Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
"razer imperator van/volt valakinek? Es ha igen mi a velemeny rola?"
Annyi pénzért van sokkal jobb is.
A mostani MX 518-ad jóval komolyabb.Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Igazabol baromi kenyelmes volt, hogy a starcraftos esetlenkedes utan privat szeron pufolhettuk egymast kulso behatolok nelkul, meg kezd ujra megjonni a kedvem, foleg, hogy vegre kiszabadult az egerpad bal oldala a billentyuzet alol es celozni is tudok. Fizunapig megegyszer atgondolom, hogy hosszabbitsak-e.

Mas tema: razer imperator van/volt valakinek? Es ha igen mi a velemeny rola?
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ahogy erzem te se hosszabbitottal

-
atidzsiforc
őstag
Ma jart le a pro subscriptionom.

-
nme2
csendes tag
win8 x64, sikerült már valakinek telepíteni/játszani vele?

-
Marlie
csendes tag
Hali megen. Felvesztek a klánba?

-
berker
tag
Ehh, ez a matchmaking rendszer teljesen elveszi a kedvem a játéktól. Lenyomtam a 20 besoroló meccset, és egyből 4-es szintre rakott, pedig kb 5 éve játszottam quake-el utoljára. Ezután persze a zöld szervereken utolsó voltam párszor, akkor lerakott 3-as szintre. Ott pedig általában magasan első voltam, úgyhogy gyorsan megint 4-esben lettem, ahol ismét szénné aláznak. Szóval ennyi.
Kár hogy nincs több szint. -
rEnk
tag
Sziasztok!
Ha már van ilyen quake topik had osszam meg itt a nemrég befejezett trickjump videómat.
címe: Edge of the Earth
Remélem tetszik majd nektek

üdv
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azért 3-hívő vagyok, de mostanában kezdtem Quakeworld-özgetni. A CPM ősapja.
Kell egy eredeti PAK1.pak hozzá, de az megoldható.
Miután fenn van a Quake, szedd le az nQuake-klienst, az telelepíti az EZquake-et és voilá Quakeworld. Vannak benne botok is, meg egy rakat map.
quakewold.nu-n sok hasznos info és a community - aminek a nagy része 14-16 éve játssza a játékot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Sotho
őstag
válasz
feelurself
üzenetére
Én firefox 10.0.2 -t használok és király.
(De a gombokat csak IE ben tudom állítani) -
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Nemrég kezdtem el Quake Live-ozni és volna egy olyan problémám amikor kilépek egy játékból mindig fekete képernyő és csak ctrl+alt+del segít rajta. Semmi nem fagy ki, csak fekete a képernyő. \quit-al is ugyanaz valamint \disconnect-el is.
Valakinek ötlet ? -
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
"Abban a pàr esetben, amikor jelentösen jobb voltam mint a szerveren talàlhato többi jàtékos, vettem a kalapom mivel nem akarom elsexelni màs jàtékàt. ugyhogy nem értem az ilyen figuràkat."
sajnos ilyen gondolkodással elég kevesen vannak

egyeseket az se zavar ha egy 4v4 -es meccsből az egyik csapatból 2 lelépnek, nyomják tovább és a végén még beszólogatnak, hogy hogy kikapott az ellenséges csapat
-
WolfheartGR
őstag
Konkrétan kampelte a rakétàt. Esetleg én értem oda mindig amikor épp ott volt. különben meg tökmindegy, hogy rakétàval mereviti a sejhajom, vagy meghegeszt esetleg railel gyalàz. Messze jobb volt mint a legtöbbünk a szerveren. Abban a pàr esetben, amikor jelentösen jobb voltam mint a szerveren talàlhato többi jàtékos, vettem a kalapom mivel nem akarom elsexelni màs jàtékàt. ugyhogy nem értem az ilyen figuràkat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ha rakétával ékelt, akkor valószínűleg nem hc játékos volt

-
Sotho
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Egyik éjjel nekem is elment a kedvem az egésztől
Olyanokat fogtam ki akik mindég fullosan be voltak tápolva, fél perce sütögetem a csávót (hölgyet) az meg valahonnan a messziből rámkacsint a shotgunnal és kész. 
Egy másik ffa-ban meg 20 fraggal végeztem a második előtt
én. Szóval való igaz vannak érdekességek. 
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Hogy fejlődj!
Egyébként brutál milyen részletesen vezetik a statisztikákat. -
WolfheartGR
őstag
Kíváncsi lennék, tier 3-asként miért keveredek tier 4-esek közé.
Hagy némi kívánnivalót maga után az osztályozási rendszer. -
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor kikapcsolom a vsync-et, hátha javulok.
-
celka5
tag
Volt egy 2600XT-m, az is vitte full hdba.
6670 elvileg jobb 8800GT-nél,de szerintem a 128bites busz miatt nem bírja a nagy felbontást, ezért is cserélem le 256bites 9600GTre
Vagy nem tudom, pontosan milyen kártyád van?
Más játék megy rendesen, Battlefield 3 is ,lehet csak quake nem szereti ezt a kártyát. -
hm_guesswho
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
a chatbeep-el semmi baj
inkabb azzal a tartalommal van a baj amit ott olvasok neha
na mind1, egyszerubb megoldas, ha meglatom az embert rogton lepek -
atidzsiforc
őstag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
ha csak a chatbeep idegel, azt is ki lehet kapcsolni
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kapcsold ki az ingame chetet

-
hm_guesswho
tag
lehet valamit kezdeni azokkal az idiótákkal akik profiknak gondoljak magukat és mindenkit sértegetnek és piszkálnak még akkor is ha spectel? természetesen magyarokról van szó
lehet tiltani ezeket a felhasználókat valahogy? fokozottan idegesítenek.... -
Jim-Y
veterán
Nem akar valaki megszánni egy VGA-val?
Mondjuk az a vicc, hogy x hete igp-vel tolom, és javult az accom 29 -> 30. Mármint az egyik tartalékos accountomnál 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Yes. Egy ideig használtam, de a pingek nem valami szívderítőek.
-
atidzsiforc
őstag
Ezt ismeritek? Live mintara webes Q3, cpma meg defrag szerverek, csak mindig ures minden.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Defraging is not a crime y'know.

-
sto1911
veterán
Lenne kedvetek fun-bol Quake Live defragozni?
Valami olyasmit kepzeltem el, hogy hetente kivalasztunk egy kezdoknek-kozephaladonak valo palyat, es a legjobb idonket demostol feltoltjuk valahova.
Mit szoltok hozza?
-
sto1911
veterán
Felkerest kaptunk, hogy csatlakozzunk a H|U|N klanhoz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy kis segítség gyakorolni az időzítést.
-
sto1911
veterán
Franko videok

Hetvegen akar valaki CPMA/QL-ezni? Ha nem lesz melo, akkor egesz hetvegen raerek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ha még nem lett volna elég, akkor itt egy combo-kill.
Tessék majd a description-t is megnézegetni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Életem első quake movie-ja. Nagy hatással volt rám, ezután kezdtem kicsit komolyabban játszogatni.
Ez is egy epic darab. Elsőrangú audio/video sync.
Szintén egy klasszikus movie.
Erről nem is beszélve. Érdemesebb letölteni, mert 5 audiosáv van és az online nézhetőben nem a legjobb van (ami a Freestyler track-vel kezdődő lenne).
Nagy favorit, az egyik kedvenc player-emmel (mew).
Az előbbi második része.
Ez is egy nagy film. Oh yes.
A zenei ízlésemet szerintem nagyban befolyásolták a mindenféle filmek (és úgy alapból a Quake-életérzés
). Ezért van az, hogy manapság (jó ideje) a Dream Theater és Steve Vai, Prodigy meg Bone Thugz 'n Harmony (és anime OST-k) mellett már bőven ott van a Sonic Mayhem, Infected Mushroom, Juno Reactor, Victims of Science, Blue Stahli, Skrillex és hasonszőrű barátaik. -
sto1911
veterán
Reakcio 0,314, pontossag 35, faradtan, derekig lecsuszva a szeken, munkahelyi gagyi egerrel

-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
az jó, látszik el sem olvastam

egyébként a gyorsaságiba biztos beleszól már a monitor reakcióideje is mert ahogy látom van 0,0 valahányas eredmény is

-
Findzs
addikt
gyorsaság 0.21 pozicionálás 31
érdekes hogy a pozicionálás másodikra rosszabb lett 33
a gyorsasági kb. ugyanannyi másodikra 0.22pedig azt gondolná az ember, hogy egyre jobb lesz, de nem
-
Jim-Y
veterán
Nekem elsőre 0.25, utána 0.23, a pozícionálás meg elsőre 33, utána ilyen 37... több még nem volt 3x próbáltam. Viszont baromi idegesítő, hogy ha egyszer mellékattintok akkor utána kapom a handicapet

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Igazából a kézfejem és az ujjaim a húzósabb. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Na, de akkor a régebbi időkhöz képest már ledolgoztál 0.1-et. Sokat számít az. És lesz jobb is.

Itt a legjobb a 2 sor próbából 0.18 volt, átlagok meg annyi, amennyit írtam (a rövidtávú memóriám el van szívva már egy ideje
).Most csináltam még egy sorozatot, kicsit jobban bemelegedett praclival, egy kávé (ez needed
) után, az átlag 0.191 lett. Yay!Poz. teszt: Akkor lehet, hogy egy MS 1.1-gyel és kevésbé remegő kézzel akár jó is lehetnék. Zsír.
Egy kicsit vígasztal. De csak egy kicsit (
).Sajna öregszik az ember. Mindenesetre egy 1 hetes aktívabb FPS-gyaksi után kipróbálnám megint egy 1.1 + hyperglide-val. Biztos számít azért valamennyire, hogy mennyire van karban tartva a skill (meg mennyire esik kézre az egér; szeretem a DB-t is, de azért a jó öreg MS sokkal jobban passzol a mancsomba).
Többiek? Kinek milyen lett?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Első próbálkozásra a reakcióidő átlag 0.23539999999999997 lett, másodikra 0.2142.
A pozícionálási teszt elsőre 39, másodjára 41 1800 dpi-n. 44 és 44 800 dpi-n.
Out of form, de azért annyira talán nem kaksi. Mindenesetre jópofa teszt.
Kinek mennyi?
-
WolfheartGR
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
WolfheartGR
őstag
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Meg rengeteg un. overbounce pontot kihasznalnak, ami lenyegeben egy bug (ahogy a strafe-es gyorsulas is az, egy kerekitesi hiba
). A QL-ben is van meg ilyen bug, lasd ezt a videot, amiben eger nelkul tolja vegig a strafe treningszobakat. Ha a falhoz kozel mozogsz, akkor baromira felgyosit 
@Findzs: balzsam. Hasonlo, mint a Jager, gyogynovenyes is, meg aljas mod itatja magat, hogy kello mennyiseg utan egyszerre usson be

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én. Szóval való igaz vannak érdekességek. 

Egy kicsit vígasztal. De csak egy kicsit (