies per subscription or per server?
- what are the options of starting a server?
- any open issues of going pro?Es ezek a valaszok jottek eddig:
1. 1
2. only for a short time,this isn't a dedi-system like q3.
3. per server, you d this as you start it.
4. game type, map, insta y/n, number of players, who can see/join the server, type of votes, teamlocking, password.
5. define 'issue', the game is a work in progress and always has some issue or another.
6. Also, you can start a clan and manage it.
7. stats are tracked longer, or siomething
8. special awards you can only get if you pay money, oooh, ahh..***
- how many servers a pro member can start at a time? One
- will these servers continue runnin even if the creator logs off QL? Yes but no new players may join them if you are not present in the server
- the invitation of 3 standard player applies per subscription or per server? Per subscription i believe. Not sure on this one
- what are the options of starting a server? You can choose the location, map rotation (can still vote other maps), gametype (cannot be changed). You may limit to who can see your server in the server list (Everyone, friends only, or invites only). You can limit the teamsize but you can vote to change it later, you can limit how many people may join your server total. You can change the timelimit/fraglimit/scorelimit of the server, you can turn damage through floors on or off, you can enable callvote during a match or disable it altogether, you can set how many timeouts each team/player has and the duration of said timeouts. You can turn on instagib mode or ramp jumping physics and you can set the quad damage factor (2x, 3x, 4x, 8x) or even turn off powerups altogether. You can set the amount of gravity on the server and you can turn on/off instant weapon switch.
- any open issues of going pro? No complaints from me other than silly routing issues, but thats out of id's hands and totally unrelated to a pro subscription
Ha van meg kerdes, akkor felteszem azt is, es alszok ra egyet.
A lenyeget kiemeltem: 1 szervert kap a pro elofizus, es az elvileg csak akkor mukodik, ha jatszik is rajta/be van jelentkezve. A meghivas az 3 jatekosra szol, meccsenkent lehet valtoztatni... -
dinnyev1tez
csendes tag
Felvettem mindenkit aki kiírta a nickjét (DasoK voltam)
-
sto1911
veterán
12 lesz az
Viszont ha mindenki belead valakinek mondjuk egy 500ast, akkor mar kevesebbet kell fizetni, es lesz egy sajat szerverunk 1 evre.
Mit szoltok?Bar nem tudom hogy mukodik a sajat szerverinditas pro alatt, pl. megcsinalok egyet, es akkor az mindig is fut, vagy csak akkor, ha benn van a tulaj, ennek utana kellene jarni.
-
- = Zk = -
félisten
nem egy pörgős topik ez..
-
- = Zk = -
félisten
fullos FFA-n sok fraget és érmet be lehet ám zsákmányolni
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #771 üzenetére
felveszlek 4444ga4444 a nick nevem
aki akar vegyen fel
-
- = Zk = -
félisten
nah, megyek, hentelek párat
-
Findzs
addikt
elő kéne fizetni egy pro -ra és akkor lehetne indítani saját servert
csak hát a pro az egy 10 -es 1 évre, ami végül is nem sok 1 évre de egybe kiadni érte az a sok -
sbazsi
veterán
válasz
- = Zk = - #767 üzenetére
no para. csak kicsit játszottam.
amennyit én játszom, arra ez pont jó volt
ha azt veszem, hogy utoljára legalább fél éve akartam játszani (mármint gépen), akkor ebbe nem halok bele.
Jó nekem a Duplo, meg egyéb játékok, csak jussak hozzá, és a gyerek ne vegye el -
- = Zk = -
félisten
eleinte kezdj könnyebb pályán. pl egy FFA full. ott ellehet bohóckodni egy granade launcherrel. kezdetnek jó. aztán szépen a többi fegyver. keresd azokat, akik 1v1 harcból állva maradtak
én sokat CA-zom(Clan Arena). ott alapból adott pár fegyver, detto mint a TDM, csak nem kell fegyverek után rohangálni, és aki meghalt, az vár a köv körre.
remélem összefutunk azértoff
az édes anyját annak aki a practice módba beletette azt a falon ugrálós tréninget..
-
sbazsi
veterán
ehh, látom a topicot, gondoltam játszok egyet. hát nem hagytak. én voltam a "boxzsák"
no sebaj, valakinek ezt a szerepet is el kell vállalni.
mentségemre legyen, hogy nem szoktam játszani. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #764 üzenetére
jesszus, miféle medálok vannak
...
-
- = Zk = -
félisten
rákattantam az FFA-ra
... iszonyat, miket lehet ott hentelni
-
dunc
nagyúr
Vihar te állat
-
dunc
nagyúr
U gyerekek este jöjjünk össze.
Pontosan hol tudom beírni ? PH! ezt ? -
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #752 üzenetére
Nem lehet csak siman beirni valamit?
Delutan/este (5 korul) ranezek, sose irtam be oda semmit, mert nem voltam clanban, lehet regisztraltatni kell a clant?!
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #749 üzenetére
Van egy olyan rubrika a szemelyes adatok kozt, hogy clan tag vagy vmi ilyesmi, most nem tudom megnezni pontosan hol van, de kb. ott.
-
mephi666
nagyúr
na, idetévedtem kihagyás után újra
(sokáig nem ql-oztam, mert csak munka után lett volna időm és délután/este fibernetes 600-700-1000 körüli pinggel elég lehangoló volt)
szerintem fel fogok nézni időnként újra, mert le lett cserélve a netszolgáltató és élvezhető a játék is: mephi666 nick-el vagyok regelve, próbálok belépni majd a klánba és mehet akkor a játék ezerrel
...eléggé elszoktam a pörgős fps-ektől, tehát elsősorban golyófogó leszek
-
sto1911
veterán
Van egy olyan medal, hogy usd le kesztyuvel a quados csokat. Nekem megvan
(nem felvagas, tok veletlenek.) Meg van egy olyan is, hogy 1hp ellenfelet olj meg raillel
Reszemrol jo a ma este is, aki a phrol akar jatszani, az irja mar be tag clannak, hogy PH!, es nem fogjuk kirugdosni, ha mar nem ferunk..
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #746 üzenetére
"a nemzetiségemet hol tudom átállítani?" tényleg hol ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #745 üzenetére
semmi. már utánnajártam.
meg ennek a névszinezésnek is.... -
- = Zk = -
félisten
gratulálok
..gyorsan belejöttél
nekem az még messzevan, egyelőre a laptoppal, egy mezei egérrel nem nagyon megy az akrobatizmusa moh tactical sniper után ez a kedvencem
jó lenne találni valami tactical sniper pályát a mostani cod, vagy moh csomagban. hmm.a nemzetiségemet hol tudom átállitani?
...
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #743 üzenetére
Jah pörgős mint állat !!! Belejössz !
Volt egy gyönyörű találatom, ép a levegőbe volt a csóka (4x es sebzéssel ) és elkaptam a levegőbe a rail gunnal !!! -
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #740 üzenetére
HD4500 el azért el lehet bohóckodni vele
Jah a nickem JupiX 2 napja kezdtem újra. (int vga nincs másik)
PH-s arcok mikor játszunk egyet ? -
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #738 üzenetére
A legtöbb böngészőm működik már,én úgy vettem észre IE-n a leggyorsabb tehát én azon használom.
-
- = Zk = -
félisten
melyik böngészőben célszerű futtatni a QLive-ot?...
-
Findzs
addikt
na este rád keresek Vihar
szerintem teljesen megéri az 1 év 5 ezerért én is elgondolkodtam már rajta mert sokat játszom vele
csak körülményes a fizetési mód, nem ?
nem lehet akármilyen kártyával fizetni ha jól tudom -
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #734 üzenetére
Bingo! Tudom en, mitol doglik a legy!
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = - #732 üzenetére
Hat igen, a szivas a dologban az, hogy a regi, ingyenes, community mapeket fizetosse tettek. Viszont nekem egy probat meger.
Gepigenye nem valami nagy, a laptopodban fogadjunk valami intel szutyok van, azok meg 3d-ben kb. az S3 Virge szintjen vannak
-
- = Zk = -
félisten
jó volt kicsit a "Premiumoskkal" gyepálni egymást
öcsém is nyomta ezerrel, irtotta akit lehetett. többnyire engem, mert hát az idő múlásával kiestem a formámból, ellenben ő, aki gyurmázott rendesenelőfizetnék-e? igen, kellő anyagi háttérrel igen. akkor nem laposon nyomnám, nulla alatti graffal. hanem elő a 4 magos betyárt oszt' adj neki fullHD
..
-
sto1911
veterán
Vihar neven jatszok.
A Premium szervereket csak elofizuval latod, most par napig lathatta/jatszhatott rajta mindenki, a hetvegi leallas miatt.En elo fogok fizetni par napon belul, ha nagyon nem jon be, akkor max lemondom, es "buktam" 5k-t (eves szinten). Ment mar el tobb is, rosszabbra.
-
-
sto1911
veterán
Akar valaki ma este jatszani egy parat? Irjon ram privit, elvileg 16:30tol raerek. (Hetvege is jo)
-
sto1911
veterán
Világ Warsow játékosai egyesüljetek! Bocsi...
-
dinnyev1tez
csendes tag
Abusive QL Nem rég láttam, nagyon beteg!!!!
-
dinnyev1tez
csendes tag
Így ünnepekkor senki sem quake-ezik? ha esetleg van kedvetek nyomni pár meccset vegyetek fel, DasoK néven vagyok.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Karácsonyra csak berakták ez eredeti edge-t karácsonyfákkal feldíszítve. A q4-es reamke se volt rossz de ez ffa-ban mindent visz weee-hoooo
-
sto1911
veterán
válasz
dinnyev1tez #721 üzenetére
Nehezebb is ezek maitt, mint a QL, mert nem eleg a efgyokat felszedegetni, meg az uj mozdulatokkal is olyan helyekre lehet eljutni, hogy nocsak... Ami nekem nem tetszett, az az, hogy a raketanak alig van knockbackje, az ellenfelet alig loki arrebb.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Menüben tudsz választani többféle hud közül is de egyik sem az igazi, a grafikája miatt nekem nem jött be annyira meg zavart h. a fegyverekhez kell szerezni "erősebb" ammot és a karakterek sem tettszenek. Az instagib viszont rohadt jó benne, összességében el lehet vele lenni, de jobb a QL.
-
Jim-Y
veterán
Mostanában nem megy a játék szoval letoltottem a Warsow-t és most azzal kezdtem el tolni. Első benyomások jók, de azért egy jó HUD nagyon kéne:S
-
Jim-Y
veterán
Én továbbra is állítom, hogy csak a mapok miatt nem érdemes fizetni.. amúgy ez hogy megy? egyszer fizetsz és akkor sokáig használhatod a feature-t, vagy havonta ujjítani kell?!
-
sto1911
veterán
válasz
dinnyev1tez #716 üzenetére
Persze, de az aero az pl. Ingyenes, akkor meg minek fizessek? Ha a barataimmal akarok jatszani, fellovok egy szervert, es mehet a moka.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Nem feltétlen szarok, pl aerowalk, phrantic, ghotic rage rohadt jó mapok, másfelől viszont a free szerók se mindig vannak tömve játékosokkal, 4-5 szerót dob ki általában ahol megvan a 6-10-es játékoslétszám ffa-ban, tdm-re meg még kevesebbet. Mondjuk lehet a szerver kereső bugos, vagy csak mindenki duelezik.
-
sto1911
veterán
válasz
dinnyev1tez #713 üzenetére
Ja, meg olyanok vannak benne, amik a sima Q3 alatt ingyen voltak, most penzesek. A Free reszben mindenki uazon a 2-3-4 mapon jatszik, fizetosoktol hallottam, hogy az uj mapok meg konganak az uressegtol, aminek ket oka van: fizetosek es sz@rok
-
Jim-Y
veterán
válasz
dinnyev1tez #713 üzenetére
Hát puff neki, akkor azokon nem játszok
ennyivel el lehet intézni
-
Jim-Y
veterán
válasz
dinnyev1tez #711 üzenetére
Én még nem találkoztam olyannal, hogy egy korábban nem fizetős mapot már csak fizetősként lehet játszani!?
-
Jim-Y
veterán
válasz
dinnyev1tez #709 üzenetére
Hát szerintem az előfizetés csak a klánok miatt éri meg, de annyi pénzem meg nincs, hogy csak a klánok miatt előfizessek szv nem, én nem fizetek
-
dinnyev1tez
csendes tag
Ti fizettetek a premium membership-ért vagy ti is csak free userként játszotok?
-
pethYeti
addikt
válasz
dinnyev1tez #701 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged