Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Egy Full HD-s LED televíziót és egy 5.1-es házimozi rendszert szeretnék összekötni egy PS3 Super Slim-mel (12GB), hogy tökéletesen működjenek. Milyen kábeleket kellene használnom, és mit, mivel kössek össze a legjobb képi és hangi élmény érdekében?
Samsung UE32EH5300W:
Csatlakozók 1
Csatlakozók 2
Csatlakozók 3Samsung HT-E350:
Csatlakozók 1
Csatlakozók 2
Csatlakozók 3Playstation 3 Super Slim (12GB):
A válaszokat előre is köszönöm!
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #36852 üzenetére
Na, többek között ezért sem szoktunk kompakt házimozi-rendszert javasolni: bővíthetetlen.
Jelen esetben a PS3-hoz járó AV-kábellel tudod csak rákötni a konzolt sztereóban az "egybecuccod" sztereó RCA-bemeneteire (piros és fehér dugók). A kép mehet továbbra is közvetlenül a TV-be HDMI-n.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Valaki tudna nekem segíteni a Red Dead Redemption játékban?Elakadtam,nem ad be semmi küldetést,fogalmam sincs mit kell csinálni.Már kb 3 órát bolyongtam mindenfelé,de csak a mellékküldetéseket tudom csinálni.Már nem azzal a karakterrel megyek mint az elején,hanem a fiával.Karakterváltás óta nem tudom mit kell csinálni.Direkt nem írok többet,hogy aki játssza az ne tudja hogy mi történt eddig.
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz DM-Fan #36853 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy másik kérdés: ha később veszek a PS3-hoz egy 250GB-os merevlemezt, akkor azt belelehet szerelni a konzolba, vagy valahol kívűl fog lenni, mint egy külső HDD? Míg ilyen kicsi háttértárral rendelkezem van értelme beruházni az ingyenes tartalmak miatt egy Playstation Plus kártyára?
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #36855 üzenetére
Bele lehet szerelni a gép megbontása és a garancia elvesztése nélkül is a belső HDD-t a PS3-ba a gyári HDD helyére. De nehogy ezt a HDD-t vedd meg, horror összegért adják. Gyakorlatilag bámilyen 2,5"-os SATA laptop HDD jó hozzá.
Nem tudom most mekkora tárhelyed van, annak függvényében lehet érdemes előfizetni. Már 120 GB-tal is szépen el lehet boldogulni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz DM-Fan #36856 üzenetére
Ezt rendeltem meg: Playstation 3 Super Slim 12 GB + Wonderbook Book of Spells. Ebben egy 12GB-os flash memória van.
-
válasz B4ndiBuild3r #36857 üzenetére
Sok sikert, mi pár hete egy ennek éppen az "ellenkezőjét" vettük meg: Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB + Gran Turismo 5 + 2 db DualShock 3 Wireless Controller.
Nem vagyunk egyformák.
:-) -
DM-Fan
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #36857 üzenetére
Hát, a 12 GB viszont kevés a PS Plus-hoz. Itt a videó, amely bemutatja, hogyan tudsz HDD-t cserélni.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #36861 üzenetére
Úgy 750 GB-ig szerintem garantáltan megeszi a HDD-ket, de gyanúm szerint az 1 TB-ossal sem nagyon volna gondja. Más kérdés, hogy valószínű fölösleges akkorát belepakolni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sutyesz96
őstag
Amúgy van rá valami mód hogy ps3-on lehessen xboxos controllerrel játszani,vagy fordítva? (x360-on ps3-as controller)
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz semetka #36864 üzenetére
Hát, igazából az is csak egy fokkal jobb, de tény, hogy azon legalább ott az optikai és a koaxiális input, de a HD-hangokkal már az sem tud mit kezdeni. A hangkeltői pedig egy belépő fadobozos szett teljesítményét sem érik el. Picik a sugárzók, hiányos a frekvencia-átvitel.
Get Moded!
-
szben05
tag
Üdv!
Nem találtam megfelelő topikot, úgyhogy megpróbálom itt.
Szóval az a kérdésem, hogy az f1 2012-t be kell regisztrálni? Úgy értem, hogy ha megveszem használtan akkor tudok vele multiplayer-ben játszani?
Természetesen PS3-ról van szó. -
Dexar007
veterán
Na, én megint vettem egy 320-ast.
44-ért full doboz,kontroller,hdmi, GT5 platinum, fifa 12, tdu 2, gari július elejéig.
Szerintetek? (Ügyes voltál kicsifiam)
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz nokia párti #36874 üzenetére
Sony papíros, 576 kbyte-os pecséttel +blokkal+számlával.
sutyesz.: Jó adag mákkal, és gyors reagálással (másnap mentem érte )..karcmentes, de hogy mennyit volt használva, arról fogalmam sincs, GT5 ki lett tolva ennyi biztos..elvileg csak ezért vették,úgyhogy annyira nem lehet vészes.
Give me your cum,bull!
-
-
radamsky
senior tag
megvettem a ps3-t. Háát mondjuk én nem vagyok annyira elájulva, no de nem magamnak lett a készülék
elvileg 62 ezerért vettem a csomagot, van benne egy sorcerer vagy mi a turo meg egy motionos együttes.
A sony garanciapapir csak ilyen fecni?? rákérdeztem a boltba azt mondták ez az, de kicsit furaMondjuk a bolt a végén nem nyerte el a tetszésem, ott se fogok többet vásárolni, annak ellenére jol indult a végén azért tüske maradt bennem. Az eladó lehetett volna rugalmasabb ha azt akarja hogy ott vegyek még dolgokat
Kérdésem lenne nem értek hozzá
Sassoltam a menüjét, láttam van ilyen filmek, képek, zene mappa és ugye van wifi a gépbe igy olyan ötletem támadt hogy akár a PC-én lévő filmeket megosztva talán van lehetőség hálon keresztül lejátszani??
Ha igen akkor elégedett leszek, no de hogyan kezdjek neki?
probáltam visszaolvasni itt , de keresni kellene , de nem tudom hogy fogalmazzam megilletve van ilyen VID zenecsatorna ami elvileg free, van lehetőség rá hogy müködjön is ?? hiába telepitettem valami nyügje van
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz radamsky #36879 üzenetére
van benne egy sorcerer vagy mi a turo meg egy motionos együttes.
10 év körüli gyereknek való játék.
láttam van ilyen filmek, képek, zene mappa és ugye van wifi a gépbe igy olyan ötletem támadt hogy akár a PC-én lévő filmeket megosztva talán van lehetőség hálon keresztül lejátszani??
Annyira korlátolt a képessége ezen a téren, hogy nem érdemes kínlódni vele.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
semetka
őstag
válasz DM-Fan #36865 üzenetére
Tudom , hogy nem veszi fel a versenyt egy 3-400e Ft-os házimozi erősítővel + hangfalakkal, de amit árulnak kompakt házimozik azoknak szerintem rendesen odavág, főleg a mélyhangokban, mert azért filmnél elég nagy szükség van rá. Hallottam már egy párat amire 1000W meg ilyenek voltak ráírva ( ráadásul márkásak) de nem volt akkora hatás mint gondoltam.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Dexar007
veterán
Lehet hülye kérdés, de PS Plus-t át lehet ruházni ?
(Valakivel közösen vennénk egy 1 éves tagságit, és mindenki jól jár)Give me your cum,bull!
-
TazLeacher
nagyúr
Próbálok valami rendszert találni a dologban, de eddig nem túl nagy sikerrel. A PS Plus-ban lévő Instant Game Collection milyen gyakorisággal változik? Most azt látom, hogy hol 1, hol 2 új játék van, hol hóközben, hol hó elején...nem igazából értem.
Van valami rendszer a dologban?
-
sutyesz96
őstag
Egyébként mik a vélemények/tapasztalatok ps3 fat 60gb-al? Mert most vettem egyet (pontosabban cseréltem), hétvégén érkezik meg.
Azért vettem igazából fat-et mert azt olvastam, azokból még nem spórolták ki az "anyagot" (pl hűtés). Mennyire hangosak még ezek a gépek? Nagyon melegednek? Ylod?No matter what, you keep finding something to fight for.
-
dilipok
veterán
válasz sutyesz96 #36890 üzenetére
ha visszaolvasol egy kicsit, maris sokkal tobbet tudhatsz meg...
bakker te olvasol is? most neztem, hogy 2 napja is te kerdezted ugyanezt. Kaptal is kimerito valaszt. Mi a problema?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sutyesz96 #36890 üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasnod. Már akkor is neked reagáltunk. Ezen felül mit szeretnél még tudni? Lutri, ha ötször kérdezed, akkor is lutri marad. Garancia egyikre sincs már, így szerintem elég egyértelmű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sutyesz96
őstag
-
supercow
őstag
válasz Dexar007 #36886 üzenetére
Tudtommal nem lehet átruházni, a SEN accounthoz van kötve és kész.
Ha valakivel közösen vennéd, akkor egy online felhasználóval kell belépni a 2 gépről. Vigyázz mert csak 2 gépen lehet aktív egy PSN felhasználó, ezt olvasd vissza. Ha esetleg eladod vagy a másik fél eladja a gépet, deaktiválni kell a Sony-nál.
Ezen kívül a trófeák és minden egyéb közös lesz.
Én nem javaslom a megoldást, hacsak nem a tesódról van szó és a szomszéd szobában lakik, át tudsz menni tökönrúgni Inkább vedd meg a 3 hónaposat kétszer és aludj nyugodtan.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
Qbász
aktív tag
válasz Oldman2 #36897 üzenetére
Netet böngészve azt látom hogy ez megint egy nemzetközi probléma és a Sony ismét sz@rik rá hogy megoldja. Átböngésztem az összes ps community oldalt, sony sehol nem segített csak egy robot üzenettel:
bla bla bla megnézzük a problémát bla bla. Kár hogy ezt olvasom több mint fél éves és jelenlegi hsz-eknél is. Az egyetlen ami működött több embernél is az hogy nem a store-ból szedték le. Hanem:
PS Network menü->Account Managment->Transaction Managment->Download list->kikeresni a játékot (az eredetit amit anno töltöttél le, ez csak az én tippem ) és letölteni
Remélem megoldja[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Nova96
őstag
Üdv ismerősöm elakarja adni a konzolját és nem tudja mennyiért kéne én 53e-re gondoltam + a játékok. Na megkérdezzem érdemes e ennyiért hirdetni.
ps3 320gb (3 éves) 53e
mw2,bc2 ac:rev 5e,5e,6,5Ha rosszul gondoltam javítsatok ki. És bocs az offot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest